Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Dobar dan dobri ljudi
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
25. октобар 2011. у 17.34
Zdravo ljudiiiiii

Pa nema me ko kafe osamdesetih..Vidim staro drustvo sve je ko nekad. Kraj meseca dolazi pa naravno tu je i gustav krklec sa novim nikom. Ne znam zašto uopste nisam iznenadjen .Postoje dve mogućnosti.
Prva da je ponovo banovan , sto je vrlo verovatno i druga manje verovatna je da on ipak pati od „loss of short term memory” HA HA HA….
Vidim ja čim macke nema misevi kolo vode…
Pa ajde da na oovoj temi u kratkih par crta obradim šta se desavalo ovih dana dok sam robovao imeprijalisko-kapitalistickoj bandi.
Hm zanimljiva prica o gavranu i lisici Nisam Znao da mudu lenjin cita kratke price. Bas lepo nadam se da je čuo onu i o carevom novom odelu, ne znam kako jedan literarni gorostas kao njegova malenkost može da u jednoj mojoj temi upadne sa krajnje neprimernim komentarom da je onom decku sastav pisala cela mesna zajednica ili ti „ meat community” na engleskom.
Pa gde si mudu olenjine, vidim zaris i palis kao nekad, a takoreci juče sam čuo od tebe da je ovde na diskusijama smor i da si se navukao na fejsbuk. Vidis mudu , kako se covek menja iz dana u dan. Pocinjem da ti se divim da pored dece - komada sest, posla, žene , hobija , crkve ti postizes ovde da pišes. Stvarno talenat. Mora da je u pitanju neki „ mind set” što se uci samo kod vas subotara. Da li bi bio ljubazan da nam otkrijes tajnu tvoga uspeha.
Ja sam otvoren covek za nove ideje i nova shvatanja, pored svih mojih opste poznatih kvaliteta, kako u prosvetiteljstvu tako i u javnom zivotu , umirem od zelje da saznam sto vise o našim malim razlikama. Evo zanima me sledeće:

Dok si trunuo u beogradu, da li si spas nasao u religiji?
Kakav je bio tvoj početak sa tim jeretickim ucenjem?
Jesu li te ljudi osuđivali zbog toga?
Vredjali?
Da li si i kao dete bio neshvacen?

Mora da je to grozno jedno iskustvo biti popljuvan i ponizavan od svojih najblizih . Komsija ,prijatelja familije? Zanima me kako se oseca odbacen covek?

Mi smo surov narod, istina je i od nje ne bezim. Jezik može gore poseci nego mac.
Zanima me kao coveka koliko uvreda može podneti ljudsko biće i opet ostati covek?
Ne svetiti se za svo zlo i nepravdu. Svi mi imamo „ breaking point” ,niko od nas nije od kamena mudu, svi smo doziveli ponizenja , i svakog od nas je nekad nešto zabolelo. Pitanje je samo koja je reakcija na svaku akciju. To svakako zavisi od coveka i njegove licnosti. Bojim se da se neki jednostvano sazive sa tom patnjom i bolom da bez nje više ne mogu .

Pricaj mi o toj tvojoj crkvi. Vidim daju povoljne kredite. Bas lepo od njih. Brinu se o svojima. Pricaj mi o tvom bogu. Zanima me kakav je to bog koji ljude pravi da budu ratoborni. Svadjalacki raposlozeni, spremni na kavgu na svadju sa bilo kim i bilo gde?
Jel se tamo nedeljom uce te vestine?
Koliko oni su oni uporni da te odvoje od svog naroda, od svojih korena, od svoje kulture?
Koliko godina dete treba da ima pre nego podje da subotom od vrata do vrata, kuca i trazi nove vrenike? Šta ti kažeš deci kad se ona igraju sa nasom decom? Da smo mi zaostali u srednjem veku? Da su nasa deca prosta srpska seljacka? Šta im kažeš za bozic i vaskrs?
Jel i tvoja žena farba jaja?
Ah umalo da zaboravim? Silly me.
Ti rece imaš petoro? Jel se tvoja žena sve prirodno poradjala ili je imala i carski?
Cisto me zanima to sa medicinske strane, znam da je rođenje deteta tezak stres za ženu.
Skoro sam procitao da rodni kanal pod tolikim stresom se podere i celo misicno tkivo izgubi elasticnost , a o post porodjajnim depresijama i da ne pricam. Cisto me zanima „ tear and wear” kod žene koja rodi 5 puta , tj svake godine po jedno. Malo me podseca na automat za kokakolu, kad god ubacis coin ono nešto ispadne.

Dobro neću vise da te pitam dosta sam pitao.

Evo imamo još jednog kandidata, pored još uvek tamo, imamo tamo još jednog koji bi da bude ovde. Mlad i zelen, al pun ambicija. Momce moj ti je savet …Sponatano ali sa planom…..HA ha ha. Ovoj cobanskoj zemlji potrebni su mladi inzenjeri masinstva za okolne grajdevine, U tvojoj struci najbolje prolaze gyprock majstori, zidari tesari keramicari,vodoinstalateri…U ovoj zemlji je raj za inzenjere. Pogotovu svezi sa znanjem.

Mislim nešto. Mlad si. Tek zavrsavas skolu, što se ti ne uclanis u neku crkvu i zavrsis posao . Evo oni ti nadju ženu, posao, srede ti papire , dovedu te ovde, ti smo stancujes decu i njisitis od sreće ko priplodni zelenko. Ništa nemoras da brines , samo da budes dobar potentan. Za decu ne brini. Njih malo gaji crkva , malo žena. Malo zenini , malo centralink, za cas posla prođe vreme i deca već spremna subotom da idu od vrata do vrata i kucaju za kusur. A tebi milina, nabacis neki hobi, pljujes Srbe po diskusijama,izvuko si se iz bede i da te bog pogleda. Vudu lenjin će da ti objasni kako se to radi.
Nedeljom odes kod svog popa i kažeš koliko si popio minusa te nedelje i mislim da te placaju dolar po minusu.Šta ima da se mucis oko jezika i ostalih gluposti.Rade sto devojke krade.

Samo da te upozorim mladicu.
U svom zivotu citao sam dosta ruske klasike. Tostoja , Dostojevskog , nešto modernijeg Solznjecina,limonova, pesme od jesenjina, u zadnje vreme čitam olenjina. Njih sve povezuje jedna istina. Na prvih 1000 strana romana imaš opis brkova glavnog junaka, a na zadnje dve strane ubistvo, rasplet i kajanje. Kod svih ovih drugih sem kod olenjina imaš neku poentu i smisao ali kod njega sve je do kraja bez smisla bez ideje, bez veze , sto ga uvrscuje u jednu sasvim novu kategoriju prazne filozofske misli. Doduse olenjin kao tvorac modernog dijalektickog nadrealizma je prvi usvarsio i jedan oblik mazohizma .
Ja sam ga formulisao kao dijalekticko nadrealni rektalno rentetativni mazohizam.

Aha imamo muzicara. Druže ja bih rado da ti pomognem savetom. Ali zanima me koji ti instrument sviras?Po tvom pseudonimu imam neke ideje ali nisam siguran. Neki duvacki,gudacki, zicani ili neki udaracki? Evo ovi iz salvation army bas traže virtuoza na harfi…po tvojoj ijekavici pretpostavljam da znaš one naše ojkace ili pesme iz vika. Da li sam u pravu?…bay the way traže u inglburnu majstora za kozarstvo , iskustvo sa kozama prednost , ne brini za cizme, njih dobijes uz radnu unifomu. Good luck želim ti sve najbolje

Pozdrav svima…još samo malo, pa sam tu svaki dan..

Brate u Hristu mudu, veliki pozdrav za tebe, bog je milostiv i sve prasta.
zupa
(сељак)
25. октобар 2011. у 19.17
МА ТАЈ МУДУ ЛЕЊИН ВАРА И ЊИХОВОГ БОГА,
ДА РАДИ ПО ЊИХОВИМ ПРАВИЛИМА НЕ БИ СМЕО ДА ПРИСМРДИ ОВДЕ НИТИ
ДА ГЛЕДА ТВ ИЛИ СЛУША РАДИО,ЊИХОВ ЗАДАТАК ЈЕ ДА ПЕВАЈУ ДУХОВИТЕ
ПЕСМЕ И ДА СЕ РАЗМНОЖАВАЈУ КО ЗЕЧЕВИ,
МУДУ ЈЕ ШПИЈУН НА ЗАДАТКУ,ИМА ОН СВОЈЕ ШКРТИЦЕ ШТО БИ РЕКО ШОЈИЋ,
vudu-lenjinПорука негативно оцењена. Покажи

vudu-lenjin
(Dr Prevarion)
26. октобар 2011. у 00.25
Dragi prijatelji,
Izgleda vam sve u vezi mene smeta, posebno crkva, sa kojom vam ja ne masem pred ocima, stavise nikad je nisam ni spomenuo nego je vi spominjete.
Moj pokojni otac je kao pravoslavac sa ruskim korenima dao veliki prilog za gradnju hrama Svetog Marka na Tasmajdanu, tako da mozete naći i njegovo ime na kamenim plocama u predvorju hrama. I to je lepo, i za to mi je drago.
Dok sam živeo u Beogradu imao sam relativno uspesan zivot, relativno, naravno, zbog svih tih desavanja devedesetih. Nikome tada nije bilo lako.
U skoli sam jedini u generaciji bio dobitnik diplome Nikola Tesla, koja je pandan diplomi Vuk Karadzic samo za tehnicke predmete.
Posle sam radio kao programer, web dizajner, novinar i menadzer.
Objavio sam preko 200 duzih clanaka u Galaksiji, Racunarima, Politici, Demokratiji i još nekim novinama i casopisima.
Pomenut sam u knjizi „Ko je ko u Srbiji”.
Vodio sam i svoj biznis za legalizaciju softvera, koji je isao vrlo dobro ali tada sam već pakovao kofere za Australiju.
Ovde sam gradjanin Australije, imam dve cerke i dva sina, imam svoju kucu i KIA Carnival, radim treci posao ovde kao Software Developer a i prva dva su bila to isto.
Nikad nisam bio clan nijedne partije, tako isto ni majka ni otac. Mamina tetka, narodni heroj Radojka Lakic, sigurno bi nam to zamerila, da je prezivela rat.
39 mi je godina ali drugari kažu da izgledam da mi je oko 30. Osim sto nosim kontaktna sociva, nemam drugih zdravstvenih teskoca, posebno ne mentalnih. Nikad nisam uzimao nikakve pilule, ne pusim i retko popijem.
Hobi su mi RC modeli aviona.
Eto u grubim crtama.
bananas
(Ghost)
26. октобар 2011. у 07.09
Bambus,
kada budes pravio decu a ti organizuj da ti se svako rodi na carski rez. Na taj način će ti igracka ostati bez wear & tear i ostalih trauma. Ako je mogla Viktorija Bekam da se 4 puta isporadja sa c-section mocice i tvoja gospodja.
vudu-lenjinПорука негативно оцењена. Покажи

vudu-lenjin
(Dr Prevarion)
26. октобар 2011. у 16.52
Baš tako. Evo sinoć ja i žena gledamo na TV kako se porađaju, i to na guzičke, nisam to pre video..
BACATE
26. октобар 2011. у 23.52
Драги господин је параноидан.
bananas
(Ghost)
27. октобар 2011. у 06.25
Indijanke odu u sumu, zagrle drvo i tako se poradjaju. Žene su cudo. Šta sve prevrnemo preko glave i koliko toga možemo da izdržimo... Naravno, nisu sve takve. Malo je ironwomen ali, ima ih.
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
28. октобар 2011. у 06.28
Dragi brate u Hristu dudlu,

Izvini što se ne javljam cesce , ali mora da se radi. Gledajuci tebe , citajuci tvoje postove , uvek se setim sebe u ranim devedesetim kad sam i sam imao jedan birokratski posao bas u toj IT industriji. Onda nije to bilo kao sada, da programeri tresu ogromne pare. Kad sam ja silom prilika to radio , u vecini slučajeva bilo je to u podrumima velikih banki u sobama gde su bili serveri i par nas koji smo to gledali. Bilo je to davno kao sto rekoh početkom devedesetih. Tad sam citao magazin „ moj mikro” i imao jedan komador 64 sa nekim magnetefonom. Malo sam se igrao sa peek i poke naredbama , pravio light show.
Tek kasnije su poceli da izlaze racunari i šta ja znam koji magazini.
Da nisi možda pisao za „ moj mikro”?
Utamnicen u podrumu , u nekom server rumu bez prozora, mastao sam o slobodi i svetlosti dana. Imao sam hobi, koji je u jednom trenutku poceo da donosi novac.
Jedne prilike , nekim cudom, zakljucim da moj hobi je profitabilan biznis, i od jednog privatnog posla zaradim tri mesecne plate…od tada IT industriju gledam kao promaseno vreme u zivotu.Pocetkom ovog veka , kad je gradnja isla, znalo se uzeti od jednog posla godisnja plata nisko rangiranog programera. A ja sam radio u nekom Abapu, glupom softveru za koji nikad niko nije čuo, pisao nekakve reporte, pravio i slagao forme, povezivao dbase i foxpro i gledao kad će to da prestane.

Čitam tvoj rezime. Impresivan. Ali zaboravio si par stvari da dodas. Kao prvo recimo treba da pomenes psa, jer ima dosta ljudi koji vole pse. Napisi sledeće

„Vlasnik sam psa, zlatnog retrivera koji je sampionskog porekla, treniran da vodi slepe i gluve, nikad ne keca jastuke i noge mojih gostiju, vrlo pametan, laje samo po potrebi.”

Pošto ima ovde ljudi koji vole papagaje dodaj:

„Vlasnik sam dva papagaja, jedan perfektno prica nemacki i litvanski, a drugi je najbolji u blisko istocnim jezicima , prica arapski kurdski i turski. Moji papagaji redovno lete sa mojim RC avionima.Imam i akvarijum pun plavih diskusa, naravno sampionskog porekla koji vrede malo bogastvo”

Onda jako malo znamo o tvom detinjstvu. Napisi sledeće:

„U zabavistu sam imao najviše bojica i najlepsi blok za bojenje. Moje bojice su uvek bile naostrene. U osnovnoj skoli sam bio presednik odeljenske zajednice i veciti redar jer niko nije bolje od mene brisao tablu i ostrio krede. Od petog do osmog razreda pisao sam clanke za kekec i decije novine., i dalje sam bio redar jer sam uzivao da prijavljujem ko nije na casu, ko je poceo da pusi i ko je cija simpatija. Nastavnici su me obozavali jer sam sve ostale djake cinkao. Pobedio sam na kvizu ” Drug Tito i putevi revolucije„ , a mamina tetka da je ziva bila bi jako ponosna.Znao sam svaku borbu druge proleterske .
A onda je dosla srednja skola, koje se slabo secam jer su neki momci sa gitarama pokupili najbolje ribe, i resio sam da napustim zemlju .”

A dodatak za biografiju

„Ne fizike, ali sam licencirani avio-mehanicar, radio i na civilnim i na vojnim mlaznjacima”

to znači da ti možeš da operas MIGA, nauljis MIGA, ispoliras MIGA….

Stvarno si talenat.Samo ne znam kako od takvog oca ispade takav sin?
vudu-lenjin
(Dr Prevarion)
28. октобар 2011. у 19.17
>>Da nisi možda pisao za „ moj mikro”?

Pokusao sam da se ubacim jer sam čuo da Slovenci daju dobre honorare. Ali pokazalo se da su dosta zatvoren krug. Vecina autora su pisali na slovenackom pa se to onda prevodilo. Bilo je i autora koji su slali priloge na srpskom pa je isao obrnuti proces.

>>Onda nije to bilo kao sada, da programeri tresu ogromne pare.

Tresli su devedesetih, sada je posao programera tek malo bolje placen od posla prosecnog office workera.

>>Stvarno si talenat.Samo ne znam kako od takvog oca ispade takav sin?

Eto vidis. Možda su majcini geni. Elem, volim sto si kapitulirao i presao na pranje MIGA.. ZMIJU GA LOMA, slobodno.
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
28. октобар 2011. у 23.05
hmm..
znaci bio sam u pravu. Još jedan koji je odrastao sa dominantnom kevom.
too bad.
vudu-lenjin
(Dr Prevarion)
29. октобар 2011. у 05.59
Stvarno dobro pogadjas za nekoga ko ima stigne dlake namesto obrva..
bananas
(Ghost)
30. октобар 2011. у 03.33
A jes vala, obrve mu se nešto stide :))))
vudu-lenjin
(Dr Prevarion)
30. октобар 2011. у 05.34

Rekao bih da su Bambus i ptica-kenjalica bas dobar materijal za shegu.. šta ti mislis?
zupa
(DR.MR)
30. октобар 2011. у 06.24
ИШ,ЧИВУТИ,ИШ,
vudu-lenjin
(Dr Prevarion)
30. октобар 2011. у 06.54
>>Da nisi možda pisao za „ moj mikro”?

Još jednom, mali primer iz obimnog opusa :)

http://retrospec.sgn.net/users/tomcat/yu/magshow.php?auto=&page=56&all=RA_92_01

bananas
(Ghost)
30. октобар 2011. у 06.56
Rekao bih da su Bambus i ptica-kenjalica bas dobar materijal za shegu.. šta ti mislis?
...

Rekla bih da je privlacnost uzajamna :))
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
31. октобар 2011. у 17.53
Dudulence mudulence,

„kaži mi kaži, kako da te zovem
kaži mi kaži- kakvo ime da ti dam”

Impresivan , kontraverzan, kontradiktoran, zamrsen i mracan...misteriozan. Ništa od toga.
Mudlence bojim se da je doslo vreme da se polako soucis sa izvesnim strahovima koje ne želiš da priznas. Ovaj moj odgovor svakako neće biti nimalo lak ni za citanje ni za razumevanje kako tebi lično , tako i ostalim dragim diskutantima.
Tvoj slučaj me podseca na jedan slučaj , gde se covek, kao mladji adolescent, nalazi zarobljen sa dominantnom majkom u malom stanu. Klasican balkanski primer devijantne licnosti u post komunistickoj yugoslaviji, rođenoj početkom sedamesetih.Postoji teorija koju i ja podržavam da zenska deca vise lice na oca i da muska vise lice na majku, ali pre bih rekao da je to i jedna prirodna zakonitost , koja svakako je pozitivna na razvoj ljudske vrste.I kod tebe pretpostavljam da je takav slučaj jer ne znam kako ti majka izgleda.

Odnos majke i deteta je mnogo slozeniji nego sto je odnos oca i deteta. Majka je ta koja je rodila dete, koja je vise i fizicki i psihicki vezana za dete, od same oplodnje jajne celije , pa preko trudnoće onda kasnije i dojenja. I tu nije kraj. Povezanost koja je jača i intezivnija uvek je prisutna, i ta veza naročito je izrazena u smislu zastite deteta kasnije kroz zivot , koja nikad ne prestaje da vazi. Kod majke se stvori osecaj da ona treba da zastiti svoje dete , a kod deteta se razvije jedan osecaj sigurnosti koji pruza majcina ljubav i briga. Svi smo to osetili i svi mi koji smo imali roditelje možemo da kažemo da je ova moja tvrdnja u velikoj meri tacna i istinita.Na zalost postoje ljudi koji su odrasli bez roditelja , ali nas to u ovom tvom slučaju ne zanima. Nas zanima tvoj odnos sa majkom , jer iz toga možemo da naucimo dosta o tebi, kao o coveku , a isto tako i da saznamo i odgonetenmo zagonetku koja se krije iza „ neprikosnovenog rekordera srpskog kafea po dobijenim minusima”

Za zdravo odrastanje i sazrevanje deteta potrebna je jedna zdrava porodica .Porodicu cine otac , majka i deca ili jedno dete. Dete se rodi i pocinje da raste i da se razvija, okurzeno paznjom i ljubavlju oba roditelja. Ljubav majke i ljubav oca prema detetu nije ista, ni po poreklu ni po jacini. Majcinsku ljubav već sam opisao, ali ljubav oca prema detetu i te kako je važna za uspostavljanje ravnoteze i normalnom razvoju deteta.Koja je uloga oca u zdravoj porodici? Otac je taj koji u odredjenom razvojnom dobu detata uspostavlja balans u odnosu majke i deteta. Beba nauci da pored majke postoji i otac, i da ona nije centar sveta , već da su svi deo jedne malo vece zajednice od njih samih.
Malo pomalo dete uci i ulogu oca. U početku on je skroz nevidljiv, ali kasnije on postaje vise prisutniji u zivotu malisana, i na kraju postaje i autoritet za to dete. Skoro isto tako kao i majka , iako ga nije ni rodio ni dojio. Ti rece imaš cetvoro ( ja sam bio ubeđen petoro pa sam čak mislio da si i jedno prodao...ali to sad nema veze), sigurno si primetio da majka uvek dete drzi horizontalno i blize grudima, a da otac skoro uvek drzi dete uspravno i sa glavom blize vratu. Otac je taj koji dete uci da napravi prve korake.
Otac je taj koji dete uci da pliva i to nije slučajno ponasanje. U nasoj ljudskoj vrsti to su instinkti koji mi imamo urođene. Otac ima presudnu ulogu u razvoju samopouzdanja kod dece. Kad kažem samopouzdanje mislim na jednu normalnu dozu samopouzdanja. Znaci u granicama zdravog . Previse i premalo nije dobro, ali bez oca deca se razvijaju u ova dva ekstremna slučaja. U tvom slučaju , usled odrastanja sa dominantnom majkom , mislim da ga imaš previse. Ja znam da si ti rekao da si medicinski zdrav , i da si mentalno zdrav, i da nosis samo sociva, i ja ne kažem da si ti bolesan, daleko od toga, ali mislim da se kod tebe razvila već jedna licnost sa devijantnim oblikom narciosodnosti. A to je već malo drugacije i tiče se ljubavi.

Narcis ima potrebu da mu se ljudi dive ali ne da ga i vole.

Svaki normalan covek želi da oseca ljubav , da bude voljen i da voli, da pokloni ljubav ali i da primi. Bojim se da to kod tebe nije slučaj. Ti nisi los momak uopste, ni los covek, iako se trudis iz petnih zila da to budes, za mene nisi. Ti si jedan jako nesrecan lik, koji nije u stanju da prihvati ljubav. Da je dozivi svakom svojom celijom, da je oseti u svakom svom molekulu, i to je ono zalosno kod tebe. Istina je surova ponekad, ali da bi je covek prihvatio , mora da je i razume. Izvini sto sam surov, ali nemam drugog izbora. Želim da ti pomognem da budes bolji covek. U ovom trenutku ti ćeš da me mrzis, neće ti se svideti ovo sto sam ti rekao, od svega ovoga tebi će samo imponovati vreme koje sam ja utrosio na tebe i kolicina iskucanih slova. Tvoj ego će biti zadovoljan samo s tim.

Dudlu brate,

pogledao sam onaj link da vidim nešto iz tog tvog opusa. Dacu ti odogovor na ono sto sam procitao u dva dela. Prvi je strucne prirode a drugi je opet vezan za tvoje dusevno stanje.Opet se bojim da ti se nijedan odogovr neće svideti.

Hmm . Pišes o jednom malom osnovnom programu za koriscenje video memorije u nekom turbo paskalu. Vreme je januar 92 godine. Tipican skolski primer , ali ocekivao sam vise. Ocekivao sam barem da vidim osnosvni program u fortranu ili cobolu , koji barem unosi podatke u neku najosnovniju bazu kao sto je adresar ili telefonski imenik.
ocekivao sam barem jedno desetak linija koda sa barem dva sikul stejtmenta za sortiranje podataka. Ocekivao sam barem da procitam nešto o nizovima i matricnama.
Razocarao si me skroz. Iako je to bilo pre 19 godina , iako si tada imao samo 18 godina, mislio sam da si veci strucnjak. Ja sam u tvojim godinama radio dvoja vrata od kotlarnice u jednoj banci na jednom starom simensovom mainframe kompjuteru, koristio sinix ( verzija unixa) i pisao skripte sa SQL jezikom. Pio sam caj sa lozacem , prljavim i garavim , igrao tetris a turbo pascal i simons basic sam već zaboravio.Kasnije sam čuo da se taj pascal pretvorio u delphi, ali meni je tada jako bilo važno da lozac skuva caj od nane s limunom i da prica kako je ugalj mokar , i da dobro gori.

Drugi deo je kao sto rekoh vezan za tvoje dusevno stanje i opsti oporavak..

Mudulence ja nisam tvoja mama.
Od mene ne možeš da ocekujes da ti kažem:„ Sine narcise kako si ti samo pametan ljubi te majka. Ti si najlepsi , najpametniji blago meni sto te rodih!”
Protraljaj oci. ( pazi na sociva). Niko od nas ovde nije ti mama. Nas ne treba ni sa čim da impresioniras. Mi ti se ne divimo nego ti lupamo minuse.
To je realnost.
Način na koji ti mislis da radis na svom samopouzdanju je pogresan.

Pokusaj da shvatis da nas ne interesuje koliko si ti duboko u kreditnom ropstvu, koliko dugujes za kucu i za taj auto.Koliko si clanka napisao i kako si ti jako uspesan covek.Pokusaj da shvatis da ti se zbog tvoje narcisiodnosti ne divimo a još te manje volimo. Mi sad svi znamo zašto ti volis da kontriras svima, mi sad znamo odakle ta preterana potreba za paznjom. Mi te ne možemo voleti kao tvoja mama, i od nas ne ocekuj tu vrstu ljubavi. Možda te eventualno „ zla baka” podoji, i ja ću vam kupiti pelene za odrasle, pa nek te i presvuce ako to želiš, ona se ne bi bunila. Evo kolega Gavran nek nam nabavi sudocrem mast i malo pudera, pa nek ti to posalje. I am cool with it.
Mi sad i znamo zašto tvoja žena je dominatna, kod nas Srba je obicaj ako uzmes ženu da ona predje u tvoju veru a ne ti u njenu.

Uglavnom mi i dalje možemo raditi na tvom izlecenju, ovako savetima bez medikamenata, nadam se da će od sada diskutanti da ti daju manje minusa s obzirom da znamo šta je uzrok tvoje nesrece.Svakodnevno pisanje ovde na diskusijama ti ne preporucujem kao vid terpaije, i tvoje opste stanje će da se pogorsa sa svakim novim minusom kojim dobijes. Preporucujem da te savetujem dva puta sedmicno i da izbegavas dikusiju politika.Ja znam da si ti rekao da si zdrav, i da ne pijes ne pusis i ne drogiras se.
Možda je u pitanju visoka radijacija od ekrana, pokusaj da se udaljis malo. Uostalom svi moji pacijneti kad dodju kod mene su zdravi. Još nijedan nije dosao i rekao
:„ Doktore ja sam lud ko konj”

do sledećeg kuckanja srdacno tvoj
Doktor Bumbar.

ps Bako bako bil ti podojila mudulence onako na kvarnjaka da niko ne zna?
vudu-lenjin
(Dr Prevarion)
31. октобар 2011. у 18.45
Šta mogu da drugo uradim sem da se izvinem prisutnima, uvek sam na netu bio magnet za razne manijake koji o meni pišu disertacije na pet ekrana..
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
01. новембар 2011. у 00.34
aha. Bingo imamo već neki početak. Kaži mi čega se secas prvo iz detinjstva? Da li je to bilo bolno iskustvo za tebe?

Ne obaziri se na ostale. Kao da nisu tu...

...hm...slusam...
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
02. новембар 2011. у 20.13
auuuuuuuu... posle dve sljage ti odmah trk pod tu madjarsku suknju. Ajde izadji, biću human. Nisam ni ocekivao da imaš herca, a ni stomak , video si da ću da te gazim ko gnjidu. Ne boj se. Budi musko. Face the music.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.