Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Protesti muslimana u Sydney-u!
matina
(argos)
15. септембар 2012. у 18.57
Roditelji dece koja su juče nasilno protestvovali u centru grada,su primljeni ljubazno kao izbeglice nakon gradjanskog rata u Lebanonu pre tridesetak godina...i ovo je naravno bio način kako oni kažu hvala kada ih neko bez kuce i hrane ljubazno primi???!!!
Verujem da će Australija imati ogromnih problema sa muslimanima,samo da se još namnoze i dostignu tacku kada će ih imati jako vise,dovoljno da uticu na zakone u Australiji.A dotle kupacemo se zajedno,sedeti u bioskopu zajedno za našim supruzima,u restoranu sedeti zajedno...A posle,muskarci levo a žene desno!
kukla
15. септембар 2012. у 20.40
Ah meraka,alah vekber u sred Hyde park.
O j.b.. te Australijo šta si docekala.

Treba to Australiji jer oni naprimase ovih fundamentalista za zadnjih 20 godina čitavu gomilu.

Mislim da su se zaje...i misleci da će ove mudjose asimilirati.

bananas
(complicated mind)
16. септембар 2012. у 01.17
Sve je to posledica neplanskog mesanja previse razlicitih kultura. Samo sto nisu doveli Pigmeje u suknjicama, još oni fale. Umesto da se Australija koncentrisala na odredjene nacije i promovisala programe za te ljude, dozvolila je da joj udju i Koorta i Moorta. Kojekakvi divljaci, agresivne budale, pripadnici religija koje nisu kompaktibilne. Kompaktibilnost je br. 1 uslov a posto su se tu deeeebelo zaebali, sad imamo to što imamo. Titrajuci Kurtama i Murtama dobili su recept za disaster.
josh-uvek-ovde
16. септембар 2012. у 04.24
Važno da meni reče čovek da dolazim iz zemlje koja je opasna po migraciju u Au iako sam u fascikli imala preporuke Elektrotehničkog fakulteta, projekte, (jedan od njih radila za Svetsku banku) i sijaset stvari koje čoveka razlikuju od,što reče Bananas, Koorte i Moorte a znamo ko su oni u Au i kako su stigli.

Mala digresija, ja idem tamo gde ih još nema i nisam sigurna ni da će skoro doći jer tu je Rus glavni baja.

vudu2-lenjin2
17. септембар 2012. у 00.16
Jeste, imigraciona politika Australije je pogresna, najveca greška im je sto su se naprimali toliko muslosa, a sledeća najveca greška je sto su se naprimali Balkanaca koji samo sede na Centrelinku.

Šta da se radi, kad iz rodne Engleske ne stize dovoljno naroda, ne radja se vise toliko bele dece u Evropi, a ni u Irskoj nikako da udari neka velika susha.

Od Rusa isto tako slaba vajda, jedno i po dete po ženi, nedovoljno i za samu Rusiju.

Meni su kao imigranti OK Indijci, znaju da zabusavaju ali sa njima nema puno problema..
Ozie
17. септембар 2012. у 00.31
Indijci su shampioni u bacanju kesa sa djubretom kroz prozor,
vode iz kupatilo isto kroz prozor.

Zna da to nesme da radi, ali ne kapira da je taj smrad mogući izvor zaraze. Lenji od najveceg parazita jer mu je lakse da zavrljace nego da ponese sa sobom do kontejnera.
A o osecaju za lep okolis, glupo i pominjati taj s/f.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
17. септембар 2012. у 01.05

vudu2-lenjin2

17. septembar 2012. u 00.16


Šta da se radi, kad iz rodne Engleske ne stize dovoljno naroda, ne radja se vise toliko bele dece u Evropi, a ni u Irskoj nikako da udari neka velika susha.

_________________________________________________________________

Ko kaže da ne stize, stize nego dosta i ide nazad u Mother Country. Mi na koloniju gledamo kao na naše dete, pa zato gundjamo kad je „deriste” nevaljalo.

Sa jakim kolonijalnim dolarom otvaraju se neke nove prilike za pomove koji su ovde već duže. Ova kolonija je ionako prodata Kinezima na finjaka, pa taman da se iskoristi i da se tapne kuca ovde pa da se za te pare kupi dva komada u Dorsetu ili na severu Engleske.

Nevaljalo „deriste” doqurchi i mami i tati na kraju, pa kidnu sa parama nazad posle 2-5 godina dok se ovde ostala belosvetska zgadija zabavlja...

Eh kolonijo prokleta kolonijo, yebem ti dan kad sam doso u ovu Savamalu da živim! Još par godinica, pa ili nazad u Mother country ili u neku drugu civilizovaniju, pristojniju, i po mogućstvu još uvek koloniju...

bananas
(complicated mind)
17. септембар 2012. у 03.56
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
17. септембар 2012. у 04.05
eh baqo, pa kakva si ti to feministkinja?

Islam kaže da kad su žene tako zabradjene onda i roozna ima sansu da savata bogatig muza!...

Allah akbar dobro biti neće,
kad se pitekus na kriv qrac mece!
bananas
(complicated mind)
17. септембар 2012. у 04.51
My dear...nešto si pogresno sklopio...Carsaf im (na)tooraju da se ne bi svalerisale. Capisco? U ime zastite, preventiva je na snazi.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
17. септембар 2012. у 04.54
A otkad to da je charshaf zaustavio bulu u svaleraciji?

Koliko ja znam zadradjena bula će lakse da ti pokaze sise i peecku nego da joj vidish facu... tako ona dobije ono sto želi (racq) a ti ne znaš kojoj si trpao, i svi srećni i zadovoljni!
bananas
(complicated mind)
17. септембар 2012. у 04.56
Deqo,
u amaze me! Je l' to iz licnog iskustva?
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
17. септембар 2012. у 04.59
baqo, neprijatelja treba dobro upoznati! Ako treba, i iznutra!
matina
(argos)
17. септембар 2012. у 05.02
Film je napravljen u USA,od njenih stanovnika...logicno je neka idu u USA i tamo neka protestuju a ne ovde.A sve ucesnike protesta,na brod i nazad u Avganistan.Karta u jednom pravcu!Nema druge.
bananas
(complicated mind)
17. септембар 2012. у 05.09
Deqo...
ne moras bas da tooras bilo gde bolan...

Ja bih organizovala charter sa onim cargo Antonovim. Pa ih lepo nakrcala sa Lakembom, Auburn-om i tim redom. Pa svakom slučaju natakla padobran a onda pravac u njihove Wookoyebeene. A tamo otvoriti ona zadnja vrata i samo ih izruciti.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
17. септембар 2012. у 05.10
ja chuo da je sve to zakuvao neki egipchanin, ali su ipak yebali ambasadora USrE u libiji u goozicu do smrti zbog toga. Neka se ovi sto oce paradu obrate njima za zastitu.

Možda su im žene zato i zabradjene, da se ne bi nekom od njih „omaklo” pa u pogresnu roopu..ahahahah
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
17. септембар 2012. у 05.13
Wookoyebeene?
To je opet neko predgradje u vase selo? Ki Wooloomoooloooooooo?
bananas
(complicated mind)
17. септембар 2012. у 05.15
Ne diraj Abose!
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
17. септембар 2012. у 05.27
ne diram ih ja, ti ih dirash! Ocesh da im posaljesh musave!
bananas
(complicated mind)
17. септембар 2012. у 05.37
Jok, musave u AN225. Lično bih uplatila donaciju za padobrane. U jedan Antonov može da se utoori oko 900 dusa. To bi bila najbolja investicija Au vlade.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
17. септембар 2012. у 05.59
Padobrane? ne treba to njima, oni vise vole feredzu...
vudu2-lenjin2
17. септембар 2012. у 06.04
Haha, poceli vi sa 'Ausländer Raus!' kao da i sami nismo dosli ovamo iz pi3dinaca balkanskih..
vudu2-lenjin2
17. септембар 2012. у 06.09
..posebno ova svraka, postao veci Englez od Tonija Blera..
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
17. септембар 2012. у 06.11
Vrach
(----)
18. септембар 2012. у 02.55
Anglosaksonci nisu bas tako naivni koliko vam se čini na prvi pogled.
Prvo, ko bi gurao soping korpe, radio u Kfc, preuzeo sav posao oko čistoće, popunio rupe u gradjevinskom sektoru ako se ne uvedu Koorta I Moorta. Njima nisu potrebni mozgovi da mozgaju nego „shabani” da „shabanisu” okolo. Jest, druga strana medalje je kriminal ali u podzemlje su ukljuceni svi, od Italijana do Sudanaca.
Drugo, sad kad su slike izasle vrlo je lako utvrditi indentitet lako zapaljivih bradonja sa ispranim mozgovima, lako ih je pratiti I kontrolisati u slučaju vece nuzde a to bi moglo da se desi uskoro jer je bliski istok trenutno tacka mogućeg svetskog kljucanja.

Ovaj film je I pusten u etar da bi isplivali na povrsinu svi oni koji bi mogli biti potencijalni problemi u skorijoj buducnosti.

Pozdrav
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
18. септембар 2012. у 04.29
@vrach

I could not have put it better myself!

@vudu

Ja sam pre skoro četvrt veka otisao iz vukoyebine u centar sveta, pa sam se sad odatle nasao u baqinoj Wookooyebeeeni... no point comparing babe i zabe!
bananas
(complicated mind)
18. септембар 2012. у 16.27
ko bi gurao soping korpe, radio u Kfc, preuzeo sav posao oko čistoće, popunio rupe u gradjevinskom sektoru

...

A šta, doticni su jedini koji mogu da obavljaju te poslove? Da nisu ekstra talentovani bas za njih? Pazi majku mu? U Au su strpali 200 nacija bez ikakvog plana i mozga. Uvezu tamo neke Shiptaroze sa Middle East-a koji su sisli sa tamo nekih chuka i to po kom kriterijumu? Na osnovu čega oni dobijaju vize? Nije valjda da su svi prosvercovani, boat people, politicki slučajevi, strucnjaci i sl? A sve se bojim da će da se sada uprpe sto im policija zna face. Pa oni svi lice jedni na druge. Isti fazon sa bradom i frizom, k'o jaje jajetu su. Poput Kineza. Bas me zanima kako će police da drzi pod kontrolom te likove. Njih je trebalo nalupati, pustiti one dzukce na njih, strpati ih u zatvor i ne pustati neko vreme jer su remetili javni red, vandalisali, unosili haos i generalno napravili veliko njesra. Das mu papire da se izvadi iz svojih nedodjijskih gowana, omogućis mu da ima pravo na zaposlenje, skolovanje, lecenje, pare za njegovo petoro i vise dece, da natakari na svoje radnje natpise na maternjem jeziku, uvlacis mu se sebe sputavajuci u proslavi jednog npr. Bozica i da ne nabrajam a onda, iz zahvalnosti, govedo kabadahise, dernja se i arlauce i, generalno svira qrcu po ulicama kao da je to njegova prtjija iz Divljakstana. Ko je ovde lud? Stay tuned.
bananas
(complicated mind)
18. септембар 2012. у 16.35
Deqo,
nije tebi Au ništa kriva. Takva je kakva je. I nije nama Au ništa skrivila sto su braca pederi resili da ratuju i rasprodaju zemlju. Sudbina nam je udelila nesposobne lopuze od politicara i kako koja garnitura stize, svaka samo drpa za sebe i gleda da se obogati do petog kolena. Yebe se njima za narod. Evo, zemlju u Srbiji kupuju Kroati i Slovenci, po Beogradu na billboardima stoje reklame sa cuvenim sloganom „Tako lepa a tako blizu (Hrvatska)”, nasi ljudi idu tamo na letovanje, mazohizam i racun popili i ono malo mozga. Tusira se Beogradjanka na plazi u Porecu a lik glasno ponavlja nekoliko puta „More je danas nešto jako prljavo”. Zbogom pameti.
Vrach
(----)
18. септембар 2012. у 19.26
Pa Bananas, kad nećeš ti da guras soping korpe mora neko. ;)

Elem, jedan Francuski karikaturista najavljuje u sledećih par dana izbacivanje karikatura o Muhamedu u jednim Francuskim novinama, reklo bi se da je doslo vreme da se razularena masa zapali, sve u korist viseg cilja.. Pametnom dosta

Ajd uzdravlje..
matina
(argos)
21. септембар 2012. у 18.48
Dvadesetak ljudi je već poginulo na ovim protestima.Sa jedne strane amaterski film,a sa druge strane vage dvadesetak ljudskih zivota...i šta je preteznije za muslimane?
FILM!

Ljudski zivoti u poredjenju sa filmom su manje vazni???!!!

KAKAVA VERA!

Cirkus se seli danas u Melburn.

Brizbejn?
josh-uvek-ovde
21. септембар 2012. у 18.54
Jel poginulo u celom svetu ili samo Australiji? Izvini ne pratim ovih dana sam u gužvi :) Kad sam se javila prvi put na ovu diskusiju tadašnji diskutant mi je rekao da razmislim jer dolaskom u Au dolazim u situaciju da mi deca budu deo toga još od vrtića i škole. Ma to uopšte nisu naivne stvari sa njima.

Sad mi sve draži postaje moj plan B a to je Evropa(onaj deo bez njih)..
Ozie
22. септембар 2012. у 05.14
Ma kakvoj Australiji.

Mislim da nije djavo crn kolika je povika za njim.
Treba odgledati ovaj video pazljivo:
http://www.youtube.com/watch?v=Y7FwdKdL8DA&feature=related

Protesti mirni dok nisu stigli pred americki konzulat, e onda ko je prvi prekoracio crtu, pitanje je sad?

Ovima cajcima nije prvi put da prekorace ovlascenja, posebno kad treba braniti takvu „svetinju”, jer americko vnogo mlogo mirise.

P.S. Meni na vartima zvonila njih petorica, javise mi se sa 'salam alejkum', lepo sam im odgovorio sa 'alejkum salam'. Najljubaznije sam ih uputio na trazenu adresu.

„Hvala bro!”
matina
(argos)
22. септембар 2012. у 18.58
Na snimcima sa protesta se jasno vidi da su se pripremali za pesnicanje sa policijom,koja prestavlja vlast.Šta reci? Gomila divljaka koja svima pokazuje kakav je Islam.Licemerna rulja koja ne daje prava drugima,a trazi sebi ista,čak i veca prava.Za njih smo mi samo „nevernici” koje treba ubiti i zasluziti „dzenet”,ili raj na nebu???!!! Na zalost ne vidim sjajnu buducnost Australije sa njima.Rak rana,koja će se siriti,i siriti..
Ozie
23. септембар 2012. у 03.58
Ovo je pravi musliman:

http://www.youtube.com/watch?v=HTkeFM2_XSE

Sa takvima i njihovim sledbenicima država nikad neće imati problema.
matina
(argos)
24. септембар 2012. у 09.16
Poginulo ih već 49!
Jeftin film,a tako skupo placen!
bananas
(complicated mind)
24. септембар 2012. у 09.48
Yebo ih film.

josh-uvek-ovde
24. септембар 2012. у 12.53
Ne cene svoj život...strašno...ma uopšte nije naivno.Lepo je rekao Nostradamus, zeleno ima da se vijori.
Ozie
25. септембар 2012. у 03.57
Mene zacudilo to što moram da vadim vizu za US. Znam da mi ranije nije trebala na Ozi pasos.

Onda se setim da je to ipak logicno s obzirom na to šta se AU naprimala.
Ujka Sem kaže „uredu, ako će te tako platite 74 dolara za vizu”.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.