Дискусије : Шабац

 Коментар
Dobre vesti=Šapčani će uskoro dobiti bazen
centar_bair
13. јануар 2011. у 11.45
11.Jan 2011.

Šapčani će uskoro dobiti bazen
Šapčani će uskoro dobiti bazenNa sastanku gradonačelnika Šapca Miloša Miloševića sa projektantima rekonstrukcije i dogradnje zatvorenog bazena, održanom 5. januara, definisane su pojedinosti u okviru pripreme tendera za izbor izvođača rekonstrukcije objekta. Za današnji broj dnevnog lista „Press” gradonačelnik Šapca Miloš Milošević, između ostalog, rekao je:
„Koncern Farmakom MB kupio je u okviru ”Zorkinog„ preduzeća ”Društveni standard„ zatvoreni bazen, a onda ga je nedavno poklonio gradu. Ovaj bazen je u lošem stanju, pa ćemo ga revitalizovati uz pomoć sredstava iz republičkog Fonda za podsticaj građevinske industrije, odnosno kredita sa grejs periodom od najmanje godinu dana. U ovoj godini lokalna samouprava i država izdvajaju po deset odsto sredstava, a ostatak nam dolazi iz kredita. Vrednost radova na rekonstrukciji procenjena je na 250 miliona dinara. Do kraja meseca biće raspisan tender za izbor izvođača, tako da očekujemo da posao bude gotov do jeseni, kako bi sportisti mogli na zimu da treniraju u svom gradu”.

http://www.sabac.org/index_srb.php?page=11vis&ind=1487

P.S.Eto covek se pozlatio pa poklanja.
Ma tacna je bre ona izreka SVE CE TO NAROD POZLATITI
centar_bair
24. јануар 2011. у 10.15
24.Jan 2011.

Potpisan Ugovor o rekonstrukciji bazena u Šapcu

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević danas je potpisao Ugovor o zajedničkoj rekonstrukciji i dogradnji zatvorenog bazena u Šapcu. Dokument će sutra biti prosleđen na potpisivanje Fondu za razvoj Republike Srbije i Ministarstvu životne sredine i prostornog planiranja. Predračunska vrednost Ugovora je 230 miliona dinara.
Tenderska procedura za izbor izvođača radova biće okončana u martu, a završetak rekonstrukcije bazena očekuje se do kraja ove godine.
jastreb_X2Y
03. март 2011. у 00.04
Базен? Да ли су добили слободу ...?
centar_bair
05. мај 2011. у 04.54
28.Apr 2011.

Potpisan ugovor o rekonstrukciji bazena
Potpisan ugovor o rekonstrukciji bazena Danas su u zgradi Gradske uprave gradonačelnik Šapca Miloš Milošević i generalni direktor Interkopa Sava Krunić potpisali ugovor o rekonstrukciji i dogradnji bazena Zorka. Tom prilikom gradonačelnik Miloš Milošević je je rekao da je investicija vredna 250 miliona dinara, a sredstva su obezbedila vlada Republike Srbije i grad Šabac, i da će dogradnja bazena za neplivače dimenzija 25 x 12,5 metara omogućiti da se sva deca obuče i nauče da plivaju.
Gradski arhitekta Marijana Vasić je rekla da će bazen za plivače ostati istih dimenzija, 33 x 21 metar, kao i da će čitav prostor biti na dva sprata, ukupne površine 4048 metara kvadratnih. Pored bazena biće izradjene tribune za 350 gledalaca, sauna, prostor za masaže, sunčalište sa terasom, teretana i kafe bar.
Radovi na bazenu počinu za desetak dana a rok za završetak je 25. decembar 2011. godine.

http://www.sabac.org/index_srb.php?page=11vis&ind=1609
centar_bair
02. јун 2011. у 17.48
27.Maj 2011.

Napreduje rekonstrukcija bazena
Napreduje rekonstrukcija bazenaGradonačelnik Šapca Miloš Milošević, sa saradnicima, uverio se u dobru dinamiku rekonstrukcije bazena i izrazio očekivanje da će Šapčani u starom-novom bazenu plivati već u januaru 2012. godine.
- Pored obnove postojećeg bazena planiramo i izgradnju novog za neplivače, kao i brojne prateće sadržaje u okviru objekta. Vrednost radova je 230 miliona dinara, od čega polovinu finansira Grad Šabac, a drugu polovinu Republika Srbija. Slogan „Šabac – grad bez neplivača” od naredne godine dobiće puni smisao, istakao je gradonačelnik Milošević.
Đorđe Isaković, načelnik Odeljenja za urbanizam, najavio je da će se na junskoj sednici Skupštine Grada pred odbornicima naći i Plan detaljne regulacije izlaska grada na reku Savu koji će odrediti lokaciju budućeg kompleksa bazena na Starom gradu.
Prema rečima Ive Galića, direktora PD „Dumača”, rekonstrukcija bazena je značajan posao za ovu kompaniju. U toku je rušenje starog objekta i krovne konstrukcije, a od naredne sedmice biće angažovana teža mehanizacija.

http://www.sabac.org/index_srb.php?page=11vis&ind=1652
centar_bair
04. јул 2011. у 11.57
04.Jul 2011.

Uklonjena konstrukcija bazena - uskoro nov temelj
Uklonjena konstrukcija bazena - uskoro nov temeljGradonačelnik Šapca Miloš Milošević sa saradnicima danas je posetio gradilište budućeg zatvorenog bazena. Prema njegovoj oceni, radovi se odvijaju po planu i Šabac bi do kraja godine trebalo da dobije rekonstruisan zatvoreni bazen, dograđen bazen za neplivače i niz pratećih objekata.
-Zadovoljan sam dinamikom radova koje izvodi PD „Dumača”. Uklonjena je konstrukcija, a, kako je projektom predviđeno, školjka bazena je zadržana. Uskoro počinje kopanje temelja budućeg objekta i školjke bazena za neplivače, objasnio je gradonačelnik Milošević.
Vrednost radova je 250 miliona dinara, od čega polovinu finansira Grad Šabac, a drugu polovinu Republika Srbija. Prošle godine, koncern „Farmakom MB” ustupio je objekat Gradu, koji je prihvatio obavezu rekonstrukcije i dogradnje. Finansiranje se obavlja prema pravilima projekta za podsticaj građevinskoj industriji Srbije.

http://www.sabac.org/index_srb.php?page=11vis&ind=1692
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.