Дискусије : Сиднеј

 Коментар
bananas
(complicated mind)
07. април 2012. у 09.25
Ja prvi put čujem za ovog lika. Ima gi razni. Da me cudi i ne cudi me. Ne bi me cudilo ni da se Zorica Brunclik kandiduje.
josh-uvek-ovde
07. април 2012. у 13.27
Iako sam totalni pacifista-apsolutno protiv mržnje bilo koga moram ti reći da je on muslimanski hodža u Sandžaku i baš nas ne voli.Javno minira i huška raju u Sandžaku. Uveo je muslimanske škole u N.Pazaru, termini kojima se služe su potopuno nepoznati i na svakom koraku turske zastave.Ima dosta sledbenika i minirao je popis kad je bio poslednji put. Ma...tužna Srbija šta dočeka... :(
asdfghjkl
10. април 2012. у 04.21
E da, ratoborni hodza Zukorlic.

Dosao iz Alzira gde je zavrsio islamske skole. Tu gde je donela ga Djindjiceva struja u New Pazaru. Osnovao univerzitet sa islamskim centrom.
Na otvaranju bio nam rahmetli Zoran (Djindjic) i postao pocasni doktor kao i žena mu Ruzica koja je još uvek pocasni doktor (samo ne znam čega) na New Pazar University.
Može i University of New Pazar - city.
Hodzin juni je radio i radi kao vakuf tj. finansira se i izdržava od donacija.
Cijih - možeš i sama pretpostaviti.

Proslavio se izjavama da su New Pazar leviske bolje od americkih (u šta ne sumnjam veruje veci deo zablentavljene turbo-folk Srbije), bio protiv otcepljenja Crne Gore (da bi Sandzak mu ostao čitav u jednoj državi ovako se pocepao na dve pa mora da trguje i sa Milom) da mu univerzitet radi „po Bolonji” (veoma popularna kovanica u Srbiji - „po Bolonji” koju 95% studenata ne zna šta znaci. Bolonja - klonja).

Inače vecina kadra je sa Pristinskog univerziteta. Bivši menadzer studija za menadzment je predavao i kod zadriglih Karica a inače je stalno zaposlen na univerzitetu Dzemal Bijedic u Mostaru (u kome budi receno ima oko 25 Srba).

Tako da sa pojavom hodze i njegovih menadzera dobijamo zanimljivu simbiozu politicko-nacionalnih struja mogućih samo u Srbiji:

Militantni hodza sa svojim strucnjacima koji je protiv svega srpskog, mladog menadzera Kurtovica i ostale koji dobijaju titule kod osvedocenih Srba patriota-biznismena zadriglih Karica i najdemokratskijeg sina naših naroda i narodnosti rahmetli nam Zorana Djindjica.
Uz to tu su i jare iz Mostara gde Kurtovic ganja karijeru.

Pošto mu Tadic nešto nije simpatican jer je preveslao Turke na njegovu stranu hodza je dobio sizove (tantrums) i sad smo tu gde smo.

A Srbija gladna diploma i biznis-menadzera i puna ovaca za sisanje na University of New Pazar City.

A ovi ako ništa drugo onda bar sa ovcama znaju.

bananas
(complicated mind)
12. април 2012. у 00.08
Ala se tamo namnozilo mracnih likova! K'o da ih je pravio lično Stiven King.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.