Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Abc 24 vesti
zupa
(DR.MR)
02. јануар 2013. у 20.03
Da li i vi uzivate u objektivnosti ABC 24,Tomic downs Djokovic udarna
vest,i na kraju vrlo kratko Srbija pobedila Australiju 2:1 u Hofman
kupu.
Po meni ovako nešto se granichi sa kolektivnim ludilom na zvanichnom
mestu,slično neshto ovde prosipa gastarbajterpatriota.

Manjina sam ogromna i mora samo da registrujem i cutim.
zupa
(DR.MR)
02. јануар 2013. у 20.09
Tako se poraz prikazuje kao pobeda.
CikaBrkica003
(Student)
02. јануар 2013. у 22.05
Pa šta ćeš kada nemaju pametnija posla nego da prikazu kao da su usvojili trofej Hopman-a haha pa pusti ti njih nek malo slave za utehu. Ne samo to nego u svim sportovima prave od mrava prave velikog slona kao da su naj naj bolji u svetu ništa novo u Australiji.

Pozdrav
Ozie
03. јануар 2013. у 17.40
Objektivnost?!

Pa da li je ovo Australija ili nije? Da li je asutralijski teniser pobedio prvaka sveta? Zar to nije vece iznenadjenje i udarna vest nego sto je Srbija pobedila Australiju? Možda se ovo drugo ocekivalo s obzirom na renking igrača sa jedne i druge strane. Nije se ocekivalo da Tomic pobedi Novaka.

Naslovi i napisi prema iznenadjenju i prema zeljama citaoca šta bi voleli da procitaju radi tiraza.

Kako stoje stvari sa srpskim medijima u kojima nema dana da ne se ne piše o Novaku o stvarima koje nemaju veze sa sportom, kao na primer:

- Novak: „Srbi imaju lepu dusu”.
- „Novak docekao smak sveta sa narodom”. U prevodu, njegovo velicanstvo se spustilo među narod.
- „Novak docekao Novu godinu sa jednom lepoticom”.
itd.

Dakle, nije bilo jednoga dana i za vreme ove tensike pauze da se nije pisalo o Novaku o stvarima sasvim iz privatnog zivota, bez ikakve veze sa sportom. Opet radi tiraza.
bananas
(complicated mind)
03. јануар 2013. у 21.35
Da je Tipsarevic pre koju godinu na Australian Open pobedio Federera nakon onih 5 setova gnjavaže, A MOGAO JE, i nasi mediji bi brujali kako je sredio world no.1. Tako i sa ovim smesnim Tomicem. Od malog se može dosta toga ocekivati. Ocito se resava oca, piše da je dad decided to take a step back. Kako su nezgodni ti ocevi, onaj ludak Damir upropastio Jelenu, otac Sarapove neki tezak mentol, otac od Bartoli isto slučaj svoje vrste, o Djokovicu senioru šta reci, njegova prica kako je stvorio Novaka, uplitanje u politiku, konferencije za stampu na kojima ispravlja krive Drine su da se ispovracas... Neka Tomika, Hjuit neće valjda još dugo, navalio da igra nikad kraja a do kraja nikad i ne stigne. Pošto nema ni jednog ozbiljnog igrača da osvetla obraz Australije osim Bernija, ako je pametan i vredan može daleko da dogura.

Lično, jedva cekam da ona dzambas ode u penziju. Kakva je to žena koja servira 200km/h? Apsolutno ne mogu da je smislim. Volela bih da vidim mec Userena:Nole ili da odigra sa Nadalom. Ko prezivi pricao bi...
CikaBrkica003
(Student)
04. јануар 2013. у 00.34
Hahahaha svi ste smesni cuj banababu da je Berni pametan i vredan hahaha pa taj nema teorije da bude pametan a kamoli vredan posle svih skandala i pokvarenosti prema drugim protivnicima i saigračima daleko je da je fair igrac, pa ja vise postujem Hjuita, Marka, Pat-a itd nego onog maloga ne zašto sto je rvat nego zašto sto je razmazeno deriste. Ja gledam James Bond sinoć i ono non stop udarna vest da Millman rastura Murray-a bili su toliko dosadni sa tim udarnim vestima pa ja reko ad da vidim u cemu je reč prebacim drugi kanal i ono Murray gubi drugi set sa 5-2 a vodi prvi set 4-6 pa ja reko joj sto su ovi nisu normalni hahaha kao da Millman ima i prvi set haha pa ja prebacio nazad na James Bond film. Australski mediji mogu da ih dignu u zvezde a mogu i da budu curovi prema, samo da pokazu da su naj naj bolji u svim sportovima kada Australian Open zavrsi kada svi ti Aussie igrači gubili onda će sve biti po starome mediji će da kopaju za skandale i ostala njasra je ništa osim „pump up action” publikama da su naj naj bolji a kad gube ehhh nemam ništa da dodam vi samo procenite. Kako je Nole rekao taj mali je dobar u Australiji ali mora da dokaze izvan Australije.

Pozdrav
LeaDiKaprio
(shumska)
04. јануар 2013. у 01.15
#1: Tomic je Australijanac, Djokovic nije.
#2: Jedina dobra vest je bila da je Australijanac, zvezda u usponu, pobedio svetski #1 u tenisu.
#3, i najvaznije: sve zavisi kako ti pisanje Ozi stampe tumacis. Svakako ima razloga da se tumaci kao svetska zavera protiv Srba ali u isto vreme može da se tumaci da je Djokovic dobio kompliment. Jer da je Tomic pobedio nekog ko je #854057390539 na WTP listi dreka oko pobede nebi bila ni blizu toliko bucna. Prema tome sto bolji igrac to vredniji skalp - i konsekventno „bucniji” tekstovi u medijima.
CikaBrkica003
(Student)
04. јануар 2013. у 01.41
Lea daleko da je Berni zvezda u usponu je ništa drugo nego „pump up action” koliko se ja secam pre dve godine kada je taj mali pobedio Djokovica na nekom turniru pred Australian Open i ono kada su opet sastajali u Australijan Open da su bili toliko napumpani verujuci da će taj mali razbiti Djokovica i ono prccc Djokovic pocistio tog maloga i posle Australijan Open-a tog maloga nigde ne spominju jer je stalno gubio meceve pa i još skandale pravio tokom dve godine. Ako taj mali oce da bude najbolji onda mora da menja njegov način zivota „lifestyle” i vise rada i pameti. Pa njega nema u Australskom timu „David Cup” i neće ga biti sve dok on se ne menja i da se izvini svojim saigračima i treneru za njegovo bezobrazno ponasanje. Ima izreka ko visoko leti taj nisko pada. Toliko od mene.

Pozdrav
Ozie
04. јануар 2013. у 03.03
Pa ako je taj Tomic niko i ništa, zar senzacija nije veca kad pobedi prvog na svetu, te prema tome zar ne zasluzuje veci naslov i vise teksta i hvale za coveka koji je napravio podvig????

Zar toliko ne možemo da istrpimo sporstki poraz Novaka i radovanje domaćina zbog uspeha svog sportiste?

Nole je lepo čestitao Tomicu vrlo sportski, posle skoro pola sata pricao o igri Tomica ne stedeci na komplimentima.
Što se ne ugledamo na njega?
Pa nije smak sveta sto je Tomic pobedio Novaka.
bananas
(complicated mind)
04. јануар 2013. у 04.06
Ah brkati kako bih te ja nasharala kanapom sa pet cvorova da ti pomognem da dodjes sebi...

Mene strucno ne tangira šta je ovaj Tomic. Nemam ništa od toga da li je Saban, Pundzabi, Levi, Desni. Znam da se glupirao ali to je u velikom delu i roditeljska zasluga. Otac mu je ocito tezi seljober. Pisalo je kako se drao na njega i svasta nešto tako šta covek da ocekuje od malog nego da krene sa dzekiranjem kad napuni 18. Njemu treba dobar tim i trener koji nije tatica. Tatici dati redovno pare da se smiri i drzati ga sto dalje od terena. Nole je sam kriv za poraz, nije nešto grizo a Berni ga nije urnisao sa 6:1 i 6:0 već je bilo 6:4, 6:4.

E sad mi zao Userena ide dalje jer je Azarenka otkazala zbog povrede. Bas mi zao, nadala sam se da sredi ovog Predatora (frizura inspirisana filmom, ocito).
zupa
(DR.MR)
04. јануар 2013. у 05.39
ABC je državna ozbiljna televizija vesti treba da budnu
ozbiljne,objektivne bez uvreda,Tomic downs Djokovic je uvreda,
UstašA gastarbajterpatrijota navija za UstašU Tomica
nešto najprirodnije,SRBIN NE NAVIJA ZA KRVATA I UstašU.
Ozie
04. јануар 2013. у 06.55
Tomic downs Djokovic znaci jednostavno Tonic porazio Djokovica.
Nikakvog ponizenje, ne posebno uvrede na racun Noleta.

downs se vrlo često koristi umesto defeats.
zupa
(DR.MR)
04. јануар 2013. у 07.13
Srbija u finalu Hofman KUPA,dace bog da osvoji
ovaj trofej da ovaj klerofaahistichki akrep vishe ne
prdi...j.bo ga Ante Pavelic u prkno kad mu se uskoro
pridruzi u paklu.Ha,ha,ha,ha,
bananas
(complicated mind)
04. јануар 2013. у 08.10
Ja sam se bas nasekirala kada prošli put ne dobise ove loptice. Inače, ovi trofeji su naj od svih teniskih što se tiče vrednosti. 35.000$ jedna loptica nije shala.

Evo ja odgledah oba meca veceras a i ovaj dubl, bas je praznik za oci. Nole je upravo popio lopticu u glavu. Publika uziva, divota.

Kako stvari stoje, kod mene se zategla situacija sa mojim drugom koji živi u Bg... Piskaramo o tenisu i ja kažem kako gledam meceve a on krenuo tiradu.

Krenulo je od toga kako su tamo vrucine kao sto su i uvek bile. To on kaže a svi ljudi koje znam a tamo žive tvrde suprotno. Pa i ja koja sam prezivela dva odlaska u Bg u julu mesecu - i nikad vise. Kažem ja njemu da gledam tenis a on prvo na klimu kaže nešto pa o tenisu:

---Ma uopste nije bitno. Tebi je tamo kako je, meni je ovde tako kako je i besmisleno je vrsiti bilo kakva poredjenja. Inače ovde svi sve pricaju i svi su u pravu i niko nije u pravu.
Odakle ti snage, volje i vremena da ga gubis gledajuci dva lika kako besomucno setaju lopticu s jednog kraja terena na drugi? Meni je interesantnije da gledam travu kako raste:-)

ja:
pa nisu to bilo koji likovi već nasa deca. neke druge sigurno ne bih gledala.

on:
Pa to sam i pretpostavio. Stimulise te nacionalni ponos. Ovde su roditelji malog Djokice ustolicili Belgrade Opet, nas ATP turnir koji je uspeo da se odrzi jedva četiri godine, a i u tom periodu posetilaca je bilo samo kad je igrao mali Djokica. Svi ostali mecevi su imali prazno gledaliste. Veliki ljubitelji tenisa nisu hteli da udju ni dzabe iako su ih organizatori na ulici vukli za ruke. I zbog toga je ove godine taj turnir izbacen saliste ATP turnira. Svako cudo za tri dana.
No, svako ima pravo na svoj izbor, pa i da gleda ono sto inače ne bi. Steta sto će tenis izgubiti silne poznavaoce i navijace kad mali Djokica više ne bude aktivni narodni heroj:-)
Interesantno je da svi mali narodi koji nisu u stanju da se iskazu drugacije, nalaze utehu u identifikaciji sa pojedincima koji na sportskom planu zabeleze neki rezultat. Najsmesnije mi je kad svi pocnu da palamude kako igraju za svoju zemlju i svoj narod. A igraju za sebe i svoj bankovni racun, koji pri tome nisu ni otvorili u svojoj zemlji:-)

ja:

šta ćeš, i Zerar Depardje posle toliko godina i u starijem zivotnom dobu ode da uzme državljanstvo iz druge zemlje ne bi li spasio pare od poreza. Francuska sad stavila da ako zaradis milion evra moras da platis 75% poreza. meni je Nole gotivan a to što živi u Monaku, nije ni prvi ni poslednji. tamo je sigurno lepsa sredina nego u Bg. zaradio je dosta, obezbedio se, koliko vidim ok je momak a to što mu caleta ne varim to je druga prica. krivo mi je za taj turnir u Bg. slepci. ja sam bila one godine sa --- i na nos mi je izaslo. gledali smo Noleta ali, slepci su pustali ljude kroz JEDAN metal detektor. alo, JEDAN!? kasnili smo na početak meca, to je bila guzva, red, mic po mic, psovala sam samo tako. ljudi su non stop ulazili a pustani samo između gejmova, ma jad i beda. nije mi islo u glavu kako su tako kretenski to sve organizovali. mi odemo da npr. gledamo Metaliku u dvoranu sa 20.000 mesta. sve dupke puno. znaš koliko nam treba da izadjemo odatle kada se koncert zavrsi i svi podju napolje? desetak minuta. vise nam treba da se ispakriramo iz garaze na nekoliko nivoa gore i dole nego da izadjemo iz hale. a ovi dozvole da ljudi ulaze dva sata i da na kraju mnogi i ne udju na početak meca. ma to sve treba govnjivom motkom. ili kanapom sa cvorovima. narod je narod, da li mali ili veliki, nisu ni Ameri kao veliki narod nešto izmislili drugacije - pogledaj ko su im idoli. pa bolje da ovi nasi gledaju sportistu nego krestalice Cece, Karleuse i ostale peechqe materine. o tome da smo godinama imali fudbalere kao naj idole da ne pricam. red je malo, makar bilo to i deset godina pa posle ništa, da se promeni stanje. a i dosadilo vise gledati tenis u kome nema ni jednog našeg igrača.
evo ja gledam dubl miks i bas super, pobedice i ovo i idu u finale sutra. :)

on:
Svako ima svoje prioritete, pa tako i nas dvoje. Mene za malim Djokicom boli moj djokica, kao i gde živi. Samo sam rekao da se svi prodaju za lazne patriote, a glupa raja sece vene za njima. Tvoj ljubimac je svojevremeno dao pravoslavnoj crkvi 100.000 (dolara ili evra, nebitno) kao da popovi skapavaju od gladi. Svi su masni i žive bolje nego bubreg u loju. Ali mali Djokica je za svoje delo od patrijarha dobio orden svetog Save koji, po mom mišljenju, može da okaci svom tati na njegovog djokicu. Kad je tako veliko i plemenito mudo, sto nije kupio par inkubatora jer ionako svi placu da opada natalitet. Sto nije zbrinuo par porodica koje kao izbeglice već godinama krepavaju u nekim supama koje zovu izbeglicki centri, sto nije platio nekom operaciju u inostranstvu od koje mu zavisi zivot, sto nije dao za Zvecansku, sto nije sazidao klonje u desetak seoskih skola gde deca dobijaju zuticu svake godine... Ti ga slobodno voli i obozavaj, kao i oni koji (ne)slusaju Cece, Jece, Kmece i ostale, alo on je za mene samo coveculjak. No, to je moje mišljenje koje se ne uklapa u opsteprihvaceno talasanje pa mu uopste ne treba pridavati paznju:-)

ja:
jbg, znaš kako je ono, koliko god i kome god das uvek ima onih koji bi te pare preusmerili drugacije. sada nam je Nole aktivan i na drugim poljima pomazuci klince pa će i od toga biti nešto. Srbiji toliko toga treba da ni Nole nije svemocan. da veruje u Budiste dao bi njima a ovako, jbg, dao popovima, šta da radis.

Uh...napeta situacija, nasekirao mi se drugar... Još da se posvadjamo oko Noleta.

zupa
(DR.MR)
04. јануар 2013. у 08.35
Uopshte nisam neki ljubitelj sporta,tako ni teniaa,
ipak mi je drag svaki uspeh koji postigne moj sunarodnik.
Ne može Nole da popunjava,suplje vrece,nesposobnih
I korumpiranih politichara,koji da bi vladali
obecavaju lakovernom narodu sarenu lažu.
josh-uvek-ovde
04. јануар 2013. у 14.03
Ja ću da dodam (tvom drugu Bananas) da Nole nije dao 100.000 € Patrijaršiji nego je kupio zemlju oko Gračanice jer je sve okolo pokupovao šiptarski tajkun sa namerom da i to zemljište api. Zato je dobio Orden Svetog Save.
mosman
04. јануар 2013. у 20.40
E Bananice bolje da nocu pricas sa mnom kad ti je do price nego sa ovim seljom od
tvog druga.Veze on nema sa zivotom čak odavde se vidi.Samo pljuju po Novaku a
za Srbiju je učinio vise nego mnogi koji se busaju da su patriote.
Želim ti sve najbolje u Novoj godini i pusti gejake gledaj prave i normalne ljude
kojima nije glava prazna i u oblacima.
CikaBrkica003
(Student)
05. јануар 2013. у 00.44
Hahahahaha ne mogu da verujem da ste vi toliko glupi joj boze moj da se krstim tri puta levom i desnom rukom. Cuj ovog Ozi-a Djokovic hvalisao Tomica pola sata hahaha ocigledno da nemas mozak hehehe e zato je Djokovic je broj jedan jer ima mozak pa svi top 10 teniseri hvalisuju protivnike osim onog pederka placko koji je poceo da hvalise Djokovica prvi put u Londonu. A ova Bananbaba misli da ovog maloga treba dobar trener i tim da bi bio najbolji hahahaha joj boze gospode mili hahaha pa ovog maloga neće ni pomoći ni najbolji treneri i timovi ako neće da menja svoj način zivota „lifestyle” ,da se odraste, da pocne da trenira non stop e onda dzaba ti najbolji treneri i timovi pisi propalo.

Pozdrav
Ozie
05. јануар 2013. у 21.35
austrougarine, kakve ti veze imaš sa Novakom?
Zar nisi pisao ovde uvredljivo protiv Srba u Srbiji?
Bio si ponosan na Chesera gospodara, mislim Franca Josifa -
ponosio si se kako su tvoji plesali uz zvuke shembrunskog valcera dok su timarili konje po austrijskim stalama.

Al si se tada uhvatio kao ona dunavska somina. Svaka cast mladenovu sto te je navukao onako majstorski. Ali opet kakva je muka navuci vecitog studenta ponavljaca.

http://tinyurl.com/auwgngk

bananas
(complicated mind)
05. јануар 2013. у 23.16
Tomic ima veliki potencijal, zar je greh to reci? Ako ima i malo pameti neće propustiti priliku da uradi nešto više u tenisu. Lepo zaradi pare, obezbedi se za ceo zivot, pomogne porodici. Šta ima lepse od toga? Ma koliko da mu je onaj otac neki zevzek, sigurno ga neće maltretirati ako se zabavlja sa devojkom druge veroispovesti i pretiti da je ubije puskom kao sto je to ludi Damir radio sa onim vozacem formule. Ja samo gledam šta se desava. Naravno da navijam na prvom mestu uvek i samo za naše, a to ne znači da sam corava za sve ostale i da me ne zanimaju.

Mosman,
moj drug je inače pametan lik, doktor nauka. Mi se znamo preko 30 godina tako da imamo neku nasu istoriju. Da pravim neku drugu istoriju sa nekim sa neta bas i ne bih, hvala lepo.
CikaBrkica003
(Student)
06. јануар 2013. у 12.00
Banababa bas tako upravo hahahaha veliki potencijal ko i ona Jelena Dokic a gde je ona sada uffftt???? Tako da nemam komentara za tvoje gluposti kada taj mali odraste, pocne da radi/trenira non stop, da pobeduje/usvoji neki turnir makar neki svejedno 250p turnir tek onda možemo da pricamo o tom malome.

Pozdrav
Ozie
06. јануар 2013. у 15.59
austrougarin zna sve, ebo te, razume se u tenis kao marica u krivi...
Mora da je sve to na TAFE naucio.
Još kad bi bio neki predmet iz pristojnog ponasanja, gde bi mu bio kraj.
LeaDiKaprio
(shumska)
09. јануар 2013. у 12.53
bananas, nemoj da se ljutis ali taj tvoj drugar je teski tenkre.

Ne razumem šta su se toliko u Srbiji nalozili na Noletove pare? Ej bre u zemlji u kojoj se daje milon dolara za kriminalca koji prebija ljude po americkim pabovima - Noletove pare bi kao napravile neku razliku.

Pa covek ih je zaradio u znoju lica svoga. On je Srbiji dao nešto što se u parama ne može ni izraziti niti se parama može platiti. Posle sve one negativne kampanje protiv Srbije Nole prikazuje Srbiju u potpuno drugacijem svetlu. To kao #1.

A kao #2 - Nole ne daje pare kroz porez da pokradu lesinari na vlasti, ali stalno nekome nešto daje. Najviše pomaze Kosovu, deci sa Kosova ali to je razumljivo jer on potice sa Kosova.

Novak Djokovic je nešto najbolje što se desilo Srbiji u zadnjih 100 godina i taj tvoj tenkre tako odgovara???? Šta je on u zivotu postigao da uopste ima pravo da diskutuje o Djokovicu?
CikaBrkica003
(Student)
20. јануар 2013. у 10.17
Gde je sada baba bez zuba aka tomic??? Sutradan njega nema ali zato će murija juriti njega kad tak ove godine ili mediji praviti skandale ko i onoj „jeleni dokic” kad je njezin momak i trener pravili skandale u Quantas pfffftttttt.

Pozdrav
CikaBrkica003
(Student)
29. јануар 2013. у 21.47
Tomic aka baba bez zuba izgubio vozacku jucer a nije ni prošla nedelja od AO (Australiian Open) taj mali nikad neće biti top 10 ako neće da se odraste ako ako neka mediji samo njega jure je ništa pumps up pred AO a kad izgube sve po starome hahaha ništa novo u australiji. Evo vam link http://tinyurl.com/a2doyg9

Pozdrav
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.