Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Evo vam malo AU spoljne politike
asdfghjkl
02. јануар 2012. у 06.39
Zašto komplikovati kad može prosto. Okrenes dupe i kažeš prijatelji izvolite.
Narod ovde i onako guta sve sto mu se ponudi ukljucujuci i AU krusejderse iz Ex-Yu kao kao i na ovoj diskusiji.

http://www.news.com.au/national/us-planned-to-fire-missile-at-australia-secret-cabinet-papers-from-the-1980... y-e6frfkvr-1226234112967

Zemlje koje će se buniti su Fidzi i NZ (1984 zabranili US nuklearnim brodovima da koriste NZ luke). AU neće.

Ajde mladenov da čujem objašnjenje.
asdfghjkl
02. јануар 2012. у 06.44
1980s-reveal/story-e6frfkvr-1226234112967

Pošto je SC iseckao adresu ako koga interesuje ovo je drugi deo koji fali. Znaci u gornjem postu posle 1980 ide ovo (ne kucejte dva puta 1980)
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
02. јануар 2012. у 07.07

Da pojednostavimo, isti link, kraci url;

http://tiny.cc/o60p5

Šta je Tampi, pala prozivka?
mladenov
03. јануар 2012. у 17.09
Meni je odavno smesna AU spoljna politika, i da me nervira toliko lizanje du.peta yenkijima; ko me je pazljivo citao mogao je to primetiti. AU medije koje su opet u rukama Amerikanaca isto tako.
Kad je Djulija „lizala” u Kongresu pisao sam ovde.
Kad je isla emisija 24 vasa o Mladicu pisao sam ovde.

Ocigledno da je u AU državnom interesu da ima vrlo prisne odnose sa US i za liberale i laburiste.

Ne slazem se da se ocrnjuje bilo koji narod kompletno sto radi raven.
Ni jedan kompletan narod nije glup niti je losh.
CikaBrkica003
(Student)
03. јануар 2012. у 22.33
Tamponov covek koji nije ništa znao gde je australija ili istoriju australije pre nego sto dosao ili posle kaže da je „odavno smesno” pa i još to mu „nervira” sto australija lize s.u.p.a.k americi a prima kitu od engleske hahaha pa jesi čuo za sporazum ANZUS??? Ako si čuo za taj sporazum onda nebi ti komentarisao zašto Dzulija peva njihovu pesmu,kako su jurili Mladica, strpali Kap.Dragana u zatvor itd. To bi bilo kao da nisi znao zašto si dobio kitu a lepo ti je bilo pa se zalis sto si dobio jer ti je bilo prvi put hahaha.

Pozdrav
mladenov
03. јануар 2012. у 23.05
još nešto, Australija je saveznik US; ovih dana su proslavili jubilij tog saveza. To je strategijski i ekonomski interes ove zemlje, i tako će i ostati, svidjalo se to nama Srbima ili ne.
Biti saveznik znaci slagati se sa spoljnom politikom saveznika u potpunosti.
Ne vidim da sam nešto time lično ostecen.
mladenov
04. јануар 2012. у 17.33
Cika brkice dr.kice, ja sam živeo i radio u Kanadi i US, a gde si ti sem u onim pyzdicima crnog vilaeta gde nisi stigao ni da cujes za reč 'bonton', a o ponasanju prema istom da i ne pricamo. Pogledaj svoj recnik „andjele”, pa će ti sve biti jasno o cemu pricam.

Tu stvar ne vadis iz usta, valjda po onoj mudroj izreci „ko o cemu slepac o ocinjem vidu”.
CikaBrkica003
(Student)
04. јануар 2012. у 20.03
Tamponov pa ti glup bre matere ti o kakvom saveznistvom pricas nema vise toga od posle prvog svetskog rata. Samo interest i $$$ to bi bilo kao da Rusija oce da testira ili ispali raketu u Jugoslaviju a Tito kaže može ade i NATO „USA” isto da ispali rakete jer i Tito bio dobar snjime. Hahaha sa tim sporazumom ako si uopste citao znaci to je kao ono u zatvoru glavni krimos u zatvoru oce tebe kitu u usta a tebe neće niko u celom zatvoru neće dirati ili dlaka sa tvoje glave faliti a kamoli da uzmes sapun u tusu jer si ti glavnome 'little bitch' hahaha dok ne dodje neki mladji od tebe. Zato Tito je bio pametan,lukav i dobar igrac i nikome nije imo kitu u usta nego dobijao $$$ sa sve strane, jedan od najboljih državnika u svetu i istoriji. I kakve veze ima tvoje putovanje u US i UK sa lizanjem s.u.p.k.a i primanjem kitom a kamoli politikom i to tvoje „saveznistvo”? Jesi imao to iskustvo?

Pozdrav
mladenov
04. јануар 2012. у 22.35
Nevaspitani junac brkice, ja sam prozvan od asdfghjkl da dam svoje mišljenje u vezi spoljne politike Australije, i ja sam mu odgovorio. Covek se posle toga nije javio, sto znači da je zadovoljan mojim odgovorom.

Šta se ti sad mesas koji moj kao prnje u gu.zicu??? Šta ti je bre, šta tebi nije jasno? Ako nisi zadovoljan mojim odgovorom udri tom glavusom o zid do mile volje. Tebi sigurno neću ništa objašnjavati jer mi je ispod casti. Mars u p. materinu, odyebi već jednom u skokovima, ili ću te početi totalno ignorisati. Šta želiš od ta dva?

Ako nisi u stanju da razgovaras civilizovano, bez uvreda i tvog vulgarnog recnika, nemoj nikako.
mladenov
04. јануар 2012. у 22.52
Shvati jednom za svagda, sa tobom ne želim da diskutujem ni o cemu (koliko da si glup valjda si to trebao ukapirao do sada). Ispod nivoa mi je da razglabam sa luzerima. Od luzera nemam ama bas ništa da naucim.
Jedino mogu da te nahranim fekalijama kad dosadis.

P.S. Imate u mom drugom odgovoru sve pa čitajte.
CikaBrkica003
(Student)
04. јануар 2012. у 22.55
Tamponov ej Tamponov hahaha pa zar ti ne možeš da shvatis da on tebe zeza i vidi tebe šta bi ti rekao/pisao da bi i drugi videli tebe ko majmuna i gangbang tebe jer si ti glup ko top koji tražio dokumente nazad jer nije dobio „pecat” ups jer nisi znao za australiju pre i posle dolaska, jeo 15 bucks kilo banane a ja sam ti lepo objasnio zašto je tako a sada tebe to ne tiče jer si dobio kitu u usta ali svejedno mi je dobices kitu od svakoga jer je u tvom „interestu”, „strategijski i ekonomski” „savez” bas kao u zatvoru hahaha bas si smesan matere ti.

Pozdrav
mladenov
04. јануар 2012. у 23.05
brkice, yedi go'vna!

P.S. To je sve sto ti dolikuje da cujes.

Hajde da nastavimo dok neko od nas ne padne u nesvest od tipkanja.
Ti si u prednosti jer si besposlicar.
mladenov
04. јануар 2012. у 23.26
brkice, znaš šta je uspeh?
Uspeh je kad te hranim go'vnima i još sam dobro placen za to :)
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
05. јануар 2012. у 06.05
Za Tamponova je ocito uspeh da bude marijev zatvorski „bitch”

HAHAHAHAHA...

Brko, ti si genije!

bananas
(complicated mind)
05. јануар 2012. у 06.21
Jeste brkan genije isto kao sto sam ja Mona Liza. Iskreno, бринем за овог трапађоза, почео је нешто много да млатара по топицима. Вежба он српски из све снаге хахахаха! :))
mladenov
05. јануар 2012. у 17.35
Pa šta mi drugo ostaje nego da ga hranim g.? Šta da slepcu pricam šta znaci savez, da to ne podrazumeva INACENJE i ODBIJANJE, da mu pricam da su u tom savezu definisani interesi obe strane, da zbog tog saveza US ratni brodovi dolaze ovde i ostavljaju novac umesto u NZ, da će nova vojna baza kod Darvina biti značajno za ekonomiju tog podrucja (da će vojna baza uposliti lokalno stanovnistvo, da će porasti ugostiteljstvo), da je saveznica AU povlascena što se tiče pristupa novim tehnologijama, da je iz tog saveza proistekao free trade agreement između dve zemlje sto nije beznacajno s obzirom na veliko americko trziste, itd.
Da pricam slepcu da da se ništa ne radi za lepe oci već iz interesa.
Ja gore pomenu ekonomiju i strategiju a on se zacenu od smeha kao lud na brasno!!!
asdfghjkl
08. јануар 2012. у 06.58

„da će nova vojna baza kod Darvina biti značajno za ekonomiju tog podrucja (da će vojna baza uposliti lokalno stanovnistvo, da će porasti ugostiteljstvo)”

Ako im ugostiteljstvo u Darvinu ne poraste kad dodju saveznici onda nikad neće!

'Ebo te pa kad bi Jenksi nagrnuli u vecem broju, recimo kao kod nas na Kosovu, cirka 25 hiljadarki, ekonomija tog podrucja a ugostiteljstvo pre svega, ima da pravi u svakoj ulici „Hajat”.

Siptari se ubise od ugostiteljstva i zaposlenja lokalnog stanovnistva.

E mladenov, mladenov.
mladenov
08. јануар 2012. у 07.13
Ok, da li dovoljan odgovor da je AU vojni saveznik US i da je tu kraj price? Tacka.
mladenov
08. јануар 2012. у 07.39
Što se Bondstila tiče tu je Amer usao na silu, i strana kojoj shiptari mnogo duguju.
U slučaju buduce vojne baze kod Darwina dil je vise partnerski u kojem i AU ima svoj interes.

Dalje, mnogo je za ocekivati da jedna baza resi problem hronicno nerazvijenog Kosova. Ipak znam vrlo dobro da je dosta lokalnog stanovnistva dobila posao u bazi.
Povrh toga, ta vojska treba da izlazi, da se hrani, provodi - trosi lovu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Australia%E2%80%93United_States_relations

„At the governmental level, United-States-Australia relations are formalised by the ANZUS treaty and the Australia-United States Free Trade Agreement.”

http://www.dfat.gov.au/geo/us/australia_us_alliance.html
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
08. јануар 2012. у 07.41

HAHAHAHAHAHAH!

Tamponov je junior civil servant u AU govt...po naski „mladji referent”.. AU govt mu placa za svaki pro govt post 0.05 centi za svaki rebuke anti-au propagande 0.02 centa...

Njemu je placeno da ovde sedi 24/7 da lupeta i serenda ko foka...kao što se i sam izlanuo gore, to mu sve ide u rok sluzbe..

On ovako kenja ovde već godinama, pogledajte samo šta radi na ostalim topicima...

Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
08. јануар 2012. у 07.43
Hronicno nerazvijenog Kosova?

http://teslio.com/groups/crna-ruka/blogs/blogpost/1253

E tamponov, tamponov...
asdfghjkl
08. јануар 2012. у 08.17
Ja sam ovo postavio kao deo rasprave, kako je to Vudu ranije naveo, o „spojenim sudovima” koji bas i nisu spojeni kad su AU - USA ekonomski odnosi, a pogotovo ugovor o slobodnoj trgovini u pitanju bez obzira ne svu ljubav iskazanu jedni prema drugima u poslednjem periodu, ljubav koja, kako sam već jednom naveo, prevazilazi ljubav moje 11-togodisnje cerke prema Dzastinu Biberu.
Potpisivanje ugovora o slobodnoj trgovini između AU i USA je doslo u vreme izborne kampanje na NZ kada je opozicioni lider Bil Inglis napao Helen Klark zbog hladnog odnosa prema Jenkijima. Kampanja je bila uperena ka tome da će svi „biznisi” preci u AU zbog slobodne prođe na USA trziste i da će preko AU NZ firme prodavati robu Amerima,bla, bla, truc,truc.
E onda je mama Helen izvadila keca i objavila kompletan ugovor na veliko negodovanje AU ambasadora u NZ.
Zašto negodovanje?
Zato sto je Hovardova vlada krila pojedinosti od vernih podanika vezano za ono sto AU najviše interesuje da uvaljuje preko Pacifika - poljoprivredne proizvode. Tu su se „saveznici” lepo ogradili tako da za AU secer (strateski proizvod a lista je podugacka) slobodna trgovina nevazi. Australopitekusi su bombardovani parolama i slavopojkama ali su za siru javnost detalji ostali sakriveni.
AU pored automobila (AU seljobus Holden vazi za jedan od najneomiljenijih automobila u USA), raketa, satelita, vozova, aviona (sve roba po kopjoj je AU cuvena u svetu) i ostale robe siroke potrosnje proturilo se malo egzoticnog voca i vedzimajt.
Ostalo se carini.
Helen je potpisala puni ugovor sa Kinom i potukla Bila, koji je dobio najmanje glasova od kada postoji rivalitet Laburisti - Nacionalna Partija do nogu. 20,81% je dalo glas Bilu.
Najvaznije od svega je da Novozelandjani ne ginu za saveznike zbog slobodne trgovine brodovima i sarenim balonima po belom svetu trazeci oruzje za masovno ubijanje.
Znaci Jenkiji su zastitili sve farmere koji su imali jak lobi (mislim da su popustili za odredjenu kvotu govedine i gle cuda mladenov u AU govedina najjeftinija u kraju oko 40% jeftinija nego na NZ).
E sad kad saveznik neće neko mora da zastiti lokalne pa su jabuke 6 dolara.
Kapiraš?
josh-uvek-ovde
08. јануар 2012. у 08.47
„Što se Bondstila tiče tu je Amer usao na silu, i strana kojoj shiptari mnogo duguju.
U slučaju buduce vojne baze kod Darwina dil je vise partnerski u kojem i AU ima svoj interes.

Dalje, mnogo je za ocekivati da jedna baza resi problem hronicno nerazvijenog Kosova. Ipak znam vrlo dobro da je dosta lokalnog stanovnistva dobila posao u bazi...”

Случајност...база „Бондстил”је направљена на њиви бабе моје другарице, на улазу у Урошевац. Баба је онда била очајна и писала писмо Вилијему Монтгомерију, тадашњем амбасадору САД у Србији. Ми смо се смејали тада али шта је очајна жена могла(наравно нико јој се никад није обратио-отимачина). Кунем вам се. Ја одлазила са том другарицом код бабе кад смо се враћали са Брезовице пре свих ових срања...знам тачно и на којој њиви.
А ово што даље наводи Младенов,Шиптар који је купио од бабиних наследника земљиште око Бондстила је направио спортско рекреативни центар за војнике КФОР-а и тако млати паре...кеширао им је неколико стотина хиљада евра...знам каква је то била забит а сад кад сам видела слике не могу да препознам крај.

Ово и није баш везано за тему али ме Младенов подсети на ту причу. Поздрав :-)
CikaBrkica003
(Student)
08. јануар 2012. у 20.12
Zar ne vidite da je Tamponov glup ko tocak pa i još prica o hiljadu i po marinaca u Darwinu kao da je super stvar, super za ekonomiju i o slobodi trgovinama „free trade” hahahaha boze moj krstim se tri puta levom i desnom rukom a kamoli o okuparskim vojskama sirom sveta lepo sam ti reko i objasnio u zatvorskim terminima ako oćeš po majmuninskim terminima to nije problem ali ako ti majmun koji nerazume majmunski termin onda imaš problem.

Pozdrav
mladenov
08. јануар 2012. у 22.05
asdfghjkl, ode ti usiroko.

Tvoja primedba bese sto AU dozvoljava US nuklearnim brodovima koriscenje njenih luka.

Ja sam ti pomenuo vojni savez potpisan još valjda 1951. U tom paktu piše mnogo šta čega se obe strane moraju pridržavati, i sigurno da i jedna i druga strana ima svoj interes. Pomenuo sam da je iz toga proistekao i Free Trade Agreement. Postavio sam 2 linka. Pametnome dosta. U pametne ne ubrajam junca brkicu niti mu toplog brata smrdo-engleza.

Šta mislis kako bi to izgledalo kad bi AU pocela da baca cifte, da odbija, da krsi ugovor o savezu u kojem najverovatnije piše i to da AU obezbedi slobodan pristup svojim lukama za ratne brodove US.
Pa nema batke, ili si u savezu ili nisu u savezu, nema ocu kakiti neću kakiti; radicu ono šta mi u datom trenutku odgovara. Zna se šta je savez. To je potpisan dokument obavezujuci za obe strane na određeni rok (20g, 100g, 200g...)
I Gvantanamo je opstao u eri najvecih neprijateljstava US i Kube, ocigledno sa interesom za obe strane.

Eto pitao si me šta mislim o konkretnom slučaju, odgovorio sam ti.
Za sve ostalo nemam vremena. Lako je besposlicaru brkici.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
08. јануар 2012. у 22.27
@asdfghjkl
Nazalost tampi je i tu vuduovu diskusiju upropastio in the course of his duties with the au govt, tako što je prvi skrenuo sa teme blacenjem drugih diskutanata. Posle se desilo ono što se uvek desi kad on krene da „jede banane”, zato se zbunio kad si spomenuo jabuke za $6, da si samo spomenuo cenu banana...

@Brko,
Ne vredi sa njim nikakva diskusija, on je placen od strane au govt da bude glup i da bude wannabe pitekus bez „pechata”, pošto pechat tek treba da zaradi svojim radom ovde...

@Moderni,
Mislim da bi njemu trebalo banovati nick dozivotno, zato što je godinama već ovde i dokazao je da je on au govt „baba-sera”, čija je jedina uloga da ovde proliferise au propagandu i gusi sve ostalo.

mladenov
08. јануар 2012. у 22.28
E sad da li se isplatio savez sa US i doticni Free Trade Agreement?
Mi možemo tu zemlju mrzeti koliko god hoćemo, ali cinjenice su da, od II sv. rata na ovamo, predstavlja najvecu industrijsku i vojnu silu, zemlju sa najdinamicnijim tehnoloskim razvojem, zemlju nauke i najvecih naučnih dostignuca, i na kraju zemlju sa ogromnim trzistem.
mladenov
08. јануар 2012. у 22.35
smrdo-englez, da li je postavljac teme meni postavio pitanje? Jeste.

Pa kako je moguće da ja upropastim temu??????????

Verujte mi, da me nije prozvao ne bi se ni javio. Pa i ti si me prozavao, izlapeli!

Sad vam ne odgovara moj odgovor!
mladenov
08. јануар 2012. у 22.42
smrdo-englez, i opet si pokazao da si HIPOKRIT bez premca.

Pozivas moderatora da me banuje, a pogledaj tvoj recnik i recnik tvog toplog brata. Pogledaj kako sa vase strane pljuste uvrede i vulgarije.
Tvoje danonocno prisustvo 24/7 isto ti ne daje za pravo da kenj'ash. Pa ti nemas odmora ni na Bozic ni na Novu godinu.
Da saberemo moje i tvoje postove pa da vidimo.
mladenov
08. јануар 2012. у 23.02
Ah da sad sam pogledao post gde se smrdo-englez zagrcnuo od smeha.
Zagrcnuo se od smeha kad sam rekao da je Kosovo hronicno nerazvijeno.
Pa kako drukcije da nazovem to podrucje kad je sve vreme zivota FNRJ i SFRJ imalo status nerazvijenog, uprkos svim tim pobrojanim rudnim bogatstvima? Kako drukcije da nazovem to podrucje kad se pola veka slivao novac iz ostatka Jugoslavije u tu rupu bez dna bez izgleda da se taj status nerazvijene pokrajine jednom promeni?

E pa da je tebi svakog meseca odbijano od plate za nerazvijeno Kosovo ne bi se tako grohotom kliberio.
bananas
(complicated mind)
09. јануар 2012. у 04.08
Brezovica je bila - lepotica. Dodjes u podnozje autobusom nakon nocasnje voznje pa onda hop na zicu i kreces na drugu planetu. Kako se zica penje, za sobom ostavljas skoro pa neko sivilo i svakodnevicu. Klaj, klaj a kad stane zica kraj Molike, skromnog hotelcica na vrhu, izadjes u tisinu, yummy vazduh i cisto nebo.

„Kec” je strm i sirok. Pre nego što se krene u spustanje, pogledom se obuhvate udaljeni snezni vrhovi koji vire iz plavicaste sumaglice. Namestis se u stranu, stegnes stapove i polako krenes. Zum zum a onda zaokret i hvatas brzinu, ides siroko, rezes sneg, noge se zatezu, obrazi rumeni, iz zutog Sony walkman-a cure Talk Talk ili P. Floyd i, eto podnozja za cas. A onda opet u red za zicu i tako od ujutro pa do oko 4 popodne. Nema sminke, nema poze. Po Kopaoniku pluze sminkeri, staju svako malo da puse, provere da li su vidjeni, sednu i palamude.

Onda „Dvojka” sa Lavljim vratima, ta staza je za ozbilne skijase i ne trtarose. Ima jedan jako dug deo staze gde se postize velika brzina. Noge znaju da klecnu ali, ne daju se. Ima padanja, ima modrica ali, krugovi se rade po sistemu prvo Kec za zagrevanje a onda Dvojka za lomatanje i jurnjavu. Držim se utabanih staza, sto je sigurno - sigurno je.

Uvece se ima toliko snage da se pojede vecera, obrne krug po Moliki, izadje napolje da se proveri zvezdano nebo sa svezdama na dohvat ruke a onda da se skljoka u krevet do ujutro. Potom opet na zicu posle dorucka i najgori trenutak je kada mora da se ide u klonju. To klackanje u skijaskim cipelama i skidanje je najtezi deo. Uvek sam u tim trenucima zavidela muskarcima.

I bese Brezovica, i bese Molika, i behu Strpci a onda sve to pojede mrak.

http://www.youtube.com/watch?v=kpve6V7hwsY
Kao da čujem skriputanje sedista na zicari dok se penje na Kec. Lagano se ljuljuska i poskoci na prelazima.

Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
09. јануар 2012. у 05.23
Potom opet na zicu posle dorucka i najgori trenutak je kada mora da se ide u klonju. To klackanje u skijaskim cipelama i skidanje je najtezi deo. Uvek sam u tim trenucima zavidela muskarcima.
__________________________________________________________________

A bila je i pesmica za to;

NA BELOM SNEGU ZUTA MRLJA, AH KAKVA HULJA!

Dje me nadje, pa tu sam naucio da skijam...
bananas
(complicated mind)
09. јануар 2012. у 06.45
Ljubi ga majka rumenog kako on pluzi tamo gore niz, pored zice za Dvojku i sanja da prođe kroz Lavlja vrata...
josh-uvek-ovde
09. јануар 2012. у 08.24
@Bananas
pošto ono plus/minus ne funkcioniše ,ja probala ono neće, za ovu priču o Brezovici imaš od nas ovde:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++...i još ++++++++ beskonačno :-)
bananas
(complicated mind)
09. јануар 2012. у 16.35
@još,
nemoj da govoris u mnozini, vidis kakvog sveta sve ima :).

A što se tiče minusa, situacija je jasna. U pitanju je neko zensko
zaljubljeno u babuna. A možda i musko. Njemu kaci plusice a meni po difoltu minusice. Ja se mlogo izvinjavam ako se neka napacena dusa
zbog mene unesrecila, nije mi bila namera.

A babun...Umesto nekih tamo godina na Brezi da gleda onu u bordo Mont jakni
isaranoj flekama od ulja za podmazivanje na zicari, Tirolja vezovima, Elan
daskama od 1.9 (valjda behu tolike) i suncem u ocima, on zapeo 'oce u
UK k'o mutav...
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
09. јануар 2012. у 22.44
Eto...opet smo on asdfghjkl ove teme napravili pun krug...od au spoljne politike, preko tamponovog vredjanja i lupetanja smo dosli na to kako je „malji” raven pishao u sneg i pravio zutu mrlju dok je ucio da skija...

Vise voljem kad mi kažeš „ljubi te baka” nekako sam se navikao...a ta u bordo mont jakni mi je poznata, ona me je saplitala i drpisala mi kapu i rukavice u redu za ski lift i stavljala sneg u kapuljacu, zavrat i u facu kad me saplete...jedared me je i gurnula kad sam se skidao sa zice, posto mi stapom na kvarno olabavila vez...ko se bije taj se voli, jel tako?

Zamisli bako šta bi bilo, kad bi bilo...da nisam tad zapeo da begam nazad u UK, ti bi me dovukla u ovu koloniju i onda bi ja ovde posle toliko godina postao „tamponov”...cccc...kakav fles...uzas jedan...

Na kraju sve isto...dovukla me neka druga u koloniju, a za par godina ću i ja da zaglupim ko tampi, da postanem govt ministar i da sa njim idem da igram golf, a Mario će nam obojici biti najbolji drug...

bananas
(complicated mind)
10. јануар 2012. у 00.28
Ebla te baka...
mladenov
10. јануар 2012. у 01.08
Ma lupetas ti kad tvrdis da je Kosovo razvijeno (suprotno od onoga šta sam ja rekao). Jeste razvijeno STRASNO, sa ubedljivo najvecom stopom nezaposlenosti u Evropi!
Mesas prirodne resurse sa razvijenoscu!

mladenov
10. јануар 2012. у 01.52
Kosovo:

GDP: $6,600
Unemployment rate: 45%
Population below poverty line: 30%
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
10. јануар 2012. у 02.05
bananas
(complicated mind)

10. januar 2012. u 00.28

Ebla te baka...
_______________________________

NE DAJ BOZE!

dugo cekanje!
mladenov
10. јануар 2012. у 03.03
Šta će ti bilo ko pored brkice, gejak?
bananas
(complicated mind)
10. јануар 2012. у 03.32
NE DAJ BOZE!

dugo cekanje!
...

Opa, kod tebe redaljka, ko bi rek'o...
Možda bi bilo pametno da organizujes neku portabl spravu k'o one u samousluzi na delikatesu pa da srećnice izvlace brojeve i cekaju da budu prozvane.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
10. јануар 2012. у 04.10
He he ..pa nisu sve srećne kao ti bako, pa da mogu preko reda...

mwah-mwah!
bananas
(complicated mind)
10. јануар 2012. у 04.13
Jes vala blago si ga meni kad imam protekciju hehehe...

Troicki dere Hjuita...
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
10. јануар 2012. у 05.37
Protekciju???

Znam da imaš „tamponov”...jel imaš i „kurtonov”?

;-))
bananas
(complicated mind)
10. јануар 2012. у 06.00
Шта је деди мило, то му се и снило!

muah! muah!
mosman
10. јануар 2012. у 16.08
da vam nema bananas ova diskusija bi bila steciste gejaka.cast izuzetcima.
mosman
10. јануар 2012. у 16.40
jeste bilo lepo na Brezovici ja sam bio tamo dva puta a sad ne bi otiso da mi neko plati.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
10. јануар 2012. у 16.42
Evo stigla ti „protekcija”

Mosped = (izbuseni) kurtonov

Sad sve postaje jasno!
mosman
11. јануар 2012. у 01.50
pre si sve to ti sam plus vulgarna gejakcina.ekstra sto volis da pricas sam sa sobom.sad se još reklamiraj kako si mladunac.ništa bolje neznas nego da se istresas po diskutantima.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
13. јануар 2012. у 22.51
Mosmajmune, istresem ti se mami u pasulj!

;-))
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.