Дискусије : Сиднеј

 Коментар
vudu2-lenjin2Порука негативно оцењена. Покажи

Pozdrav iz Sidnejkistana
vudu2-lenjin2
23. август 2012. у 22.46
Sedim u muzeuju u Sidneju, odmaram stare kosti i malo surfujem na Meku kojeg imaju u muzeju... Moj peti ili sesti put u starudiji zvanoj Sidnej, naroda zbrda zdola svakakvih faca, sve u svemu jedna buvlja pijaca. Hvala vam puno ali čak i hladna Adelaida je bolja od ovog ofucanog mesta.

Čitamo se vise kad se vrnem sutra popodne...
bananasПорука негативно оцењена. Покажи

bananas
(complicated mind)
23. август 2012. у 23.51
Jednolično okruzenje možeš da nadjes recimo u Africi. Etnicki ciste teritorije bi ti izgleda naj odgovarale.
vudu2-lenjin2Порука негативно оцењена. Покажи

vudu2-lenjin2
24. август 2012. у 20.27
Evo sedim sad u Qantas club, cekam na let nazad za Ade. Sinoć malo u Bonirigu, White Eagles, vecera, i tako, lepo je bilo, kratko je trajalo. Trebalo je da ostanem još jedan dan pa da gledam tekmu, White Eagles igraju sa nekim Grcima..
vudu2-lenjin2
25. август 2012. у 10.24
Evo me ponovo kuci, u mojoj dragoj i hladnoj Adelaidi.

Bas cudan taj White Eagled klub, imaju kineski restoran unutra sa mesovitim menijem, i kineska i srpska jela na njemu. Karadjordjeva snicla je mogla da prođe, ali 'sour cream' je ipak daleko od kajmaka, zar ne? Bez obzira.. klopa je bila dobra. A lobster, u singapurskom sosu - desetka.
LeaDiKaprio
(shumska)
25. август 2012. у 14.24
I tako si od celog Sidneja najbolje osetio Karadjordjev od pavlake nabrekli...
Pokrij se usima i ori njive u Adelaidi.
bananas
(complicated mind)
25. август 2012. у 18.08
Meni je isto ostao u secanju restoran iz kluba, drzi ga Kinez. Da se krstis i places. Srpski klub a Kinez servira cevape. Ko zna od čega ih i pravi, oni su poznati mackozderi (kao Alf).

Kad pomenusmo taj divni grad Adelejd, tamo živi super žena, san svakog muskarca:

http://tinyurl.com/8bgsjf8
ExpanderПорука негативно оцењена. Покажи

Expander
(the late show with)
26. август 2012. у 07.42
vudu2-lenjin2
26. август 2012. у 22.04
>>Srpski klub a Kinez servira cevape. Ko zna od čega ih i pravi, oni su poznati mackozderi

Pricaj šta hoćeš, klopa je dobra. Lobster je bio odličan a i rostilj. Uostalom da ne valja ne bi vecerali s nama direktor fudbalskog kluba i prota Djura. Vrlo je lepo da su Srbi u Sidneju napravili tako lepo mesto gde može da se izadje i prica naski. Cisto je, uredno i novo. Usluga je isto bez zamerke. Ne mozete od Kineza ocekivati da spikaju srpski i primaju porudzbine na srpskom, ali kome to i treba. A još jedna dobra vest je da su Beli Orlovi pobedili Grke sa 3:0. Svaka cast.
bananas
(complicated mind)
27. август 2012. у 00.02
Tamo ne ide r'n'r generacija iz Beograda. Meni je bilo simpaticno i egzoticno. Preko 40km away, kao da sam upala u neki cudan film...
LeaDiKaprio
(shumska)
28. август 2012. у 02.24
Jedan jedini put kada mi kusur nije vracen od kako sam u Australiji („nisu imali sitno”, jel da) bio je u nekom srpskom klubu u Bonaringu gde me je odvuklo drustvo na nekakav opskurni koncert mesec dana nakon što sam sletela u Sydney.

Ko ide na takva mesta jednostavno trazi djavola. Da su mi valjali cevapi i narodna muzika nebih prevalila pola sveta u potrazi za necim drugacijim, boljim.

Jer tu ne možeš naći samo burek i cevape, već i manire i ceo onaj mentalni sklop koji mi nije prijao još od skolskih dana. Čak i kada je vlasnik Kinez.
vudu2-lenjin2
28. август 2012. у 05.07
Citajuci ovo bas se pitam zašto me ova Lea toliko mrzi?
mosman
31. август 2012. у 20.36
Evo ja nisam nikad bik u tom Bonirogu.I jeli mi nešto fali?Ti Vudu idi malo po lepim krajevima,evo dodji do mog Mosmana i Balmorala da vidis šta je lepota.Centar ko centar ko i svugde u svetu tu se skupe raznorazni ljudi.Na šta samo Njujork,Pariz ili london izgledaju kl da je tamo bolje i lepse od Sidneja.
gastarbajterpatriota
31. август 2012. у 21.02
VUDU VULE, KOD ZENA JE DOSTA POVEZANO SA SEKSOM...DAL SI NEGDE ODBIO, PROMASIO, RAZOCARO..ILI JE LJUBOMORNA, STO SE RAZMOZAVASH KO PECURKA POSLE KISHE...Nešto IMA...

...JA SAM JOJ DAVNO DAO DO ZNANJA DA JE VOLIM, JER ME INTELEKTUALNO ZADOVOLJAVA, ALI ONA OKLEVA...MOZDA SE PLASHI NOVOG RAZOCARENJA...UVEK KADA UPOZNA NEKOG SRBINA PREKO INTERNETA, I DELUJE JOJ NORMALAN, POJAVI SE UZIVO, DVA UVA I PAR NAOCHARA...I UVEK ISTO, IZVNI, NISAM DOBRO CHUO, MOžeš LI NA DRUGO UVO...

VUDU, DA JE ONA JEDINA KOJA TE MRZI...EH KOLIKO IMA OVDE NASHIH MUZEVA, KOJI BI TI SE KRVI NAPILI...HA, HA,

SHALA NASTRANU, DIVNO JE OVDE IMATI PAR ZENA...A LEA POSEBNO...CURA IMA REZON, UKUSA..I MERU...MENI SE JAKO, JAKO DOPADA...VIDIS SE DA JE NA NJOJ RADJENO...

KO ZNA MOZDA JE VIDELA NEKU OD ONIH TVOJI SLIKA, IZ MLADJIH DANA...USTVARI, NAJBOLJE JE DA PITAMO LEU, LEA, ZASTO TI MRZIS VULENCETA.

BTW, DA ISKORISTIM OVU PRILIKU, DA LEI DAM JOSH PAR PODATAKA O MENI...U NADI DA SE FIZICKI VIDIMO...

LEA, RAZVEDEN, NE SVOJOM KRIVICOM(TO SVI KAžU), VISKO, CRNOMANJAST, ZELENO KESTENJASTI ZUBI, PUSHACH HEAVY...PIJEM, NE ZAPIREM SE...DECE, KOMADA NEZNA SE KOLIKO, SA PARTNERIMA...VOLIM ZIVOT I FISHING...
IMAM GOLOTINJU NA FEJSBUKU, I SIROTINJU NA TVITERU...
SIFRA, CELOG ZIVOTA TE VATAM...

HA, HA, HA,...VUDU KAžU ZENE VOLE DUHOVITE...BOGATE, MOZDA JE TU TRIK...

KAKO JA ZAMišljAM LEU...OKO CEDRESET, MIDDLE AGE CRISES, NA PRAGU VRLO INTEZIVNE MENOPAUZE, IMPULSIVNA...SA NEPREDVIDIVIM PONASHANJEM..
NE PAMTI KADA JE ZADNJI PUT SVRSHILA..U DUGOVIMA, I U BRIZI ZA MALOM DECOM...BEZ LJUBAVI PREMA PARTNERU...UBIJA JE OVA KOLOTCHINA, POSO-KUCA-POSO...BRINE JE VELIKI DUG...PARTNER JOJ SE ZAPUSTA, SA GADJENJEM STAVLJA USRANE GACE U VESH MASHINU, PA U DRAYER...
Nešto BI HTELA DA PROMENI, ALI STA...OBRAZOVANA I PATRIJARHALNO VASPITANA...Teško JE POLOMITI OKOVE...OSIM AKO SE NE POJAVI ON...NEGDE I NEKADA U NEKOM MIRNOM MESTU...

AH, DA VULETA NE PODNOSI...

ETO TOLIKO OD MENE...IDEM DA RMBACHIM I PLACAM CEHOVE NEKONTORLISANOG SEKSA...POJESCE ME OVA DECA, UNUCI, PRAUNUCI...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.