Дискусије : Немачка

 Коментар
Poliltika
Hobbit
04. април 2013. у 07.44
Kako me samo nerviraju sa nazovi vestima koje objavljuju o Kosovu: onaj je lupao pesnicom, ovaj je nudio ostavku i podvikivao, ko je kome pisao SMS-ove i pretio obaranjem vlade, dan D, dan C, sama sra...
O kakvoj se odluci uopste radi i šta su konkretno kojoj strani ponudili? Jesu li dobili ista napisano ili su im kao volovima to procitali, pa šta Slobino prase uspe da zapamti i onda preprica jadnim Srbima?
Dali imaju predstavu o minimumu normale da ovako „profesionalno” izvestavaju?? Boli me bre briga dali je Vucic rekao: Dali se vi sa nama salite? ili Dali vi nas ovde zezate???
Gde je konkretni dokument???
Leon01
(ekonomista)
05. април 2013. у 10.11
Hobbit, kako konkretan dokument kad ti ne nude ništa.

sad sto novinari nemaju šta konkretno da pišu a živimo u svetu gde se moras svaki dan da izvestis šta i gde se digadja nemas ni kulturu vise pravig zornalizma... ovi su sve samo blogeri ;)))
sirchulle
(CAD Designer)
07. април 2013. у 11.13
Kosovo? Šta reci o Kosovu a ne slagati? Elem, prica sa Kosovom je gotova odavno ali se zbog unutrasnje politike niko ne usudjuje da potpise dokument kojim se stavlja tacka na kolektivno ludilo poslednje dve tri decenije. Izbora nemaju, mogu lupati koliko hoće i gde hoće ali to ništa ne pomaze. Država je pred bankrotom, moraju ka EU jer sa druge strane (njihova Rusija) ništa ne stize. Naravno niko ne želi da nosi oreol izdajnika ali će svakako neko morati. Kosmicka pravda je sto oni koji su zapoceli ovo ludilo imaju cast i obavezu da ga i zavrse. Što se mene tiče ništa novo u zemlji Sorabiji. Vara se stvarnost iz dana u dan, mazu se oci primitivnom „puku” i tako u krug a svet ide svojim tokom. Niko više nije ni lud ni blesav (pa čak ni Albanci na Kosovu) da cekaju da se mi pomerimo sa mrtve tacke. Non-stop nešto odlazemo, ne damo, smetamo, kilavimo i ne damo drugima da žive i vala svima smo vise dosadili. Dozlogrdila nasa statika svima živima pa su nas sad doterali do zida. Međutim kako Vuk Draskovic jednom rece:„Mi nikada ne propustimo priliku da propustimo priliku”. Tako će bibi i ovoga puta. Kad je bal nek' je maskenbal...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.