Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Zašto je propao Darrell Lea?
bananas
(complicated mind)
10. јул 2012. у 10.07
Ne znam da li će vlasnici proglasiti sopstveni bankrot , sve se bojim da neće. A biznis je propao iz dva razloga:

- greed vlasnika
- nemogućnost da se proizvodnja izmesti u Chajnu

Mogu da uloze pare u gace i carape i usrece neku sweat fabriku iz Shanhaja...A potom i f. Westfield koji je pun bezlicnog crap-a Made in China.
CikaBrkica003
(Student)
10. јул 2012. у 21.54
Banababo Darrell Lea je ništa poseban a pitanje je isto kao zašto polako zatvaraju Celicanu Smederovo kad su ameri napustili posle 20 miliona dolara sto je sica? Lova bato lova samo sto ovi glupi austropitekusi veruju u šta im serviraju CEO i vesti, tako da nema sanse da se u Kini prave te cokolade a kamoli otkup. A još mi je smesno kada ona Lara Bing šta ja znam kako se preziva sinoć rekla u vezi protesta u Indiji u vezi povecanja cena goriva, a ona se cudila i rekla zašto ne protestuju isto tako u australiji? Haha a ja krstio levom i desnom rukom znam da je plavusa ili modelasica ali ovo sto je rekla ni malo dete ne bi reklo kao sto i ona. Dok je ovaca biće i sisanja.

Pozdrav
bananas
(complicated mind)
10. јул 2012. у 22.57
Opa Brkice,
gledaš tu boganku Laru Bingl...cccccc...
I šta si još naucio od nje?
bananas
(complicated mind)
10. јул 2012. у 23.04
Btw,
naravno da ne mogu cokolade da prave u Kini tj. ne taj njihov asortiman, verovatno je komplikovano. Da su proizvodjaci gaca onda bi im bilo lako. Kao BONDS na primer. Slepci na kvadrat. Zatvorili proizvodnju, otpustili ljude i dali Kinezima da im siju. I, šta se onda desilo? Jeftina radna snaga a gace još skuplje!? Da im kupim gace od 15-20 ili vise $$? Taj film neće da gledaju! Zato živeo K Mart! 3 for 10!
Ozie
10. јул 2012. у 23.15
A kako li je u Austrougarskoj kod Franca Josefa?

Kod njih je bre sve bajno, i gomno im mirishe.
CikaBrkica003
(Student)
11. јул 2012. у 20.37
Ee pa vidis Banababo tako će i sa Darell Lea-om, ja Bonds odavno ne kupujem još otkad su zatvorili i iselili u Kinu ali ljudi brzo zaborave, svako ide po svoje i po starome kao da se ništa nije desilo, pa i još kupuju Bonds dok je ovaca biće i sisanja. Nisam ništa naucio pametno od Lare nego da se smijem ziva komedija haha. Da su austroplitekusi protestovali ko ovi Indijci nebi ni zatvorili a kamoli iselili svoje fabrike u Kinu.

Pozdrav
bananas
(complicated mind)
12. јул 2012. у 06.33
Ne kupujem ni ja ništa sto piše Bonds mada, nekada su to bile pizame i gace. A od Kine se nećemo spasiti. Gledam veceras onaj Westfield, to je da sednes i places. Prognoziram da moraju propasti najdalje za pet godina. Koji krs i lom prodaju za velike pare, to je sramota! Postene cipele covek ne može da nadje. Neka bezlicna krpadija, skupe tasne od museme i plastike, precenjeni brands i da ne nabrajam. Vidim ja nema druge nego put pod noge pa u Double Bay... A mrzi me tamo ići onoliko. Bondi Junction ne podnosim organski jer su napravili monstera sa onim Westfieldom. City me smara i trazi mnogo vremena. Steta što se ne usudjujem da kupim obucu online...
oceania
15. август 2012. у 23.21
bananas, zašto kažeš monstera za Westfield u bondi junc?? jel ti prevelik ili nešto drugo?

po citiju ali bas u centru jel, ima dosta tih prodavnica butika i tamo nadje se puno toga..
Meni ono sto smeta je to što shopping u recimo eto Westfieldu je takav da ili je preskupo ali ono bas previse (recimo cipele za 350$) ili prejeftino i pravi junk od materijala i bolje da ne kupis.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.