Дискусије : Мелбурн

 Коментар
Jugoslav lekic jugo
laguna123
(vozac)
10. октобар 2010. у 17.27
ako ga neko zna,gde je šta radi?
antiparip
(stolar)
11. октобар 2010. у 10.00
Postovana Laguno
u ime druga kralja lično, i ispred drustva srpsko jemenskog prijateljstva, sa zadovoljstvom vas mogu obavjestiti da naše drustvo pored ostalih clanova broji i uvazenog gospodina Lekica.
Drug Lekic je trenutno na poziciji zamjenika blagajnika našeg drustva, a na to mjesto je promovisan nakon što je svoje ime promjenio u Saut, sto na jemenskom znaci 'uzviseni prvoborac nosilac spomenice'.
Što se tiče njegovog privatnog zivota, napomenuo je da ne iznosim mnogo detalja, osim da se posle neuspjesnog izleta u peintere i plastere, drug Saut skrasio kao vozac gradskog autobusa na liniji 405. Obično radi drugu smjenu a platu na ruke uglavnom prima sredom uvece.
Drug clan Lekic nosi cipele broj 42, a bjele carape su osnovni rekvizit vozaca na zahtjevnoj liniji 405. Istakao se osudom gej parade u jednoj od otadzbina izjavom „..mogu oni da rade šta oce, al ja ću da pazim zadnjicu druga kralja Bilala...” Drug kralj mu je u znak zahvalnosti kupio kilogram vazelina u pakovanju od 375 grama.

Ozenjen je, ima sestero djece i tri žene. Prve dvije su iz sa'ane-yemen, a treca je naše gore list, porjeklom je iz plava-gusinje, Ekrem joj je stric od babe.

Ukoliko vam je potrebno još informacija o bilo kojem nasem clanu, molimo vas da to i zahtjevate, bilo putem ovih diskusija, bilo astralnim projekcijama.

sve najbolje uz tradicionalni jemenski pozdrav, 'Bilal sa vama, Homran nam je dusevna hrana'

oskar
(vozac)
10. новембар 2010. у 18.00
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAhahhahahahhahahahahahahhahha
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.