Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Australopitekus dokazao da je AU dupe sveta!
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
27. октобар 2011. у 11.57
Skinuo se pred kraljicom

desk - 26. oktobar 2011. u 19.53
Australijska policija saopštila je danas da je tokom posete kraljice Elizabete Druge u gradu Brizbejnu uhapšen i optužen egzibicionista.

Lijam Variner (22) je tokom puta kraljice i njenog supruga vojvode od Edinburga ka aerodromu skinuo odeću.

On je navodno prilikom prolaska kraljevskog para skinuo pantalone i okrenuo zadnjicu na koju je postavio australijsku zastavu.

Variner tvrdi da mu je kraljevski par mahao dok je pedesetak metara trčao uz konvoj.

Pošto je oslobođen uz kauciju, Variner je rekao da je to uradio nakon što su ga na to izazvale kolege.

„Skinuo sam se pred kraljicom. To nije ništa novo, jer nešto slično viđate svakodnevno na televiziji, filmovima, pa čak i u pojedinim dečijim programima, ali to je sad odjednom uvreda za kraljicu”, rekao je egzibicionista, koji je optužen za namerno obnaživanje u javnosti i pred sudijom treba da se pojavi krajem sedmice. (Srna)
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
27. октобар 2011. у 12.00
„On je navodno prilikom prolaska kraljevskog para skinuo pantalone i okrenuo zadnjicu na koju je postavio australijsku zastavu.”

Eto, ako kraljica slučajno nije razumela njegov „sofisticirani” gest, može lazljiva Julia to isto da uradi iduci put, umesto da „curtsey”!

Nema vece budale u celom komonveltu od australopitekusa!
mladenov
27. октобар 2011. у 21.11
Tim vise ovu naciju cenim sto je operisana svakog idolopoklonstva.
Još samo da medije manje histerisu i manje padaju nicice na kraljicu, Opru Vinfri i americka vnago, ali medije i vlast su nešto sasvim drugo od običnog naroda.

Da vas potsetim, kraljica je veliki zagovornik siledzijstva u međunarodnim odnosima, uterivanjem demokratije masovnim razaranjima i ubijanjima, narucivanjem ubijanja stranih državnika, moderne eksploatacije velikih nad malim, međunarodne pravde po receptu KILL or CAPTURE and HUMILIATE (koju je crnac implementirao), laži i propagande po receptu Gebelsa, itd.
A mi Srbi da ne zaboravimo da je podrzala i samostalnost Kosova.
CikaBrkica003
(Student)
27. октобар 2011. у 21.11
Pa to nebi trebalo da ti cudi tako da je ništa novo za nas jer nemaju 1 gram pameti ako si procitao njegov koment kako je on to sve video na tv i da to svi rade pa je njemu cool hehehehe da nije zalosno to bi bilo jako smesno pa moja pokojna baba je davno rekla u bivšoj Jugi za TV je kutija za idijote i eto bila je upravu a kada kažeš njima aussies da je Tv za idijote oni te bledo gledaju kao da si pao iz marsa pa kažu ne ne nije nego je entariment „zabava” pa se ja smijem i kažem sebi vidi te idijote.

Pozdrav
CikaBrkica003
(Student)
27. октобар 2011. у 21.28
Mladenov opet si promasio ja nevolim kraljicu a taj idijot go trckara pred kraljicu sa australskom zastavu na njegovom dupetu gde on sere ciju zastavu mnogi hrabri mladi momci ginuli u prvom i drugom svetskom ratu dok ti pomovi pijuckali caj i taj idijot kaže da je to kul jer je to video na tv hehehe pa ja bih njega ubio na mestu zbog nacionalne uvrede i sramote pa ti sam razmisli.

Pozdrav
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
27. октобар 2011. у 22.14
Tampisa nisi ti los momak ali malo se frljas sas „padezi”...

Ova nacija je operisana od idolopoklonstva...Osim ako u pitanju nije neki izgrednik, poklonik bahatog ponasanja, razuzdani footie player, prominentna high-class qrva ili outright krimos. kad su pitanju osobe koje zaluzuju da budu idoli onda im poazuju guzicu sa nakachenom australijskom krpenjachom...da, slazem se to je otprilike summary prosecnog australopitekusa!

Za ostalo pisanije trebao si sam da zamenis reč kraljica sa recju Tony Bliar ili možda čak i British Empire bio bi spot on!

Ko je glupavim australopitekusima kriv sto vise vole da zabadaju nos u tudja posla nego leba da jedu, pa su ih Pomovi sa lakocom podmetali za njih krvave gace gde god im je trebalo.

Cu ovog australopitekusa gore, kaže on je to video da se kraljici pokazuje doope u australijskim programima za decu pa je i on hteo da kopira i sad mu nije jasno zašto je kraljica time uvredjena...

Pa da, kao sto rekoh ranije; šta australijsko kolonijalno seljace koje juri za kengurima po ceo dan a najdalja strana zemlja koju je ikad posetio je Fiji zna šta je British pomp and circumstance

Tampi, like it or not, ceo civilizovan svet vam se smeje i tera sprdnju s vama a ti im svojim duboko mudrim komentarima samo dokazujes da su u pravu.

ChikaBrko dobar dan. Nije vas bilo jedno duže vreme...nedostajali ste nam...dobrodosli!
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
27. октобар 2011. у 22.19
Jeste ga to ti, dudu-mudu i Lacroix nagovarali da se skida go pred kraljicom i dupe zavija u au krpenjacu? ;-))
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
27. октобар 2011. у 22.24
Brka ima dobar point;

Ako sami australopitekusi nemaju postovanja za svoju zastavu i u nju dupe zavijaju dok se pred kraljicom skidaju goli, šta je onda ostalo za nas dosljake?

Idem da kupim peskir sa au krpenjacom, da se ugledam na australopitekuse i da sa njim brisem bulju posle sranja!
mladenov
28. октобар 2011. у 00.30
„Tampi, like it or not, ceo civilizovan svet vam se smeje i tera sprdnju s vama a ti im svojim duboko mudrim komentarima samo dokazujes da su u pravu.”

A kom ti svetu pripadas?

Tu veliku razliku u idolopoklonstvu u odnosu na nas tamo i ostali socijalisticki/komunisticki svet iz vremena hladnog rata, primetio sam u startu.
Bio sam na poslu sa ostalim kolegama i direktorom. Jednog mementa upadose troje dece, najstarije 8 godina, drsko nas upitase: „Šta vi radite ovde?!” Direktor im ponudi sofu, ukljuci video i pokaza im šta radimo kao najozbiljnijem musteriji!!!

Kod nas u Jugi, kod direktora moglo se samo najavljen, pa kucas tri puta. Uvek neka strahopostovanja pred velicinama, pred starijima, pred profesorima koji su bili strah i trepet, pred politicarima.

Kad pricam o ordinary Ozijima uvek imam na umu genijalce sa kojima radim, u kojima ni trunku ne mogu videti od onoga blata kojeg raven baca na celu naciju (nacizam). Sve sto sam jednom napisao o njima stojim iza toga i danas.
Ponovicu, vlast i medije su sasvim druga prica, i ceo svet može da im se smeje koliko god hoće. Ne da im se smeje, nego bruka i sramota pred celim svetom zbog skandala 'phone hacking'!
mladenov
28. октобар 2011. у 00.51
Da ne bude zabune, nisam upoznat sa slučajem ezibicioniste, ne znam o cemu se radi. Ako je jedan ili nekolicina njih napravilo to što su napravili, zar nije malo mnogo reci „eto takvi su Australijanci”.
Koji Australijanci? AU Srbi, AU Hrvati, AU Makedonci, AU Grci, AU Kinezi, AU Aboridzini, AU Englezi, AU Filipinci???? Ovo je multinacionalno drustvo.

Međutim, moji postovi su vise uopsteno prema velicinama i prema doticnoj kojoj ni ja ne bi odao postovanje, mada je ne bi ni uvredio.

Steta sto poginu ona Diana, ona je trebala da srusi tu nakaradnu i prevazidjenu instituciju.
vudu-lenjin
(Dr Prevarion)
28. октобар 2011. у 01.28

..da li ja to dobro razumem, nasa ptica-kenjalica je monarhista??!
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
28. октобар 2011. у 04.34
Tampi tvrdi da sam nacista, iako nisam niti nacionalista niti socijalista...znaci kontrovezna licnost? Upadljivo suv, a debeo?
sidtak
28. октобар 2011. у 05.09
Radovane,Radovane...
mladenov
28. октобар 2011. у 17.52
Ravene, pravo da ti kažem, meni se cela zapadna civilizacija smucila po siledzijstvu, bahatosti, licemerju, pohlepi, egoizmu, urusenim moralnim vrednostima, i tu možeš slobodno i AU svrstati.

Pominjes Blera. O njemu ne mislim uopste. Ova garnitura je gora od bilo koje prethodne. Crnac najgori i najopasniji predsednik u istoriji. Onaj Bush je bar imao Gvantanamo, ovaj samo koka i to sve posmatra na TV iz fotelje oval office-a.

Šta uradise Gadafiju? Dosla Klintonka narucila ubistvo, posle toga uhvatise ga, lincovase, na kraju silovase i ubise kao psa, a onda i mrtva ponizise, familiju mu pobise, sad oni tvoji iz UK jure mu onoga preostalog sina kao besna psa po libijskoj pustinji, da slučajno ne zavrsi u Hagu da ne bi razotkrio istinu.

A koje laži na TV kako je bio masovni ubica, kako pobio na stotine hiljada Libijaca, da ti se smuci. Procitani i providni kao guscije go.vno. Kad je toliko ubio, u p.m.????
Niko o tome ni reci dok nisu resili da napadnu tu zemlju.
A Moamera ubili zato što bi u suprotnom na sudu razotkrio sve njihove laži. Jednom go.vno pojeli u slučaju WMD u Iraku, drugi put bilo bi too much.

O cemu ti ovde mesecima, koji Englez je bolji, onaj tamo ili ovaj ovde?!
CikaBrkica003
(Student)
28. октобар 2011. у 18.00
Mladenov ako neznas o cemu se radi majke ti molim te nemoj da se komentarises. Kao i svako drustvo i nacije ima kukolja u zitu ali još nisam sreo australca genijalca možda u buduce ako budem imao sreće:) ja sam samo sreo arogatnog i bezobraznog australca specijalistu koji nije imao nikakva pojma i nije imao odgovore zašto su mi zivci na mom ramenu pukli samo mi je uzeo 560 dolara i nikad vise kod njega jer nisam budala da ga opet vidim i da bude bezobrazan prema meni i još da ga platim hehe. A koji pravi australac a koji je naturolozivan australac možeš da vidis po imenima i naglasku koji nije teško saznati. Po meni pravi australci su aboridzani a ne potomci kriminalaca. Pa da li ti znaš da Kevin Rudd pra deda je bio lopov i krao konje u Australiji i to javno rekao na radiju kao da je ponosan sto mu je pra deda konjokradica i aussie pa ja sam se krstio tri puta levom i desnom rukom pa koji normalan politicar može da javno i ponosno kaže??? A tema je o tom idijotu koji je skidao pred kraljicom sa Aus zastavom na njegovom dupetu gde on sere i rekao da je to kul i normalno jer je video na tv hehe.

Pozdrav
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
28. октобар 2011. у 18.48
Tampi, sve cinjenice sto si u gornjem postu naveo stoje. Potpisujem verbatim sve!

Bliar i cela njegova zadrta familija je gamad! Da ima pravde, njemu je jedino mesto sad u Hagu i to ne samo zbog prljavih rabota po Srbiji i Kosovu. Obama je napravio najvece sranje po Americi od doba krize iz tridesetih, da ti sad ne pricam koliko ga mrze obični vredni i posteni ameri koje u principu ne doticu direktno njegove prljavstine van amerike...

jedan od razloga zašto mi je puko film sa evropom i sa UK je bila Bliarova politika i gde to vodi zemlju. Ako za momenat stavimo njegove spoljno politicke rabote na stanu, dovoljno ti je da pogledas šta se desavalo letos na ulicama Londona. Ja sam im to predvideo još pre pet godina, ali mi niko tad nije verovao..

Nisam teo vise da placam takse da se tim parama bogati još vise bogate i da se te iste pare koriste da se na srbe bacaju granate.

U Ameriku nisam hteo, ne zato što nisam mogao, nego zato što sam video gde ih ludi Obama vuce...pa sam dosao ovde jer sam naivno mislio da su shvatanja običnog sveta u zemlji engleskog govornog podrucja i sa sličnom istorijom slična kao i u drugim takvim zemljama.

Čak satvise, imam teoriju da se sve te prljave rabote koje si gore naveo smišljaju i orkestriraju u Whitehall-u a ja je Obama ustvari pudlica zlih engleskih neokonzervativaca iako se svetu servira obrnuta slika, ali nećemo sad o tome...

Brka ma je opet pretekao da ti objasni o cemu se ovde radi...

Evo neću vise da serem o kruni, monarhiji itd itd negu ću da ti dam analogiju;

Šta svi mi srbi imamo zajednicko?

Imamo pravoslavlje jel tako? Kad kažem pravoslavlje, ne mislim na religiozni aspekt, nego na srpsku kulturnu bastinu i set vrednosti koje pravoslavlje nosi i koje je kroz vekove tegoba još od pre Turaca uspela da ih sacuva i da spase srpski identitet od propasti.

Ja lično nisam chovek religioznih ubeđenja, ne verujem u boga bilo koje denominacije niti idem u crkve da se molim i da metanisem. nisam čak ni krsten u crkvi jer je tada vladao komunizam pa to nije bilo moderno. Odbio sam da to radim pod stare dane iako je cela strana moje srpske familije to uradila.

Ali ne dozvoljavam da se dira u pravoslavlje, jer za mene Srpsko pravoslavlje predstavlja srpstvo i deo je moje srpske tradicije iako ne idem u crkvu! Smatram da ima mnogo loših stvari o contemporarnoj srpskoj pravoslavnoj crkvi koje bi ovde mogao da navedem ali mi na pamet ne bi palo da se skidam go pred patrijarhom i zavijam dupe u srpsku zastavu, jer je to uvreda pravoslavlju a ne doticnom trenutnom patrijarhu.

To sto je ovaj magarac u Brisbenu uradio je isto kao kad bi srpski patrijarh otisao u stately vizit u RS ili na Kosovo među kosovske srbe a neka budalina mu pokazala boolju zavijenu u RS zastavu.

Ova kolonija je napravljena po principima britanske imperije. Nije sve sto je britanska imperija radila kroz istoriju zlo i naopako kao sto nije ni sve sto je SPC radila ispravno i na mestu. Zato smatram da kad australopitekus kraljici pokazuje dooope ili kad au PM neće da curtsey pokazuje krajnje nepostovanje prvo prema usraliji pa tek onda prema kruni i britanskoj imperiji.

Zato se australopitekusima ceo svet smeje!

A mi možemo da otvorimo novi topic gde ćemo svi zajedno sve u sesnaest da blatimo lik i delo Britanske Imperije...

Toliko.

Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
28. октобар 2011. у 18.55
Zaboravih da dodam da je u celoj prici najveca budalastina njegov komentar da je video da se to radi na TV i u decijim programima pa je i on hteo da kopira i da mu sad nije jasno u cemu je tu problem.

Eto, to je srz i dubina gluposti australopitekus seljaka iz pustinje koji po ceo dan juri za kengurima i zato su asutralopitekusi još smesniji ostalom svetu, jer je on tim statementom dokazao beyond any doubt da su retardirani i da smatraju da su bolji nego sto jesu a ustrvari su dupe sveta i svi im se smeju!
bananas
(Ghost)
28. октобар 2011. у 19.24
Klasika. Video druge kako to rade pa misli sto da ne, napravice i on fazon. Uvek ima golaca koji protrce na utakmicama razlicitih sportova, na konjskim trkama, tokom demonstrancija itd. Prolazak kraljice je samo jedan od hepeninga koji odredjenim mentalnim sklopovima da za povod da se javno razgace. Sad, sto je bas bila kraljica u ovom nasem Au slučaju, to za mene uopste nije bitno. Golaca koji protrcavaju je bilo i biće.

Mladenov,
slazem se sa tobom ali, ja bih dopunila da mi se smucila i zapadna i istocna „civilizacija”. Ne vidim po cemu je „istocna civilizacija” bolja od „zapadne civilizacije”.
mladenov
28. октобар 2011. у 21.14
Brkice, jel možeš da me zaobidjes? Dobro, ne vredjas vise, popravljas se, ali ipak. Rekao sam ti jednom, a sad ću ponoviti, ja ne pricam o tvom iskustvu nego o mom. Pricam o obrazovanim Ozijima koji se ne drogiraju, koji ne slemaju, koji ne bladzare...
I među Ozijima ima razlicitih drustvenih slojeva odakle poticu.

A sad jedno pitanje ako pricamo o Autralijancu anglosaksonskog porekla, ili ti Oziju. Koliko bi vas ovde pozelelo Ozija za komsiju vrata do vrata u odnosu na Pakistanca, Indijca, Kineza, crnca iz Sudana, Talijana, Grka, itd?
Srbina namerno izostavljam jer to namece shiru diskusiju.

„Ceo svet se smeje?”
Bogami u zadnje vreme ceo svet ko god doge svi hvale Australiju.
Hocete da vam citiram šta je kraljica rekla za Australiju kad je dosla u goste?
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
28. октобар 2011. у 21.51
Nisam upoznat šta je rekla ali pretpostavljam da kad je videla australijsku zastavu na dupetu retardiranog australopitekusa rekla da mu „bas lepo stoji i prilichi” ;-)))
CikaBrkica003
(Student)
28. октобар 2011. у 21.57
Hehehe pa i ja pricam o svom iskustvu covece ko ti je kriv što ne razumes srpski ti si sreo pametne australce a ja nisam sreo pametne, sreo sam i bogate australce koji nisu ništa bolji od siromasnih australaca i oni se prdaju kada se dzeru i podrikaju jer kažu da je to znak da je hrana ukusna i dobro napravljena. A i još se prave pametni a u dugovima su do guse jako su skrti i nemaju osecaj. A tebi svaka ti cast sto si upoznao pametne australce ne zameram te i nisam ljubomoran na tebe. No dosta o tome jer si opet promasio temu ali ade jebiga šta vredi kada ništa ne razumes a ni naslov teme.

Pozdrav
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
28. октобар 2011. у 22.29
Bako,

Da je taj retard pokazao kraljici boolju ili patku cela ova prica ne bi bila big deal i barely newsworthy. Takvih egzibicionista, kao sto kažeš, ima svuda, na svakom mestu i za raznorazne prilike.

Ali ovo nije slučaj standardnog egzibicioniste u cijem je bolesnom mozgu cilj da pokazivanjem svoujih spolovila iznenadi i sokira unexpecting public. Ovde se radi o retardiranoj au gluperdi i budalini. Problem je sto je doope zavijao u au krpenjacu, a još veci su njegovi retardirani komentari zašto je to odlucio da uradi.

Nemoj mi reći da u usraliji zaista postoji deciji TV program sa temom skidanja gaca pred kraljicom i zavijanja doopeta u au zastavu?

Možda i postoji u obdanistu za retardiranu decu...on second thoughts, možda mi je pametnije not to go down that road...ne bi me cudilo da postoji i ne bi me cudilo da se pusta „normalnoj” deci kao deo obaveznog curriculuma u osnovnoj skoli...u tu skolu e verovatno isla JuliaR...

Teško će veca budala od australopitekusa naći u celom komonveltu a možda i sire...
bananas
(Ghost)
29. октобар 2011. у 04.17
Најмање ме брину овакви ликови, а више они лудаци који се попну на неки мост изнад моторвеја и одозго баце каменчину на incoming traffic.
mladenov
30. октобар 2011. у 20.55
E pa ti koji bacaju kamencinu na incoming traffic su najcesce from Middle East. Oni su glavni trouble makeri.

Brkice, nikakva losa iskustva nemam sa Ozijima.
Naprotiv:

- mnogo su mi pomogli u struci
- u saradnji su fer
- ne zabadaju nos u tvoj privatni zivot, postuju tvoju privatnost
- tolerantni su. Nikad ti neće pitati zašto si obukao ovo ili ono, zašto si sa ovom ili onom, zašto imaš rogove na glavi (bar ne ispoljavaju netoleranciju ako je i poseduju).
- kao susedi su civilizovani, pristojni i nenavalentni, i opet postuju tvoju privatnost (ne kao jedan Indijac koji prosipa vodu kroz prozor, ne kao jedan nas koji mi je zvonio nenajavljen, i koji mi uvek nešto trazi: pozajmicu, uslugu...).
- iskustvo iz paba u druzenju sa njima je isto sve naj, sa stadiona takođe, u restoranima petkom posle posla, sve naj naj
- nekoliko puta su mi neznanci Oziji pritekli u pomoć kad sam bio u nevolji
... ima još koliko hoćeš pozitivnih stvari koji me ovde čini hepi živeci u njihovom okruzenju.

Na osnovu celog iskustva od 20 godina, kažem da su OK.
E sad možeš koliko god hoćeš da se upinjes iz petinjih zila da me ubedis u suprotno, NEćeš UPSETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jel dovoljno usklicnika ili treba da stavim još?
Boli me qrac za tvoje mišljenje! Da ti se ne svidja otisao bi.

Pricam o ordinary Ozijima iz mog iskustva, ne pricam o politici i politicarima, medijima, itd. Na te teme i ja im se grohotom smejem.
mladenov
30. октобар 2011. у 21.50
Kad smo kod jezika, sve bi bilo u redu da si rekao u stilu
„to je tvoje iskustvo, a moje iskustvo je...”.
U tom slučaju ti ne bi replicirao jer svačije iskustvo treba postovati, pa podvuci crtu i naći sredinu.

Međutim tvoj jezik glasi ovako:
===========================================
CikaBrkica003
(Student)
28. oktobar 2011. u 18.00
Mladenov ako neznas o cemu se radi majke ti molim te nemoj da se komentarises. Kao i svako drustvo i nacije ima kukolja u zitu ali još nisam sreo australca genijalca možda u buduce ako budem imao sreće:) ja sam samo sreo arogatnog i bezobraznog australca specijalistu koji nije imao nikakva pojma i nije imao odgovore zašto su mi zivci na mom ramenu pukli samo mi je uzeo 560 dolara i nikad vise kod njega jer nisam budala da ga opet vidim i da bude bezobrazan prema meni i još da ga platim hehe.
=============================================

Dakle ti pobijas moje iskustvo sa radnog mesta kad tvrdim da su mi kolege genijalci, jel tako? Ne postujes moje iskustvo. Negiras ono o cemu nemas pojma već na osnovu tvog uopstenog utiska, jel tako?

E vidis, ja sam tvoj jezik savrseno razumeo, i adekvatno ti odgovorio.

Kad ćeš da mi učinis uslugu da me zaobidjes? Sa onim nevaspitanim divljacima koji su uvek kao puska zapeta spremni da mi kažu u toku diskusije da sam glup, nepismen, i slične uvrede, ja ne želim da diskutujem. Kapiraš? Nadji nekoga drugog, vidi šta je diskutanata još.
Video sam te i na tenisu, kad je ovde bilo zatisje, ides bilo gde da prospes svoj otrov inače ćeš da svisnes.

Ti si nepismen kad ne razumes ovo gore iznad šta piše:
„Izražavajte se bez uvreda i psovki”
mladenov
30. октобар 2011. у 22.01
I još nešto, kako se ovaj taze Ozi Nobelovac Brian Schmidt uklapa u tvoju mantru o svim do jednoga glupim Ozijima???

http://www.anu.edu.au/discoveranu/content/podcasts/professor_brian_schmidt_nobel_prize_for_physics_press_c onference/
mladenov
30. октобар 2011. у 22.03
CikaBrkica003
(Student)
30. октобар 2011. у 22.11
Pa i jesi ti glup samo sto neznas brale da si glup. Uvek promasis temu jer nemas ništa pametno da kažeš nego lupaš o tvojim iskustvima sa genijalnim aussijama ups pardon me tvoje laid back kolege pa ti ja uvracam i o mojim iskustivma pa i još lupaš da je u pitanju tvoje iskustvo a ne moje hehehe i opet promasis temu i tako ukrug. Pa šta ako sto si mene vidio na tenis diskusiji pa i ja sam tebe video na tenis diskusiji pisao neke gluposti o Djokovicu pa su te malo ovi tebe vodali ko vola hehe i kakve veze ima sto si mene video na tenis diskusiji sa ovom temom?? Samo ti se drzi teme i bićeš ok

Pozdrav
mladenov
30. октобар 2011. у 22.28
Brkata gnjido, ko ti ebe mater šta ti mislio meni? Ko na to daje pet para. Dok si to mislio na mom si visio.

Ti si gluperda na kub, dripcino jedna nevaspitana!

Ako me ne zaobidjes trazicu od webmastera da mi te skine s qrca već jedared. Za to omam dovoljno materijala, tvoj pogani jezik sam arhivirao, pa ćemo videti.
mladenov
30. октобар 2011. у 22.33
Ti si i nacista kad si spreman jedan ceo narod da proglasis glupim.

Sirovina, divljak i primitivac si ti u svakom pogledu.
CikaBrkica003
(Student)
30. октобар 2011. у 23.22
Auuu sav se tresem nemoj molim te bojim se, Raven jeli će ovaj mene ozbiljno će mene odati moderatoru kao sto su tebe odali???

Pozdrav
mladenov
31. октобар 2011. у 00.00
Pricas da nisi sreo genijalnog Ozija do sada. To je bruka za tebe jer govori sa kime se družiš i koliko si tupav da ga prepoznas.

Evo zahvaljujuci meni prvi put si upoznao jednog Ozi genijalca iz poslednjeg linka, pa da castis :)
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
31. октобар 2011. у 01.21
Šta da ti recem Brko, opasno si ga naljutio ovog puta! Izgleda da je ona njegova brkata debela opet izgorela kobasice!

Tampi je kontroverzna licnost, voli da druge naziva nacistima a evo šta on kaže, i to bez provokacije;

_______________________________________
tamponov

30. oktobar 2011. u 20.55

E pa ti koji bacaju kamencinu na incoming traffic su najcesce from Middle East. Oni su glavni trouble makeri.
_____________________________________________

ja još bio fin sa njim sve vreme pa sam i ja popio naći titulu!

Tampi, ne zma kako zakon stoji u ovu propalu izgrednicku koloniju ali u celoj EU su zabranjene public references to Nazzi Germany.

Slazem se da je to malo kontradiktorno, jerbo je holocaust denial takođe zabranjen, pa mi bas nije jasno kako jedno ide pod ruku s drugim, ali znam ja neke „nobelovce” koji sad sviraju klavir zbog toga.

Brko, psovanje je ovde ko da si rekao „dobar dan” ali ako je server u EU ili je neko ko je lociran u EU procitao njegove baljezgarije, Tampisi sleduje bar 5 godina teske robije, pa ti sad vidi kom opanci, a kom reebok patike!

BTW Brian Schmidt je bas lepo australijsko ime ;-)))

Tampi, opet si najveci pajac diskusija, čak ni sa Brkom više ne umes da izadjes na kraj, a da ne budes predmet podsmeha. Zato su tebi australopitekusi genijalci jer si ti i od njih gori i inferiorniji...

Ali neka... mi te volimo..čak te i Brka voli jer i on sa tobom uvek pobedjuje u sprdnji i napravi te majmunom svaki put! ...treba nam neko da nas ovde zabavlja...
CikaBrkica003
(Student)
31. октобар 2011. у 01.34
Hehe Ravene ala sto si me pretekao mene oko ovog famous aussie-a ali jebiga prvi si stigao a on ko da je lično upoznao i rukovao tog genijalca aussie-a po prezimenu Schmidt pa da li ti znaš tamponov da najbolji i najpoznatiji aussie i ima najbolju instuciju je po meni je Prof. Graeme Clark pa ti sam saznaj ko je on al nisam imao priliku da ga upoznam i da rukujem snjim nisam nigde sam rekao da su australci glupi nego sam ti rekao da u svakom zitu ima kukolja. A ti kao i obično promasis temu ili menjas temu.

Pozdrav
mladenov
31. октобар 2011. у 01.50
Ukakani gavrane, reci ko gadja autobuse kamenjem nije nacizam već su cinjenice. Kad bi rekao da svi Libanezi gadjaju autobus, onda bi bio nazzi kao ti i ova brkata somina koji tvrdite da su svi Oziji glupi.

Zabole mene za Ozije, samo govorim kako jeste prema sopstvenom iskustvu.
Eto toliko ukakana prico sra'ckalico, i tvoja ti ga brkata majmu'ncina.
mladenov
31. октобар 2011. у 01.54
Ozenio se rospijom pirgavom pa mu svi Oziji krivi.

Neka neka, samo neka te rembeci. „Daj platu i MARS!”

CikaBrkica003
(Student)
31. октобар 2011. у 02.06
Auuuu tamponov tebe zabole za aussies pa nije tako lepo od tebe posle svega sto si rekao lepo za aussies tsk tsk tsk ad popij tablete i na spavanje

Pozdrav
mladenov
31. октобар 2011. у 02.20
prvenstveno me zabole za tvoje mišljenje, ništa manje ni za mišljenje one ptice kenja'lice.

Pošto si otkrio ko su pravi Australijanci, ti si se verovatno zbog njih (Aboridzina) doselio se ovde, jel tako?

Za ceo jedan narod reći da je glup, SRAMOTA!
Izuzmi Ozije, uzmi bilo koji narod.

Nego šta bi sa zivcima na ledjima? Kako to da ti strada, majku mu?
Mani k vragu, ledja su blizu glave, pogledaj ti da nije vrag odneo salu i u tintari. Meni se čini da jeste :(((

CikaBrkica003
(Student)
31. октобар 2011. у 02.36
Tamponov ne možeš da brines o mom zdravlju i još neznas o cemu je reč jer nisi ni citao a kamoli razumio, nije ledja nego rame a da ne brines o mom mišljenu o tebi u istom vremenu. Još si ispao glupiji nego sto sam mislio pre, majke ti popij tablete ne za mene nego za sebe i za druge oko tebe.

Pozdrav
mladenov
31. октобар 2011. у 02.37
pardon, kažeš da su ti zivci na RAMENU pukli, ali ne menja puno stvari.
?!?!

zivci na ramenu?! Prvi put čujem da je neko oboleo od toga.

Sad ja pocinjem da kapiram, reč je o hipohondriji tipicnoj za OCD persone?
Dosao kod doktora, ovaj ukapirao da folira pa ga sutnuo u du.pe, i naravno za gubljenje nečijeg vremena treba calnuti i lovu. Fair enough
mladenov
31. октобар 2011. у 02.40
... i ja bih te dernuo još vise po dzepu kad bi mi dosao da se foliras a nije ti ništa, od prilike onoliko koliko kosta + toliko za kaznu.

Zivci na ramenu! HAAAAAAAAHAHAHAHA
CikaBrkica003
(Student)
31. октобар 2011. у 02.46
Pa naravno da si prvi put čuo jer si glup covece a da ti objašnjim o cemu je reč ne pada mi na pamet nego knjigu u ruke i čitaj ,znanje je moc pre nego sto odes na spavanje uzmi duplu dozu tablete.

Pozdrav
mladenov
31. октобар 2011. у 02.49
Sunce ti zarko, mogu misliti kad neko insistira na vracanju kusura u tačni, koje je vindjalo i prenemagalo kad dodje kod lekara. Lekar verovatno popyzdi.

A čega ti stradali zivci na ramenu? Desnom ili levom da ti ja odmah utvrdim dijagnozu. AKo je desno rame, pa to ti je od preteranog drk.anja po SC-a i otherwise.
mladenov
31. октобар 2011. у 02.52
... batke, manje slajfovanja i proćiće te.

Eto, još jedno dobro sam učinio za tebe, bre bre :)
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
31. октобар 2011. у 03.50
Sto jes jes!

Ja ovde dolazim da praznim kloaku, a Tamponov ocigledno da bi se gadjao tramvajima, zato ga je bakina upadica van teme isprovocirala do imbecilnosti!

Brko nemoj vise da ga zezas molim te, vidis kakva je budalina on će stvarno da ode da se gadja kamenicama na buseve, tramvaje, trolejbuse i ostala vozila javnog saobracaja, pa ćemo onda morati da skupljamo ovde pare za kauciju da ga puste iz apsane, da bi imao ko da nas zabavlja...

Tampi ja nisam naći, ja sam vise narcis, gavran je lepa 'tica serachica, a to što Brka od tebe uvek napravi majmuna, e brale za to si sam kriv jer se palis ko hepo kockica i zakopcavas otpozadi.

Ako Tampi nastavi da vredja, odgrize i meni i Brki s qrca ledja!

Tebra tampi, oladi malo, zar ne vidis da se sprdamo sa tobom??

Velika si zloca, ne valja ti poso sto zezas brku na niske fore za shebano rame, ne dao ti bog da i ti dopadnes ozi doktorima „genijalcima”...

Ajde iskuliraj malo, eto izlupetao si se opet, pa ostao ziv...

mladenov
31. октобар 2011. у 04.07
ptico kenja'lico, jel i tebe boli desno rame. Tebe boli ne samo zbog slajfovanja nego i od brojanja love pirgavoj svakog meseca.

E svaka cast kumu vudu koji ti je nadenuo pravo ime :)

Hajte gluperde izlanite se šta vas još boli.
Boli rame, boli Ozilend, otisao bi iz Ozilend, ali dobicu po gu.zi od Lukrecije Bordzije. Zivote skote! :(((
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
31. октобар 2011. у 04.42
Mene boli qrac ali ti si ocigledno puko skroz na skroz sa zivcima!

Mora da te lecio cuveni australijski neurolog Dr. Suresh Nair in Nepean Hospitala koji sad konacno trune u zatvoru gde mu je i mesto ali nazalost ne zbog svoje genijalnosti na operacionom stolu.
Dobro si ti i proso ako te je taj lecio...njegovi pacijenti se obično ne zale lično jerbo mrtva usta ne govore...

A možda si tako rođen, retardirana zivcana budaletina, pa te je immigration doktor pustio ovamo samo da bi lokalnim retardima i budalama podizao prosek. Zato im se ti divis, jer si veca budala od njih.

Rekoh gore nema vece budale od australopitekusa u celom commonwealth-u, povlacim reč; ti si veca budalina!
Evo ja te predlazem za iduce Commonwealth Games, u disciplini Najveca Budalina Commonwealth-a, Tamponov predstavlja Usraliju!

Zlatna medalja ti je zagarantovana!
bananas
(Ghost)
31. октобар 2011. у 04.46
Kad smo kod doktora, da kažem da sam upravo sa nasom doktorkom imala bzvz iskustvo. Žena clan drustva Lako ćemo. Ne bih da detaljisem, ona mi se desila u periodu kada je bilo dosta problematike sa malim detetom posto je islo u vrtic pa svaki cas bolesno. Bila sam vise na granici snaga a njen tretman... Uglavnom, natrcim jednom na Induskinju doktorku, predivnu ženu. Saslusala me, pogledala dete a onda me pitala „and how are you”? Ja sam je pogledala i pocela sam da placem. Ona nasa koza me nikada nije ništa pitala u tom smislu itd. Zato je moj stav uvek bio da kod naših doktora trebaju ići samo oni koji ne znaju jezik. Daleko im kuca.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
31. октобар 2011. у 05.02
baba ti tvrdis da tampija znaš lično.

Jel oduvek bio tako blesav ili je dobio australis retardis od njegovih koljega „genijalaca”??
bananas
(Ghost)
31. октобар 2011. у 05.07
Znaš, dosadan si vise sa tim „baba”. A ja znam sto posto da smo tu negde po godinama.

Mladenova možeš direktno da pitas sve sto želiš. Ubeđena sam da će ti izaci u susret.
bananas
(Ghost)
31. октобар 2011. у 05.47
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
31. октобар 2011. у 06.30
Eh bako sad se ti kao nešto na mene ljutis..pa znaš ti da ti ja tepam.

Zapocela si svadju onomad gore kad si spomenula vandale što se bacaju kamenicama na javni saobracaj, Tamponov popeezdeo, demolirao ceo stan, polomio keyboard i monitor, isprebijao ženu nu krivu ni duznu, dosla murija, strpali ga u ludaru da se smiri do ujutru i ti bi sad da ga ja nešto lično pitam kad znaš da nije tu...

lep ti novi avachmar ali nije u „duhu” halloween. Ili ti je rkono autofokus (canon=sranje) ili stvarno u soft fokusu licis na debelu Jo Brand u kom slučaju bi se zaista uplasio od tebe! ;-))

mwah-mwah!
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
31. октобар 2011. у 06.32
Nego, sad kad si već ovde napravila peechvajz i zapocela svadju, reci ti nama da li je on oduvek imao probleme na nervnoj bazi ili mu je to otkad se druzi sa australopitekusima?

mladenov
31. октобар 2011. у 06.35
A ti ptico kenj'alico pobedio bi u disciplini pljuvanja po svemu sto te okruzuje i gde živis, samo ne bi pljuno na najveceg krivca za tvoje frustracije i tvoj promasen zivot - na sebe.

Hajde malo kuku lele u tandemu da vas čujem koji vas zivac boli.
Za rame sam vam dao preporuku kako da ga izlecite, a od bananas imate preporuku onu na slici: If you do not love it, LEAVE!
bananas
(Ghost)
31. октобар 2011. у 06.39
Mraven,
proveri priv. poruku.
mladenov
31. октобар 2011. у 06.40
... probaj da pljujes vertikalno i ubosces metu, i biće pravi i pun pogodak.
bananas
(Ghost)
31. октобар 2011. у 06.50
Mladenov,
nemoj da si optimista. Znaš onu, prob'o jedan pa se...
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
31. октобар 2011. у 07.14
Ooo..u loodnici ima internet pa nam se Tampi javlja sa treninga za Commonwealth Games! Stvari se definitivno poboljsavaju u public health sektoru...

Još kad Tampi donese zlato za usraliju...biće idol cele nacije!

Bako nema poruka..

nedns
31. октобар 2011. у 07.53
Covece , niko se nesvadja kao mi Srbi. Pa mi smo jedna od
najzaostalijih nacija na svetu ,u 21 veku imamo vise od 29 % nepismenih
i vi majmuni poredite Engleze i Ozije sa nama???? Pa sto momci niste ostali u Srbiji da je pomognete nego ste dosli ovde da natovarite dzepove sa dolarima !!!Koje hipokrate !!
Najsmesniji mi je Srbo-englez ili Raven kako sebe zove, pa
šta radis ovde covece ??Sto neostade kod pomija u Londonu da kisnes 250 dana u godini ,nego si dosao ovde da se suncas?
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
31. октобар 2011. у 08.06
bas tako bato, doso da osuncam kloaku, da ubijem budj i chmarne gljivice od vlage u pomijari i da malo podsetim ove kolonijalne robijase ko im je mama, a ko tata, da prestanu da se skidaju goli pred kraljicom. A ti si novi Tampijev drug iz loodnice, or what?
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
31. октобар 2011. у 08.07
A ti si kao pravi srbin, koji sedi u srbiji i pomaze? ahahahha
nedns
31. октобар 2011. у 08.16
Da i još nešto..
Pricao sam sa mnogim ozijima i svi su znali gde je Srija dok
Ameri misle da je to u Africi , po ekonomskim statistikama tamo i pripadamo, nazalost.Volim svoju Srbiju ,čak sam i probao da se vratim
i izdrzao sam tamo samo 2 godine, korupcija na sve strane, potplaceni
politicari i radnici u državnim institucijama, Razni Miskovici,
sisate pevacice koje od pevanja prave milione a imaju 2 razreda osnovne,
direktori sa lažno kupljenim diplomama,totalno moralno posrnula država
kojoj na svu sreću daju pare na kasikicu inače bi već odavno grcali u još većim dugovima,popovima i episkopima koji semeđusobom svadjaju
preko novina,podeljenoj crkvi,svrsenim srednjoskolcima koji pitaju da li je okean slan, ... tako mogu da nabrajam do sutra, josjednom - nazalost!!!

nedns
31. октобар 2011. у 08.24
Jesam, ja sam pravi Srbin , i pomazem kad god to mogu i nebih da se hvalim sa tim. Otac mi je iz srpske stare prestonice - Krusevca
Nisam izbeglica iz Bosne ili Hrvatske , nisam peder ni pedofil ,
i nisam iz mesanog braka , ne znam da li možeš isto da kažeš za sebe Ravenu?
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
31. октобар 2011. у 08.32
Dve godine u Srbiji posle zapada?

Respect!

Pomovi kažu da se glupom i siromasnom ne može pomoći.

Posle 20 godina u pomijari, ja se vise i ne secam kako je tamo. Samo mogu da kažem da mi je ova izgrednicka kolonija po shvatanjima i merilima sličnija tim našim zadrtim vrednostima negoli pomijara.

Kako „genijalci” australopitekusi kažu; don't change a thing and she'll be allright mate!

Mene ovo podseca ko za vreme tite; dok se gornja garnitura casti, krade i proneverava, mrvice sa stola padaju i za obične misheve...

Kad nestane ruda i prirodnog bogatstva, onda ćemo da jedemo pesak!
mladenov
31. октобар 2011. у 08.39
Evo sad će ruda nestati, samo sto nije. I ti ćeš svisnuti od sreće... a malo posle kad te prođe trazices penziju od Australije.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
31. октобар 2011. у 08.40
E onda mora da sam ja „krivi” Srbin iako nisam ni peder ni pedofil, iako si ti definitvno nakrivo nasadjen, iako vices da si straighter than me!

Zna se ko je ovde peder a ko pedofil, procitaj malo temeljnije od početka pa će ti sve biti jasno.

Nego da te pitam nešto...od svih kontroverzija u ovom postu ti si se odma uhvatio za pedere i pedofile...zašto?

Možda zato što si ovde nov, pa trazis svoj identitet?

Izadji slobodno iz klozeta, primamo mi svakave ovde, eno onomad neko nakaci sliku crkve sa pederskom zastavom...
nedns
31. октобар 2011. у 08.49
pa znam da primamo svakakve, zato si ti tu,
jedna pederska poslovica za tebe
Ja dam znak sa tri prsta , a tebi kitu usta! bas se rimuje ,a?
Good on yaaa, mate
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
31. октобар 2011. у 09.16
jeste da...

Moj ti qrac leptir masna...
Nije u stihu al ti lepo stoji!

Stoji ti lepo ko australopitekusu zastava na golom dupetu.. ahhaah
CikaBrkica003
(Student)
31. октобар 2011. у 23.54
„Za Pravog Srbina” imam jedan savet za tebe, pravi srbin nikada ne kaže da je pravi srbin a kamoli da reklamira svoje poreklo hehe nego lopatu u ruke jer si pravi seljak.

Pozdrav

mladenov
01. новембар 2011. у 00.42
vidi zivcanoga sto lupa
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
01. новембар 2011. у 03.20
Tampi kako si prosao sinoć u loodnici?
Jesu ti samo rokali inekcije za smirenje ili su morali malo i da te biju da se smiris?

Opet lupaš, zna se ko je ovde zivcan i opet ćeš da ispadnes majmun!

Evo može tvoj novi drug peder da te malo nagoozi sa tri prsta, dok ti njemu kitu usta...

Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
01. новембар 2011. у 03.20
Tampi kako si prosao sinoć u loodnici?
Jesu ti samo rokali inekcije za smirenje ili su morali malo i da te biju da se smiris?

Opet lupaš, zna se ko je ovde zivcan i opet ćeš da ispadnes majmun!

Evo može tvoj novi drug peder da te malo nagoozi sa tri prsta, dok ti njemu kitu usta...

mladenov
01. новембар 2011. у 06.06
Pa covek priznao da se lecio od zivaca. A i ti nisi ništa bolji čim dangubis ovde, postiras 2 puta, trazis da pyzdis na nekoga.

A nema nikoga, sad i ja bezim da te ostavim kao go.vno na vetrometini.

P.S. Još malo pa će AU rudnici da presuse pa eto i tebi radosti.
Kako si preziveo poletanje Kvantasa?
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
01. новембар 2011. у 06.46
Znaci dobio si po tamburi sinoć od nadleznih organa, pa veceras rano u kucicu da lizes rane... dobro, dobro, neka odahnu malo prolaznici od tvog kidisanja i laveza.

Sinoć opet nisi popio pilule, pa si zato dobio opet po goozi..valjda ćeš jedared da naucis da se ne jede sve sto leti...
mladenov
01. новембар 2011. у 07.26
Dobro rece onaj nedns da ste hipokrite, a ja bih rekao da si ti onaj notorni (outstanding), ne samo zbog toga sto mrzish zemlju u kojoj živis - rugas se i ismejavas njene narode, zlurad prema njenim problemima, nego sto skaces kao mlad maj'mun u uzdrmanom kavezu čim krenem da se prepirem sa brkicom, a mene ismejavas zbog navodne podrske bananas.

Što se ne pogledas u ogledalo?

P.S. Šta ti je on: brat, topli brat, shvaler, dubler, klonirani, usvojeni, koji moj?
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
01. новембар 2011. у 11.28
Tampi tampi...

Tuzna si ti figura 100%, iako si najveci pajac koji je ikada postojao na ovim diskusijama.

Tebe ovde svi podsmevaju, ukljucujici i Baku, koja ne propusta da ti ga metne kad god otvoris ljubicu, sto ti radis stalno i na svakom topicu gde se pojavis! Najcrnje je to što ti sam sebe ismevas i redovno ispadas majmun, a da toga nisi ni svestan. Redovno masis teme i lupetas ko otvoren prozor u sred kijameta i čim neko nešto kaže sto ti se nesvidja udaras u psovke i lične uvrede.

Ima li neki diskutant sa kojim si se ovde popeechkao, a da mu nisi rekao da je nacista?

Ko ti je ovaj „pravi srbin” nends? Da nisi možda otvorio drugi nalog posto te svi starosedeoci ovde tretiraju ko pajaca čim vide „tamponov” u postu? Ili je to tvoj novi ortak od sinoć iz loodnice, znate se preko Mise49?

Tebi bato ni pilule više ne pomazu...
Puko si skroz naskroz, reko bi ti „idi leci se” ali ti sot bi te lecili su isti „geniajlci” ko ti...

Rekoh ti onomad, bolje ti je da cutis i sedis u kucici, ne vredi ti vise da bulaznis kad od tebe čak i Brka redovno i svaki put napravi majmuna...
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
01. новембар 2011. у 11.32
Pitas šta mi je Brka?

Evo da ti recem, Brka je TamponovTerminator i krajnje je vreme je da promeni ono „student” u „TamponovTerminator” jer je zavrsio studije i dogurao do doktorata u nauci „kako sa uspehom ismejavati glupavog Tampija”!
bananas
(Ghost)
01. новембар 2011. у 16.10
Kako se lepo zabavljate :)

Juče izvucen konja po imenu Drunken sailor ali, kao što se zna nije pobedio. Dvojica kolega su dobili po 28$ jer su imali pobednickog konja. Placali smo 2 i 5$ izvlacenje.

Haug!
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
01. новембар 2011. у 19.26
Ma to ja njemu tepam bako, mi se svi ovde na taj lepi srpski način družimo. Umesto da se takmicimo ko ima većeg djoku, mi se nadmecemo u disciplini ko je veci Srbin po svadji ;-))

Šta bi ja radio bez Tampija, kad god otvorim topic, on ga sa svojim nebulozama napravi najpopularnijim. Onda dodje TamponovTerminator i nacisto ga shebe u pojam, a dalje kako ide znaš, uvek se zavrsi sa posetom loodnici i crvenim pilulama u doope ;-))

Nego vide li onu „bedeviju” sto je pobedila na modnoj reviji kolonijalnog „Ascot-a” i njen outfit?

Sa koznim ojacanjima, pa se još zakopcava otpozadi, komplet sa imitacijom doktorskog ogledalceta iz predprozlog veka nakalemljnog na tintaru. Definitivo je tema bila „loodnica fashion”...

Još joj je samo falila au zastava na booolji, sa captionom „god save the Queen” i mogla bi odma na garden party kod Julazovke Muppet! ;-))

Australopietkusi nemaju oko za modu, da ebe oca, nisu svesni da su orijentalke most stylish kad je u pitanju fashion. dovoljno ti je da se prosetas po centru sela sydney za weekend uvece i sve će ti biti jasno!

Mwah-mwah!

Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
01. новембар 2011. у 19.28
Zaboravih da te priupitam, da si isla vamo na vasar, tj „seljacki Ascot” kakav bi ti sesir nakachila?
mladenov
01. новембар 2011. у 19.36
ptico kenj'alico, jedan od retkih, a možda i jedini, si ti koji se brukas ovde godinama. Mnogi su te ismejali, mnogi nisu imali srca za to.
Nisi dzaba zaradio nadimke kao sto su 'englez u opancima', 'englez sa prazilukom', 'ptica kenjalica', 'Srbo-englez', 'Raven_UKu.rcu', itd.
Zaista svaki ovaj nadimak ti perfektno stoji. Najveca tvoja budalastina je kad si se pohvalio da si Englez misleci da ćeš nas fascinirati i izazvati postovanje, ispalo je obrnuto - izazvao si veliku sprdnju na sopstveni racun.
Drugi bruka ti je kad si se odao da si papucic Ozijki i kad si priznao da te vodi du.petom za nos kroz svet.

O tvojoj zluradoj vecitoj opsesiji problemima zemlje u kojoj živis je posebna prica, a prvenstveno govori o tvom ukakanom zivotu o comu govori i to KAD i koliko dugo si prisutan na ovome forumu, a šta ostaje za bitnije stvari(ako uopste postoje u tvom slučaju).

Zato ne pricaj o nečijem brukanju jer opet ispadas kontraverzan i hipokrita - neko ko vidi trun u tudjem oku a ne uspeva da vidi balvan u sopstvenom.

P.S. Po tvojim odgovorima (duplim i sadrzajnim) vidim da se ljutis.
Neka vazi ona parola koju i sam često koristis: „Ko se ljuti upadne mu kruti”
mladenov
01. новембар 2011. у 19.41
... evo dok sam otkucao tekst, ptica kenja'lica postavila još par postova u kojem me ucestalo pominje.
To samo govori da sam ga doveo do ludila, i da treba da oladim, jer ako i njemu popucaju zivci, koga ćemo zayebavati.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
01. новембар 2011. у 20.57

tamponov

01. novembar 2011. u 19.36

ptico kenj'alico, jedan od retkih, a možda i jedini, si ti koji se brukas ovde godinama. Mnogi su te ismejali, mnogi nisu imali srca za to.
Nisi dzaba zaradio nadimke kao sto su 'englez u opancima', 'englez sa prazilukom', 'ptica kenjalica', 'Srbo-englez', 'Raven_UKu.rcu', itd.
Zaista svaki ovaj nadimak ti perfektno stoji.
______________________________________________________

Stoji tampi, stoji!

Englezi obozavaju „opanci”. Još ako su u pitanju oni od traktorske gume, tj „srpske najke” eto sreće! Zam jednog Engleza koji organizuje bus ture u Guchu na trakmicenje trubaca svake godine, da samo vidis slike pijanih engleza u shajkachama i opancima!

Imamo i mi praziluk u Engleskoj, jesi probao Baxter's Leek and Potato soup? Best thing since sliced bread! Kažu da ima smirujuce dejstvo na zivcane, pa će ti taman dobro doći. Pozuru da rezervises konzervu, kad stigne iduci brod iz Mother England!

Ptica-kenjalica? Priznajem i sam da ovde dolazim redovno da praznim kloaku. A ti se redovno „namestas” ispod gore-navedene, jer ti prija kad te gavransko vnugo pichne među oci carne! Evo baka će ti reći da to dobra sreća kad te ptica posere!
__________________________________________________________
Najveca tvoja budalastina je kad si se pohvalio da si Englez misleci da ćeš nas fascinirati i izazvati postovanje, ispalo je obrnuto - izazvao si veliku sprdnju na sopstveni racun.
Drugi bruka ti je kad si se odao da si papucic Ozijki i kad si priznao da te vodi du.petom za nos kroz svet.
___________________________________________________________-
Srbo-Englez je cinjenica, tu nema šta dalje da se objašnjava, a da sam u qrcu, i to stoji, svako ko je u ovu poganu koloniju nije dosao is srbije nego iz neke uredjene zemlje ovde se nadje u qrcu!

Ja bar moju ženu ne bijem i maltretiram bez razloga, ko ti sinoć, pa si zavrsio u loodari...ahahhaah
___________________________________________________________
O tvojoj zluradoj vecitoj opsesiji problemima zemlje u kojoj živis je posebna prica, a prvenstveno govori o tvom ukakanom zivotu o comu govori i to KAD i koliko dugo si prisutan na ovome forumu, a šta ostaje za bitnije stvari(ako uopste postoje u tvom slučaju).
______________________________________________________________

Nema zluradije face ovde od tebe, ti si taj koji sve redom vredja i naziva pogrdnim imenima, stam da te bude što se smejes Brkinom ramenu, video bi tebe kad bi te ti tvoji „genijalci” sredili, onda se ne bi smejao tudjoj nesreci.
Ovde sam prisutan stalno jer mi je zelja, kako mi tvoj drug rece, da postanem od krivog „pravi Srbin” ko ti, pa posto nisam plemenit i cojstven kao on, okajavam svoje grehe ovde na SC tako što pomazem tebi ludom Tuti Bugarinu da se opasuljis i opametis!
________________________________________________________________
Zato ne pricaj o nečijem brukanju jer opet ispadas kontraverzan i hipokrita - neko ko vidi trun u tudjem oku a ne uspeva da vidi balvan u sopstvenom.
___________________________________________________________

OK, I'll give you this one; Ja kontroverzan i hipokrita a ti glup, smesan i zao! da nis deda bio bi ZLA BABA-VESTICA!
____________________________________________________________
P.S. Po tvojim odgovorima (duplim i sadrzajnim) vidim da se ljutis.
Neka vazi ona parola koju i sam često koristis: „Ko se ljuti upadne mu kruti”
___________________________________________________________

Znaci dobio si juče u loodari „kruti”, da se smiris?
Evo ti danas moj „labavi”, tebe i labavi može da zabavi! ahahahahah
CikaBrkica003
(Student)
01. новембар 2011. у 23.14
Tamponov znaš šta? Znaš li na koga ti me posecas, na Andrew pre nekoliko godina bio BBQ parti kod njegovog najboljeg prijatelja Adama koji je bogat i vodi uspesan biznis i tako Andrew pravi se pametan i zeza najboljeg prijatelja domaćina Adama pred svima i zezao i druge goste ne ne nije bio pijan i tako on pocne opet da pametuje i zeza Adama dok mu nije pukao film iako mu je receno da se okane od njega nekoliko puta a on opet na njega a Adam dobar bokser opali sakom u njegova rebra a Andrew je pao ko pokosen i pocne da jauce kao beba pa svi su smijali njemu a njegova žena nije ni posla njemu da mu pomogne da se digne a njegova deca su od sramote nisu mogli nešto da kažu. I ja saznam da je Andrew uvek radi to svima i da je mnogo glup da bi shvatio da ga niko nevoli jer jednostavno nezna da je glup i još nezna zašto niko ne dolazi u njemu posetu ili ga zove u posetu osim da dolaze u posetu i zovu zbog njegove žene ili dece. A Adam mu kaže da se otkulira iz njegovog zivota a on još oce da ide u posetu zbog njegove i Adamove dece hehehe pa Adam zovne njegovu ženu da ga pozove kuci jer mu je bilo sramota da ga izbaci njega iz kuce pred njegovom decom jer ga izbacio iz kuce prije. Bas me ti na njega posecas jer ti si jednostavno glup da bi shvatio da ne želim da spustim na tvoj nivo ili na te tvoje uvrede i provokacije. Ponekad pomislim da ti i Vudu ste braca jer ni on ne shvata zašto dobija on minuse i da ga niko nevoli na svim forumima. Ima izreka ako jedan kaže da si glup onda je njegov problem ako dvojica kažu da si glup onda njihov problem ako trojica ili vise kažu da si glup onda imaš problem. Zato popij tablete ne zbog mene nego sebe I druge.

Pozdrav
mladenov
02. новембар 2011. у 03.34
ptica kenjalico, menjaj nik i onda se drzi sledećeg:

- ni za zivu glavu ne kenjaj da si englez ni kod Engleza a naročito ne kod Srba jer će te ismejati kao i na ovome forumu

- ni za zivu glavu ne pominji ozijku niti da te vuce du.petom za nos jer otkriva tvoju pravu prirodu papucica, sasvim suprotno od onoga kakav želiš da se predstavis na forumu. Plus da ne otkrivas tvoju zivotnu sagu i mizeriju. Izbegavaj „ja bih ovako, ali mi žena nije dozvolila”

- daj obogati svoj repertoar diskusija, ne samo kako ti je teško i kako ti je ova zemlja kriva jer postaje dosadno i to kod pametnih ne prolazi, svi će zakljuciti da si luzer i gde je pravi problem.

Po meni najbolje je da si ostao u Londonu, bio bi u prednosti u odnosu na ostale Engleze jer bi mogao da se držiš za seljacke opanke dok se.res. Ovde se.res a nemas zasta da se držiš pa te svi zayebavaju kad god požele.

Brkatu zivcanu sominu nisam ni citao, ali posto vidim da je nakakio puno, upotrebicu citat jednog pametnog coveka, primenjeno na vas obojicu posto ste se obijica jako potrudili (ocigledno da ste obojica dangube i besposlicari):

„Šta mogu da drugo uradim sem da se izvinem prisutnima, uvek sam na netu bio magnet za razne manijake koji o meni pišu disertacije na pet ekrana..”
mladenov
02. новембар 2011. у 03.39
... hajde sad obojica pljunite u shake, tastaturu u ruke, ocu roman o sebi, tom numero II, jeste čuli???

Dok se vi potrudite i iscukate, ja odoh da radim nešto pametno.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
02. новембар 2011. у 04.11
Tamponov ponavljas se ko pokvarena ploca!

Idi kod tog tvog druga sto ga tu sad citiras pa se ceo dan izvinjavaje i jadajte jedan drugom kao ste vi ustvari neshvaceni genijalci i onda ga za kraj popusite jedan drugom!

Ajde pajac, malo promeni repertoar, Terminator te opet shebo pravo pesnicon u rebra! ahahhahahahha
mladenov
02. новембар 2011. у 04.40
Vidi vidi engleza kako je vulgaran.
Mesavina engleza, Srbina i crncuge dobije se neki hibrid pacenik koji nezna vise ni gde ni kome pripada.

P.S. Razocarao si me, jbga, ja sam ocekivao roman bar na nekoliko stranica uz pomoć tvog brkice dr.kice.
I ti posustajes.
HAAAAAAAAAHAHAAAAAAAAA
bananas
(Ghost)
02. новембар 2011. у 04.51
Mraven,
Nisi ti prvi koji je probao da me zavadi sa mladenovim. On i ja smo tu ipak duže od tebe, još dok si ti zivotario u svojoj UK. Zato ti kažem cisto da znaš.

Ne volim sesire i te kurcice koje nabedjene dame natakare na glavu. Nosim bezbol kape, njih volem. Si zadovoljan ptic?
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
02. новембар 2011. у 05.47
Bako, otkud tebi ideja da ja ocu da te zavadim sa tvojom „Guzanom”??
Pa on je oduvek bio tvoj „accessory daawg”. Mogu da te zamislim kako ga setas po plazi tamo u vasem selu sydney; Ti pijana ko Paris Hilton, a tamponov tvoja accessory pudla, proviruje ti iz torbice i njusi ti peecu, samo mu se „federi” na vusugla vide ... ahhahaha

Ja mislio da si ti neka baba-fashionista, sa sve ti silni objektivi i foto skalamerije, a ono ti nosish baseball chkapice i army boots...
Bas si me razocarala, ja teo da te vodim na Royal Ascot iduce godine, tetka Liz ostavila dve karte kad je bila na caju pre neki dan, a pirgava ne može jerbo joj se stikle zabadaju u blato, ali sad kad znam istinu o tebi, nema ništa!

reci nam molim te, posto se hvalis that u two go back a loooong way, jel oduvek bio ovalo blentav ili je to otkad ga ovde svi zezaju da je pajac???
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
02. новембар 2011. у 05.49
Tampi ja sam oduvek bio vulgaran jerbo sam Vulgarian, a šta si ti?
Ti si bulgarian! ahahaah

Tampi Bugarska Ruza! a sto lepo smrdis...hahahaha
sidtak
02. новембар 2011. у 06.48
Rave,još malo pa 100,mislim da će ti biti najjjduzi post...
sidtak
02. новембар 2011. у 06.54
Samo za veselo drustvo,ma za sve posetioce ovih diskusija od mene:SHEVhttp://www.youtube.com/watch?v=KzeuwBeEUIU&feature=autoplay&list=PL6987E8985E3E1FD4&lf=rellist&playnext=1A TAMBURASHI!!!
sidtak
02. новембар 2011. у 06.57
Banans,ovo te cheka za par godina kad budes na holidej u tvoje selo:http://www.youtube.com/watch?v=Po6q2jVoxL4&feature=bf_prev&list=PL6987E8985E3E1FD4&lf=rellist
sidtak
02. новембар 2011. у 07.05
Mraven,Bambus u moodoo slusaju sigurica ovo:http://www.youtube.com/watch?v=z8dvmFvl5d4&feature=related
sidtak
02. новембар 2011. у 07.08
Deda zhUPA,KRKLEC MARIO I LEA,OVO JE ZA VASE USHI:http://www.youtube.com/watch?v=QZiJ9nJ958M&feature=related
bananas
(Ghost)
02. новембар 2011. у 07.32
Mraven,
mlooogo si radoznao? Šta si se uhvatio za mladenova i strikas rolke, navalio „kakav je, kakav je” pa nikako da stane!?!?

Elem, kupi ženi ovo da lakse gaca:

http://www.weddingshoes.co.za/range_heelstopper.html
Ili ovako nešto:

http://www.episode.com.au/wordpress/?cat=216
Sidtak,
nemas ti pojma. Nisam slusala tamburase ni kada sam živela tamo.
sidtak
02. новембар 2011. у 07.37
E JBG,kad se vratis tamo obecavam ti da te vodim samo na jednu svirku ima da se zaljubish u tamburashe do veka,veruj mi.
bananas
(Ghost)
02. новембар 2011. у 07.48
U tamburase da se zaljubim velis? A za koga ti mene to smatras, je l ti ja licim na nekog da pada na tamburase?? E svasta ću procitati... Mene što se muzike tiče najviše zanima r'n'r a tamburase i narikace ostavljam tebi.
bananas
(Ghost)
02. новембар 2011. у 07.48
U tamburase da se zaljubim velis? A za koga ti mene to smatras, je l ti ja licim na nekog da pada na tamburase?? E svasta ću procitati... Mene što se muzike tiče najviše zanima r'n'r a tamburase i narikace ostavljam tebi.
sidtak
02. новембар 2011. у 07.56
Nisam imao zle namere za tamburashe,ok slusaj i dalje rnr,i ja sam dok sam bio mladji al sad sve pa i tamburashe,pozz.. i nemoj zameriti.
sidtak
02. новембар 2011. у 07.58
101.rekord.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
02. новембар 2011. у 07.59
Dobro mala fiddluje svaka joj cast!

Još malo pa ko pokojni Janjika Balash i Tamburica pet!

Kažu irci da je violina tj. fiddle (irska verzija) djavolji instrument. Ili ga volis ili mrzis, nema ništa između!

A zna se šta Koja iz Discipline kaže; With a mouse in your hand you need no members in your band!

Ima mala talenta, trebala bi da kontaktira ortodoksne kelte, oni su pre par godina imali zesci following kod nas a mislim da bi se bas dobro sa njima uklopila.

Bako, pa kako to da nisi fashionista, a znaš za sve ove moderne accessories i za „fuck me” wellington boots?

Tamponov, KISS MY BLACK ASS!
(a onda možeš i english, serbian, gypsy, po kom god redu hoćeš!)
bananas
(Ghost)
02. новембар 2011. у 08.06
A je l ti to gooza crna jer je dlakava?

:P

Ove zelene gumene cizmice sa masnom su ki porucene za tvoju pirgavu. A ove andromolje za stikle lako se naruce preko neta. Vidis kako ti otvaram oci i sirim vidike, možeš slobodno da mi se zahvalis.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
02. новембар 2011. у 12.08
Pošto nećeš da nam ispricas istoriju Tampijevih mentalnih poremecaja onda pitaj njega da ti isprica kakva mi je gooza i da li je slana, slatka ili dlakava čim „odradi posao”! ;p ;-)) Siguran sam da će ti izaci u susret!

Znaci zelene wellingtonke za Pirgavu...njoj se vise svidjaju thongs verzija, ali tetka je ljuta na nju zbog nedolicnog ponasanja njenog (odavno, posle 100 postova ebo te..) navedenog sunarodnika, njegove gooze i au zastave, pa ne bi znao da li su thongs bas dobra ideja za Ascot... Ujla Phil je rekao da će iduci put da gadja zastavobooljase kopljem pravo u groove!

Mwah-Mwah!

struktura
(Bene Gesserit)
02. новембар 2011. у 16.17
Pusti ti mladenova, ja vise tebi, kao vlasniku verujem. Dakle, je l okrigla, palacinka, obesena, četvrtasta, dlakava i koliko, celava, bubuljicava, sa oziljcima cireva iz mladosti ili već kakva je? Daj detalje da mogu lakse da te vizualizujem. Mentalni sklop vise nije tajna ali zato sve ostalo jeste. Imaš li brkove, jesi celav, any love handles daahlink?
mladenov
02. новембар 2011. у 21.31
Ja rekoh da ovde nema za šta da se ufati kao sto je imao u Londonu, a on sad moli bananas da mu kaže za šta da se ufati.
Pa što se ne ugledas na svog brkicu dr.kicu, vidis kako se covek ufatio za Andrew i Adama (cudi me da se i za Evu nije ufatio, valjda je drzi u rezervi).
Tako ti možeš za neke vidovnjake, vracare, Tesline smrtonosne zrake...
Ako vam bas ne podje nikako za rukom, ja ću vam obojici predloziti na kraju za sto da se ufatite.
CikaBrkica003
(Student)
02. новембар 2011. у 22.23
Tamponov pa ti si nacisto puko, pa ti si još gori od Andrew-a kao sto bi tvoji aussies genijalci bi tebi rekli „mate you need your head checked” Raven pusti ga kad on ni sam nezna da je on puko i još oce neko da igra sa njim jer nema kog da igra snjim.

Pozdrav
mladenov
02. новембар 2011. у 23.26
Ma pametan si ti brkice dr.kice, praded Adam mi je u rodu, snas ti kako da me zayebes (kao papir du.pe).

I ti si me razocarao, ocekivao sam referat na nekoliko strana, kad ono mijuuuuda. A juče ste se bas potrudili obojica.
bananasПорука негативно оцењена. Покажи

bananas
(Ghost)
03. новембар 2011. у 06.24
Pitam se kako je ko preziveo Brkicinu pricu o Endiju i Adamu. Mene poce neko gusenje, bez zezanja. Mislim, koji je to polu svet da se tako ponasa u drustvu? I taj davez i onaj „frajer” sto ga je odalamio. To k'o neka skupina ludaka, mogu da ih zamislim, razgalamili se, žene se raskokodakale, deca ciche okolo, neko natezanje i nadmudrivanje i onda, kurslus! Eeee Brkice kad si samo zivu glavu izvuk'o, zamisli da je ruka tog sa tankim zivcima poletela u pogresnom smeru, mogao si da zaradis i gluvocu da se kojim slučajem zaustavila na strani glave gde ti je uvo :(.

Ja takvih avantura nisam imala. Ljudi se ponasaju ok (i nasi i njihovi i tim redom), eventualno ako neko malo vise popije pa pocne vise da prica i na tome se zavrsi. A ti jadan šta ćeš, moras da cutis i trpis mada, nije mi jasno zašto se deca izlazu takvim agresivnim situacijama? Ocito ova dva krembila na decu ni ne misle.

CikaBrkica003
(Student)
03. новембар 2011. у 22.10
Bananas pitas se ko se tako ponasaju e moj e moj pa tako tamponovi „aussie genijalci” se tako ponasaju ali to nije sve i balkanci isto se tako ponasaju još od bivše juge koji ponekada potegnu pistolje ili nozeve. Andrew je zasluzio udarac u rebra i to samo jedan udarac puff padne ko pokosen jauuce ko beba hehe jer je bio glup i nije znao kada treba da se seta. Mogu da pricam i o našima ako oćeš svejedno. Bananas ako nisi dozivela takvo ponasanje makar jednom u tvom zivotu e onda stvarno imaš super zivot bez sranja.

Pozdrav
CikaBrkica003
(Student)
03. новембар 2011. у 22.16
I još nešto Andrew i Adam nisu bili pijani ako si procitala pricu nego Adamu jednostavno puko film jer mu je dosta njegovo pametovanje i vredanje pa mu je lepo reko da se okane a on još na njega i tako dobio udarac u rebra da bi on shvatio da se okane od njega a on glup još ne shvata i još mu polazi u posetu hehe.

Pozdrav
mladenovПорука негативно оцењена. Покажи

mladenov
03. новембар 2011. у 22.24
Ti obrati paznju na svoje ponasanje jer si ti izazvao celu ovu svadju i ne samo jednom, licemeru neopevani. Da nisi kao neki divljak i huligan nasrnuo na mene iz cista mira ova bi se diskusija zavrsila sa 10tak postova.

Kad sam rekao onome tvom pobratimu da se pogleda u ogledalo vazi i za tebe.

Huligan na ulici i huligan na diskusijama ista stvar.

P.S. Mene optuzuje, a uvek me prvi napada, UVEK, uprkos mojim molbama da ignorise moje postove jer ne ume civilizovano i bez vredjanja da diskutuje.
mladenovПорука негативно оцењена. Покажи

mladenov
03. новембар 2011. у 22.44
Uobrazio da je nešto pa daje sebi za pravo da komanduje kakav će biti tok diskusije, da li se neko pridržava teme sto posto, i da li odstupa, uz to ne bira uvredljiv recnik, i to sve kao „padobranac”. Da je bar on otvorio temu pa hajde.
Kad smo kod toga, da li su ove diskusije zabavnog tipa, ili sve ide na nekakvu komisiju pa u Ujedinjene nacije, pa se tamo cita kao neki referat, pa mora sve pod konac, ne znam?

Ali znam te sad vrlo dobro, tvoje uvrede me ne zanimaju kao ni smrdljiv sir, kao da pricas zidu, a odgovoricu ti bez pardona.
bananas
(Ghost)
05. новембар 2011. у 16.57
Brkice,
ako je to merilo srećnog zivota, onda ga imam. Ali, ja ne mislim da jeste (merilo). Nakrivo nasadjenih ljudi ima u svakom narodu i po tako tim okupljanjima sasvim može da kresne varnica zbog neke gluposti. Ništa novo. Neki ljudi vole da palamude a ne znaju da se zaustave, bilo trezni ili pijani. Ja nemam dodira sa takvim narodom. Srećem naše ljude i sa njima se družim, a od onih koji nisu nasi imam nekoliko fer i normalnih osoba sa kojima nikada nije bilo problema (ni sa njihovim prijateljima koje bih videla ako nas ima vise kakvom prilikom). Možda je to i do obrazovanja ali opet, ne verujem ni da je to što posto presudno. Budala ima svugde, mogu da imaju ne znam kakve skole i da su ne znam odakle ali, to im ne garantuje ono sto ta tvoja dvojica junaka ocito nemaju. Meni nije problem da tri sata negde, čak i u bzvz drustvu, ostanem korektna prema svakom sa kim pricam.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
06. новембар 2011. у 04.25
Dobro vece dragi citaoci,

Evo da nađempar minuta da svratim da malo ispraznim kloaku.

Šta reci, u loodnici sve ide standardno. Tamponov rezi i kidise na prolaznike, vidim opet je zamalo izvalio lanac iz zida i sebo opet rep odgrizo...odsad, pa nadalje i ubuduce treba da promeni nick u „zid koji vredja”...

Bako, konacno sam shvatio da si ti i tvoj drugi nik Struktura potajno zaljubljene u mene. Jel ti se to omaklo pa si zaboravila da se logujes ili je to od zarke zelje da saznaš kakva mi je goooza, jer Tamponov neće da ti prenese iskustva dok je lizao i dok sam mu dao da se „ufati” za nešto dok lize?

Evo dacu ti hint, jedna moja bivša je rekla da je ljbomorna na moju boolju, kako dobro izgleda u tight jeansu...

Dok ti palamudis ko po obicaju opet nisi shvatila poruku brkine pricice. Da ovo nije virtualno mesto Tamponov bi dosad bio ishutiran od strane svakog posetioca. Cudi me da ova ukakana kolonija nema mere i zakone kako se ophoditi sa besnim kucicima na javnom mestu. Tebe ću da tuzim opstinarim što ne znaš kako sa takvim zivotinjama. iduci put zatrvori handbag da „guzana” ne može da proviruje i da vredja prolaznike.

Tamponov
(ZID KOJI VREDJA..i to bez pardona)

ahahahha

Tampi, bas ti lepo stoji!
bananas
(Ghost)
06. новембар 2011. у 06.03
Mraven,
ja imam nekoliko nikova za razlicite diskusije jer nikada nisam mogla da resim koji mi se vise svidja i da se zadržim eksluzivno na jednom. A i sto bih, nisam se vencala za internetski nik/lik niti mi je to krsteno ime. Moj credo je uvek bio da nije bitno koliko nikova neko ima već šta radi sa njima. Ako ih uzima da bi nekog zayebavao, opanjkavao, smestao mu i ostale internetske prljave radnje to onda nije u redu. A ako neko hoće da na razlicitim diskusijama razlicito diskutuje (i „diskutuje”) zašto onda ne bi imao tu pogodnost. So that's it.

Ne znam zašto potenciras neko zaljubljivanje, možda patis da se nekom (ili meni) svidis. Ako će ti biti lakse, uvek ću otvoriti tvoju temicu kao sto znam da ćeš i ti moju, hehehehe...:)

Malo mi je zao Mrakice, razbio si mu sada neke snove ali boze moj, life's tough...
mladenov
06. новембар 2011. у 06.05
ptico kenjalico, nisi ti jedini koji ćeš me dugo pamtiti.

A tebe bas mogu da lemam kako i kad hoću.
Ko ti je kriv kad si gluperda, ili ti dilo mandilo.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
06. новембар 2011. у 07.03
Ja samo prosao, a dzukac se oglasava lavezom!

Pa kakav si ti to „zid”, kad lajes neprestano?

Naravno da te pamte svi kad si najveci pajac ovih diskusija budalino jedna! Možeš da me lemas jezikom po kloaki pederu jedan, ovde se qrchish a mogu da se kladim da si peechkica koja ni Brki ne bi smela da stane na crtu! Ajde popi pilule pa na spavanje, da te baka ne bi opet morala da vodi kod veterinara!

Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
06. новембар 2011. у 07.11
pa cekaj sad bako, zbunjujes me!

priznajes da imaš bi-polar disorder, tj vise nikova ali ne da bi terala sprdnju? Znaci ona pitanja za booljson nisu bila provokacija? or what?!!

Možda me je Tamponov pitao, posto je peder?
Mislim da su musanse bolje kdo Vudu-Dudu što se toga tiče...
bananas
(Ghost)
06. новембар 2011. у 07.17
Ma kakva provokacija, zar mislis da se ja nešto pa bojim da te pitam direktno pa namerno zamotavam? Ne budi dete. Dakle, ne rece za guzijanu?
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
06. новембар 2011. у 18.57
Pa znaš deal; prvo ti nama istorijat Tamponovih mentalnih poremecaja pa onda detaljan opis gooze.
Bako ja njemu pomazem, svaki psihijatar treba da vidi istorijat pacijenta a posto Tampiju treba vise od jednog doktora, evo perfektnog nacina da se svi upoznaju sa njegovim „kartonom”.

Ako dobro uradis „referat” poslacu ti sliku booljsona na private!
bananas
(Ghost)
07. новембар 2011. у 04.38
Ne treba slika, ja ti verujem na reč.
I nije lepo da me ucenjujes jer moj drugar nije na prodaju.

Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
07. новембар 2011. у 20.07
Tampi ima novog druga...

Kako su slatki dok se igraju u pesku i mazu se psecim govnima!

Kakva slika, kakav fles, dva andjelchica ne zna se koji je od kog lepsi se pljuju i bacaju peskom na prolaznike, a kad u pesku nadju psece vnugo onda ga odma pohasaju ko sushi!

Bas ste zlatni, evo sad će da dodje baka, da vas izljubi, pa će onda i ostali drugari da vam se pridruže! ahaahhahah

Tampi, bas ti lepo stoje te sline na nosu i psece vnugo u kosi...
Mario, ne lizi macju pishacu, ima tamo u parku cesma ako si zedan!

bananas
(Ghost)
08. новембар 2011. у 04.06
Babun,
raduj se bre, dosao ti tvoj ljubimac. Vazda ga pominjes, nisi jadan mogao da docekas da opet vaskrsne. A sad ti nešto fali. Ko će tebe zadovoljiti...
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
08. новембар 2011. у 04.41
Pa evo radujem se, bas su zlatni, andjelcici bakini.

Oćeš da ih sad obojicu izljubis?

mwah-mwah!
bananas
(Ghost)
08. новембар 2011. у 06.01
А па прво птицу блентаву онако по пропису и на ћирилици.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
08. новембар 2011. у 07.36
Bako Mario je malo bolji „igrac” od Tampija, credit where credit is due! Uvek nas sve kvalitetno pocasti kad se na kratko pojavi, dok ga opet ne savtaju i odvuku u Parramattu. Mislim da bi njega trebala prvo da izljubis i da mu poželiš dobrodoslicu!

Mario je „premier league” možda čak i „world class”, dok je Tamponov liga „mesna zajednica”, zajedno sa Mospedom i ostalim pederchicima što se ponekad oglase pa onda kidnu ko mishovi...

Ja samo volem da ovde praznim kloaku...
radikalan
(x)
16. новембар 2011. у 19.01
jao kolko sranja ima ovde. vi ste kanda svi tek dosli u AU jelda? tako smo i mi kenjali dok nismo postali tegleca marva kao i svi otali oko nas. Sto bi rekoa neko 'vrijeme lijeci sve'

pozdrav
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.