Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Сидтак
sidtak
17. март 2012. у 04.49
Један и једини ник под којим се јављам.Хајде сад остали ал поштено молим јер нећу да ме неко прозива да се јављам под другим никовима.Бананас веруј ми а знам да можеш да провериш и још нешто,мој ник је настао од овог града и од мог занимања пре око 15 година кад сам радио у вашем граду,толико.
bananas
(complicated mind)
17. март 2012. у 05.41
Sidnejski taksista?
Expander
(metaloposlasticar)
17. март 2012. у 05.56
Možda je i tic tac - sajdzija? .)
asdfghjkl
17. март 2012. у 06.50
Ja bih onda trebao da stavim „weltak”.
95% ex YU je tako pocelo na NZ.
Bilo je sale kad je nastao egzodus ex YU populacije iz NZ u AU 2000-2001 jer je AU stopirala automatske permanent vize za Kivije. Kao: Kako mu je u AU? Dobro, radi u struci (vozi taksi).
U jednom momentu smo imali 6 lekara i uni. profesora za volanom.

Inače metoda za otkrivanja klonova je prosta. Poput one igre „super memo” gde treba da pogodis kombinaciju karo, pik, tref, herc.
Neki se sami odaju (secas se Mileta Lovica, ex Socijala, i BASAT i ko zna šta još - on je moj drugar inače) a neki nastave da diskutuju na drugim diskusijama pod novim/starim nikom (mladenov - ozi - nadal).

Nećemo dalje.
Ozie
17. март 2012. у 07.33
„intelektualac”, imaš li ti šta pametno da radis umesto da ovde visis 24/7 i da me prozivas? Ako gnjavis kolege nemoj nas ovde da davis.

Kad ćeš vise da odgalopiras za gospodjom?
Ozie
17. март 2012. у 07.49
da ne bude zabune, kad kažem gospodjom odnosi se na tvoju gospodju.
bananas
(complicated mind)
17. март 2012. у 07.56
Ma kao da je bitno na kraju krajeva. Ja svratim na tenis da vidim kako su prošli mecevi a za vise nemam ni vremena ni zivaca. Ova nasa vremenska zona je specificna pa nam nije ni jednostavno da diskutujemo sa severnom hemisferom. Ostajte odje, sunce tudjih diskusija ne greje ki sunce Southern cross-a...
josh-uvek-ovde
17. март 2012. у 11.28
Stiglo Sunce i na Severnu hemisferu.Danas je bilo 23C,divan prolećni dan. POzdrav :-D
nadael-rafal
(no moto)
17. март 2012. у 19.39
Za Novozelandskog taksistu
„Ja bih onda trebao da stavim ”weltak„.”
-------------------------------------------
Зашто се ви избеглице сада љутите и нађете се увређени када вас неко назове „избеглица”? А нисте се љутили када смо вас ми који смо дошли много година пре вас, помагали и шаком и капом, кад сте долазили. То ми није јасно. Најели сте се леба ваљда и сада нико несме да вам каже да сте избеглица. А сами сте говорили :ја сам избјеглица,ја сам избјеглица. Па сви смо ми од нечега побегли, мајка му стара.
Све неки доктори,инжењери,професори, сви имали по три нове куће и руководеће радно место а сви умиру по овдашњим фабрикама за $600-700 недељно. И нико се не враћа у земаљски рај звани Боснија и Кроација. Како то? Каман
asdfghjkl
18. март 2012. у 09.23
A kad si ti to mene, hranioce nas, nazvao izbeglicom i kad sam se ja to zbog toga naljutio?
Koliko vidim od mog poslednjeg prelistavanja dosta otrovnih strela se odapelo na bananu a izbeglice niko nigde nije pominjao.

Nego da te pitam zašto si ti hranioce nas antibosanac i antiizbeglica?

Kad neki muzjak zapeni i pomene u raspravi sa zenom svoj libido i duzinu polnog organa, a pri tome ne voli Bosance i izbeglice, namece se zakljucak da mu je neko iz ove dve poslednje navedene grupacije ili dobro izdrndao snajku ili je ovde već davno vidjeni porodicnosarkasticnodrustveni sa patkom od 22.

Ovo pocinje da bude zabavno.
sidtak
18. март 2012. у 10.28
Дај РОЂАЦИ смирите хормоне мало,ма ово је све зајебанција,не идите тако далеко кад смо неки од нас баш далеко...јбг:((
josh-uvek-ovde
18. март 2012. у 18.34
A posebno koliko neko može da te iznervira što eto piše često na forumu pa tako da ga izvređaš-ničim izazvano. Toliki bes? Pozdrav svima od nas koji jesmo baš daleko :-D
nadael-rafal
(no moto)
18. март 2012. у 19.39
Ко вас не воли таксисто? Прочитај пажљиво текст па тек онда коментариши. Ако вам више не дајем намештај ,не помажем вам да нађете посао ,не преводим вам по банкама и не попуњавам вам формуларе, не значи да вас не волим. Не воле тебе они који ти ништа не кажу рођаче. У моме селу постоји изрека „чувај се пса који не лаје” а има и она „нахрани пашче да би те ујело”.
bananas
(complicated mind)
18. март 2012. у 23.10
Asdf,
Zašto tw cudi ovaj slučaj, pa kad ne može da se iskaze onim u glavi onda poseze za gacama i ponosom. Da ga covek pita šta mu fali ne bi znao da kaže. Nema mozga da napise kakav topik, ne zna da diskutuje, ne zna da se suptilno svadja. Tuga ziva.
asdfghjkl
19. март 2012. у 02.48
Ma ne cudi me ništa. Ovo je kafana a u nju može svako da zadje. Sreća pa imamo Yutube da oslikamo nešto u ovom virtuelnom svetu. Mladenov i Brkica su se dohvatili i dosao sumar pa isterao i kauboje i indijance.

E onda je mladenov obukao Ozi periku, brkove i bradu.

Lea se bije po ostalim kafanama i nesebično dobija batine ali ideologija je ideologija i ideali su ideali. Kladim se da bi i Andjelini dozlogrdila. Zadnje batine je popila na „teslio” u raspravi o filmu.

Guzinu je Raven totalno zbunio. Verovatno sedi ispred ekrana i cita Ravenove pohvale sa upitnikom iznad glave.

Ovaj poslednji pelcer (ili zaperak strucno) je usao u kafanu kao srpski Klint Istvud, maco man u koznoj jakni ispod koje kuca srce majke Tereze s tim sto mu pored srca viri i praziluk. Nešto poput ovoga:

http://www.youtube.com/watch?v=7I3CFjplXqY&feature=related

Ili kako sam rece, stari emigrant kog su izujedale izbeglice, osnivac parohija i klubova (mada mi je ovo sumnjivo a nemam vremena da proveravam)koji je dosao kad se islo „trbuhom za krunom” a onda mu izbeglice i Bosanci dodjose glave i ko' zna čega još:

http://www.youtube.com/watch?v=OHkAOQLMP14&feature=related

Sve u svemu ako se ova virtuelna prica uzme za ozbiljno, kao zivot na primer za sve one koji ga ozbiljno shvataju, onda, analogno realnom zivotu u kome postoje razni psiho/shizo ovo može da se nazove cisto virtuelnom sizofrenijom.

Drugi fenomen je navijac ili mitingas, arogantna kukavica koja će ti sve „skresati” iz mase jednakih njemu. On/ona poput ovog nadala će „nas” nauciti pameti jer su „oni” ipak oni. Vidis li ti koliko on zna nas kojima je leba davao (odmah zamislim majku Terezu)a koji su kao fol lekari, apotekari i profesori a rade za sitnu kintu.

Mislim da srpski sleng „bolid” ovde pase perfektno.

mladenov
19. март 2012. у 04.20
asdfghjkl, šta je tvoj problem, ebo te? Sto si toliko opsednut sa mnom?
Da li sve svoje neistomišljenike toliko mrzis? Svi treba da misle kao sto ti mislis, u protivnom su bolidi, kretencine, neznalice, gologu'zije, da ne nabrajam.

Ja se čak i ne secam da smo se vredjali nešto strasno do mog otsustva, a onda si iskoristio moje otsustvo da me izvredjas na vulgaran način, preko čega sam presao.

U nekom gornjem postu vrlo lukavo i perfidno iskreces bananas na mene, ti virtuelni neznalac svadjas nas koji se lično znamo. Smesan si covece, smesan i naivan ako mislis da smo mi toliko glupi.
Lukavo i prefidno nema šta: mladenov->ozi->nadal.
Ti nemas potrebe da branis bananas (ona to radi sasvim lepo i uspesno), ne posebno da je branis od mene.

Šta ti istrazujes ovde? Ako već uzuvas u ulozi nekog istrazitelja, hajde da ti pomognem, pa da ti otkrijem tajnu, da se oni prijavljeni pod vise imena banuju. Prema tome, ti nemas potrebe da ih juris, moderatori ih jure, ljudi koji su određeni za taj posao.
asdfghjkl
19. март 2012. у 04.46
Eh mladenov, mladenov...
sidtak
19. март 2012. у 04.48
Добродошао назад Младенов.
bananas
(complicated mind)
19. март 2012. у 05.38
Ovde se više ne zna ko pije a ko placa?

Aybody seen my deqa, anybody seen him around?
Love has gone and made me blind
I've looked but I just can't find
Deqa has gotten lost in the crowd...
mladenov
19. март 2012. у 06.22
sidtak, povremeno svratim samo da pogledam da li je neko postavio neki zanimljiv link (pesma, muzika), ali sam uglavnom izgubio volju polemisanja na mestu gde možem biti izvredjan samo zbog drukcijeg mišljenja.
asdfghjkl
19. март 2012. у 06.36
Onda slusaj pazljivo i hvataj beleske:

http://www.youtube.com/watch?v=79xYf0kneAU
bananas
(complicated mind)
19. март 2012. у 06.43
Ahahahahaha koji ludak bio i ostao ovaj Rambo!

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.