Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Lepe a same?
sky9
(bodyguard)
16. јануар 2013. у 23.03
zašto je u danasnje vreme teško upoznati finu i slobodnu ženu?
CikaBrkica003
(Student)
17. јануар 2013. у 04.19
Bilo je neko iztrazivanje prije bozica zašto je teško naći zensku/muskarca za partnere je zato što zenske imaju listu do svoje 35 godine a kakve su to liste da je nemoguće naći perfektnog muskarca u njihovim glavama pa posle nadju bilo kojeg muskarca zbog bioloskog sata ili bezbeznost „porodica, finansije” A muskarci se boje zenske zbog $$$$ „kuca, auto, altimentacija deci/ženi” pa imaju neke nazive za te žene zovu ih spermcatcher šta ja znam kako ih nazivaju čim dobiju bebe sledi razvod ufff koliko ima single parents u australiji, ali zato su muskarci koji imaju $$$$$ su blagoj prednosti ili lakse nadju neku mladu koku „golddiggers” zbog nekakve osvete prema ženama koje su odbile te muskarce. Žene i muskarci su jednako krivi za ovu promenu, oba pola trebaju da spuste noge na zemlji i da se vrate u staroj tradiciji pre 70 godina.

Pozdrav
josh-uvek-ovde
19. јануар 2013. у 04.26
Danas nije teško upoznati lepu i pametnu i slobodnu ženu.Veruj mi da ih ima,samo malo više obrati pažnju. :)
bananas
(complicated mind)
20. јануар 2013. у 06.43
Brkati,
a hoćeš li da malo obrazlozis koja je to „tradicija od pre 70 godina”? Vidim da se razumes u problematiku pa ne bi bilo zgoreg da pojasnis kako bi to trebalo da se odradjuje.
LeaDiKaprio
(shumska)
21. јануар 2013. у 04.19
Nekada su stvari bile mnogo jednostavnije.

Žena sedi kod kuce, sitna deca, kuca, rucak. Kad muž dodje kuci nahrani ga, napoji, seksualno zadovolji i donese mu novine da on cita dok se ona bakce sa decom.

Deca budu posebno nagradjena ako tati ne smetaju dok odmara.

Sasvim je jasno zašto je teško naći ženu u danasnje vreme. Danasnja žena ne zavisi vise od muskarca i to dosta komplikuje ovu igru. Single mums to potvrdjuju - da im ne treba niko kod kuce da mu peru, peglaju, ciste, puse. Mogu one i same.

Istorija ne pamti veci udarac na muski ego. Pogotovu na muskarce balkanskog tipa kojeg je mamica naucila jedno a „real world” nešto sasvim drugo.
zupa
(DR.MR)
24. јануар 2013. у 02.11
Sad će gastajbajterpatrijota da nam objasni...on je doktorirao
na temi ,,lepe izbeglice sa brabonjcima,,
bananas
(complicated mind)
24. јануар 2013. у 07.12
zašto je u danasnje vreme teško upoznati finu i slobodnu ženu?

-------

Ne znam za šta trazis ženu. Da li za zenidbu, flert bez seksa, neobavezan seks, prijateljstvo ili nešto deseto. Drugi je padez šta imaš da ponudis. Obično vazi ono pravilo, koliko para toliko i muzike. S'tim sto „pare” kod normalne i pametne žene predstavljaju karakter, dusu, inteligenciju i da ne nabrajam. Ne kapiraš ti to. Zato ćeš zaglaviti sa nekom Kinom, Thai i sličnom. One samo klimaju glavom (uz smesak) i nikada ih ne boli glava. Najvecem broju muskaraca to je jedino sto im je i potrebno. Uz servirano jelo i oprane gace & carape.
CikaBrkica003
(Student)
24. јануар 2013. у 21.49
Lea tu si u pravu al nisi u pravu za balkanske muskarce nego to vazi za muskarce svih nacionalosti. Zato single mums usisavaju $$$ i imaju veca prava za kuce,aute, altimentacije ja od takve žene bezim kao djavo od krsta, ima i single mums koje su žrtve porodicnog nasilja koje saosecam snjima i mrzim muskarce koji tuku žene to su kukavice koji nemaju m.da.. Meni lično nema bolje i seksi žene a da je sposobna za sve i ne pogadja na moj muski ego nimalo, jer iza jakog muskarca stoji jaka žena.

Pozdrav
CikaBrkica003
(Student)
24. јануар 2013. у 22.52
Secam se jedne price od Ravena kad njegov prijatelj izbacen iz kuce od njegove žene jer nije fino spremio pastu za zube hahaha poor bastard ahaha kako se sam se nasmijao na tu pricu al zato „zakon” odredio tog muza da plati sve i svasta njegovoj bivšoj i deci. I šta je ona dobila? Vece probleme zbog dece, još slobodna nema partnera jadna zalila prijateljici kako ne moze da nadje muskarca. A taj bivši nasao još bolju ženu od bivše i bolje mu ide u zivotu. Pa ja rekao Ravenu i tako treba kada je ona bivša glupa. Moj komsija imao jako dobar biznis koji su omogućili dobar zivot i kada je kriza dosla žena mu stalno zezala i kukala kako ništa ne radi a umesto toga da pomogne muzu oko biznisa on dobio razvod „zakon” je odredio da da nju svu njegovu imovinu da osim njegovog biznisa i posle tri godine teskog rada sada ima još veću i bolju kucu i još bolju i lepsu ženu koja mu pomaze oko biznisa a ova njegova bivša još trazi $$$ zbog dece. Ima još takvih prica a ima i tuznih prica.

Pozdrav
josh-uvek-ovde
25. јануар 2013. у 02.50
Brkice, jesi ti oženjen? Mislim, da mi ne zameriš na pitanju pošto tako dobro poznaješ problematiku :-D
CikaBrkica003
(Student)
25. јануар 2013. у 03.14
Ne nisam ozenjen imam dugogodisnju ženu zajedno 4 i po godina sto sam prakticno ozenjen :)

Pozdrav
bananas
(complicated mind)
28. јануар 2013. у 04.43
4.5 god? Ti si bas optimista kada sebe smatras strucnjakom za musko/zenska posla. Stavise, u žene se razumes k'o ja u zabe iz juzne Kosta Rike. Javi se za 10-15 god. kad budes napravio dvoje dece i prosao nešto u zajednickom zivotu. Do tada, svoje fantazije možeš da okacis nekoj debeloj maci o rep...
CikaBrkica003
(Student)
28. јануар 2013. у 20.59
Hahaha banababa ja ne znam po kojim si drogama si ti al si smesna ko bioskop. Kao sto prvo nisam rekao da sam strucnjak nego sam prenosio „research” ako uopste možeš da čitaš/razumes engleski. Žene nikad neće da razumeti u muskarce kao ni muskarci ženama tako je bilo i uvek će biti dok ne nadjes partnera koji će da te razume, da te podrzi, da te voli i da bude najbolji prijatelj. Kratki prevod za tebe „ women from venus men from mars”. Kao drugo totalno si promasila temu tema nije o „napravljenu dece, duzini veza ili braka” nema nikakve ama bas nikakve veze o toj temi tema je „zašto je teško naći finu slobodnu ženu” engleski za tebe „why is it hard to find single beautifull woman” capisci????? „ Kod žena previse imaju previse ocekivanja ”too much romantic/comedy brainswashing hollywood movies„ takozvana checklista do 35 god, a kod muskaraca strah od ”zakona i spermcatchers„. Bolja vremena su kada je sve bilo ”simple„ vremena nego danas komplikovana puna ”technologies, tv realities, romatic movies brainwashings and de facto, marriage, parenting laws„ capisci?? Da nema tog hollywood filmova i zakona koji omogućavaju veca prava za single mothers, ja sam za veca prava za single mothers 100 osto ali za signle mothers koje su ugrozena od porodicnog nasilja ili prevare a ne zbog sperme, $$$$ i kojekakve gluposti koja bi mala deca bi resila te probleme, da toga nema ”filmova i zakona„ oba pola bi spustili na zemlju.Kao sto u Bibliji napisano da će doći vreme da neće znati ko vodu nosi a ko kosi capisci??? To je sve lepo preneo ”research„ capisci??

Pozdrav
Ozie
29. јануар 2013. у 16.52
Capisci??? Hahaha

Jbte, na šta ovoja gornji post lici!!!
Da bi ga razumeo moras da znaš pored našeg i engleski i talijanski.

Toliko studirati i ne nauciti da je neispravno mesati jezike, pa stvarno!

Potseca me na one naše gastose koji dodju leti ili za bozicne praznike u domovinu pa krenu da se bombase stranim rečima. Hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=b__vzf_rOUs

Ozie
29. јануар 2013. у 17.12
Evo i Zivorad poliglota:
http://www.youtube.com/watch?v=6hoiOxMxw90 // 15:00
bananas
(complicated mind)
01. фебруар 2013. у 07.12
Brkice,
ne znam odakle je taj izraz „smesan kao bioskop” jer ja ne vidim ništa smesno vezano za bioskop kao bioskop. Može biti smesan film koji se daje u bioskopu. No dobro, verovatno ćeš lakse razumeti ako ti kažem da si ti smesan kao ta tvoja tri bioskopa. :)))

Jutros je bas na radiju bila polemika na temu single mothers. Zvale žene, nekima je bas ono, tough a neke su pune elana i pricaju da im je dobro. Država je srezala beneficije tako da se mnogima materijalna situacija pogorsala. Sa ovim dolazimo i do bottom line a to je pitanje finansija jer, ko ima pare sve mu je tehnicki lakse i podnosljivije. Razvod, troskovi zivota, otplata dugova, podizanje dece i sve ono sto ide uz to. Nas narod lepo kaže, koliko para, toliko i muzike. I tu je srz celog problema. Zašto se mnoge celebrities lako razvode posle nekolikog god. zajednickog zivota kada im je uveliko stigao naslednik ili dva? Pa zato što ne moraju da misle na pare i sto im se life style ne pogorsava. Za decu će i dalje imati placenu pomoć a za sebe imaju i za pet zivota a ne samo za taj njihov jedan. Ove Au single mothers koje imaju slaba primanja naravno da su nesrecne jer su sputane da žive normalno i bez stresa koji je prouzrokovan natezanjem oko $$$.
CikaBrkica003
(Student)
01. фебруар 2013. у 21.11
Banababo ove singles mothers koje ti spominjes svakako razvedu kao i ove celebrities samo sto je razlika sto ove singles mothers nemaju para i neće da rizikuju za primanja za još jedno zvanicno vencanje i kada imaju svoju zvacnicno vencanje sva ta primanja prestaju. Ako si čula za „de facto laws” ako si sa tvojim partnerom vise od 6 meseci isto ti dodje kao žena i muž po zakonu samo sto je bez papira ili crkvene papire „zvanicno vecanje”. Zato te singles mothers mogu da imaju partnere ko i ove celebrities kao i single muskarci. de facto partneri imaju prava kao isto muž i žena kada se raskinu mogu da traže od suda imovinu ili boravisnu ili auto ma kako im cefne od svoga partnera, isto ti dodje kao i muž i žena al to zavisi od osobe da li oce na sud ili neće na sud nego da rese problem izmedu jednim i drugim bez suda. Singles mothers koje primaju primanja plus imaju svog partnera uffttt kako je to super zar ne dve musice sa jednim udarcem:) zato ja od takve žene bezim ko djavo od krsta.

Pozdrav
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
03. фебруар 2013. у 19.59
Samo vas chitam i mislim se dokle li ćete???? ;-)LOL

Problem nije toliko u ljudima koliko je u izvitoperenim i bolesnim family zakonima kolonije...

U zemlji de te apse ako ne ides da glasash (za nazzi partiju)ne treba dalje da vam kenjam kakvi su zakoni o familiji.

Znam jednog poma sto mu vlada ne da da se razvede od žene jerbo vlada smatra da njemu treba godinu dana da bude odvojen od žene da bi shvatio od kakvog se „divnog” stvorenja razvodi...

Ili još bolji primer na ovo sto je vas Brkati ucitelj i GURU dotakao;

Izdash sobu stanarki (a može i stanaru, jerbo ovde vazi same sex union) i posle godinu dana te taj ili ta tuzi za pola tvoga jerbo ste živeli pod istim krovom godinu dana, sve sto treba da kaže je da ste se prcali a ti dokazuj da nisi...o...ote pa nije ni cudo sto vako lupetate svi zajedno kad glasate za take usrane zakone u ovu vasu koloniju...

Pitajte lepog marija da vam on to bolje objasni, on ima u tome najviše iskustva...

mwah mwah! Voli vas chika Raven...
josh-uvek-ovde
04. фебруар 2013. у 16.27
Gde si Ravene nedostaješ nam... Ja se zabrinula da li si živ i zdrav? (kuc kuc u drvo).Veliki pozzz od mene :-D
CikaBrkica003
(Student)
04. фебруар 2013. у 20.56
Dobro doso Raven-e nema te sto godina.:)

Pozdrav
Ravel
05. фебруар 2013. у 21.03
Pozdrav i od mene za Ravena ;)!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.