Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Razlog dolaska u Australiju.
zupa
(DR.MR)
22. фебруар 2013. у 21.34
Moj razlog je okupacija Srpskog naroda,
nemogućnost,slobodnog izrazavanja Srpskih
vrwdnosti.
Koji je vash razlog???
CikaBrkica003
(Student)
23. фебруар 2013. у 00.34
Ustaše i ustaše, dogodine u Zagrebu.

Pozdrav
Ozie
23. фебруар 2013. у 01.56
Da bi mogli da guglamo bukakije
bananasПорука негативно оцењена. Покажи

bananas
(私はカラスを愛して)
23. фебруар 2013. у 02.51
Poseta.
zupa
(DR.MR)
23. фебруар 2013. у 06.12
Malo sam vishe popio I pridoshlo mi da zapevam
„OJ VOJVODO SINDJELICHU” strpashe me u corku,
spasilo me shto sam bio mortus pijan,pa sam ujutru
glumio zaboravnost inache bih robijao,shto se veselim,
Prva prilika tutanj preko grane...
asdfghjkl
23. фебруар 2013. у 09.41
Posle 4 poziva za „mobilizaciju” 94-te i odlaska na „ratiste” u Rumu na farmu svinja gde je bilo opste rasulo i gde niko nije znao gde ja to pripadam i kome da se javim kao rezervni potporucnik za vezu (SRO veza Beograd 85-86) zakljucim da je vrag odneo salu.

Inače na prva tri sam se uredno javio i odsluzio tako da bi možda mogao da tražim boracku penziju kao „nosilac vise ratnih i mirnodopskih odlikovanja”.

Bavio sam se i pcelarstvom iz hobija i sve vise mi je smetalo sto mi je deo pcelarskog pribora, pri selenju pcela sa bagremove pase na Ceru u Krajisnik u Banatu na suncokret, bio i pistolj.

Mogao sam da prebolim izgubljene pare kod Jezde vasiljevica, ne primanje plate, snalazenje...

U opticaju su bili AU i Kanda, kao i Zimbabve i Juzna Afrika. SAD nisam hteo iz principa.

Afrika je precrtana posle razgovora sa bivšim kolegom sa faksa, Zimbabveanca iz plemena Sona koji mi je najavio šta se sprema i da će za belce da „radi motika preko ledja”.

Pocnem AU, odem u ambasadu koja je u to vreme bila u Cika Ljubinoj ulici i zaglavim sa lekarskim pregledom. Naime, svaki oziljak na telu je morao da se dokumentuje lekarskim izvestajem i ja sam imao a i sad imam 3.

Onaj od opercije slepog creva je bio problem jer je operacija urdjena 75-te u staroj zrenjaninskoj bolnici a u međuvremenu napravljena nova a doktor umro...

Drugi, iznad levog oka je od „flasu u glavu”. E sad sto je to bilo slučajno i ne mojom krivicom to je neka druga prica.

Treci je bio OK. Posekao se na stopalu.

E posto je to pocelo da se tegli a vojnim vlastima u NS sam lično rekao odyeb preko prijatelj saznam za NZ. Nazovemo ambasadu u Bonu, posalju papire sam se istestiram, tamo-ovamo i dobijem NZ vizu decembra 95-te. Polovinu vremena cekanja vize sam proveo u Crnoj Gori na moru.

U međuvremenu dobijem i poziv u kanadsku ambasadu ali to je neka druga prica.

U Australiju iz Novog Zelanda sam dosao pre skoro 4 godine. Razlozi:

1. Stari roditelji i meni i ženi, teski da se pomere a Australija ti dodje na pola puta od NZ.

2.Lepse vreme.

3.Veca plata.

4. Placeni troskovi preseljenja, hrana i smestaj prvih 6 nedelja.

5. „Zelenija trava u komsijinom dvoristu” sto bi ovde rekli.

Pikirao Melburn, zapao me Pert. Poslao „expression of interest” i jednima i drugima, ovi iz Perta zvali isti dan dok mi se ovi iz Melburna nisu ni javili. Zapravo jesu kurtoazno posle par nedelja.
bananas
(私はカラスを愛して)
24. фебруар 2013. у 06.33
Utaknem minuseve siromasnim mozgovima.

Je li pitao za razlog dolaska? Moj razlog je to što sam navela. A razlog za ostanak je posebna prica. Znala sam za još dvoje koji su se zaglavili za vreme sankcija jer su im propale karte za nazad, a nije ni bilo pametno vracati se u ono ludilo. Ne znam nikog ko se 90-ih vratio, tada se ovde dolazilo u jednom pravcu. Ja sam htela da se vratim preko Bugarske cele 92-e i 93-e... Ne bi bilo pametno.
asdfghjkl
24. фебруар 2013. у 08.06
Ja svercovao lekove iz Bugarske 92-93.
MAKPO
(косингас)
24. фебруар 2013. у 17.15
Cisto da se provozam, da vidim kako je ovde, i kao što se da videti još razgledam.

Pozdrav
zupa
(DR.MR)
24. фебруар 2013. у 19.22
Zashto sam pitao za razlog dolaska,zato shto pojedinci nikako da se
opredele,da li su ovde ili tamo,nervozni su,pa svoju nervozu prenose
na ostale.
Posebno se to odnosi na krvolochne ustaše ili ustašice kako hocete,
izvesna Iva Vukic urgira kod PM Australije gospodjice Julije Gilard da
utice na U.N. da zabrani Vuku Jeremicu da odrzi govor 10.Travnja.

Mnogi su zbog ovakvih GOOFANA kao sto je ova UARASHKA SPODOBA
napushtali rodni kraj,nisu bili spremni da po zatvorima biju bitku za osnovna
prava,prava na svoje mishljenje,shto ovde zovu„freedom of spech”

Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
24. фебруар 2013. у 23.28
E sad će dve guje da se „dogovore” i da qrvatima naravno izadju u susret. Aparently u ovoj koloniji se sve resava dogovorom, ništa nasilno, tako bar piše u njihovoj propagandi za nove emigrante...tako su se valjda i sa svojim americkim i britanskim gazdama „dogovorili” da pirznaju okupirano kosovo kao kvazi-državu, posto je to jako bitno za kolonijalne afere koje su na drugom kraju planete, jel da?

Puuu yebem ti koloniju u kojoj je velshanka PM, velshani još uvek seru i pishaju u coskovima svojih spavacih soba kad se napiju...

I yebem ti dan kad me magistrate osudi na pet godina teske robije u Wormwood Scrubbsu kad sam on Lorda Snootija na bazenu „kupio” farmerke, nakit i sat...a ja glupak izabrao transportaciju na Van Diemens Land...dobro mi se smilovala Governor General pa me pustila u selo Melburn da ovde tavorim i skapavam kako i ostali anglo-saksonski olosh dok se ne naucim redu i prestanem da se družim sa tamponovom koji stalno prima bukagije ili mi se HM ne smiluje da me vrati nazad u Imperiju...;-))
bananas
(私はカラスを愛して)
25. фебруар 2013. у 05.24
hm...
Ozie
25. фебруар 2013. у 18.01
Daj bre šta komplikujes, posmatraj dve spoljnje politike prema Srbiji plus njihova uloga u zalosnoj sudbini Srbije, i sve će ti biti jasno. Kakav Poter koji bakraci.

Najveci zagovornik bombardovanja Srbije je tvoj voljeni 'ja sam ja Toni Bler, klempave mi uske'. Kad se samo setim kako je trcao u Vasington da moljaka da se posalju oni helikopteri Apaci na Srbiju i za još snazniju vojnu intervenciju.
Bili su prvi cija je vojna armada usla u Kosovo posle potpisanog Kumanovskog sporazuma.

Ako se vratimo u proslost:
- tvoji ljubljeni Englezi poradise na 27. martovskim demonstracijama 1941, sto nas je kostalo oko milion srpskih glava;
- podrzase i instalirase komunisticki rezim u zemlji, sto je isto Srbina kostalo (Cercil: „Gospodine, hocete li vi živeti u toj balkanskoj komunistickoj zemlji?”);
- 1945. izbombardovase i pobise 20.000 Beogradjana;
- 1999. svi znamo šta se desilo.

Od bilo kog starog Beogradjanina najcesce ćeš cuti: „Englezi su najvece kurve”.

Uostalom za vreme bombardovanja, ne secam se da je na AU ambasadu bacen i jedan kamencic, za razliku od toga kako su prošle ostale zapadne ambasade ukljucujuci i ambasadu tvoje voljene UK.
Šta vise, AU ambasada je najduže prkosila upozorenjima sa Zapada, mislim da je radila sve vreme bombardovanja, bar neke sluzbe.
Mislis da je to slučajno?
Secam se onoga predivnog coveka, ambasadora AU u Beogradu u to vreme, našeg osvedocenog prijatelja i njegovih odmerenih izjava o SRJ u vreme zapadne najgrdje histerije protiv nas.

I još jedno pitanje, koliko si ti puta bio na Kosovu? Pa kao Srbin kako se predstavljas, bolje da si tamo otisao i obisao Gracanicu, Decane, Gazimestan, nego sto si citao Potera.
I šta bi ti sa Kosovom da nam ga vrate?
Raven_UKПорука негативно оцењена. Покажи

Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
25. фебруар 2013. у 19.14
Još si zaboravio da dodas da je Whitehall izmislio Albaniju posle prvog svetskog rata i da je Ujka Sadam isto njihova tvorevina, jerbo su se usrali od Irana za vreme 10godisnjeg rata oko Shat El Arab ostrva, slična prica zašto su Hici i Nazzi partiji dozvolili da postane toliko jak, jerbo su se se usrali od ruske revolucije i komunista, pa im je onda i taj projekat izmakao kontroli...

I ova usrana kolonija je propali socijalni eksperiment, kao sto rece bivši PM Singapura; „Usralija, the home of the white trash of Asia”.

I ko zna još koliko sitnih gadarija za koje običan chovek ni ne zna...

Odakle tebi ideja da ja velicam Imperiju? Koliko god da ne volim prave mangupe, bullije i krimose, za njih imam vise postovanja nego za njihove doopeuvlake, kao sto je usralija.

Saka jada na ogromnom otetom kontinentu, koja misli da su neki qrac.
Smesno ovo sto deda Zupa prica..kako će usralija koja je do skora bila izbachena iz UN security councila zbog svoje opresivne, nazadne i rasisticke politike uopste moći nekome da zabrani šta i kako će da tamo besede...to mu dodje ko onaj sto je svoje kupleraj racune placao union credit karticom, ali nije izbachen iz vlade jerbo bi vlada ostala u manjini. To samo ovde ima!

Pošto se srpstvo po Tamponovu ogleda u tome ko je isao na kosovo a ko nije, i naravno dobio „pecat” da je veliki Srbin, odsad si Hadzi-Tamponov!
Ako je Tamponov olicenje pravog srbina patriote koji je odavno prodao veru za veceru, e onda ja neću da budem srbin!


A šta bi ti sa Kosovom tampi? Ti bi u evropu, oćeš kartu za brod koji tone?
CikaBrkica003
(Student)
25. фебруар 2013. у 22.32
Ahh da a šta je šta australskim spijunima koji su uhvaceni i prikazani na TV ma ne oni su samo setali okolo i slikali hahaha pa su na kraju rata pitekusi molili Srbe da puste te spiijune nazad kuci a za uzavrat da dobiju neku humanitarnu pomoć. A gde su bili tvoji takozvani ameri saveznici da izbave te aussie spijune heh dzaba sporazum koji može da se brise guzicom a kamoli baza u Darwinu koji je najveci gubitnik je upravo australija.

Pozdrav
asdfghjkl
26. фебруар 2013. у 06.43
Dolazi žena kod doktora i pita:

„Doktore koliko bi ja trebalo da sam visoka na svoju tezinu?”

Doktor je gleda pa joj odgovori:

„Oko 4 metra.”

Žena će na to:

„Eto znala sam da problem nije u mojoj tezini nego visini.”

E tako od prilike mladenov rezonuje.

Na to dodati da mu je narav kao Tuko (zao ili ugly) iz „Dobar rdjav i zao” (https://www.youtube.com/watch?v=_i9u9Ps7zh4 pogotovo posle 8.30)

Komentari su mu uglavnom intelektualna uvreda svakome kome je IQ veci od 60.
LeaDiKaprio
(shumska)
26. фебруар 2013. у 22.39
Htela sam da preuzmem svoj zivot u svoje ruke.

Dosta mi je bilo sr@nja, nerada i javasluka.
bananas
(私はカラスを愛して)
26. фебруар 2013. у 22.43
Ti bi da dobijes po goozi? Ahhhhh...
mosman
26. фебруар 2013. у 23.14
Bananice samo vas gledam a tebe posebno.Neide mi u glavu šta vidis u ovom gejaku!To je budaletina neopevana ja za 12godina na Serbian kafeu nisam većeg video kretena od njega.A ti mu volis mozak i saljes tu neke poruke,jeai ti pri sebizeno?Jeli ti vidis koji je to bolesnik i šta ovde piše?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.