Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Kako je poceo smak sveta: Au sravnjena sa zemljom
bananas
(complicated mind)
08. децембар 2012. у 23.49
Nisu cista posla. Evo danas duva vetar kida glave i busi oci. Ja mislila to je samo ovde jer pici sa pucine pa drma na sve strane. Ono jok, ceo grad se trese.

Hoću reci, ove nedelje, pre koji dan ujutro dok sam se vozila na posao, slusam 2DayFM i, krenuse da pustaju onaj prank call u Londonsku bolnicu gde je lezala buduca kraljica Engleske. Iskreno da kažem, nisam sve ni čula tj. da li su pustili i te kao poverljive podatke do kojih su slučajem dosli. Bilo mi je smesno. Javlja se odavde neka leva zenska sa bzvz akcentom i predstavlja se kao kraljica: ona tamo u bolnici mrtva 'ladna joj se obrati kao gospodjo i, prebaci njen poziv dalje drugoj koja isto tako zdravo za gotovo nastavi da ovu tretira kao da je kraljica. Lepo se oni ispricaju, potom (ili je on prvi nastupio, ne znam) javi se ovaj lik sa radija i kaže da je on Carls, i on se lepo isprica oko zdravlja svoje daughter in law. Digne se frka. Juče ujutro pogledam vesti sa teljefona, imam šta da vidim, prva nurse koja se javila na centrali se samoubila. Žena ima dvoje dece, iz Indije su, prekratila sebi muke. Totalna tragedija. Pomislila sam prvo na njenu decu a posle na ovo dvoje sa radija, kako je svima njima. Uzas, uzas. I sad šta imamo, imamo haos. Skotland Jard salje neke inspektore ovamo, novinari isto pozurili, ceo svet osuđuje ovo dvoje, radio stanicu, australijski „smisao za humor”, skoro pa celu populaciju Australije.

Prank calls su redovna pojava svugde u svetu. Šta sve rade ljudima i od toga prave sprdnju nije stvar novijeg datuma. Setim se samo nekih levih emisija u nasoj otadzbini koje su covek i da se smrzne i da bljuje. Imaju neki Paparazzo lov, nazovi novinarcice koji kampuju ispred kuca, zgrada, kafana i sl. gde žive i krecu se poznate face. Pa ih onda snimaju i od toga prave sprdnju. Pa neka Igra istine, dovedu neke mucenike koji za pare vade takav prljav ves iz svog zivota da je to mucno gledati. Naravno, sve u ime zabave. Narod to gleda, bolesno transfiksovan za ekrane. Ima toga još, nisam mogla da verujem šta rade. Pa neki kao vajni undercover „inspektori” koji proganjaju neverne muzeve, žene, momke, devojke, konfrontiraju ih onda sa ostecenom stranom i eto ti shou. Videla sam tako kada su nahvatali nekog lika u kafani sa trudnom zenom, doveli im njegovu bivšu zensku kojoj je rekao da je slobodan. Ona kuka i place, vredja ga, on se sav ukipio, trudna žena (i to dooobro trudna) stoji i gleda. Ja pomislim, da joj kojim slučajem pozli, izgubi bebu, šta onda? Tako se oni igraju sa tudjim zivotima.

I da se vratimo na ovu mucenicu Induskinju. I hiljade komentara povodom ove nesrece. Neke sam citala, i naše, AU mislim i UK. Bilo je tu stogod pametnog da se procita ali, uglavnom niko, ama bas niko ne pomišlja na drugi scenario. Svi vide ribu i frajera sa nekog tamo levog radija iz Au koji su se drznuli da zovu bolnicu i predstave se kao princ i kraljica i, time direktno nasekiraju nurse pa se ona onda ubije. Alo? Žena, laka joj zemlja, radila je u prestiznoj bolnici, tu se ne leci običan svet, zar ne? Ja samo mogu da zamislim kako su joj se naebali mamice pretpostavljeni a i ostali. Naravno, lik koji je predstavljao bolnicu dok je novinarima citao sitno slovo, rekao je sve najbolje za preminulu. I tu je vest da nije otpustena. Ali, ALI, da li iko zna da li je njoj ponudjena pomoć kao sto je ovima sa radija ponudjen counceling? Da li su je poseli i rekli situacija je takva i takva, da uzmes malo time off dok ne prođe ova buka? Hoćeš da ti organizujemo strucno lice da malo popricas sa njim, vidimo da si se potresla zbog svega, da te je sramota kolega, sad ćemo da ti pomognemo da sto lakse prebrodis sve to. Ma kakvi, ja sam ubeđena, smem da se kladim da su je nagrdjivali samo tako. A ona da je neka Engleskinja, ne bi sve to što se desavalo konstavovala ni 3%. Još bi od svega napravila i neke pare. Prodala bi pricu tabloidima, isla bi i u neki shou da isprica kako je bilo. Jaka stvar. I meni je zao sto ovo dvoje nisu naleteli na tako neku a ne na Induskinju u cijem svetu je ovo što se desilo velika bruka. Tolika da ni to što je imala jako mnogo u svom zivotu, najvaznije na svetu, svoju decu, nije bilo dovoljno da joj da snage da izdrzi celo to njesra. Naravno, i njen muž je od istog stofa (a i levak) jer ocito ni od njega nije mogla da ocekuje neku utehu i pomoć. Mogla je i otkaz da da, ma ima još bolnica tamo, kao da mora da radi bas u toj, jaka stvar. Nesreca, nesreca...

Svakako, likovi iz bolnice cuvaju svoja ledja, oni će sada da pricaju sve naj naj o ovoj nesrecnoj ženi jer moraju da drže image svoje ustanove. Da covek povraca. Sram da ih bude, bedno su hendlovali sve ovo, a sada cuvaju svoje goozice i tuzakaju tamo neke klovnove sa radija iz zemlje Australije zeleci da na njih prebace 100% odgovornost. I šta je sa onom drugom nurse koja je pricala sa ovo dvoje? Ona je još ziva, verovatno ima drugi background i vise je tough. Ova jadnica puche a za to su najviše krivi njeni pretpostavljeni i kolege sa kojima je radila. She wasn't given proper support. Sve sto su joj dali bio je bullshit i to ju je i oteralo u smrt. Pa da vidimo da li će biti nešto na tu temu ili će hajka da se nastavi na ove ovde.
au
(;))))
09. децембар 2012. у 03.43
Lepotice, trudila si se da nešto napises i to je pohvalno, ali pisi ili srpski ili engleski, ovako je to mnogo ne pismeno, tuzno i ruzno...
josh-uvek-ovde
09. децембар 2012. у 04.33
@Au

pošto već vodiš računa o pravopisu reč „nepismeno” se piše zajedno.

@bananas

U službi njenog Visočanstva...zbog NJenog Visočanstva jedan život se ugasio.Idu mi na živce ti Britanci i njihova pretencioznost vezana za krunu. Ih prestolonaslednik i Kejt Midlton, molim te ceo svet ne diše dok prati njenu trudnoću-zabole me...

Sirota žena.Sirota deca bez majke.
zupa
(DR.MR)
09. децембар 2012. у 16.47
Bolje je nishta ne mapisati nego pisati baljezgarije,ko
ovaj madjaron I njegova frankenshtajn familija.
Oni su ljubomorni na Srbe jer su u svakom pogledu
superiorniji od njih.
vudu2-lenjin2
09. децембар 2012. у 23.32
Fino napisano.
A Indijka se ubila - pitanje je zašto? Ja se ne bih ubio, niti bi mi palo na pamet. Sve i da me otpuste.
Nije ovo zavrsena prica. Videcemo šta će još da ispliva. Možda je ta Indijka bila malo onako.. pa joj ovo samo prelilo casu.
Sudar kultura, na kraju krajeva. Ovi iz Indije ne kapiraju da Englezima kraljica i njena svita služe samo da necim napune tabloide. Ko bi se pri zdravoj pameti ubio radi jedne senilne babe, njenog ušatog sina sa kamilom, dva unuka od kojih jedan možda i nije njen unuk, slinave Kejt i njene droljave sestrice Pipe sa lepom guzom, i još koliko njih već ima.. E, baš.
LeaDiKaprio
(shumska)
10. децембар 2012. у 00.50
Ako smo pali bili smo padu skloni...

Nebi se svi ubili da su bili na mestu Induskinje. Prema tome radi se o njenoj licnoj percepciji sramote i ličnih mogućnosti da trpi pritisak. A pritisak je ogroman, da se ne salimo - CEO SVET je puknuo u smeh kako je ispala paglu.

Neki ljudi, emigranti, svoj emigrantski status vide kao prednost (ne znaju pravila i ne pridržavaju se drustvenih normi koje znaju da dave vise nego sto pomazu) a neki kao kletvu (idite u bilo koji srpski klub na detaljno objašnjenje kako nas samo domoroci mrze, gledaju nas urokljivo, osporavaju nam nasa prava itd). Koji je pristip ispravan? I oba i nijedan.

Ja bih rekla da je pokojnica bila pre od ove druge emigrantske sorte jer da je od ovih prvih svima bi pokazala lakat.
LeaDiKaprio
(shumska)
10. децембар 2012. у 01.08
E, da, a što se tiče toga da se krivica prebacuje na Ozije - well, what else is new?

Infantilno, nedozrelo, kukavicki - ali ipak ono sto radi 90% covecanstva - kad se suoci sa problemom krivicu uvek trazi u nekom drugom.

Ostatak covecanstva - onih 10% - predstavlja uspesne ljude, svetski finansijski krem. Prihvatanje odgovornosti za ono sto nam se u zivotu desava je #1 osobina koju dele svi uspesni ljudi.

Nije ni cudo što se takvi ne mogu naći po emigrantskim klubovima gde je lajt motiv zivota da su za sve to krivi Bog, sudbina, Milosevi, Draža, roditelji, komsije, kolege, bivše žene i muzevi, familija, ...
bananas
(complicated mind)
10. децембар 2012. у 04.43
Kako je krenulo lupice sankcije Australiji. Može i rat da izbije. Tu se više ne zna ko pije a ko placa. UK mediji su se već dokazali ranije cime se sve služe u ime price koja će doneti pare i publicitet. Gaze preko leseva i ne konstatuju zivu silu. I nas narod je iskusio šta znaci kada mediji krenu da kroje svoje „istine” i gooze ga bez milosti.

Prosto i jasno: da ovo dvoje nisu telefonirali u bolnicu, Dzesinta bi danas bila ziva. Pa i da je bila neka druga na telefonu, recimo Engleskinja, garantujem da bi ostala ziva i da joj ne bi padalo na pamet da se samoubija zbog svega ovoga. Ali, Induskinji su vazniji obraz, karijera, šta će ljudi reci i tim redom nego cinjenica da je decu lisila majke. Mladje dete joj ima 14 godina, uzas. Upropastila je zivote toj deci. Muž nije bitan, on će se već snaci, sad može da kuka a gde je bio tutumak da je odvuce iz ebene bolnice? U tri lepe sa monaki, sa bolnicom, sa novinama, ko im ebe mater, daj otkaz, iskuliraj i posle trazi drugi posao. Mogla je da živi još brat bratu 40 godina i da se već za koju godinu seca svega ovoga samo kao jedne neprijatne epizode. Ali, poput onih koji ubijaju cerke jer su pogledale nekog decka, ili ne žele da postuju roditeljsku volju i stupe u ugovorene brakove, tako i poor Dzesinta: njena percepcija obraza je znacila suzenu svest i, nemogućnost pronalaska svetlosti u tunelu izgradjenom uz pomoć pobesnelih medija, posh bolnice sa ko zna kakvih mracnim likovima u obliku njenih sefova i kolega, a i muza koji je ispao totalno vezana vreca. Umesto da trci kod žene i bude uz nju, ubedi je da se skloni sa posla i dodje sebi, on je frajer zove telefonom ujutro... Tugo moja, ovo je da sednes i places.

A ova dva nasa slučaja koja zovu bolnicu u kojoj je trudnica clan pripada kraljevske porodice, trebalo je da znaju mnogo bolje. Da se žena porodila pa i nekako. Ali, ona je totalno u autu zbog tih mucnina i ko zna šta joj sve fali a oni 'ajde, sad ćemo da zovemo i pravio se blesavi pa ako upali, imamo pricu. Ako ne, nikom ništa. Gledam ih veceras i nije im lako, zauvek su syebani. Nadam se da će Kejt izneti do kraja trudnoću, ne daj boze da joj se nešto desi, Australija bi dobro platila za to.
bananas
(complicated mind)
10. децембар 2012. у 04.54
Evo kako je to zvucalo:

http://www.youtube.com/watch?v=0MjPPMLlZqo
Pokojna je ova prva što se javila, jedva da sam je razumela. Ko zna šta je ona mislila, nešto je tu zbrzala, smotala se, djavo će ga znati. Ali, ova druga, njoj je english maternji sto znači da je verovatno English rose i od drugog materijala. Verujem da će njena prica izaci na videlo a ako ništa, nadam se da je more tough nego Induskinja. Takva bolnica sa pacijentima iz kraljevske porodice a nemaju jasne procedure vezane za telefonsku centralu. Plus posalju medicinsku sestru da se javlja na telefon i prebacuje vezu. What a joke.
LeaDiKaprio
(shumska)
10. децембар 2012. у 07.58
Now hang on a minute. Al si nabacala ko u cigansku vrecu.

Kao prvo. Post ti je pun spekulacija i da ih ne cesljam sve redom mogu ovako globalno da ti kažem: bullsh-t! Možda bi ti pomoglo da procitas drugu stranu, pogledaj intervjue ovo dvoje koji su zvali - oni su sokirani šta su napravili. Pa nisu njih dvoje izmislili prank calls, hellooooo?

Druga stvar, zabrinjavas me bananas. Ne ubija se covek jer je Indus ili Englez nego zato što je depresivan i sklon takvom resavanju problema. Ova žena nebi digla ruku na sebe iz cista mira, sigurno je imala već problema i ovo je verovatno bilo kap koja je prepunila casu.

I na kraju strasno me iritira kad tako ljudi vide veru, naciju, boju koze a ne vide coveka.
vudu2-lenjin2
10. децембар 2012. у 19.26
>>Ostatak covecanstva - onih 10% - predstavlja uspesne ljude, svetski finansijski krem.

Nije tema, ali tek da izrazim svoje neslaganje, drugarice. Nema svako interes da se bavi finansijama. Meni, na primer, je to dosadno i besciljno. Čak i ako donosi pare. Ljudi mogu da nadju zadovoljstvo u raznim profesijama. Neko voli sto je lekar, neko ucitelj a neko programer. Neko voli i da je lopov, tj. ne uzbudjuje ga da živi posteno od posla od 9 do 5.

Istorija i ne pamti uspesne bankare tj, jedva da nekog belezi u svoje anale. Ali zato su tu naucnici, umetnici, vojskovodje.

>>Prosto i jasno: da ovo dvoje nisu telefonirali u bolnicu, Dzesinta bi danas bila ziva.

Da nije sluzbenik N.N. tog jutra seo u kola samo da skokne do delija da kupi mleko i novine, mlada ucenica M.M koja je prelazila ulicu bi i danas bila ziva.

Ista logika, zar ne?
bananas
(complicated mind)
10. децембар 2012. у 20.54
Lea,
smatracu da si bila umorna jer je bilo kasno...

Naravno da ovde odredjenu ulogu igra i culturni background ove nesrecnice. Pa ako se osramoti obraz zna se šta sleduje. Tako se iskupljuju za grehe. Razne kulture diluju sa sličnim situacijama prema svom kodeksu. Samuraji su se harikirisali, Afganci koriste acid ili kamenovanje ako je u pitanju preljuba, ubijaju i svoje najrođenije da operu obraz a ni Indusima nije strana ta praksa. Od ovih slika koje su objavili, preminula se čak ni na slici sa decom ne smeje. Ko zna šta je i ona nosila u dusi, možda aranziran brak, muž neki baksuz, na poslu je drndaju, sto muka. Po vrh toga da joj se i ceo svet smeje, kako njoj tako i familiji, e pa to je bilo previse. Ja nisam nikakav profiler u pokusaju niti sad tu nešto ozbiljno spekulisem ali, čitam vesti i razmišljam.

U nedeljnim novinama je jedna zenska osoba napisala za tu bolnicu : I've worked at this hospital before and been told off for having „wispy hair” and wearing my uniform on the street!?!? Can only imagine what hospital management were doing to her! E pa od njih je u tom trenutku mnogo zavisilo ali su ispali ocito peechqe. Gde je damage control? Ovi ovde daju klincima strucnu pomoć od početka, naravno da su ih skinuli i ne rade, gledaju šta i kako. A oni likovi u toj posh bolnici nju ostave da radi i dalje, ko zna cemu je izloze, žena sama (živi daleko pa kada radi onda živi u tim stanovima za zaposlene pri bolnici, kako to već ide) i na kraju pukne. Jutros vidim slepce, paradiraju udovca i jadnu decu. Devojcica ima 14 godina - da li se neko zamislio kako je njoj i sinu da ih tako javno isturaju u prvi plan dok otac drzi sliku njihove majke, žive do pre koji dan? Sad krecu politicke partije da se tu preko njih natezu, kao nije im pruzen odgovarajuci support, familiji, dok su DJs dobili support od svojih pretpostavljenih. Alo, kako se niko ne pita a kakav je support dobila Dzesinta? Kretenska posla.

Naravno, da nije ovo ne bi bilo ono a ova prica će valjda da bude velika skola mnogima. Zar nije bilo dovoljno sto su mediji oterali Dajanu bukvalno u grob pa sada hajka opet kreće na Kejt? One budale tamo dezuraju ispred bolnice, engleski tabloidi jedva docekali da presipaju iz supljeg u prazno. Kao da niko ne zna koliko su trashy i kakva im je dosadasnja reputacija. Sve za top story. Preko mrtvih. A ako ih nema, obezbedicemo nekog već, no problem. Poznati su po tome.

LeaDiKaprio
(shumska)
11. децембар 2012. у 01.59
Mediji oterali Dijanu u grob?
Ti bas verujes svemu sto procitas...

Dijanina smrt može da bude ILI izazvana jurnjavom paparaca ILI iz ne bas tako slučajnog razloga. Ne moz' oboje.

Ovo sa paparacima je bezveze. Ona je sa Dodijem bila već neko vreme. Bili u hotelu zajedno, ma i letovali su zajedno, znaci nije da jedan dolazi sleva a drugi sdesna pa se prave da se ne poznaju.

Dijana je kažu bila trudna. Jel su paparaci nosili rendgen tj ultrazvuk ili fotoaparate? Kako su mogli snimcima u brisucem letu u tunelu da provale bilo šta sto nije do tada već bilo u javnosti?

Jel se ona vacarila sa Dodijem u kolima? Jahala ga? Pa šta je onda moglo da bude snimljeno da je morala glavu da izgubi zbog toga? I to kroz zatamljena stakla. Kao da i do tada nije imala armiju paparaca oko sebe.
LeaDiKaprio
(shumska)
11. децембар 2012. у 02.03
@vudu lenjin:
Nije tema, ali tek da izrazim svoje neslaganje, drugarice. Nema svako interes da se bavi finansijama. Meni, na primer, je to dosadno i besciljno.
-------------------------

A ti si kao uspesan... do mojega moga.

Te price prozete gadljivoscu na pare, te gnusanje uspehom i radom jer rad čini coveka a ne jer je placen - to su alfa i omega emigrantske tlapnje. I sustina mentalne razyebanosti bivših titovih pionira.
au
(;))))
11. децембар 2012. у 11.02
josh-uvek-ovde i gastarbajterpatriota mozete vi to i bolje ovog puta vam nogice još vire :))))
zupa
(DR.MR)
11. децембар 2012. у 18.09
Koja senilna budala,Kamila je prvi put posetila
Australiju ove godine,mora da je ovog idiota ponovo strefila
srchka čim ovoliko lupa I blebece.
bananas
(complicated mind)
12. децембар 2012. у 07.18
Još jednom pokazalo se zanimljivim kako mediji funkcionisu u kriznim situacijama. U ovoj, vise se ne zna ko pije a ko placa. Svi su se nenormalno zapetljali. Bolnica prva jer im je bitno da ocuvaju svoj posh obraz a mediji teraju svoje. Primecujem po komentarima da sve vise ljudi pocinje da razmišlja glavom, nakon onih prvih, uglavnom jednostranih komentara. Garnitura iz Au se i pored propusta u svemu solidno snasla. A Englezi, zbogom pameti. Žena se ubije u prošli petak a oni tek juče urade autopsiju; juče i prvi put objave vest da je ostavila oprostajno pismo. Pa novi detalji da preminula nije uopste rekla muzu/porodici šta joj se desilo niti su ovi znali - muž ne gleda tv, ne slusa radio, ne ide na internet, on neki tezi slučaj da tri dana nema pojma šta se u javnosti desava itd. Sad samo da ih vidim da objave to njeno oprostajno pismo i rezultate istrage u bolnici. A mogu da ih zamislim, tu garnituru naduvanih likova iz bolnice, prepali se za svoje goozice i ne znaju gde udaraju.

Kao sto sam i sama primetila jer jednostavno upada u oci:

I still don't believe putting through a call is the reason she killed herself. Even if she was going to be disciplined I still don't see how that would cause a stable happily married mother of two to end it all. I believe she must have had some emotional issues and perhaps this incident was the last straw. Her husband has claimed many times how close they were and how happy her life was but yet I can't find one picture of her where she looks happy, no pictures of her smiling, no pictures of her with her husband and the only picture I saw of her and her 2 kids she looked like she wanted to be anywhere but there. And isn't it odd that she didn't tell her family what happened? And isn't it even odder that they didn't know? I mean the hospital where your wife works is all over the news and you don't ask your wife about it? Despite these questions I have about the situation I do hope the family find the strength to get through this terrible time. May she rest in peace.

- Stephen C , Dublin, Ireland, 12/12/2012 02:40
Click to rate Rating 1578

Something isn't right here. She took the call and passed it to another nurse, who handed out the information. Jascintha must have been in a very frail place to start with for that small part to lead to suicide. She never even mentioned the incident to her husband which is even odder given the phrase 'beloved husband' used by the press. Hospitals are notorious places for witch hunts, and this would have been a massive embarrassment for a private institution that depends on its high society reputation. It is easy to imagine the outrage and backlash from management. It is equally hard to believe they were 'supporting' her, or they would have noted her mental state and sent her home. It will be interesting to hear what the other nurse has to say, if she dares, now that the truly stupid DJs are vilified, thus getting the hospital off the hook, and the funds are flowing.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2245881/Nurse-Jacintha-Saldanha-left-suicide-note-alive-hanging-fla... q1CJHFc
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

----
„Hospitals are notorious places for witch hunts”

Pa mogu da zamislim naduvane Engleze cime se sve bave i šta rade onima koji su nize na hijerarhijskoj lestvici u takvoj jednoj ustanovi... Ona druga bolnicarka se nigde ne vidi, ko zna u kakvom je stanju ona i šta su njoj tek napravili.

LeaDiKaprio
(shumska)
12. децембар 2012. у 08.32
Da citiram samu sebe:

„Druga stvar, zabrinjavas me bananas. Ne ubija se covek jer je Indus ili Englez nego zato što je depresivan i sklon takvom resavanju problema. Ova žena nebi digla ruku na sebe iz cista mira, sigurno je imala već problema i ovo je verovatno bilo kap koja je prepunila casu. ”
bananas
(complicated mind)
13. децембар 2012. у 04.58
Ja i ne smatram da se ova jadnica ubila na prvom mestu zato što ima takav background. Ali, da je on imao odredjenog uticaja na njenu odluku to sigurno stoji. Možda 5% možda 10%, manje, vise, ko će ga znati. Bolnica je tu ocito najviše zapetljala. Vidim da se informacije sada daju na kasicicu, rastezu se sa istragom, ne objavljuju to njeno oprostajno pismo. Nisu ni njenu porodicu na vreme obavestili šta joj se desilo. Jednom recju, odvratno. Ne bi me cudilo da su se na nju najviše istresli bas zato što je Saldana a ne neka Jones. Usput receno, bolnicarku koja se onako raspricala o Kejt kao da je progutao mrak. Videcemo šta će tu još da ispliva. Nadam se i da Kejt prestane sa povrackom i da bude sve u redu sa njenom trudnoćom. Ne daj boze da joj se nešto desi, cela Australija bi bila kriva zbog toga.
bananas
(complicated mind)
13. децембар 2012. у 21.51
Ms Saldanha's family has been given typed copies of the three handwritten notes by the police and has read the contents, theGuardian r eports.

...
Bitno je da su oni prekucali oprostajna pisma i te kopije dali familiji. Sad neka me neko ubedi zašto makar nisu fotokopirali njena pisma i takve kopije prosledili. Njen muž valjda zna da procita zenin rukopis.

Sad će da se razvuku kao crevca do marta.
LeaDiKaprio
(shumska)
14. децембар 2012. у 19.34
Mi u stvari ne znamo da li su bile fotokopije i zašto nije fotokopirano. Mora da ima razlog zašto je bas prekucavano.

Nego, jel tebi sad jasno zašto je tolika hajka na ovo dvoje sa radio stanice iz Australije?

Ocigledno je bolnica naribala ovu ženu i oni su je oterali u smrt a ne ovo dvoje Ozi nesrecnika koji su mislili da su duhoviti. Znači da su u bolnici bili supportive kao sto su se predstavili posle smrti žena bi još bila ziva.

Normalno, posto je bolnici reputacija bitna radili su sve sto je u njihovoj moći da svale krivicu na drugu stranu. Sto je samo dodalo ulja na vatru.

Verujem da ono sto sada rade je da probaju da zataskaju sadrzaj pisama. Pošto se do dana danasnjeg nije čulo šta piše u pismima verujem da pregovaraju sa muzem da otkupe sadrzaj pisama. Inače bi ovaj već izblebetao nekom novinaru.

Bas me zanima da li će covek da ih proda. On je naravno nemocan naspram para kojima mu mogu zamahati ispred nosa.
bananas
(complicated mind)
16. децембар 2012. у 07.07
Znaš kako, da nije bilo ove zayebancije ona bi bila još ziva. Zašto je njoj bilo zapelo da radi bas u toj bolnici a ne u tom Bristolu koji je, kako piše, 3 sata daleko od mesta gde radi, meni nije jasno. Muž accountant, pretpostavljam da je to solidna lova imajuci u obzir da su vlasnici otplacene kuce. I to posle 9 godina od dolaska u UK iz Indije. Ja ovde ne znam nikog ko je otplatio nekretninu za 9 ili manje godina. Ali, ovo je Sidnej i to je neka druga prica... Dalje, nemam pojma kakav je Bristol ali kažu da i tamo ima bolnica. Šta je njoj naspelo da ide tako daleko da radi i bude odvojena od porodice tokom nedelje sigurno je takođe neka posebna prica. Ostaviti cerku od 14 god. i sina od 16-17 nekoliko dana/noćinedeljno jer mama radi u Londonu je po meni totalno bez veze. Karijera? Koj' će joj karijera u tim godinama i to na takvom mestu koje je izuzetno stresno i ko zna šta sve ne. Ali, taj aranzman je ocito radio za njenu familiju mada je meni bezvezan. Majka treba da bude uz decu. Da im spremi da jedu, uvece ih poljubi pred spavanje i sve ostalo. A ne da spava u tamo nekoj sobici u bolnickom krugu nakon stresnog dana.

I naravno da mi je zao žene a još kada sam procitala da su je ovi levaci odavde zvali posle tog prvog poziva i rekli da će da objave prank, pa žena je bila van sebe. Navala besa, sramote, pa u njoj je bio totalni haos. Kao Induskinja svakako je imala drugacije odbrambene mehanizme, standarde, kodekse sto joj nije islo u prilog da se izbori sa ovom ujdurmom. Njeni pretpostavljeni su mogli da joj pomognu ali ocito nisu ma koliko pokusavaju da predstave drugaciji scenario. Ko zna kako su je nagrdili, nisu joj ponudili nikakav support i time off a ona je nastavila da radi i bori se sa celom tom odvratnom situacijom. Kad ni muzu nije mogla da kaže šta se desilo, a on ovamo veze pricu kako je ona njegova ljubav već 19 godina i niko je nikada neće zameniti. Da je neki izborio bio se da mu žena bude pored njega a ne da radi u toj nakaradi od bolnice i stresira se za šta, za nešto više funti nego da je nasla posao blize kuci. Jako moodo bolnica u kojoj se lece face iz kraljevske familije i ostali nabedjeni posh likovi. I da, važno je da su objavili kako je u jednom pismu iskritikovala DJ's: njihove identitete znamo. A pominjanje i dvoje iz bolnice koji su joj dali hard time ostaje bez njihovog imenovanja. Takođe i ona druga kojoj je prebacena veza je i dalje u nekom mraku. Živi bili pa videli šta će još da ispliva. Da hospital sucks big time, to stoji. A i radio stanica nije ništa bolja. Kola se uvek slome na nekom kako god se okrene.
LeaDiKaprio
(shumska)
18. децембар 2012. у 06.42
Videla sam pre neki dan majicu sa vrlo dobrim natpisom:

„Despite what you'd think - nobody owes you anything”

Mislim da je ovo lajt motiv za većinu luzera sirom sveta koji misle da svet treba da se stroposta pred njihove noge i kad se ne stroposta oni imaju major fit.

U ovaj sektor spadaju svi oni koji igraju na taj neki fer plej, na nešto fer sto ni sami ne znaju da opisu šta je samo znaju da će njima ko bubregu u loju kad pocne ta fer igra.

Negde kod 40tih skontaju da igra nije fer i da neće dobiti ništa ako se za to ne bore. E onda krenu da kukumavce.

To je ciklus, kroz koji prolaze i pojedini tumaci ponasanja ove žene. Nacepili su je - and? Buuu-huuu.

Covek se na ubija samo tako, alooo?
bananas
(complicated mind)
18. децембар 2012. у 07.16
Meni je bljak ovo na kasicicu davanje informacija. Sad je ispalo da joj ono nije cerka već sestricina koju njena sestra nije mogla da podize posle razvoda, šta li. Pa dala Dzesinti. Ala se usrecila... Kako god, ja i dalje mislim da njen cultural background ima tu udela. Koliko toliko, ima ga. Pazi, dosli su iz Indije, iz tamo nekih Peezdeetja pre 9 godina u UK. Znaci, imala je 37 god. To je gotov covek, nema tu vise šta da se gradi. Mali imao 8 godina, početnicka gnjavaza sa sredjivanjem zivota, trazenjem posla i ostalim kroz šta smo svi mi prošli. Negde usput se otkacila. I kud ove blente sa radija bas na nju da nalete...
LeaDiKaprio
(shumska)
19. децембар 2012. у 03.40
E sad bi se tu moglo raspravljati da li ima udela njen „cultural background” ili se radi o tome kako se ona - dolazeci odakle je dosla - izborila sa promenama i stresovima u zivotu.

U cemu je razlika? Pa u tome sto je njena reakcija tipicna za nekoga ko je puko od prevelikog pritiska. E sad, dal je to „controling mother”, da li je sef na poslu, supruznik koji maltretira, svekrva ili pak „cultural background” - to su samo finese.
bananas
(complicated mind)
19. децембар 2012. у 19.53
Pa sa ovakvim likovima nije ni cudo sto je pukla. Plus kod kuce ko zna kakva joj je bila situacija čim je pobegla iz Bristola da radi u London.

Snimi slučaja:

http://www.smh.com.au/entertainment/tv-and-radio/lord-glenarthurs-letter-to-southern-cross-austereo-2012120 9-2b33o.html
bananas
(complicated mind)
19. децембар 2012. у 19.57
Evo ovde, snimi ga. A tek pismo... Bitno je da oni nisu ništa zasrali već je samo radio stanica kriva.

http://tinyurl.com/aprmmsn
bananas
(complicated mind)
25. децембар 2012. у 01.52
Sve gore od goreg. Dosadasnji saldo pokazuje da je dva puta pokusavala da se ubije i to u Indiji. Pa dobila antidepresante za 9 meseci ?!!? Šta to znaci? Valjda se izdaju mesecno a ne za toliko vremena? Dati toliko tableta osobi sa ozbiljnim problemima je vrlo neodgovorno. Taj njen somina od muza je sve to znao a ipak je dozvolio da radi tako daleko i bude prepustena sama sebi u dark moments. Pa ja ne bih isla da radim i živim u Kanberi i dolazim za vikend u Syd ne znam kakva pozicija da je. Jedino bih otisla ako bih zelela da se sklonim od kretena muza. Mislim da će mnogi oladiti sa pranks. Može da bude jako skupo.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.