Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Ovo je vasa himna
M80
(invader)
09. фебруар 2012. у 08.06
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
09. фебруар 2012. у 17.28
Kakva „iskopina” tebra, respect!

After all, „this is not america”...dajte im još 300 godina...
asdfghjkl
14. фебруар 2012. у 05.47
Kad su negde sredinom 80-tih beli juznoafricki teniseri pozvani na neki od turnira, mada su bili pod sportskim sankcijama zbog ondasnjeg rezima, na jednom od „Nedeljom popodne” gosti su bili Bruno Oresar tadasnji DC reprezentativac Jugoslavije i čini mi se Prpic ili Pilic. Između ostalog razvila se i prica o sankcijama Juzno Afrikancima.
Dobro se secam da je Oresar napravio paralelu između AU i SA navodeci da se svetska teniska organizacija ponasa hipokratski kad je SA u pitanju i ako je rasizam u pitanju AU ni malo ne zaostaje za Botinim rezimom u SA.
Kao primer naveo je i gornji spot kojim je Dejvid Bovi bar malo osvetlio „white supremacy policy” u AU navodeci da se tamo ne podnosi bilo ko druge boje koze, kosih ociju kao da je nepoželjno pricati strani jezik na ulici.
Za one koji se secaju, bilo je to 82-ge ako se ne varam kad je spot snimljen, zvanicna AU je mesecima pljuvala po Boviju zbog gornjeg spota navodeci da je zloupotrebio „tradicionalnu AU gostoprimljivost”.
M80
(this is real)
26. фебруар 2012. у 07.13
Kako je sada u AU što se rasizma tiče u odnosu na 80-sete?
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
26. фебруар 2012. у 19.01
he he prijatelju iz usre...

To danas otprilike izgleda ovako;

http://tinyurl.com/7ywdyhr

http://tinyurl.com/7zvx343
Pošto su predhodne generacije istrebile aboridjane ko englezi besnilo, mladje generacije ih mogu da vide samo na slikama u muzeju, pa posto su im indusi slični po izgledu, onda njih namame ovamo da studiraju za debele pare, pa ih mlate po ulicama samo tako!

Like it or not, ja se 100% slazem sa ovime sto je Sol Trujillo kazao!

Gupta's revenge;

http://www.youtube.com/watch?v=xnG8zgnH508
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.