Дискусије : Сиднеј

 Коментар
bananasПорука негативно оцењена. Покажи

Gotov je!
bananas
(complicated mind)
13. јун 2012. у 05.30
asdfghjklПорука негативно оцењена. Покажи

asdfghjkl
13. јун 2012. у 06.58
Ma samo da se na zavrsi da je opet Dingo kriv.
bananasПорука негативно оцењена. Покажи

bananas
(complicated mind)
14. јун 2012. у 09.18
Sa dingom ili bez, deca ostase i bez oca. Valjda policija ne bi hapsila da nisu bili 100% sigurni? Samo mi nije jasno zašto kažu da će možda proćii 3 god. dok ne krene sudjenje?!

Tuzno, tragicno, uzasno... Uzeli su se iz ljubavi, izrodili decu i na kraju ju je skot ubio (u afektu?).
josh-uvek-ovdeПорука негативно оцењена. Покажи

josh-uvek-ovde
14. јун 2012. у 16.02
Bila si u pravu ipak je mučenica spavala sa neprijateljem-ubio je muž :(
asdfghjklПорука негативно оцењена. Покажи

asdfghjkl
15. јун 2012. у 01.26
Ne verujem da će trebati 3 godine da pocne. Pošto ovaj neće priznati krivicu ice se na „trajl” tj. proces sa porotom. Onda svaki „high profile case” mora da se pripremi do tancina jer ako si nekog nevino optuzio ima da te kosta a advokati su tu u glavnom zbog love.

Kod mene se trenutno vodi proces tipu (clan jednog od gengova) koji je prošle godine ubio coveka.

Gurnuo ga a ovaj proleteo kroz prozor i pao sa drugog sprata i poginuo.
Carzovan je za ubistvo, advokati genga probaju da izvuku „manslaughter” tako što traže da bude GBH koji se incidentalno zavrsio smrcu.

„Trajl” je poceo ove nedelje a trajace najverovatnije još sledeće dve. Inače okrivljeni je već vise od godinu dana u zatvoru i priznaje sve osim da je imao nameru da ga ubije.

Kod ovoga zavisi koliko policija i koroner imaju tvrde dokaze sto normalno javnost neće nikad saznati.

Ja sam na NZ imao tipa koji je oslobodjen posle 13 godina za ubistvo svoje familije. Istina koju smo svi znali, sto nam je on sam rekao i koja je najlogicnija je da je otac ubio majku i treje dece a on kad je to video ubio oca.

Znaci, oslobodjen je za petostruko ubistvo, odlezao 13 godina „nevin” i nije cardzovan za ubistvo oca.

Inače otac je bio ludak i trebali su tog dana da ga uhapse za silovanje cerke.

Svi ovi podatci nisu bili poznati javnosti za vreme sudjenja kao i za vreme obnovljenog procesa. Tek kad se prasina slegla deo po deo price isplivava na povrsinu.

Na kraju cilj suda je da pravda bude zadovoljena sto iz naše perspektive nije uvek slučaj.
bananasПорука негативно оцењена. Покажи

bananas
(complicated mind)
15. јун 2012. у 07.26
Ima svasta. Sad pominju dve godine. I još nešto, kao u QLD nema dovoljno sudija ili već kojih faca. Pa su prebukirani i ne postizu. A ovaj muž je dao DNA dokaz, vele da su dlake iz brade u pitanju. Možda će da stupi na snagu ubistvo u afektu, stigla zuta minuta a onda će ga proglase ludim jerbo je bio rastrojen posto mu je biznis isao loše. Sve će da svale na presiju zbog biznisa, verovatno je javno setao ljubavnicu da je svi vide jer je bio stresiran. Svedoci kažu da su čuli zenske vriske a potom su se prigusili. I psi okolo su lajali, osete oni da nisu tu cista posla. Advokat ovog slučaja kaže kako mu je klijent devastated, bukvalno. Ako je devastated, ko je onda ubio ovu ženu, majku troje dece? Da se nije samoubila a pre toga rekla muzu da je baci u reku? Sad ga terete i za petljanje sa corspe, ko zna šta će sve tu biti. Boze, boze, zašto su ljudi tako glupi? Zar nije lepse dogovoriti se odraditi kulturno razlaz, gledati da se deca sto bolje organizuju i ostalo što se mora nego ovako tragicno upropastiti toliko zivota? Ode mlada žena od 43 godine, zdrava i prava, majka, pod zemlju. Deca syebana za ceo zivot. Roditelji, sestra i koga već ima ubijena isto upropasteni. Ovaj muž i on zavrsio sa zivotom. Kad ga nagooze tamo u zatvoru neke rmpalije neće mu sigurno biti jednostavno. Svalerka ostala bez dragog joj. Ma, sve otislo u kofer krasni...
bananas
(complicated mind)
24. јун 2012. у 09.01
Ja mislim da je taj covek prvo glup a posle lud. Njemu treba konzilijum a mu lepo potpisu da nije cist pa da ga onda osude na dozivotnu sa ludacima.

Šta je u međuvremenu isplivalo?

Lik je dugovao milion dolara biznis kontaktima i sl., ukljucujuci i roditelje. Pored svalerke imao još dve affairs. Obecao svalerki da će od prvog jula biti slobodan covek tj. da će se razici sa zenom. Policiji rekao kako je spavao od 10 uvece do 6 ujutro, tvrdim snom, naravno, a ovi mu ispregledali telefon i otkrili da je zvao nešto kasno caleta plus da je u toku noćipunio telefon. Eeeee pa ti imaj smart phone... I ne znam zašto se još uvek koorobeca kada sve upucuje da je on kriv? Pa ako nije on, da nju nisu slučajno ubili svekar i sverkva? I kako to da je pokojnica imala toliko zivotno osiguranje, bas tačno da ovog ludaka izvadi iz dugova? Koji glupander...Zavrsio je zivot u 41oj godini.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.