Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Prnd: auto neće da upali!
bananas
(Ghost)
26. октобар 2011. у 06.58
Nije to bilo bas juče ili danas već ima nešto više od mesec dana. Parkiram se ja nešto u Botani ulici u Maskotu, odem da je l' i vratim se, udjem u auto, drz' za kljuc, neće da upali. Gledam šta je, probam još jednom, ma nema sanse. Na kraju 'ajde zovem MM-a i kažem šta je ovo neće auto da upali. Prvo pitanje: gde je menjac? Pogledam, kažem menjac je u D. Eee, ne može u D mora u P. O boze, muke po automatiku... Ubacim iz D u P i kresnu on, nema greške. I tako sam naucila da automatik mora da bude u D ako vozac misli da upali masinu.

Ne znam kako oni koji godinama voze ovakve aute rade sa menjacem: da li kada ga pomeraju gledaju u njega ili na tablu? Ja gledam u menjac jer ne mogu da nabodem na coravo. Malo me nervira sve to jer treba vremena, nije kao kod manual-a koji je majka Mara za sve ove semi-retarded automatike. Ali, nuzda coveka natera na svasta pa i na to da prepusti kamion omladini i prione na automatik kada do posla ima 167 semafora i tri skole.

Bila neka vest pre koju godinu, besposlene klinke spopale neku ženu da joj ukradu auto. Naravno, zeznule se. Pohvataju ih prolaznici, stigla panduracija, šta je bilo, naletele na manual a nisu znale da ga voze. Sad, auto u prvoj brzini bas i ne može da pobegne sa mesta lopovluka.

Znala sam jednu ženu koja je do obliznjeg soping centra isla manual autom sve u drugoj brzini. Nije znala da prebacuje dalje od prve i druge. I to je zivot tj. neka njegova verzija podnosljivog bitisanja.

ZMIUGA
26. октобар 2011. у 08.22
interesantni dogadjaji,nema šta, buuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaa
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
26. октобар 2011. у 08.31
Kako bese ona narodna;

Čega se pametan stidi, tim se budala ponosi!
Pekioo9
(Kontraktor)
26. октобар 2011. у 13.23
>>>>>Eee, ne može u D mora u P. O boze, muke po automatiku... Ubacim iz D u P i kresnu on, nema greške. I tako sam naucila da automatik mora da bude u D ako vozac misli da upali masinu.

-Posle duzeg vremena svratim da vidim šta mi radi babac,ništa novo!!!
posle toliko objašnjavanja ona i dalje nezna kada može da se kresne automatik.pa jel D ili P?
Ova država je cudo.
bananas
(Ghost)
27. октобар 2011. у 06.33
Da, da, treba da se stidim sto nisam znala da semi retarded automatic car ne može da se startuje ako je ostavljen u Drive poziciji? Zaista, smesni ste samo tako. Ja sam voznju polozila iz prve i kod nas i ovde a manual mi je uvek bio a must. E sad, lakse je parkirati prcvoljak nego zver od dve tone u delu grada gde je svaki cm dragocen. Semafore sam već pomenula. Oprastam prcvoljku sto je semi retarded jer niko nije savrsen. Zao mi samo sto mi se leva ruka i noga zaglupljuju tokom voznje.

Peki,
jako je važno sto si pomenuo da nisi dugo bio. Taman posla da ti verujem. Nema te kao sto nema ni onog slučaja darmara.
ZMIUGA
27. октобар 2011. у 07.30
A koga interesuje tvoja ogranicenost?Ajde još nešto glupo ,samo tebi interesantno ispricaj,obozavam te,volio bi lično da te upoznam buuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pekioo9
(Kontraktor)
27. октобар 2011. у 13.16
>>>>I tako sam naucila da automatik mora da bude u D ako vozac misli da upali masinu.
Aman bre banano,pa ti i dalje ne shvatas šta si napisala!
Ajde ponovo procitaj svoj tekst ili gore navedenu tvoju recenicu u kracoj verziji!
Posle tolikog pisanja ti laborat zavsavas tvrdnjom da se automatik ne može upaliti ako nije u D poziciji!!!!
Aj polagano čitaj,ma uspeces valjda,ko zna!
Pa zamisli da želiš da upalis auto sa menjacem kada je u brzini a kvacilo nije pritisnuto?
Dobro,to je previse komplikovano za tvoj mozak.Zamisli šta bi se desilo sa autom ako bi uspela da ga upalis u D poziciji?
raikkonen
(engineer)
27. октобар 2011. у 22.25
Kad sam se doselio u Au, kupio sam manual kola. Nije bilo loše, osim sto sam prvih par dana i dalje tražio menjac sa desne strane i uletao u kontra smer (razmišljam ko Muja: vidi kolko ludaka vozi u pogresnom smeru). Vozio sam ga godinu dana. Sledeći je bio automatik, koga još vozim. Zbunio me je kad nije dozvolio da izvadim kljuc jer je menjac bio u D (mora u P, bar kod tojote). Još jedna stvar koju radi je da ga ubacim u 3. kad vozim gde je 40 ogranicenje, tako ne možeš mnogo da prekoracis brzinu i ako 'oćeš. C/C hvata tek preko 40, sto znači da moram da ga ubrzam na 40 i 2-3-4-5, ukljucim C/C i podesim. Dok sam tako radio, hvatali su me mangupi 2 puta po 248 dolara... nije malo. Na semafor u N, kad se promeni svetlo u D i pici!
Ali jeste dosadno, idiotska voznja, nama je nekako saltovanje u krvi. Uzivam kad vozim zenin auto (nas stari) iako nema ni servo ni automatik. Prva, kuplung, druga, treca...
Sad planiramo da ga prodamo i kupimo novi auto, ali će novi malisa da bude manual definitivno.
Jedna nedelja automatik, jedna manual...
sidtak
28. октобар 2011. у 05.10
Menjach,menjach i uvek menjach.
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
28. октобар 2011. у 06.32
ma ko zna šta je baba radila s tom ruckom od menjaca?
S njom je sve moguće.

Staro je pravilo da se žene i tehnika ne mesaju. Ja kad vidim ženu u kolima dok vozi s obe ruke na volanu i Thumbs Up dobijem napad dvanaestopalacnog creva.
bananas
(Ghost)
28. октобар 2011. у 06.42
E falim te boze da se pojavi neko ko normalno rezonuje. Raikkonen, hvala ti brate sto si - normalan.

Ja sam vozila automatik davno, bio auto od prijatelja nekoliko dana tu. Secam se da sam isla u Vulongong i na jednom pravcu razvukla 160, isao je kao lud. I od onda nikad vise nisam vozila oto.

Nije loše sa prcvoljkom ali ono, leva ruka uglavnom u krilu, stisni-opusti-stisni sljaka desna noga i to je sve.

Šta mi se desi u subotu, krenem kod drugarice. U tunelu uvek palim svetlo, lakse mi da vidim kojom brzinom vozim. Ono, za cas ode preko 80 a bas mi se ne bacaju pare na kazne. I tako ja izadjem iz tunela i zaboravim da ugasim svetlo. Ostanem u gostima tri sata, hop u auto ali neće da upali. E onda smo nas dve užele one kablove, citale uputstvo kako se kaci. Prvo se crvena stipaljka nakaci na punu bateriju a drugi kraj na praznu bateriju, crvene su plus; onda se crna nakaci na punu prvo pa posle drugi kraj na praznu. Zatim se upali auto sa punom baterijom da radi jedan minut pa se kresne auto sa praznom baterijom. A kada se skidaju ide obratno.
bananas
(Ghost)
28. октобар 2011. у 07.06
Peki,
uvek me nasmejes sto i nije tako loše. Ali, priznajem da si sebe prevazisao na diskusiji Moj dom. Za ove što ne znaju, e pa Peki nam je tamo upao u heated disscusion ni manje ni vise nego oko head board-a na krevetu. Naime, on i žena mu imaju onaj krevet što se ovde vika bed ensemble ali nemaju uzglavlje već im jastuci idu direkt na zid. I sad, prica tako Peki kako je nekoliko puta već udario glavom tokom noći sto zbog nemirnog spavanja sto zbog seksanja kada se zanese pa opauci glavom pravo u zid. Neki ga pitali da li mu je zid od dzibroka, double brick ili betona a on se naljutio, kad zvekne glavom u zid kao da je pa bitno od čega je, zid je zid, ostane cvoruga nekoliko dana. Ja sam ga jadnika zamišljala na šta sve to lici. A što se head board-a i ovih semi retarded kreveta tiče, ovde uglavnom samo ubace između kreveta i zida to nešto sto glumi head board, ne ucvrscuju ga. Meni je sve to bzvz. Ništa lepse nema i zdravije od kreveta sa drvenom bazom. Da prolazi vazduh nesmetano, milion puta je zdravija ta kombinacija. To su i rekli Pekiju ali on nije mogao da utice na izbor kreveta, to je njegova gospodja resila (kao sto ga je i setala dva puta za Australiju).

bombus_terestris
(prosvetni radnik)
28. октобар 2011. у 07.10
posle svih ovih peripetija sa kablovima treba da promenis nik u „ NIKOLINA TESLA”...Dobro je da nisu ostali samo dugmici.
bananas
(Ghost)
28. октобар 2011. у 07.11
Kako god ali, mi smo potrefile!
sidtak
28. октобар 2011. у 09.44
Bambuse,baka ti ne odgovori na pitanje za menjach.
Pekioo9
(Kontraktor)
28. октобар 2011. у 14.49
Ne znam babuno gde ti to čitaš moje komentare?
Ti imaš bolesnu mastu,vise je nego ocigledno!
dobro i šta bi sa tvojim komentarom,jel si uspela sama sebe da razumes i konacno shvatis šta si napisala?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.