Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Gledao sam sinoć 60 minutes..
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
02. октобар 2011. у 19.18
I ne mogu da se nacudim kako su australopitekusi ukakana „nacija” koja to nije, niti će ikada biti...

Za početak je bilo o onoj babi iz Croydona (surrey, UK) koja navodno ima 100 osoba koje žive u njoj...koja glumica, umro sam od smeha kako ovde lako nasedaju na izmišljene mentalne poremecaje...

Ali nije to o cemu ocu da pitam...iduci prilog me je najviše iznervirao.

Naime ova kolonija se dici time kako su njihova dva propala pandura „hvatali” srpskog heroja djenerala Mladica. Pre nekoliko meseci isla je emisija o AFP (Australian faggot police) gde su se isto dicili kako su oni zapravo „uhvatili” Milosevica.

Pošto sam ovde novi, voleo bi da mi neko od normalnih starosedeoca objasni ovaj krembilski mentalitet, tj zašto australopitekusi imaju potrebu da se mesaju u tudje stvari i tudju politiku?

Ovo je dupe sveta, od Srbije i Kosova je samo dalje još NZ, isto bivša kolonija ali nešto nisam primetio da i oni vole da se mesaju u tudje stvari...

Da li je to zato što australopitekusi znaju da su podanici Krune treceg reda pa imaju potrebu da se dokazu da su bolji „turci” od samih Turaka, da bi se dodvorili kolonijalnim gospodarima i na taj način lecili svoj kompleks inferiornosti?

Ili je to možda zato što su poreklom i u biti engleski robijasi i izgrednici koji vole da ubijaju i vrse raznorazna zlodela bez obzira na povod i pravdu, pa im ovi ratovi po ostalim zemljama dobro dodju da uraznjavaju svoje sadisticke nagone na legalan način po tudjim zemljama jerbo su sve svoje indigenous istrebili na najbrutalniji način, a i u svetu su poznati po najbrutalnijim kriminalnim ubistvima i mucenjima, često bez ikakvog motiva i povoda?

Ili se možda radi o običnoj glupavosti i bezkicmenjastvu, jer su jednostavno umislili da bolji nego sto ustvari jesu, pa sebi daju za pravo da pomazu englezima i amerikancima da kroje svetsku pravdu po merilima svojih gospodara?

Nek mi neko pametniji objasni (Tamponov STOP!) kako situacija na Kosovu ima veze sa statusom usrane kolonije, koja se prva posle gazdi engleza i amerikanaca, čiji su neokolonijalni motivi jasni i mojoj pokojnoj babi, busala u grudi da „prizna” shiptarsku nazovi-dezelu?

Kako da ja kao gradjanin sveta i emigrant u ovu koloniju imam postovanja prema nijma kad gluplju grupicu robijasa, krimosa, propaliteta i bezkicmenjaka na jednom mestu u zivotu nisam video?

Serem vam se sto i jedan put u licemernu koloniju, pirgava mi je sinoć rekla da je oseca postidjeno sto je australijanka posle gledanja 60 minutes, a bogami i ja bih se osecao isto, zato nikad neću da primim australijsko „državljanstvo” i trudicu se da placam sto manje takse jer nisam lud da pomazem neprijatelja!

Radije ću da budem UK „Nemac” nego usralijski „ustaša”, koga kolonijalni gospodar salje kao topovsko meso od Galipolja pa do dan danas!

mosman
02. октобар 2011. у 21.38
Nevalja ti rabota,ti si pozivcanio i nema ti spasa.Samo će gore biti.Misli malo na svoje dete ili decu,šta već imaš,njima treba strong father figura a ti to nisi.
bralle
(pijanac57)
02. октобар 2011. у 21.53
Užas jedan!!! Gdje je sada srpska zajednica da uputi protest tim odvratnim kretenima i svi mi da im pošaljemo po 10 poruka. Da pronađemo neke uticajne ličnosti koje bi nas podržale i reagovale za nas. Da uradimo bilo šta bolje je nego ništa..!
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
02. октобар 2011. у 21.55
MosMajmune, pitao sam pametne i normalne. Ti ne spadas ni u jednu od tih kategorija a pritom još treba da ides da se lecis zato jer si seksualno devijantan.

Možda se zato javljas jer si pride i „poturica” pa se osecas prozvanim i mislis da ćeš najdolje da diskreditujes moje pitanje ako krenes da blatis moj karakter.

Ajde sad turchine mars u kucicu, da se staras o tvojih 12 izgubljenih slučajeva i pusti da neko pametan stavi odgovor.
A možeš i u ludnicu kod Tamponova, ako ti nije jasno o cemu pišem.

mosmanПорука негативно оцењена. Покажи

mosman
02. октобар 2011. у 22.16
Ti si sve samo nisi zdrav u glavu.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
02. октобар 2011. у 22.54
Ti će mi kažeš?

A ti si pedofil (zato mi gore spominjes decu) bolesnik izvitoperenog mozga i proizvod ove usrane kolonije koja misli da su jako „vazni” u svetskoj politici, pa se sami gooze i poturaju da lizu vnugo svojih kolonijalnih gospodara.

Ti si proizvod ove usrane politike i zato smrdis tu gde jesi kolonijalni slugo, a ne u svojoj zemlji gde bi trebalo da budes !@#$!

Kad bi se svako kao ti „Turchin” prodao za saku kolonijalnih plasticnih smrdljivih dolara Srbije ne bi ni bilo...

Ajde ustaj australijski „ustašo” kvislingu, petokolonasu i beskicmenjaku da branis politiku ukakane kolonije koja nema veze sa njima. Verovatno tako lecis svoj kompleks inferiornosti i predamnom jer sam ja tvoja nocna mora;

Whinging Pom and angry Serb at the same time!

Ustaj ustašo da branis koloniju pred najezbom bahatih engleskih srba, mi smo gori od samog djavola, sve ćemo shiptare da proteramo uovde u pustinju, samo da bi tebi smetali!

Hasaj mi sveze vnugo od jutros, izrode i prodana duso!

mosman
02. октобар 2011. у 23.02
Koji papak,ja nisam ovamo doso iz jedne Svajcarske ili Norveske jer nisam znao šta ću sa sobom i sređenimzivotom već sam doso iz nesrecne Jugoslavije koja se u međuvremenu raspala.Neki moji prijatelji su još tamo izgledaju kao starci,propali u raznim pogledima.Šta sam ja trebo da budem žrtva kao i oni i da mi ko zna šta bude sa decom?A ti lupetaj i dalje.
mosman
02. октобар 2011. у 23.06
Decu sam pomenuo jer ti delujes kao histerik i neuracunljiv a takav roditelj nije dobar.Mene moja deca nisu čula da psujem nikad,takav sam covek.
bananas
(♥)
03. октобар 2011. у 01.30
Auuuu koja aktivnost na ovom topiku... Plusici i minusici samo prste na sve strane.

Ja sam sinoć u vreme 60' spavala. Svako pomeranje sata unapred mi utice na sistem. A i bolje sto nisam gledala to Ch.9 njesra. Isli smo mi svojevremeno ovde na demonstracije, mahali transparentima, slali peticije, mejlove i - ništa. Pojeo vuk magarca. Kidali smo se i patili onoliko. Pa tako sada čitamo kako crkose neki tamo da prave paradu ponosa i porodicnu setnju dok na Kosovu ginu Srbi. Luda kuca.
bananas
(♥)
03. октобар 2011. у 02.05
Ovi minusicari, otvorite Facebook grupu posvecenu obozavanju lika i dela vaseg idola mravena, hehehe...:)))
sidtak
03. октобар 2011. у 04.13
Minusari baba minusari!!!
bananas
(♥)
03. октобар 2011. у 05.01
Сидаџија! Уз ногу!
sidtak
03. октобар 2011. у 08.31
Imaš nekog blizeg k nogi,ja samo među...
mladenov
03. октобар 2011. у 17.45
Gledao sam i ja „60 minutes” i mogu reći da su mi obe prve rubrike bile odvratne, naročito druga.
Sa Ravenom se slazem sve sto je rekao kad je reč o AU medijima i AU spoljnjoj politici („kako tata kaže, i još ću se potruditi da budem još bolji i poslusniji”).
Međutim, ne slazem se da se donosi sud o celoj AU naciji zbog toga.
Ovde su mediji u rukama stranaca kao sto je mnogo toga u rukama stranaca. Mediji u AU, mediji u UK i mediji u US ista su to gov'na, valjda sto im je isti vlasnik.
Da li je emisija „60 minutes” moguća u UK, zemlji u kojoj je izbio skandal 'phone hacking'? Ja mislim da je vrlo moguća.

Cela međunarodna svetska politika i njihovi mediji su po meni odvratni, licemerni, nepravedni, šta god.

Srbin može da zaboravi pravdu i prejateljstvo u anglosaksonskim zemljama. Može da izrodi stotinu Noleta i da pokupimo sve grand slemove, BADAVA! Valjda je to sad svima jasno ovih dana.

Nasmejao sam se kad su posle zgrazavanja nad dogadjajima u SHrebrenici odmah potom pustili istiniti Underbelly gde su prikazali kako bosica podzemlja Tilly Devine sa uzivanjem i osmehom na licu od uva do uva gleda kako se maskriraju ljudi britvama.
Možda nema veze i glupo poredjenje, ali eto bilo mi smesno kad se zgrazavaju nad tudjim prljavstina, a odmah potom iznose svoja na videlo.

Dalje, pre par nedelja nisam mogao da verujem sopstvenim usima.
Cuveni novinar Kyle Sandilands mnogo ponosan i srećan hvali se koleginici Jacqueline Henderson kako je dobar majt sa Dzonom Ibrahimom, i onda ga pozvao telefonom na jedan intervju sa nogu da to i dokaze. Krstio sam se i levom i desnom. Ali eto to su mediji.
mladenov
03. октобар 2011. у 18.29
da pojasnim, taj intervju je isao uzivo na radiju 2DayFM.
bananas
(♥)
04. октобар 2011. у 05.10
Minusicari se rimuje sa padavicari. Valjda je sad jasno.

Lik nazove drugog lika pedofilom i dobije za to nekoliko pluseva. To jasno govori o stanju svesti pojedinih citalaca. Njima se od skora pridruzio nik Sidadzija. Odsustvo IQ-a evidentno.

Kajl je blentav. Valjda mu je to vrhunac da se hvali kako mu je onaj pikavac mafijoza zvani Dzoni Teflonac ortak.

Pita Honda Jazz Toyotu Yaris-a šta će da bude kada poraste.
- Biću Hilux SR 4x4 turbo diesel
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
04. октобар 2011. у 07.52
ta nemojte kasti!

On je dovoljno mator da sam sebi zove pedofila, ne trebam mu ja da mu ga zovem...a to što na svakom topicu spominje decu, to govori samo za sebe!

Nisam ja Kajl...

my name is Eric Cartman and I ask questions!

Šta je veliki odzak rekao malom odzaku?
„Još si mali, nemoj da pusis!”

Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
04. октобар 2011. у 07.57
Tampi je sasvim OK lik kad popije pilule, čak je jedini dao polu inteligentan odgovor na temu. lepo je kad se na topicu pojavi neko ko nije kompletan retard...

Ali je ipak malo promasio...

Znamo mi šta medije rade, 60 minutes je samo objavio prilog...

Zašto australopitekusi vole da guraju nos u tudja posla?

Kad se pera i laza iz osmog dva posibaju oko peecke, ja kao djak prvak to ignorisem jer me svecano zabole qrac za njihova posla...zašto se australopitekusi turaju tamo dge im nije mesto?
josh-uvek-ovde
04. октобар 2011. у 07.58
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
04. октобар 2011. у 09.07
nisu...tvoje parice su otisle u Cambridge University.

Pare koje idu toniju lazovu i njegovoj izrod-familiji idu iz iste shiptarske kase iz koje je marti AhTiSeri dobio milione evra da podržava shiptarsku „dezelu”.

Znaci pare od pimpovanja, gudre, belog roblja i ostalih ilegalnih rabota shiptarske mafije...

A to da je cela familija zadrta srbomrznjom pocinje još od onog matorog gada Michael Foot-a, scouse git-a i njegove bagre.

Srećom, britanci su se resili te gamadi...bar za sad. Još kad bi ga turili u Haag, tu je njemu mesto, a ne srpskom heroju djeneralu Mladicu. Da njega nije bilo ne bi bilo ni Srba sa one strane Drine...
sidtak
04. октобар 2011. у 12.41
Babanana,meni možeš samo da pljunes pod prozor sa tvojim iq,bivša stjuardesa sto su te punili svi koji su htelipa posle prodajes tatine i mamine stanove sto ti je tito ostavio,mamu li ti onu da mi te je uhvatili za to debelo dupe...:)
mladenov
04. октобар 2011. у 17.32
još_uvek_ovde, ja sam to stivo već postavio ovde - „Blerovi protiv Srbije”

I ja se pitam i cudim zašto se ovi ovde turaju i trte gde im nije mesto, sa drugog kraja planete pa u malu Srbijicu da jure Mladica?????

Pada u oci već standardna uhodana stvar tipicna za zapadne medije - muslimanska strana stradala, srpska nije; mulimanske majke rone suze, srpske ne maju za kime. Ona baba muslimanka kuka i place kako joj se sin vise nikad neće vratiti, a koliko izgunaca i tragedija na svim stranama na onome prostoru, da isticanje samo jedne strane i samo jednog slučaja zvuci krajnje glupo i pristrasno do granica perverzije!

Primetio sam da su pomenuli i naglasili nekakav VERDICT!
Koji crni verdict, do toga ima još dosta, sudjenje je tek pocelo.

Sve u svemu da ti se zgadi.
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
05. октобар 2011. у 00.30
kolege doktori i medicinsko osoblje

samo da se javim i da kažem da je dr. Raven sto posto u pravu.

I tu sam ...ne dolazim jer imam neka posla ne smem da kažem koja da me ne bi izbrisao ovaj ludi modi. Stvarno je postao lak na gumici...

Druže moderatore

da bog da dobio sleper gumica marke stedler na lutriji . Oladi malo s gumicom tebra, pa znam jednog coveka, pokojni bog da mu dusu prosti , bas tu iz bankstauna, on je briso , briso jedno sedam dana pred smrt , i ode covek tako iznenada...
mosman
06. октобар 2011. у 17.22
Ovde ima nekoliko normalnih ljudi a u njih svrstavam i sebe.Što se mene tiče ne moram vise ni da se javljam jer mi netreba vasa negativna energija.Papci su papci,meni nije potrebno da me svaka susa naziva pedofilom a to da se odobbrava i nagradjuje.Alal vam zezanje sto bi rekli.
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
06. октобар 2011. у 18.33
no niiid tu bi hard on jourself...kant! vaj dont ju go and fak jorself, ju...lausi san ov bich. kok sakr. mader faker. venker. dis plejs vil bi betr vitout ju. ju stnik ov LOJ( ne znam kako se kaže na engleskom mi srbi to ne jedemo) rim tu ti tuki.
bananas
(♥)
07. октобар 2011. у 19.09
Ahahahahaha :))), preleteh na brzaka.
Možda sam nešto propustila, nije mi jasno zašto mosmana tako nazivate? Ja sam ga citala svojevremeno na jednoj drugoj diskusiji, covek je pisao razne stvari i imam utisak da je totalno ok.

Ovo wance sidadzija je verovatno Pekijeva reinkarnacija, jadnicka djoleta ili onog tan!@#$la darmara iz Melburna sto subotom samo seta po radnjama i jede kolace. Nakacio novi nik, vrlo mastovit ahahahaha!, i sada pusti neki kilavi vetric s' vremena na vreme, nadajuci se da ga neko primeti. Mukica mala tupava, šta on zna?

Dva babuncica - standardno.
sidtak
07. октобар 2011. у 23.43
Da ti pojedem te tvoje guzove babetino jedna.šta mislis ceo svet se vrti oko tebe,jebo ga tito sto te napravi takvu tunjavu...
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
08. октобар 2011. у 00.00
Bolje se ti Side pripazi šta baki predlazes...

da ne bude ovako;

http://www.youtube.com/watch?v=y4l7dp_GkFY

GRIZI GUZU! TO TO !

hahahahah!

bananas
(♥)
08. октобар 2011. у 08.27
Komican ovaj sidadzija. Doneo bajate fazone verovatno sa diskusije Navijaci.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
08. октобар 2011. у 18.25
lep ti novi avatar bako...jel to x-ray chmara ili vagine? ;-)))
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.