Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Julia na turneji
josh-uvek-ovde
05. новембар 2011. у 18.49
Često gledam vesti na 7News...juče sam videla da je Julia Gilard na sastanku 20 u Francuskoj. Kako će ona (Australia)da reši krizu Evrozone/Grčke? Kada su sledeći izbori u Au i koliko vidim ponovo je aktivan njen partijski drug na čije je mesto došla? I još jedno pitanje,ako imate vremena, koja partija je na vlasti a koja je opozicija(Tony Abot)? POzz :-)
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
06. новембар 2011. у 04.29
Sad će Tamponov da dodje da ti objasni, on tamo radi kao mladji referent u nnjenom departmentu za propagandu, samo da se iskonsultuje sa bakom, baka mu je supervizerka.

E Tamponov, tu si već 20 godina a nisi uspeo da doguras dalje od mladjeg referenta, panticu seronjo!
mladenov
06. новембар 2011. у 20.55
Pa javim se kad ti use'res motku pa odgovoris narodu iz svoje neke gorcine i jada. Da si ljudski i precizno odgovorio za nostrifikaciju ja se ne bi ni javio.

Ti se predstavljas kao gavran, ptica kenjalica, a u stvari si strasilo za narod koji trazi pomoć. Misle da ovde jedu zivu decu i vrse inkviziciju nad imigrantima.

Što se tiče prisustva, pa meni je racunar i internet osnovno sredstvo u profesiji, inače me ne bi bilo ni desetinu vremena od ovoga sto sam sad.
Ti si u medici a ovde kenjas li kenjas kao foka.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
06. новембар 2011. у 22.50
Zato imamo tebe, mladjeg referenta da objašnjavas narodu sto trazi pomoć da je ovo rajska zemlja.

Ajde mi objasni šta sam mu ja to netačno odgovorio?

Reko sam mu da se namaze vazelinom jer tamo su svi referenti zadrti ko ti pa traže dlake u jajima, i da se spremi da plati za isto vise puta, jerbo je to politika civil servisa u usranu koloniju; tu su da kradu i pljackaju emigrante a ne da im pomazu.

Meni je falilo još 300 dolara da mi tvoj kolega referent kaže da sam to što jesam, jer prvih 300 im ocigledno nije bilo dovoljno, kad puknes iducih 300 oda daju tvoja dokumenta nekome ko nije kompletan retard i ko razume engleski.

Sereme vam se u civil service kad ga taki ko ti ovde vode!
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
06. новембар 2011. у 22.51
I što ne objasni pitachu kako će JuliaR Muppet da spase Evropu krize?
Loše vrsis propagandu, poslace te opet u PNG i Indoneziju da pregovaras gde da turite izbeglice!
mladenov
07. новембар 2011. у 00.46
Samo ima jedan bitan problem u tvojoj pretpostavci, sto ja nisam nikakav referent. Šta bi ja sa tako dosadnim poslom? Moj posao je vrlo kreativan i bazira se na matematici. Iz ove zemlje čak i ne dobijam platu, mada joj placam porez.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.