Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Antipaticne Ozi face
bananas
(Ghost)
10. октобар 2011. у 05.31
Gledam ovaj X-factor. Ako postoji jedan lik koji mi ide na nerve to je ubedljivo ovaj slučaj Gaj Sebastijan. To lupetanje, taj teleci pogled, non stop nešto mrsii smar, covek je nevidjeni gnjavator. Razumem da ima ok glas i da je tu sad nešto popularan (ta vrsta „muzike” me ne tangira) ali, njemu bi trebalo zabraniti da prica. Kako je patetican, umislio da će ga tetovaže pretvoriti u macho lika pa krenuo da se bode kao da ne postoji sutra. Ruka mu je blago receno odvratna. Totalni pacenik.

Takođe me nervira Bert Newton a vise od njega ona njegova karikatura od
sina. Taj lik mi je totalno odvratan. Naravno, zahvaljujuci cinjenici da je tukao bivše devojke i kretenski se ponasao.

vudu-lenjinПорука негативно оцењена. Покажи

vudu-lenjin
(srboskeptik)
10. октобар 2011. у 06.18
Ma, Bert je sarmer.. I Magda Shubinski mi je dobra..
vudu-lenjinПорука негативно оцењена. Покажи

vudu-lenjin
(Its a deal!)
10. октобар 2011. у 07.06
..Samantha Armytage je isto jedna prijatna pojava iako je na pola puta do Magde po kilazi.. :)
sidtak
10. октобар 2011. у 09.55
Samantu sam video uzivo i mogu ti reći da je već prevazisla Magdu,veruj mi a Bertovog malog sam vidjao po Redfernu i foks studiju,ma izgleda ko kloshar a faca prava dzanki.
bananas
(Ghost)
11. октобар 2011. у 04.59
Meni je Samanta slatka. Ima lep glas, odličnu dikciju a ne verujem da je kao Magda. TV doda 5 kila pa ako je onako buckasta na ekranu, onda je u prirodi sigurno nešto manja.

Pricam o facama koje mi idu na nerve. Tu spadaju i ona dva slučaja, Dame Edna i onaj levak sto ima na celu zalepljenu loknu u znaku pitanja. Oni su tu neke Ozi ikone ali, I don't get their celebrity. Dame Edna, muskarac sa ljubicastom perikom i krpicama, bljak na kvadrat.

Bila sam prisutna kada su se nasa dva coveka, inače kao ortaci, skoro pa podzaveljali koja je bolja riba, da li Megan Gejl ili Dzenifer Hokins. Ovaj sto navija za Dzenifer kaže ovom da je Megan bedevija a njen obozavaoc ovom drugom kako Dzenifer ima vestacke zube :)). Tu je u pravu, njena gornja vilica je vestak, zato se onako usiljeno smejulji na svakoj slici a donja vilica joj je krs i lom. Kombinacija kao i ova Nat na X-factor, gornji zubi su svi vestaci i uzasno odudaraju dok je donja vilica prakticno nevidljiva. Ako ništa, cenim sestre Minog sto imaju prirodne zube pa makar i konjaste.

Nikol Kidmen mi je sve antipaticnija od kako se onoliko zateze. Nema sanse da žena od toliko godina izgleda u licu kao ona. Svaka cast za ono od vrata do dole ali, faca plastika.

Dalje, slučajevi su i tako neki umetnici iz NRL i AFL, ne zna se koji je veci papak. Pa kriketas Sejn Vorn, njega kada vidim odmah pocnem da crkavam od smeha. Covek je totalni pis.
bananas
(Ghost)
11. октобар 2011. у 05.11
mladenov
11. октобар 2011. у 17.37
HAHAHAAAAAAAHAA Dobar link o Sebastian Geju :)

Meni je ta faca antipaticna od prvog momenta kad sam ga ugledao, a njegove me pesme apsolutno ne zanimaju.
Kad sam mu video tetovažu na misici zacenuo sam se od smeha. Pa ebo ih otac, kad ih je već uhvatila manija i moda tetoviraju, sto to ne rade sa nekim ukusom, da to izgleda lepo a ne onako?!

Moj utisak je da ga trpaju svugde - nema slavlja, nema 'occasion' bez njega! U svakoj corbi mora miti mirodjija, za šta?

Nego šta je sa Riki Li? Pocela lepa karijera, onda kad je karijera stala poceli da je trpaju svugde kao Geja, sad je nema nigde???
Ona mi je licila na neki talenat.
mladenov
11. октобар 2011. у 17.48
Još nešto u vezi tetovaže.
To cudo ostaje vecito, tim vise treba voditi racuna o estetica koja treba da traje ceo zivot.
Šta će ta budala od seba ako tu tetovažu pocne da mrzi?

Meni sad lici kao da mu se foka po'srala na misicu.
bananas
(Ghost)
12. октобар 2011. у 04.53
U pravu si mladenov, bas kao fokin potpis. Slučaj je prvo imao samo obrise buduceg Feniksa, to je radio u Americi. Procitah u novinama kako je sa ushicenjem pricao o tom svom poduhvatu. Onda svaki put kada ode tamo on se dobode-docrta i nakaci još nešto, jadan ocito ne zna kada je dosta. Kada vidim te sleaves i carape sto istetoviraju imam utisak kao da im je koza odrana. A još ovaj sa onim buljavim ocima kad isuce rucerdu onako unakaradjenu šta da mislis, neopevani pacenik-selja. Sad, ja njega ne mogu da svarim i te cigu ligu tra la la njegove pesmice, taj stil prenemaganja do iznemoglosti mi se nikada nije dopadao. Pitam se sve ko ga gura i ko je lud da bude za njim - lud? MM kaže da je iza ovog umetnika crkva jer se on prodavao kao djana i veliki vernik. Gledam ga sinoć u onim pedericnim frulicama na šta lici: zemljo otvori se. Natakne vunenu kapu na glavu ili sesir i tako sedi u panelu, valjda zafantazirao da je cool nakon što je „beefed up” svoj „image”. Sreća da mu je žena sto puta lepsa pa valjda dete povuce na majku.

Dalje, nervira me Clover Moore. Čim je vidim sa onim trakama oko vrata automatski pocnem da se drapam po vratu. Žena pogubljena, upropastila je Aleksandriju sa onim dzombama po ulicama. Cesto me mrzi da prelazim preko njih pa vozim između, ako nikog nema da ide u susret. Napravila je biciklisticke staze u industrijskoj eriji kao da je tu kakva promenada sa parkovima i ne znam šta pa će sada svi da navale da voze bicikle. Cesto kad prolazim ne vidim ni jednog ili u vrh glave tek par biciklista. Bourke Rd. je rezultat lopovske politike planiranja.

mladenov
12. октобар 2011. у 22.19
Ma koje njegove pesme i muzika?

Ovo je muzika, glas i lepota:

http://www.youtube.com/watch?v=advL2nf_3D0

http://www.youtube.com/watch?v=Fu5Cgb6Yy4Y

Laka joj crna zemlja
bananas
(Ghost)
14. октобар 2011. у 04.45
Eee Офра, сећам је се са Евровизије.

Рики је нешто драстично смршала, да је не препознаш.

Ја сам писала о ликовима које не готививмо а не обратно. :)
kukla
15. октобар 2011. у 21.32
A šta vi ocekujete od zemlje koja je nastala od anglosaksonskog sljama ? Nazalost to je njihov javni zivot, pederi, lezbejke i impotententi bezkicmenjaci . Sva kultura, kulinarstvo, arhitektura im je dosla kad su ostali Evropljani poceli da dolaze. Ova zemlja je ekonomski dobra i ko se dobro snadje može se pristojno živeti i to je sve. A pricati o nekom javnom zivotu,medijma ,kulturi je suvisno pricati zato što ne postoji. I to što oni nazvaju javnIm zivotom je plitka imitacija nekog zapadnjackog modela ispranih mozgova.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.