Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Qeeyamett & zemlja duplih duga
bananas
(♥)
25. септембар 2011. у 06.53
Da mi je znati ko je dozvao zimu nazad?

Ne secam se kako su izgledale duge Tamo daleko. Da li su bile duple? Ovde svako malo iskoci još jedna, bledja duga nakon one prve jarkih boja.

josh-uvek-ovde
25. септембар 2011. у 10.09
Daj nam sliku...uživam dok gledam slike na tvom albumu...plaže,okean... :)
bananas
(♥)
25. септембар 2011. у 22.17
Evo :).
Kada pogledas u tvoje levo od duge nazire se druga. Biće nešto slika jerbo sam bila u tvom buducem gradu. Mnogo je lepo tamo, divan vazduh, nema guzvi i zastoja u saobracaju (malo je povuci potegni posle 5 radnim danom ali, prema ovdasnjim prilikama to je ništa). Ima dosta kengura ali teško je pronaći dobro mesto za slikanje jer svugde okolo su putevi i nema gde da se stane (ili da se ostavi negde auto pa hoda i hoda do prve zgodne tacke). Uspela sam jednog da ovekovecim, makar nešto. Gradi se na sve strane i sve je lepo i uredno, milina.

http://img200.imageshack.us/img200/7467/p1180402u.jpg
josh-uvek-ovde
26. септембар 2011. у 02.52
Vau, dve duge...U Beogradu to nisam videla nikad. A da je vreme šašavo na celoj planeti-jeste. Ne pamtim da je septembar bio ovde toliko topao i do 38 stepeni.
Hvala ti za ono moj budući grad,nadam se da će to uskoro i biti, trebalo bi da predamo do N.god. za vizu. Muž se sprema za IELTS...

Radujem se slikama iz Canberre na tvom albumu.Pozzzz :-)
stanje_plazme
27. септембар 2011. у 12.37
> Ima dosta kengura ...

Ja sam izgleda jedini lik koji je prosao Australijom a da nije uspeo da vidi hebenog kengura kako trckara okolo. Bilo jedno 40-50 ono pored puta „road kill” i to je to.

bananas
(♥)
27. септембар 2011. у 20.41
Zaista ne znam kako ti je to uspelo? Ja ih svaki put u Kanberi vidim na desetine. Najveci mi je problem sto je nezgodno da se stane autom negde blizu njih. Ima jedno mesto na izlasku, tu su neki konji, šta li. Lepo može da se spusti tim putem a oni se jako dobro vide kako cuce u travi.

Čak sam uspela da sretnem jednog u botanickoj basti. Evo kako ga fotkam:

http://tinyurl.com/3k6ozvy

Nije uopste obracao paznju: pase, nešto tamo dzara i ne konstatuje nikog.

@još,
ti proveri za koji dan ili već ovaj link, videcu da nakacim neke slike. Ništa spec. jer me grad kao grad ne zanima i tamo samo prolazimo. Valjda iskopam nešto za opstu upotrebu mada toga nema mnogo.
stanje_plazme
28. септембар 2011. у 12.32
@bananas

Neverovatno kakav sam baksuz bio sa tim kengurima. Da sam se u Kanadi zavlacio tamo gde i u Australiji do sada bi me pozderao grizli već 5 puta. Doduse sad me žena podsetila da smo videli dva na Philip Island-u u nekom siprazju. Dok sam digao podigao objektiv, ostali samo repovi hehe. Par komada na farmi negde na putu Sydney->PortStephens ne racunam, to su bili pitomi, hranis ih iz ruke.

Gledam ovaj tvoj flickr, imaš par dobrih fotki tamo. Ovaj bebiron ti je super i izgleda isto ko moj klinac u to vreme haha. Steta sto mu oci nisu bas u fokusu. Kad slikas ljude (portret) obavezno fokus na oci, sve ostalo nije važno.

bananas
(♥)
28. септембар 2011. у 22.45
Pa znaš kako je, ja se trudim i fali mi tu dosta ali glavno je da imam fun kada skljocam. :) Bebce je kao sto vidis snimljeno na kvarnjaka: ne verujem da bi mu se mama slozila. A ja nisam mogla da odolim, sedela sam na tribini iznad njih u gimnastickoj sali i bi šta bi. Ko da misli na fokusiranje u takvoj situaciji.
mosman
29. септембар 2011. у 01.31
Ima bananas dobro oko,lako ćemo za fokus.:-)
stanje_plazme
29. септембар 2011. у 13.38
Ako bebiron nije tvoj skini tu sliku. Pre ili kasnije mama će natrcati na nju a poslednje sto želiš je da ti murija pretura po kompu i zalepi etiketu na celo. Imao sam prilike da vidim kako to izlgeda ovde, sumnjam da je u AU nešto drugacije.

bananas
(♥)
30. септембар 2011. у 03.32
Плазмо,
Ти си шоу :))) . Шта кажеш, мурија?
josh-uvek-ovde
30. септембар 2011. у 15.47
Posle one naše nesrećne porodice u Americi što im oduzeše decu ni krivi ni dužni zamalo da bude svašta...ko će ga znati Bananas kako ta cyber murija radi...
U prilog tome skidam kapu našoj muriji što otkazaše gay paradu. Baš sam bila uznemirena jer imam svadbu u nedelju i to baš u gradu a i grad je pun dece iz cele Evrope (i moja škola je domaćin deci iz Litvanije) jer je Radost Evrope, sećate se...zamisli njihove roditelje koji gledaju zapaljen Beograd ( već su najavili protivnici parade akciju „Beograd u plamenu” )...
bananas
(♥)
30. септембар 2011. у 18.49
Da batalimo sliku koja je nastala pre vise godina i već imala svoje pojavljivanje, sa pozitivnom kriikom.

Мислим да је отказивање параде исправан потез. Док се на Косову дешава то сто се дешава, велика су срамота и неправда планови око „породичне шетње” и те јадне параде „поноса”. То су пре шетња и парада лудила, безобразлука и игнорације. Тамо има много болесних у главу и хладног срца. Жалосно.
josh-uvek-ovde
01. октобар 2011. у 03.11
Na Kosovu je KFOR toliko preuzeo kontrolu da na granici sa Srbijom zaustavlja vozove i kontroliše putnike, čak su i ušli na teritoriju Srbije, kažu zvaničnici oko 50 m, i šta sad? Bodljikave žice postavljene i traži se „ausvajs” kao u vreme nemačke okupacije...
A o gay populaciji ne bih...pokušavam da razumem svakoga i poštujem pravo na način života ali...što bi rekla moja baba „otkud sad toliko pedera pre ih nije bilo toliko”...
mosman
02. октобар 2011. у 22.21
Taman sam mislio da iskljucim podno grejanje u kuci kad opet ovo zahladjenje.Biće nam možda loše leto ko zna.
bananas
(♥)
07. октобар 2011. у 19.10
Bas bzvz vreme, i ja ujutro upalim radijator, bilo ove nedelje i 12 stepeni. Ludo vreme.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.