Дискусије : Сиднеј

 Коментар
bananasПорука негативно оцењена. Покажи

Cena frizerskog kursa
bananas
(complicated mind)
20. август 2012. у 00.01
15 meseci, 3 dana nedeljno =$20.000. Privatno. Nisam mogla da verujem. Skuplje postati frizerka nego zavrsiti uni. Zbogom pameti.

josh-uvek-ovde
20. август 2012. у 02.07
Kad sam upoređivala cene Masters studija ili Bachelor u Evropi i Australiji cene su bile mnogo mnogo niže nego u Au...Ne znam kakvo dragoceno znanje nude ali na jednom Karlovom univerzitetu u Pragu je studirao Ajnštajn...
Apropo nelogičnosti...visoka cena za jedan kurs.
bananasПорука негативно оцењена. Покажи

bananas
(complicated mind)
22. август 2012. у 08.55
Šta da ti kažem, ja sam ostala zapanjena. Kaže žena uzeli kredit da plate detetu frizerski kurs. Ova žena je Grkinja, njeni roditelji su svojevremeno dosli u Au i doveli sa sobom troje dece. Ona ima dve cerke koje su ovde rođene, obe slučajke za sebe. Em imaju tu babu i dedu koji su stekli, em imaju roditelje koji su takođe stekli a one... Starija se udala i domaćica, isla u privatnu skolu i posle cvrc, ništa nije nastavila. Udala se, rodila decu, neće čak ni auto da nauci da vozi jer kao ne može ona to, a ovde ako ne vozis to ti je odmah zivot druge klase. Ova druga ima 3 banke i radila po kofi shopovima, da covek ne poveruje. I ona zavrsila privatnu skolu i sad ide na taj frizeraj, možda joj se prosvetli od tako skupog kursa. Ovde i onako malo koji frizer ima veze sa shishanjem, to ti je da sednes i places. Ali 20.000, to je nezapamceno.
josh-uvek-ovde
23. август 2012. у 05.12
Čitam ovo i muka me hvata. Kad pomislim samo koliko se trudim i radim a intelektualac sam, moja nesreća jedina je što sam rođena i živim u high risk zemlji...(o ovome neću da diskutujem koliko sam ogorčena molim te Bosna u grupi 2 a mi u grupi 3).
Sa druge strane možda taj kurs baš postoji za te takve razmažene koji ne znaju šta će sa sobom.Ipak što je mnogo mnogo je...20 000 AUD, toliko nije ni godina Masters studija u Au.

E živote...
LeaDiKaprio
(shumska)
25. август 2012. у 14.28
Malcice si preterala sa ovim da je skuplje nego uni.

Drugo, najbolje da se pitas „ima li interesenata” jer dok je ovaca biće i vune. Ako ima kandidata zanci da je cena pravilno određena.

I na kraju, najvaznije pitanje: STA SE DOBIJE SA DIPLOMOM?
bananas
(complicated mind)
25. август 2012. у 18.02
Zavisi i koji uni jer ima raznih kurseva. Ali, meni ne ide u glavu da nauka o shishanju glave za 15 meseci kosta 20k. Cilj je da zenska otvori svoj salon, za početak da renta prostor i onda da razvija biznis. Tu su i nokti i sminkanje. To sa noktima je poput epidemije. U Vestfildu ih ima ne zna se. A zna se da ta mesta drže zuti. Meni je jednom jedna isekla cuticle na palcu noge pa je prokrvario. Ja joj lepo kažem da nikad ne secem cuticles ni na rukama ni na nogama, eventualno ako se zacepi sa strane i to je to. Jok, ona k'o govedo uhvatila ona kljesta i krenula da kroji. E reko' nećeš majke ti ga spalim da me vise mucis. Ona gleda i trepce.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.