Дискусије : Сиднеј

 Коментар
A djedovi se prevrću u grobu
josh-uvek-ovde
07. децембар 2011. у 12.43
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
07. децембар 2011. у 17.13
Pa kako će u „jevropu” kad ne tolerisu gejeve?

Koje hipokrite, pa i „Djetici” se grle i ljube isto tako „junacki”, a na NBRG je bio crnogorski Gey Klub zvani kafe DerPer...hahahhaha!
bananas
(Ghost)
08. децембар 2011. у 06.33
Ma komicni su, ovaj kovrcavi bucko je totalna pisijada. Otkrili rupu u saksiji, pa homici su postojali i u starom Rimu, šta se sad djetici tu nešto trte.

Perper? Ahahahaha :)) Meni se vise svidjao Zlatni dukat u Zemunu. Klopa haos.
bananas
(Ghost)
08. децембар 2011. у 07.11
U Zemlji stenja promovisu pedercice a ovde se cuda desavaju na svakom koraku.

Vidim danas ide repata zver, cudna i precudna. Kad ono rotvajler SA REPOM. Gledam ja dzukca pa se okrecem, ne mogu cudom da se nacudim. Rot pa još sa repom!! Nikada u zivotu nisam videla repatog rota. Tamo kod nas se stencima seku repici da bi se zadovoljili ti levi standardi. Tako generacije jadnicaka nemaju ono cime ih je majka priroda podarila a sto im sluzi da teraju muve, izraze sreću, tugu ili ljutnju. I mogu reci, rot izgleda sasvim ok sa repinom. Hoću reci, ima ga, nije to neki kratak prcvoljak nego poduzi rep.

Pa onda sledeće cudo. Nešto se ne secam da sam ikada u zivotu videla tako nešto. Zao mi bismo sto sam bila zaglavljena u trefiku, nemam gde da stanem i da gledam cudo. Elem, ima tu nekih jezeraca gde su golfski tereni. Vode ima vise ili manje, u zavisnosti od godisnjeg doba i padavina. Sada su bas onako, bogato popunjena. Zimus bese manje vode. I ima tu par crnih labudova koji su izlegli nekoliko pilica. Vreme prolazilo, pilici porasli. Od pufnastih loptica postali lepi pticoni. Vidjam ih u prolazu iz auta, cela familija pichi tamo vamo po jezercu.
I veceras imam šta da vidim, 4 komada LETE! Nikada u zivotu nisam videla da labudovi lete. Ne racunam ono kada leprsaju krilima po povrsini vode i kao da hodaju po njoj. Ovi su leteli po propisu i slika je bila nezaboravna. Ovako je to izgledalo dok su bili pilici:

http://img43.imageshack.us/img43/7104/labudici.jpg
E onda u Vestfildu, idem onim pokretnim stepenicama kad mi pogleda pade na neku od metar i zilet ispred mene. 3/4 helanke, neki top koji ostavlja veci deo pozadine nepokriven. I vidim nešto sjaji. A ono zenska probusila kozu i već šta još ispod, tamo iznad trticne kosti, levo i desno usrafljena po jedna, to se ne zove mindjusa?, kako da nazovem, po jedan - sraf? Sjajan kamencic i kako hoda ono se sija. I sad da se pita neko zdrav u glavu, čemu služe ti „ukrasi”? Onom ko je casti od pozadi, slučajnim prolaznicima koji će da se pitaju isto a ona sve vreme živi u ubeđenju da je to kul. Vidjala sam i probusene vratove ispod potiljka, neke nitne ugradjene u kozu na kukovima i sl. gluposti ali samo na slikama. Ovo je tako gross ugly, uzas.

Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
08. децембар 2011. у 08.44
http://www.youtube.com/watch?v=zPVdMOhk1-U

A jesi videla nešto ovako, a? ;-))
bananas
(Ghost)
09. децембар 2011. у 07.08
Bem ti sunce ovaj probusio pedu!!! Joj koji luzer, da ga covek pita zašto ne bi znao da kaže. Razumela bih jedino da se nešto teško kladio i posto je izgubio onda morao da se izbusi. Šta reci, odvratno. Ne razumem te „trendove”, sva ta sakacenja. Ne razumem Prince Albert piercing, jednostavno, ne mogu da razumem. Zdrav u glavu covek ne zudi za bolom i sakacenjem.
josh-uvek-ovde
09. децембар 2011. у 07.18
Auuu kakav bolesnik :-0
bananas
(Ghost)
09. децембар 2011. у 07.24
Ma totalna budala. Ja gledam šta mu ova zenska radi i mislim se, oce li ovaj da stalno nosi iste gace i kako će u klonju. Pomislim da je derpe, kako će onda da se seksa. Kad ona boc boc i na kraju izvadi tu cevcicu a on kao, u sto sam se proveo... Ma bolesnik.
bananas
(Ghost)
09. децембар 2011. у 08.31
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
10. децембар 2011. у 17.59
Ovog pitekusa treba nominovati za nagradu „najgluplji australopitekus godine” kao sto je rahmetli majkl dzekson osvojio nagradu „najgluplji amerikanac godine” kad je vodio decu u obdaniste zvano „neverland ranch” ahahahhaha!

Nije mi jasno da li je greška u zastavi, ili je greška u tekstu...bilo bi mu lakse da umesto „100% pitekus” napise „100% kiwi” jerbo zastava vise lici na kiwi zastavu...LOL!!!

Bolje bi mu bilo da je isbusio booolju ko Steve-O, bar bi zaradion neke pare kroz svoju glupost, ovako je „zaradio” da mu se ceo svet smeje, ukljucujuci i ostale pitekuse...kakav mentol, to samo u usraliji ima!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.