Дискусије : Крајина

 Коментар
Krci trba a jaja ko ljesnik!
runjo
(Lozac)
05. фебруар 2010. у 10.24
Čitam već par mjeseci kako ovo ustaško kopile,koje je samo pukim slučajem abortus izbjeglo(vreteno bilo pritupo)zasmijava sve pa i svoje sunarodnjake kako će on glede ovoga il onoga presjecati koridor kod Brckog itd,bla bla,bla...
U normalnim uvjetima ta moralna nakarada imao bi problema da postane predsjednik lovackog drustva „mladi cesljugar”u Jastrebarskom,ali on je da vas podsjetim prezidente,isto tako nakaradne države...ime mi se gadi spominjati!!!!
Čitam danas ta ista clanica nato pakta raspustila vojsku(pisam tu vojsku i prezidenta)tamo nedje dok seva ne zapjeva,jer nemaju šta jesti,pa će onda valjda vidti kako će gra i krumpjeri krenti te se možda opet skupe u septembru zavisno od roda,čak veli da se neizuzimaju ni gardijske brigade,kojima gra i nije neko jelo hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...jedite govna smradovi ustaški to vam jedino pase u tu zakrvavljenu gubicu..
Hrmpallier
(Nezaposlen)
05. фебруар 2010. у 18.49

Izvini, jel' se ti to javljaš iz `Republike Srpske Krajine´ ? Ako je tako, pa reci sokole, predstavi se, jer oni čije ime spomenuti ne možeš, ni pera ti odbit' ne mogu. Barem tako proizlazi iz tvog viđenja situacije. Ili će ipak biti da se javljaš iz mrske USA, Kanade, Australije ... ?
runjo
(Lozac)
06. фебруар 2010. у 08.25
Slusaj me jorgovane!!

Kad već tako mudro zboris trebao si obratiti paznju na jednu malu sitnicu ,a to je ako od nekog ocekujes da ti se legitimise da to i sam učinis prije obracanja!!!
Toliko o tome iako je moj identitet poznat na ovim stranama.
Glede ove druge primjedbe u svezi(dal vidis kako tucem ovaj ustaški)straha od te nakarade tebi domovine moram ti nešto objasniti...možda ti je promaklo.
Svi se mi sa strahom radjamo,kao sa rukama i nogama a ako još ispred tebe stoji neman koja VELICA SAKRAPE koji su likvidirali familiju Zec,nevine u pakrackoj poljani,poklane u Gospicu,popaljene u Sisku,iskasapljene u Lori,izmasakrirane na Koranskom mostu i medackom dzepu i Divoselu..itd,itd ...vjerujem slozices se sa mnom da je strah opravdan.
Nadalje moj jorgovane kad sam prezidente toga koljackog legla poznatog na cjeloj kugli po brendu JASENOVAC u cije su temelje „ugradjeni” moja 2 rođena ujaka,djed i baba po ocu i majci i rođena tetka (to samo od naj uze familije)daje pomilovanje ubici neduznog djeteta...jebiga onda to vise nije strah to je već jeza...
Zamisli se malo jorgovane da je ustaški vitez mercep ili bilo koji drugi(barem vama koljaca nefali)imao ovoliko razloga kao ja...šta mislis koliko bi taj malih Aleksandri i druge nejaci uz blagosov vatikana poklao...probaj razmisliti pa mi javi.
runjo
(Lozac)
06. фебруар 2010. у 15.22
Napisao sam ti danas dosta opsiran odgovor međutim nekome se nije dopao pa je izbrisan za nepunih 15 minuta,iako nije bilo ni ruzne rijeci ni psovanja ni vredjanja?
Zato neka ostane vako kako je jer nemam namjeru da se borim sa vjetrenjacama!!
SrboPeuljanac
(Sanjar)
06. фебруар 2010. у 15.50
Ja ti vidim komentar, znaci nije ga niko obrisao.
Pritisni nekad dugme F5 na tastaturi da osvjezis stranicu, ova skripta SC-a ne fercera bas najbolje uvijek.
Poz
runjo
(Lozac)
07. фебруар 2010. у 17.13
Danas se i kod mene pojavio,hvala na informaciji sad barem znam o cemu se radi!
Lijep pozdrav!
Konkluzolog
(analizator)
05. март 2010. у 13.48
Drugar iz kotlovnice...ajde ti lipo sutra na poso jerbo je plata opet prvoga ...nadam se da ne sjedis na socijali.

a razloga ti imaš stotinu... samo sto je malo teze podignuti guzicu sa stolice na Nijagarinim vodopadima ...

Problem je sto Srbin obično ceka da njegove probleme rjesava neko drugi a ..po mogućnosti i sam dragi Bog.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.