Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Mравен, јеси срећан?
bananas
(Ghost)
18. октобар 2011. у 08.00
Стиже ти госпа Квин. Ду ју хев ени спешл пленс?
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
18. октобар 2011. у 18.49
Bako izgleda da ja tebi nedostajem vise nego meni moja tetka Liz.

Sedim u ovom vasem selu sydney od ponedeljka i igram se sa lokalnim majmunima po lokalnim bolnicama...

Naravno da će da bude veliki garden party sa dragom nam GG, tetka će da donese svez caj i pimms. Gupta je zauzet kao peda u obdanistu, polishing silver and making scones for the stately visit. Doci će nam verovatno i Lacroix da igramo croquet, samo se nadam da se neće opet napiti i skidati se go. Može do pojasa...

Tuzicu moderatora tetki sto preterano koristi gumicu. Taman kad konverzacija postane „interesantna” on se pojavi i raz*ebe sve.

Ua moderator!

bananas
(Ghost)
19. октобар 2011. у 04.50
A-ha, tako znaci!
Zato sam primetila povecanu zivahnost među vranama i svrakama u komsiluku. Ocito su osetile poglavicu pa udarile ovih jutara u veselo dranje još od pre 6 ujutro. Na svakoj anteni barem po dva komada.

Aj fil 4 u, ebi ga, nije ti lako. Zavrsis dnevnu turneju po bolnicama i onda ne znaš šta ćeš sa sobom. Šta da ti radim, lajfz taf kad si na biznis tripu. Nema nikog da ti pravi drustvo, čak ni tvoj ljubljeni kolega te ne ferma. A mogao te je malo prosetati kroz Sidni najt lajf sa stop overom u nekom KFC.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
19. октобар 2011. у 06.28
He he da je dnevna turneja bilo bi dobro...
Kako Sydneyanci umeju da razhebu masineriju, to nigde na svetu nema!

Danas ću ranije u hotel, samo do deset. Ponedeljak i u juče savki dan posle ponoci...

Ne znam gde nalaze ove bolnicke majmune, ko da je prereqizite za posao u public bolnici da ti IQ bude 35 a u privatnoj ne vise od 50.

Opet ponavljam, ne dao vam bog da vas keca neka ozbiljnija bolestina ovde, ovi su još uvek u srednjem veku.

A otkud ti znaš da ja nemam nikog da me zabavlja kad sam u vasem selu? Kancelarijske kalasture najviše vcle udate kad im dodju u posetu. Evo posto se „subtly” nudis naći ću i za tebe vremena. Kod tebe sam blizu u Randwicku, pa možeš da svratis da mi uradis terapeutsku masazu, da te uporedim sa orijentalkama. Ako dobro masiras naredicu vranama da prestanu da ti kmece, samo nemoj da dovodis Tampija ako je jači od mene ;-))).

Ne bi ja mogao sa kolegom, on voli mlado i tesno, a ja sam već deda, pa bi slabo prosperiro... lol!
bananas
(Ghost)
19. октобар 2011. у 07.11
Aha, obilazis Prince of Wales i komsiluk. Jadan ti, brinem samo da ne dobijes neki cir ili slično, vrlo si neurozan sa tim tvojim poslom. Neko bi pomislio da te vazda gooze po ceo bogovetni dan na radnom mestu. Sidji malo dole do plaze, udahni vazduh, protegni noge. Moj Coogee i Maroubra su kao banja. Toga nema u onom tvom selu, zovu ga još i Bleak City a ovo naše je Emerald City, ipak lepse zvuci. Steta, ne znaš ni turista da budes.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
19. октобар 2011. у 07.33

Ti mislis da su me ovde doveli na turizam..

da...bolnicki turizam do mojega!
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
19. октобар 2011. у 07.41
Još kad bi znao kako da kopiram lokalne majmune pa da i mene svecano zabole patka kad nekom jadniku umesto raka na chmar dijagnoziraju hemeroide onda bi još i svratio na plazu...ovako nazalost od toga nema ništa.

Moracu da saznam ko je zamenio dobrog Dr. Naira iz nepean hospitala pa da sa njim idem na qrve i gudro umesto posla ;-)))

mwah-mwah!
bananas
(Ghost)
19. октобар 2011. у 07.58
A jes, opasan si ti badza, promiskuitetan i duvotravkovic onoliko ali samo dok mastas.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
19. октобар 2011. у 17.39
Pa znaš kako je, One must keep up the appearances

http://alturl.com/5maci

Da li još uvek mislis da preterujem?
bananas
(Ghost)
20. октобар 2011. у 05.08
Ah, znam za tu budalu, koji razvratnik da nije u stanju da nadje zensku za vezu nego se istresa sa prostitutkama. Pa mu ni to nije dosta nego ih krka sa drogom. On je Dr.Dzekil & Mr.Hajd fazon. Sad će da ga guze u zatvoru i zavrsio je zivot. Glupak. Zali boze sto su ga roditelji skolovali.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
20. октобар 2011. у 05.41
Mogao je on šta je hteo...Hteo je da vidi koliko daleko može da ode.

Njegove koljege kažu da on spada u malo extremnije slučajeve, tip koji je drmao 20 soma dolara za jedno pre podne u nepean...

Ni drugi nisu daleko od njega, ja ih znam bar desetak koji se ne libe da se „posluže” sami iz bolnicke apoteke...

To je jedna stvar koja mi posle 3 godine ovde nikako ne ulazi u glavu; profesionalci se ponasaju kao da su nedodriljivi. Ne malo puta su mi usralijske kolege rekle a što se ti nerviras oko toga što ne možemo to odma da popravimo? Niko nikada nije dobio sutkartu sa posla ovde za sranja gde bi tog istog dana bio suspendovan da je ovo UK. Neki čak namerno idu i prave stetu da bi u svojoj bolesnoj glavi „opravdali” svoj posao.

Mogu to da shvatim od automehanicara, plumbera ili zidara koji pruzaju usluge ali ne mogu sebi da dozvolim da se tako ponasam kad nekom jadniku zivot zavisi od moje rabote, i to bez preterivanja, kad sprava ne radi, nema scanova i svi doktori sede i cackaju jajca dok se ne popravi, a za to vreme pacijenti riknjavaju...
bananas
(Ghost)
20. октобар 2011. у 05.47
...bas tako, lopovi nijedni. Oni lade dok se u Srbiji satrese po bolnicama i domovima zdravlja da bolesnicima pruze sve od sebe, ne znaš ko su veci heroji, da l' lekarsko il' tehnicko osoblje. A o opremi da ne pricam, sve radi i funkcionise ki Svajcarac.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.