Дискусије : Сиднеј

 Коментар
LeaDiKaprioПорука негативно оцењена. Покажи

Svaka ptica svome jatu leti..
LeaDiKaprio
(shumska)
16. март 2013. у 10.33
Suđenje za Ubistvo Branka Jevtovića Jorge

15. 03. 2013. - Izvor: Pressonline

Luka Bojović traži Cecu za svedoka

Odbrana Luke Bojovića, kome se u odsustvu sudi u Specijalnom sudu u Beogradu za više ubistava i pokušaja ubistava, predložila je danas da se na suđenju kao svedoci sasluša više osoba sa „estrade”, među kojima i pevačica Svetlana Ražnatović Ceca.

Na okolnost ubistva Branka Jevtovića Jorge 2004, za čije se ubistvo tereti Bojović sa više pripadnika „zemunskog klana”, predloženo je i svedočenje supruge Ljubiše Buhe čumeta, Ivane Tulović, koja je u vreme ubistva Jevtovića bila Jorgina nevenčana supruga.

Ona je bila pozvana i na današnje suđenje, ali se nije pojavila, pa je njeno svedočenje predviđeno za 27. maj.

Na osnovu njenog iskaza iz istrage, Bojovićevi advokati predložili su da kao svedoci budu pozvani i folk pevačica Svetlana Ražnatović, pevač Ivan Gavrilović, kao i fudbaler Nikola Lazetić.

Sudija Vladimir Mesarović je rekao da će o tim predlozima odlučiti naknadno.

Osim Bojovića, u ovom procesu optuženi su i Vladimir Milisavljević zvani Budala, Miloš Simović i Sretko Kalinić. Oni se terete za ubistvo Branka Jeftovica Jorge 2004. i za pokušaj ubistva Andrije Draškovića i Zorana Nedovića šoka iste godine, kada su ubijani njihovi telohranitelji Dejan živancević i Milutin Jovičić.

Bojović i Milisavljević su posle višegodišnjeg bekstva uhapšeni prošle godine u Valensiji i od tada su u ekstradicionom pritvoru u španiji, gde čekaju pravosnžnost odluke tamošnjih vlasti o izručenju Srbiji.

Njima se sudi u odsustvu, a u španiji se protiv njih vodi postupak zbog više krivičnih dela.

Na početku suđenja, u oktobru 2010. godine, Kalinić je priznao krivicu za ubistvo Jeftovića i povezao Bojovića sa krivičnim delima koja mu se stavljaju na teret.

Na optuženičkoj klupi nalaze se Kalinić i Simović, a suđenje se iz bezbednosnih razloga održava u specijalnoj sudnici Okružnog zatvora.

Na današnjem sudenju svedočio je očevidac Jevtovićevog ubistva šandor Belovan, koji je rekao da je 30. oktobra 2004. godine, na uglu ulica Njegoševe i Koce kapetana, video čoveka sa fantomkom kako brutalno ubija drugog čoveka.

- To je bilo oko 18.30 sati. Stajao sam pored automobila, kada se začuo prasak. Ja sam vojni penzioner i znao sam odmah o čemu se radi. Okrenuo sam se i video čoveka sa fantomkom, stajao je raširenih nogu i praznio ceo šaržer u čoveka koji je ležao. Sakrio sam se, ali su nam se u jednom trenutku pogledi sreli - ispričao je svedok.

Video kako ubica rešeta Jorgu

On, međutim, nije bio siguran da je ubica Kalinić, koji je ranije priznao ovaj zločin.

- Ubica je bio užih ramena. Slične su visine, ali nisam siguran da je to on - rekao je Belovan, pošto je sudija pozvao Kalinića da ustane.

Belovan je Jorginog ubicu opisao kao izrazito mršavog čoveka, dok je čoveka koji ga je čekao da pobegnu sa lica mesta opisao kao „malo punijeg”.

Prema optužnici tužilaštva za organizovani kriminal, Luka Bojović je u martu 2003. godine, nakon ubistva Dušana Spasojevica, preuzeo rukovodenje „zemunskim klanom”.

Kako se navodi u optužnici, Bojović je odbeglim „zemuncima” pomagao pri skrivanju, obezbeđivao im novac, lažna dokumenta i mesta stanovanja, a oni su zauzvrat izvršavali njegove naloge, medu kojima je i niz ubistava.

Milisavljević je u odsustvu osuden na 35 godina zatvora zbog učešća u ubistvu premijera Zorana đindica, dok je za krivicna dela koja je izvršio kao pripadnik „zemunskog klana” dobio 40 godina zatvora.

Osim ove optužnice, Bojović je pravosnažno osuden na 15 meseci zatvora zbog nedozvoljenog nošenja oružja i falsifikovanih isprava.
LeaDiKaprioПорука негативно оцењена. Покажи

LeaDiKaprio
(shumska)
16. март 2013. у 10.37
I samo da dodam: ovde sam postavila temu jer je bilo padanja na teme kad je Ceca dolazila, a bilo je i pljuvacine prilikom negativnog komentarisanja nedavno odrzanog srpskog festivala u srcu Sidneja, kada je na bruku i sramotu cele nacije pustana ova kriminalka.

Vidi molim te u kakvom se drustvu ona kreće i kome je ona svedok odbrane.

Najgore ali ubedljivo NAJGORE je sto toj udovici kriminalca i bivšoj robijasici u kucu na slavu dolazi bivši ministar srpske policije (koji ne nevidjeno ponosan sto je iz istog sela kao i ova kriminalka).

Ej Srbijo među sljivama...
CikaBrkica003
(Student)
16. март 2013. у 23.15
Hahahaha Lea ne znam da li se pravis glupa ili si ti stvarno glupa jer neznas da čitaš a i mnogo si dosadna sa Cecom. Čitaj ovo „Odbrana Luke Bojovića, kome se u odsustvu sudi u Specijalnom sudu u Beogradu za više ubistava i pokušaja ubistava, predložila je danas da se na suđenju kao svedoci sasluša više osoba sa ”estrade„, među kojima i pevačica Svetlana Ražnatović Ceca.”
Pa i ovo
„Na osnovu njenog iskaza iz istrage, Bojovićevi advokati predložili su da kao svedoci budu pozvani i folk pevačica Svetlana Ražnatović, pevač Ivan Gavrilović, kao i fudbaler Nikola Lazetić.”

To bi bilo kao da neko tvoj prijatelj ubio svoju devojku zbog ljubomore pa advokati tebe pozivaju na sud kao svedok saslusnjaa da je tvoj prijatelj dobar covek ili los covek a da nisi videla ubistvo devojke. Heh i ti sada palis na novinarsku patku kao svi i ostali pitekusi kada su palili na onog Tomica pred AO a gde je on sada? Daj ne budi smesna ostavi ti Cece osim ako si rvatica ili balikusa onda nemam komentara. Sto vise bullshita vise se prodaje novine to je osnovno pravilo novinarstva.

Pozdrav
LeaDiKaprioПорука негативно оцењена. Покажи

LeaDiKaprio
(shumska)
17. март 2013. у 15.17
Pa to i jeste moj point, bas me cudi da u svojoj visprenosti nisi ukapirao.

Vidi, u mom krugu prijatelja nema ubica, dilera droge ni secikesa, kao sto ih ocigledno ima u Cecinom. Tako da mene ni u snovima ne može da pozove neko ko je osvedoceni otpadnik drustva da svedocim o njegovom karakteru. Ili neko ko je ucestvovao u ubijanju, kuvanju i jedenju coveka - dojucerasnjeg saveznika u nedelima, čak.

Čak i da budem pozovana na sudjenje nekrunisanom kralju podzemlja iz Zemuna, sa Karaburme ili Malog Mokrog Luga da svedocim o njegovom karakteru - to bi bilo PROTIV njega a ne U NJEGOVU ODBRANU.

Ceca je robijasica, namazana svim mastima. I k@ra se sa istim mafijozama kojima posle svedoci da su dobri i posteni ljudi. Posteni ali u q-ću.
zupa
(DR.MR)
17. март 2013. у 19.23
Svedok nije kriminalac,o Cecinom pevanju nemam neko pozitivno
mishljene,a to ne znachi da je kriminalac.
Pustite ženu neka se tuca sa kim voli,,svako voli da zaviri u
tudje dvorishte.
Vecina je voli,znaci vecina su u pravu.
Ozie
17. март 2013. у 22.19
Nije kriminalac, a priznala na sudu da je lopov.

Drugi proces u slučaju Olarevic je u toku, mislim za ono kad je njen mrga prislonio pistolj na slepoocnicu coveku da se odrekne imanja koje mu zakonski pripada.

A to što je sad tamo cool biti lopov i kriminalac, druga je to prica.
CikaBrkica003
(Student)
18. март 2013. у 00.22
Tampon ma šta je ona priznala da je lopov? Ona je mala maca naspram tih direktora i presednici Partizana,Crvene Zvezde i Vojvodine koji su veci lopovi i kriminalci i gle cuda nisu u zatvoru vauu, ako ti i Lea ne mozete da kapirate da je sve to cirkus samo da bi vas sisali kao ovce bas kao i ostali koji nemaju grama mozdga kao država je protiv mafije i korupcije a ono cirkus show. Pa cela politicka i tajkunska elita su lopovi ijao kako to da nisu priznali da su lopovi i zavrsili u zatvorima a kamoli tih presednici i direktori fudbalskih i kosarkasih klubova ciji su im klubovi u dubokim gofnima i još samo fale da prodaju klubove i stadione jer su ovi fini presednici i direktori lepo strpali pare u dzepove. Ma ade idi gde ti pripadas medu ustašama i balijama a ova Lea je sigurno rvatica ili balikusa koja mrzi Cecu pa nek ti i ona pridruzi u tom tvom drustvu.

Pozdrav
Ozie
18. март 2013. у 05.51
Mali lopovi, veliki lopovi, ista je to stvar.
Jadna ona zemlja grca od njih :(

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=307308

http://tinyurl.com/clloagv

CikaBrkica003
(Student)
18. март 2013. у 06.27
Auuu sto si pametan ko moj k.rac a kao da australija nema malih i veliki lopova svi su posteni i fini ko ona tvoja glavna pitekusa sto te je sutnula sve za „pecat” hahaha smesan si bre. Ne mogu da verujem koliko naivnih ljudi ima, ko ovce na sisanju a da ne stave prst na celo i da pocnu da misle svojom glavom nego da jedu gofna koja su im servirana. No further comments

Pozdrav
Ozie
18. март 2013. у 17.10
Opet probaš da generalises i pravdas stanje u Srbiji koje je katastrofalno što se tiče lopovluka. Tamo se kradu i zeleznicke sine, elektricni kablovi, shahtovi...
Naravno da ima lopovluka svugde u svetu, ali u Srbiji je KATASTROFA!
Otvori danasnje novine pa da vidis koliko ima o tome.

Ceca je priznala da je pokrala nekoliko miliona evra. Njen muž koliko je opljackao iznudio, da i ne pominjem. Od jednog drugoligasa napravio shampiona države preko noći Kako? Zna se kako.

Ako neko voli da je slusa, to je druga stvar, neka uziva. Ali meni je potpuno jasno šta je radila i u kojem je drustvu živela i radila.
Coveka kojem je banditski htela da uzme imovinu znam lično, moj je prijatelj i radili smo skupa.

Nego ako udaris po srskom lopovu onda si balija, ustaša. Pa ti lopovi su danas najvece zlo Srbije, ne balije i ustaše!
Sto rece pokojni Djindjic, mi smo sami sebi najveci neprijatelji.

P.S. Mene cudi šta u toj jadnoj Srbiji ima toliko još da se ukrade! Ili su arceni inostrani krediti pa će generacije i generacije u buducnosti nositi teret sebičnih, neodgovornih i nezajazljivih predaka. Najzalosnije je to što se tih 32 milijarde duga ne vide gde su spiskane, dok se u onoj Jugi bar videle fabrike, putevi, pruge, neki standard gradjana...
Ozie
18. март 2013. у 17.46
Evo malo i danasnje stampe:
http://tinyurl.com/cwsp23y

U Rudarskom basenu Kolubara krali između 3 - 5 tona nafte dnevno!!!
Pa gde će im dusa.

Paralelne teme:
„Uhapseno 13 osoba u Smederevu...”
„Uhapsen direktor firme 'Nina farmacija'...”

Šta se lopova nakotilo, dragi boze! Nekad pomišljam da je jednostavnije reci ko nije lopov.

Još jedno pitanje na koje nikako da nađemodgovor, šta će nekome 30 stanova u Beogradu (lopov Uskokovic)???? Jel to on obezdbedjuje pra pra pra pra unucice? Eto brkice, ti si 'jako pametan covek', imaš li ti odgovor?
CikaBrkica003
(Student)
18. март 2013. у 22.50
Jerbo te djindjura u dupe najveci izdajnik u srpskoj istoriji gori nego onaj flekavi tadic i taj djindjura pravio se pametan ko i ti koji ništa novo rekao „mi smo sami najveci neprijatelji” e to su tvoji zuti doveli Srbiju na 32 milijardi dugova niko drugi ne Milosevic ne ova sadasnja vlast nego tvoji zuti djindjura i flekavi jerbali te oni u dupe koji su sve zivo šta je god vredelo prodali i doveli narod na prosjake. Razlika je sto u Srbiji sve rade javno ne kriju se a ovde sve na finjaka ispod stola a ko ti je kriv kad si glup. Drugo naravno da je Ceca priznala jer u to vreme bio najveci cirkus zvana Sablja koja ništa dobro donela Srbiji i stvarala još goru vlast i jače lopove i kriminalce e zbog toga narod kao ovca verovao 12 godina zutih heh boze mili i sad opet narod ovca veruje i ovu vlast „vucic” na tv najavlja drugi cirkus a sa druge strane prodaju Kosovo za datum. Daj boze krstim se tri puta levom i desnom rukom da Seselj ziv izadje iz Haga pa da najavi najveci cirkus u srpskoj istoriji da sve pohapsi politicare,lopove i tajkune. A za Dveri su još mali i slabo prave buku iako imaju dobri politicki program od svih partija nadam se da će oni proćicensuz sledećeg izbora. Ta ona žena od djindjure je gora od Cece a zašto? Zato sto od cistacice preko noćipostala najbogatilja žena na balkanu pljuje sve sto je srpsko a niko ama bas pitao nju odakle su njoj pare a za Cecu svakako pitaju za svaki dinar. Pa su ovi zuti Cecu lepo ponudili neki dil nešto da ona ne pravi buku ili da ostane u zatvoru za vreme onog cirkusa Sablja. Ja ne znam ko je najgori ta žena od djindjure ili ceda narkoman.
Pozdrav

Pozdrav
Ozie
18. март 2013. у 23.45
Od tebe nisam i ocekivao da imaš lepo mišljenje o Djindjicu, inače bi se jako zabrinuo da imamo isto mišljenje pa da sa mnom nešto nije uredu.

Cinjenica da su ga ubili oni koji su hteli mafijasku Srbiju, a ne uredjenu, sve govori. Kad je najavio obracun sa mafijom dobio je metak.

Bahati nacionalisti nikad nisu doneli dobro Srbiji, niti će.

Što se tiče Cece, ja ne znam šta imaš da kažeš posle zavrsne reč tuzene i suda. Sud je presudio da je lopov. Tacka.

Inače onaj ko je siguran da nije kriv ne pristaje ni na kakav dil sa sudom jer zna da nije kriv. Ako zaista nije kriva onda bi joj bilo bolje da je petinu tog novca dala advokatu i da se u sudnici smeje seprtljama kako se koprcaju u zivom blatu.

Eno Dzajinog primera. To sto je odbio da uopste razgovara o nekakvoj nagodbi nije samo razlog taj sto je odrastao u vremenu kada su cast i obraz nešto znacili, već je bio svestan da ga samo mogu uhvatiti za qrac.

Dalje, da je umesto Cece Kejsi Chamber, ili Delta Guldrum, ili Kajla Minog ili Dzudit Durham ili bilo koja druga iz AU, ne bi imao nikakvog problema da je smatram lopovom kad bi sud to dokazao.
Lopov nema nacionalnost.

Kažem, ne zamerim onima koji vole njene pesme i koji vole da je slusaju. O ukusima glupo raspravljati.
CikaBrkica003
(Student)
19. март 2013. у 00.54
Buhahahaha cuj Djindjura hteo uredenu Srbiju haha to pricaj nekome ko oce da jede servirana gofna bas kao i ceda narkoman,canak, žene u crnom da se ne nabrajam ostale petokolonase koje oce uredjenu Srbiju. Bas bi volio da dodju nacionalisti na vlast i da sve pohapse petokolonase, tajkune, politicare i lopove pa da vidimo da li će sud odrediti njih kao lopove bas kao sto su zuti odredili Cecu, al neverujem dok ne dodje covek koji ima muda da kaže Zapadu da se nose u tri lepe i da se okrene sa zemljama BRIC i ostalim zemljama koji oce da se saradjuju sa Srbijom. A o Dzajicu bolje da ne pricam jer svako malo dete u Srbiji znaju zašto Dzajic nije zavrsio kao Ceca. Evo ti mog primera sud je odredio visoke kazne onim navijacima Grobarima za ubistvo nekog Tatona iako ama bas niko nije vidio to ubistvo i kako je umro taj Taton nego sto je dobio batina zavrsio u bolnici pa je tamo umro, ej bre par navijaca po svakom vise 20 god zatvora za jedno ubistvo i to bez svedoka i nalaza kako je umro to nema nigde u svetu osim u Srbiji samo da ulizu dupetu Franzuckoj al ad da su dokazali krivca, svedoke i kako je umro taj Taton pa nek sud odredi kaznu 30 god pa i neka bude 40 god ubici ne bi se protivio al jerbote bre par navijaca po svakome 20 god uffftttt tu nešto jako smrdi od zutaca.

Pozdrav
CikaBrkica003
(Student)
19. март 2013. у 01.23
Taj tvoj djindjura je popio metak od njegovih zutaca i mentora čitaj „zapad” jer je vidio da je dobio k.rac u dupe posle svega, a ne od mafijasa ili nacionalista. Da su nacionalisti ubili djindjuru već bi oni izvrsili državni udar i bi bili vlast koja bi rekla zapadu da se odjerbu i okrenuli zemljama BRIC i nebi bila u dugovima sa tih 32 miljardi koji su tvoji zuti napravili. Kapish?

Pozdrav
Ozie
19. март 2013. у 19.19
U onom periodu dok je Djindjic bio premjer Srbije, Srbija je bila u takvom naletu sa reformama da je Hrvate hvatala panika da bi Srbija mogla pre njih u EU. Secam se nekih novinarskih pitanja iz HR u stilu „Kad ocekujete ulazak u EU?”. Danas se još ne zna ni početak pregovora.

Zoran je bio pun energije i entuzijazma na svom poslu, da reformise Srbiju, da je učini ekonomski jakom, uredjenom i da joj povrati međunarodni ugled.
Šta vise hteo je da menja i nas same, da pobudi u nama osecaj ZAJEDNISTVA a potisne ono sebičn u nama.
Poslusaj šta covek govori u 1:48, ali dobro bi bilo da poslusas
ceo video, pa kaži šta ima loše u njegovom govoru:

http://www.youtube.com/watch?v=dRUijJ9xpAs

Potpuno poznata stvar da je žrtva Zemunskog klana.
Dakle, ubili su ga oni koji su hteli banditsku Srbiju, a ne uredjenu, jer banditima i lovcima u mutnom urdjeno drustvo najmanje odgovara.
A ako si mislio da takvi mogu izvrsiti puch i vladati jednom zemljom, to je najveca glupost koju sam čuo.

Na kraju, o Djindjicu je narod iskazao šta misli onolikim poslednjim ispracajem. Ima ona mudra izreka, postovan si onoliko koliko ti dodje sveta na sahranu.

Koji crni BRIK? Mi bismo možda hteli BRIK, ova kao i svaka vlast bi potpisala hitro pristupanje BRIKu, ali BRIK neće nas ovako korumpirane i neuredjene! Ko će ulagati u nas ovakeve kakvi smo?
EU nam bar daje sansu da sredimo stvari kod kuce i da nam pri tome pomognu. Korupcije i lopova se nikad nećemo osloboditi (kad su i oni koji trebaju da se obracunaju i sami u sprzi sa istima) dok nas neko sa strane ne pritisne da to uradimo. Pored pristupnih fondova koji će nam biti dostupni, to uredjenje zemlje kroz proces integracije je najbitnija stvar.
Još nešto, najveca dosadasnja ulaganja u Srbiju upravo dolazi iz EU, ne iz BRIK-a, ne iz Rusije, ne iz Kine.

Što se Dzaje tiče, ništa mu nisu nasli niti ga i jedan igrac tereti da ga je Dzaja ostetio. Nasli su mu ništa. Zato je nagodbu sa sudom ladno odbio bez razmišljanja. Dzaja dokazuje sudu da je Zvezdu ostavio u plusu. Ali kad tad saznace se ko mu je namestio tu sramotu.
Svi su izgledi da mu je namestio onaj ko sad lezi gde je Dzaja lezao 6 meseci.

Upamti, onaj ko je siguran da nije kriv taj ne pristaje ni na kakav kompromis sa sudom. Polazim i od sebe šta bi ja uradio u toj situaciji.
Ono šta je Ceca imala da vrati državi odlukom suda nije malo uopste da bi rekla „ma ko ih yebe, dacu im, samo da se više ne zamaram tabanajuci do suda i nazad”.

Na kraju, ti si ultranacionalista, ja to nisam, i hvala bogu da se uopste ne slazemo, niti to ocekujem. Prema tome nemam nameru da se ubeđujem ovde sa tobom. Glupo je, i samo gubim vreme.
Ozie
19. март 2013. у 20.38
CikaBrkica003
(Student)
19. март 2013. у 22.42
Buhahaha ne da si glup nego si i naivan do bola. Šta ja imam da slusam najveceg srpskog izdajnicu posle Brankovica koji je utekao u nemackoj koji na sva usta nagovarao da sto cesce bombarduju yugoslaviju, zabio noz Koštunici samo da se docepa vlast. A o kakvim reformama ti pricas sve se prodalo i izdalo sve zivo za sice od secerane do celika čim vidio da je dobio k.rac u dupe od njegovih mentora i reforme promenio plocu kao oce Kosovo nazad pa je popio metak. Ma kakav zemunski klan to je sve bullshit svi su bili sa Zemunskim klanom pa Surcinski klan pa Novo beogradski klan i gle kako to da nisu svi klanovi osim zemunskog u zatvorima posle sablje nema nijednog svedoka jer su ubijeni. Djindujru je cuvala nemacka tajna sluzba kao i onom sa majmunskom glavom mesica isto cuvala i gle cuda mesic ziv iako cela rvatska mafija bila protiv mesica a dlaka sa majmunske glave mu nije falila jer su ga cuvali a pustili onog djidndjuru kao gofno u klozetu bas kao i ostalim državnicima Sadama, Gadafija, Mubaraka itd ma ko ga jerbe dobio je šta je tražio. Šta je 15 hiljada slezbenika djindura naspram 8 miliona Srba, 15 hiljada je jako velika stvar. Ma da EU i zapad svakako daju pare i investije srbima buhahaha pogledaj Srbiju sada 12 godina od tolike silne pare i investiranja a u dugovima 32 milijarde i preko 30 osto stanovinstva nema posla. Srbija ništa ne dobija od EU i zapada osim prijetni i uslova a turska ceka 20 godina za eu tako će i srbinstan kako rece onaj englez uci će u 3000 godine. BRIC zemlje svakako oce saradnju sa Srbijom samo eu i zapad ne da inače svi politicari dobiju pare,metak i hag. australija može da bude još bogatija zemlja preko BRIC i gle cuda nedaju pomovi i jenkiji tako i sa Srbijom treba neko ko ima muda da kažu da se nose u tri lepe. Gledao sam na ABC pre nekoliko meseci dokumentarac kako je australija dala americi 6 milijardi za one avione koje ne mogu da lete kratko receno k.rac u dupe,i jedan profesor iz australskog universiteta kaže da australija bi trebala kupiti ruske suhoje za te pare al amerika neda inače taj onaj tvoj famozni dokument i marinci iz darvina ode u tri lepe. A o dzajicu kao sto sam ti rekao bolje da ne pricam jer svako dete u Srbiji zna, nije on nikakav plus ostavio ili napravio Piksi je jedini koji je napravio zvezdu boljom i smanjio dugove da je bio tako blizu da ostvari plus i gle osterali piksija iz zvezde.
Pozdrav
CikaBrkica003
(Student)
19. март 2013. у 23.15
Ihh da ne zaboravim kako onaj toma grobar isao u Belorusiju da moli za neke pare a sve vreme gledao pod pa u prevodionce pa na stol kako jadno i zalosno da ne moze da gleda u oci Beloruskim presednikom Lukasenkom i ministrima a jadna Srbija još nije ukinula sankcije Belorusiji sve zbog tvog EU zalosno i tuzno toma grobar moli za neku crkavicu a u oci ne moze da gleda mogu da zamislim kako je sa Putinom.

Pozdrav
Ozie
20. март 2013. у 08.47
Mnogo napredna i sveznajuca ta deca u Srbiji kad toliko znaju o Dzajinim finansijama.

Jedino sud ne zna da je Dzaja kriv.
E kad sud ne zna, onda Dzaja nije kriv jer je sud merodavan da utvrdjuje krivicu a ne mala deca.

Svako je nevin dok mu sud ne dokaze krivica. Tacka.
Nije mu dokazana krivica. Tacka.
Ceci jeste. Tacka.

Ostalo nisam hteo ni da čitam.
Ozie
20. март 2013. у 08.56
...a i nema potrebe da razglabam o politici jer je tema Ceca i njena krivica koja joj je dokazana i za koju je osuđena.
Dakle, zvanicno je lopina.

P.S. Možda bi odvojio vremena i da te procitam, ali tvoj tekst je jako naporan gde se ne zna gde recenica pocinje a gde zavrsava. Da je tri, četiri reda pa da se žrtvujem.
asdfghjkl
20. март 2013. у 22.14
Mladenov, posto su mi obrisali komentar sa lucerkom i kukuruzom evo sad ću da budem blazi konkretniji.
Tvoji komentari i analize su relevantni i pametni kao ovaj Srećka Sojica:

http://www.youtube.com/watch?v=BfDWaz5vu10

Ovaj klip bi mogao da se iskoristi i na drugi način, reakcije i komentari na razne palamudjevine od Srbije do AU su ti kao Panticeve na Sojicev govor.
CikaBrkica003
(Student)
20. март 2013. у 22.16
Otvorim ja onaj zadnji link sto si stavio da ubijem dosadu da vidim šta si postavio jucer čim se otvori lik djindjure na ekranu zamalo da se povratim koje je on veliko gofno i na sekund pogledam na stranu i gle cuda nema komentara bas kao diktarskoski „disabled comments” buhahahaha disabled comments buhahahaha to je najzalosnije sto su zuti i zapadnjaci napravili ma prava demon kratija i ona tvoja „sloboda” gde dobijas bukakke i ku.rac u dupe. Batali ti tog tvog djindjuru bolje je da ti se držiš gugla i bukakke među ustašama i balija, poofter-a.

Pozdrav
CikaBrkica003
(Student)
20. март 2013. у 22.28
„Svako je nevin dok mu sud ne dokaze krivica. Tacka.
Nije mu dokazana krivica. Tacka.”
Buhahaha koji lupus aha bas tako kao svi sudovi u Srbiji, u Hagu i u Americi. Koji si ti mentol da poverujes u posteno sudenje kada je cela politicka elita korumpirana. Ma ade dete popij mleko i na spavanje.

Pozdrav
Ozie
21. март 2013. у 17.43
Posteno sudjenje ili ne, ali treba sudu verovati, kome ako ne sudu?
Da nećeš ti da pokrenes neku svoju istragu?

Verovatno si morao da ispunjavas papire gde piše „Da li si osudjivan”?
U tu rubriku Dzaja će da upise NE, a Ceca će morati da upise DA i da još obrazlozi zašto je osuđena. Zbog toga neće moći na mnoga vrata, a Dzaja je dobio direktorsku fotelju kluba, da su mu nasli da je kriv, ne bi mogao.
I recimo da hoće oboje da se isele iz zemlje, morali bi da traže dokument o tome od MUPA, i taj dokument insotranstvo priznaje.
Sigurno su ti tražili taj dokument kad si se doseljavao u AU, meni jesu i verovali su dokumentu izdatom od institucije jedne komunisticke zemlje.

Kad je reč o Dzaji mnogo čitaš one drogirane pubertetlije navijace Partizana šta pišu. Nailazio sam i ja na taj rabish. Oni imaju velikog razloga, poosmatrano iz njihovog mentalnog ugla, da mrze Dzaju.
A Ceca lopina nije imala kud nego da pristane na komprmis sa sudom.
A ima još jedno sudjenje u toku za iznudu.

Ja nisam mentol već ti kad na temi o Ceci trpas Australiju, Rusiju, nekakve avione. Ja razumem tvoju srdzbu i mrznju prema ovoj zemlji, ali pametnije je otvoriti novu temu o tome, a ne drobiti sve ono sto nema veze sa temom. Zato i nisam cito, a ni u ludilu se ne bi upustio u diskusiju o tim stvarima, jer ja tebi nisam u stanju objasniti najosnovniju stvar - presudu suda. Za mene je zavrsna reč suda zaista zavrsna reč.

asdfghjkl, sranje treba brisati, a tvoji postovi su iskljucivo uvredljiva sranja, i samo se svode na vredjanje diskutanta, ne i sam da doprineses temi. Srami se sto si pao na taj nivo da te brisu.
Na nekom mestu se predstavljas kao ozbiljan familijran covek, ovamo se ponasas kao neka prostacina.
Ozie
21. март 2013. у 18.42
Još nešto da upamtis, bilo kakav komentar na temu da je, pametan ili glup, bolji je od vredjanja diskutanta i nikakvog doprinosa temi, jer vredjanje disktanta je ZABRANJENO statutom SC-a, dok se ostalo ne pominje. I ti su tu cinjenicu davno zaboravio, ili je se secas ali je nemarno svesno gazis. I ja je gazim ali iskljucivo kad budem izvreedjan, ISKLJUCIVO, i tada smatram da sam pogresio i nemam ništa protiv da budem i brisan i banovan čak i onda kada su moje uvrede isprovocirane.

Ja sam na ovu temu nastupio sa namerom da ne vredjam nikoga, da pokazem mogu i tako, uprkos permanentnom vredjanju od strane mog diskutanta. Ja ga razumem, jer on mucenik ne ume bolje, i jer mu je to deo strategije da bi bio u pravu, mada ja, niti bilo ko ovde, ne daje pet para na tu njegovu strategiju.
Narod je ovde oguglao, i uvek polazi od toga 'od koga je...'
Svako ko se sluzi time, a manjkom argumenata, pocinje post sa 'ti si glup', ti si kreten', 'buaaahahaha', 'hahahahaha'.

Kad sma rekao ono u vezi Djindjica uopste nisam ni fantazirao ni halucinirao, ni jeo bunike, nego sam dosta citao pa i HR stampu, komentare njihovih citaoca, u vezi doticnog. Bile su razne emisije, okrugli stolovi u vezi Djindjica i o reformama koje je zapoceo i njihovoj dinamici, itd. Mogu da ti pronadjem na internetu o tome, a sam možeš ako hoćeš, sto ja da ti pomazem u tome i tracim moje vreme.
Moja konstatacija možda ima dozu preterivanja radi celokupne impresije o Zoranu, a gde ih nema?
Ali to nije razlog da u svom već ustaljenom banditskom stilu krenes da vredjas mene umesto da mi se suprostavis pravim argumentima.
Frajeru, doprinesi temi, ne miniraj je.

Ja ne znam koji je tebi vrag, sto si se tako narogusio na mene?!
Pamtim te kao pametnog i kulturnog diskutanta. Zbog čega si u međuvremenu popyzdeo?????? Imaš problem u braku, u kuci, žena te zayebava? Postao si agresivan, zao. Indikativno je u tvoje ucestalo prisustvo, čega ranije nije bilo.

Nastavi da vredjas i dalje, sto vise vredjas, sve manje ću tome pridavati značaj, prihvati ću to kao tvoje jedino moguće obracanje, kao de tebe, tvog karaktera, kao i u slučaju brkice. Time ćeš postati dosadan i ovome narodu ovde.
Na kraju ću odluciti da tvoje postove jednostavno ignorisem.

Eto, toliko lično, nego da se vratimo temi, mada ne znam šta vise imamo u vezi teme, koju polemiku zahteva relacija 2+2 = 4?
josh-uvek-ovde
(živi i pusti druge da žive)
22. март 2013. у 05.01
Slažem se sa ovim što je rekao Ozi, posebno je nedopustivo kad se spominju nečija deca,jel' da Ozi?
Ozie
22. март 2013. у 05.43
Mani se ti tog svog sarkazma, i nemas potrebe da se slazes sa mnom.
CikaBrkica003
(Student)
22. март 2013. у 08.29
Ovo sto si napisao „nego sam dosta citao pa i HR stampu, komentare njihovih citaoca, u vezi doticnog. Bile su razne emisije, okrugli stolovi u vezi Djindjica i o reformama koje je zapoceo i njihovoj dinamici, itd. Mogu da ti pronadjem na internetu o tome”. Nema potrebe da dalje komentarisem o djindjuri i reformama jer si sa ovim si sve rekao „jeo sam servirana gofna od ustaša i petokolonasa i primio sam bukakke” neka fala ne jedem ja gofna samo ti jedi prijatno tebi kako ustaše kažu „dobar tek” . A o sudu i pravdi bolje da ne pricam.

Pozdrav
Ozie
22. март 2013. у 09.10
Popravljas se brkice, popravljas. Ovoga puta me nisi castio ni sa hahaha, ni buahaha, ni kreten, ni mentol, ni idiot.
Je li tebi dobro, yebo te???

Nemoj molim te da me sad navikavas na neku finocu. Ko će uvek da se navikava i prilagodjava na novo. Bolje nastavi po starom i svi smo hepi.
I ti se komotnije osecas, siguran sam.
Ozie
22. март 2013. у 09.32
Nego brkice, da ti nisi iz neke vojne familije Like i Korduna gde se po direktivi moralo navijati za Partizan, pa ti je toliko Dzaja trn u oku?

Ako je sud zaista pristrasan mogao je biti samo na stetu Dzaje, sudeci po onome sramotnom hapsenju pred TV kamerama koje je zgrozilo ceo fudbalski svet.
Čak iz HR stizala poruka: „Srbijo, sram te bilo!”. I tebe sram bio kako pljujes po nasoj fudbalskoj legendi.
Zar mu ista klika nije sudila, mislim ona koja ga je hapsila? Da su mu ista nasli dobio bi dozivotnu robiju i oduzeli svu imovinu, a cerke i ženu mu sutnuli u podstanare.
CikaBrkica003
(Student)
22. март 2013. у 15.42
Ala sto si pametan ko moj k.rac pa da znaš da sam partizanovac/grobar buhahahaha, daleko je od toga. Dzaja jeste fudbalska legenda a i lopov to svi znaju pazi šta ti ja kažem zvezda će da propadne još dublje nikavog plusa neće biti a ni spasa za zvezdu pod Dzajicem. Jerbala te rvatska dosadan si sa rvatskom sve sto rvatska kaže je dobro za Srbiju zar ne? Šta rvatska ima sa Dzajicem??? I sad zbog rvatske Dzajic je fin jel da? Pa svi u Srbiji znaju da Dzajic krao i surovao sa politicarima bas kao i Partizan isto. Kako je rekao onaj prošli trener zvezde neka je u Bog pomoći zvezdi jer neće zvezdu spasiti ni pod upravom trenera Murinja a kamoli onaj portugalac neki Tinto dok je Dzaja na stolici. Tole je veci lopov od sviju presednika klubova i gle cuda nije u zatvoru i još vlada fudbalskim savezom kako to, ma da i on je fin. Dok je Toleta,Dzajica i ostalih presednika klubova, srpski klubovi nikada neće da budu na plusu i na nivou ad nek bude Liga Austrije jer Liga Evrope i Sampiona je san za srpske klubove. Sve srpske klubove treba privatovazi i sve presednike klubove poslati u zatvor zbog korupcije. Sve dok oni nastavljaju da kradu i prodavali igrace kao i slučaj „Ceca” svi srpski klubovi će budu na nivou neke brdacke seljacke lige. Ad sad fino idi nazad na ustaške forume da jedes gofna kad si dosadan sa rvatskom.

Pozdrav
Ozie
22. март 2013. у 17.15
A jel to mala deca pfc kažu da je Dzaja kriv? E ako mala deca pfc kažu, onda im treba verovati.
Ozie
23. март 2013. у 16.56
„...neka je u Bog pomoći zvezdi jer neće zvezdu spasiti ni pod upravom trenera Murinja a kamoli onaj portugalac neki Tinto dok je Dzaja na stolici.”

A jel to pricas na osnovu 'track record'-a Dzaje iz 1991. godine kada je usao u istoriju kao jedini direktor jednog fudbalskog balkanskog kluba koji je osvojio evropski i svetski tron, direktor koji je isplanirao i direktno ucestvovao u gradnji evropskog i svetskog shampiona?

Pa bre i Hrvati ga daleko vise postuju nego mi sami.

Al smo kratkog pamcenja!
LeaDiKaprio
(shumska)
03. април 2013. у 02.51
E vidis, dragi moj Ozi, to ti je taj profil ljudi koji Cecu smatraju srpskom majkom i sveticom. Da se oni pitaju za mišljenje (a ne pitaju se!) oni bi ruku u vatru stavili da joj je djana izrasla ponovo koliko je cedna, fina i postena. A ona se bode ko goblen!

Onaj njen pokojnik, sto je izao u pohode na hrvatske frizidere i ves masine, stekao je bogatstvo ratujuci. Ej, bre ljudi, RATUJUCI? Pa ko od nas ovde može da ode od kuce, napusti posao i ode u dobrovoljce (koji god da je dobrovoljan posao u pitanju) te da se vrati kuci za godinu dana BOGATIJI nego sto je otisao?

What's wrong with that picture?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.