Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Ice age
josh-uvek-ovde
08. фебруар 2012. у 17.30
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/202648/U+Beogradu+danas+-25%2C+struje+ima+za+jo%C5%A1+1...
Nadam se da ću vam se sutra javiti u veselju :-)Za ujutru najvljuju -25.Šta li može da se desi? Valjda ništa...
bananas
(complicated mind)
08. фебруар 2012. у 20.15
QQ!
A opet, ako je u julu temp. f. 40C, ni ovako niska me ne cudi.
josh-uvek-ovde
09. фебруар 2012. у 04.17
Da znaš, više nema umerenokontintalne klime,a tu smo kao mi. Sve su ekstremi-suša, vrelina, ledeni talas, poplave...Nema više ni proleća ni jeseni. Ovde danas lekari apeluju na tv da se ne izvode deca napolje. Samo mi unose paniku bezveze. Ajde molim te kako deca na Kamčatki gde je -55.
Dobro je da sad ne moram da putujem za Oz, gde bih sa bundama i kapama i džemperima.(ala se tešim)

By the way internet mi stalno puca jer imam protok 3,6 Mb/s, e Srbijo...
bananas
(complicated mind)
09. фебруар 2012. у 06.03
54Mbps, i nije nešto za ove uslove, ne znam koji ima je andrak.

Stegla znaci zima, evo vidim na ajpodu piše minus 12. Ovde trenutno 23.2 sa obecanim svakodnevnim kisama. Juče se tako srucilo oko 4 da to nije normalno. A ja ostavila kisobran u autu. Obično ga unesem u rudnik. Auto nije parkiran daleko ali dovoljno da se pokisne do koze dok se pretrci. Tako sam skoro prošla, nije bilo druge nego da krenem u proboj a nije mi se ostajalo na poslu da cekam da stane. Skinem lepo cipele, zavrnem nogavice, stegnem tasnu pod misku i juri. Utrcim u auto, kosa sva morka, kosulja, pantalone. Skinem kosulju, imam neki duks pa se obrisala i tako sam vozila, bosa. Da su mi cipele ostale na nogama ništa ne bi bilo od njih. A ja k'o da sam ispala iz ves masine bez centrifuge.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
09. фебруар 2012. у 07.20
Pa zar ovde nije zabranjeno, tj protivzakonito da se vozi bos?

Jedared me je pandurka davila 2 sata kad me je u Brightonu na plazi savatala kako sam bos samo pomerao auto sa jednog parking mesta na drugo...kaže 65 funtaja kazna, ali mi se na kraju smilovala...

Dzebem li ga, možda to nije toliki problem za ove retardirane automatic aute...
bananas
(complicated mind)
09. фебруар 2012. у 07.24
Na posao idem u semi retarded tako da mi leva strana ladi dok desna radi. Pa se i bez obuce lakse vozi. Sad da li će da mi zagleda u noge ako me zaustavi, to ne znam. Videla sam na te veju oce da kaznjavaju vozace koji jedu i sminkaju se za vreme voznje. Ja to sve radim, doduse, dosminkam se na semaforima dok cekam zeleno. Neki put se ocesljam a volan pridržavam kolenom.
josh-uvek-ovde
09. фебруар 2012. у 13.43
Ne verujem šta mi se dešava. Na-14 nemam grejanje.Od 4 sata su mi hladni radijatori a sad je 8 uveče.Umotala sam decu u ćebad i šizim.Na broj telefona za prijavu kvarova se niko ne javlja.Pop.sam! Imam jedan uljani radijator, šta sad da ložim vatru.Hohštapleri jedni. Ako me neko čuje da sam nostalgična za Srbijom ma nek me odmah pljune.Sad ću da zovem i policiju i hitnu pomoći već sam napisala pismo gradonačelniku(zabole ga znam)ima da povilenim načisto.
A taman sam sela da dopunim CV i pošaljem u Canberu, ma ne možeš od idiota.
josh-uvek-ovde
09. фебруар 2012. у 18.26
@Raven

Pošto ti imaš divna iskustva sa službenicima i pravilima službe koji moraju da štikliraju...da ti kažem jedan primer.Prošla je ponoć i ja i dalje nemam grejanje a sada je -14.Posle sati i sati pozivanja javi jmi se centar za prijavu kvarova toplani i čovek mi ladno kaže da hitne ekipe noću samo idu ako curi radijator.ja mu kažem da je proglašena vanredna situacija i da su mi deca u ledenom.On ponavlja i ponavlja kao je napisao nalog ali gospođo bla.bla.bla...odlepila sam.
E to je moj dragi Raven debilizam-možda bi i pećinski čovek sabrao dva i dva... :( Zaledili smo se
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
09. фебруар 2012. у 19.13
kako može da curi radijator kad je temperatura -14? osim ako u njega ne sipaju antifreeze, a to cisto sumnjam, jerbo tamo „voda” ide iz toplane, zar ne?

Ovako, zamolis miku svajsera da donese najveci „francuski” kljuc sto ima u alatu ( to mi seljaci zovemo prop-wrench, a zove se tako jerbo se time skidaju propeleri na chamcima) i neka malo „olabavi” ventil da pocne da curi!

Onda kad majstor dodje, a morace posto curi, dzak na glavu i udri (može tim istim alatom) dok sve ne poprave!

Eto rešenja!

Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
09. фебруар 2012. у 19.16
samo bojim se da će iz radijatora da pocnu da izlaze kockice leda...donesite ih vamo, evo ja dodajem tonic water, lime i gin, taman za napijanje na verandi od governor general, na 40 stepeni C... ;-))
josh-uvek-ovde
10. фебруар 2012. у 02.44
; -) Živeli!
Ma da znaš ključ u ruke i udri. Ja sve fino, protiv nasilja...
bananas
(complicated mind)
10. фебруар 2012. у 06.49
Takva zima spada u kategoriju prirodne nepogode. Valjda će da prođe sto pre jer sto duže traje vece su posledice. Mislim se šta će biti sa svim tim snegom kad pocne da se otapa. Plus kada Dunav krene da buja i da se valja prema Crnom moru...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.