Дискусије : Сиднеј

 Коментар
„Voice” - sudija nema pišu
vudu2-lenjin2
05. мај 2012. у 08.59
Ovaj „Voice” je totalna truba. Sva ta takmičenja u pevanju, kao Australian Idol, Australia Got Talent, X-Factor, itd. bila su bolja jer imala zanimljive i kompetentne sudije, ali Voice je katastrofa. Onaj crnja Seal, glupan i smor, nema veze sa televizijom, kad ga ugledam odmah menjam kanal. Kidmankin muž Kit Urban, taj mora da pati od hronične depresije ili tako nečega. Onaj istetovirani džukac, njega nisam nikad pre video na TV, nemam pojma šta će on tu. Konačno, Delta, jedina koja ima određenu kompetenciju, a i iskustvo, jer se sećam da je pre delila pravdu u Australian Idolu ili tako nečemu. Vala, ne može da u Australiji da se zamisli pošten žiri bez Kajla Sandilansa, kao što ne može da bude američki ili britanski Idol, X-faktor ili šta već, bez Sajmona Kauela.

Baš pre neko veče, Australian Idol, izlazi na binu neki tip od 50 godina, počne da skiči, nema veze s vezom, Kajl mu samo pritisne dugme i kaže „I don't wanna see you again.” Ja sam urlao od smeha, žena me iz kuhinje pita jesam li OK..
vudu2-lenjin2
05. мај 2012. у 09.21
>>Baš pre neko veče, Australian Idol,

Da se ispravim, bio je to drugi show, Australia's Got Talent, na Seven.

Sasvim svejedno, sve je to isto, ako gledam onda gledam zbog Kajla ili Sajmona.
sidtak
05. мај 2012. у 09.27
Ма Кајл је цар,што на уму то на друму и због тога га мрзе али и даље је најпопуларнији радио водитељ,ма цар.Што се тиче црње е тај бендечи ону штиглићку,која је то курава,прво је ишла са оним Ирцом што води с Кајлом на 7,па са неким клинцом а сад мало и с дебелом кобајим па онда ми причајте о моралу у овој земљи,Све сами пробисвети на те веу да те просветле.
bananas
(complicated mind)
05. мај 2012. у 18.39
Ajde da se i sa ovim sidakijem složim u necem. Kajl je faca, obozavam ga. Gledam Au.talent a Voice sa malo gledala i nisu me nešto odusevili. Tetovirani kepec i njegov Good Charlote nikad nisam varila. Seal mi je bzvz. Imao je par hitova i bio ozenjen sa Hajdi pa se po tome pamti. Oni zuti nokti su mu pederikasti plus to što hoće zenine pare posle razvoda ostavlja neki bljutav ukus. Botoksirani Kit i djene djene. Skidam mu kapu jer je odličan gitarista. Delta mj ide malo na nerve. Godinama je ista: big hair, same styling, previse sminke, tako ociti vestacki zubi, napadne pesme u kojima vice do iznemoglosti a ima fenomenalan glas. Steta sto nije napravila posao u Usri pa da joj se isplati trud. To sto je bila sa klincem od 18 ne ide mi u glavu. No, to je njena stvar neka spava sa kim hoće. Kako god, glupi ch.9 navata milione gledalaca na ovaj shou.
Expander
(sunrise @ Palamos)
11. мај 2012. у 04.08
Ajme...gledate 'Voice'?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.