Дискусије : Сиднеј

 Коментар
9/11
bananas
(♥)
09. септембар 2011. у 09.11
To vece bese neki film na desetci. Zaspah na sofi. Probudim se, otvorim jedno oko, na tv-u gori jedna zgrada od WTC-a. Mislim se, zar su prošle vesti i krenuo drugi film? Gledam tako kad, ulete i drugi avion u drugu zgradu. Hm... Kakav li je ovo film? Ton ne ide, utisala sam ga pred ulazak u dremez. Kad odjednom, Sandra Sali. Prica nešto, pa opet zgrade u plamenu. Vidim ja nije to film već neka corava posla. I tako, odsedeh do pola 3 ujutro ispred televizora.
mosman
10. септембар 2011. у 02.17
Ja sam te veceri lego bas rano a kad sam se probudio svet je bio drugaciji.
mosman
10. септембар 2011. у 02.48
Meni je zao neduznih ljudi.Sad pricaju o nekim konspiracijama,ko će ga znati šta se sve tu krije.Da je monstruozno jeste,ono je pre bilo za neki film nego za realu.
bananas
(♥)
10. септембар 2011. у 19.23
Vidis mosman,
bio je jedan youtube klip o bombardovanju Srbije. Pre dva dana sam ga videla. Nešto stravicno, prikazane žrtve i tako. Ne videh kada je postavljen. I nestade ga, piše pokazuje shocking and disgusting content. Pazi to, disgusting content, to im je klasifikacija za žrtve zločina koji je učinjen. A lepo drže klipove od 9/11 kada oni nesrecnici iskacu sa prozora i lete kroz vazduh, toga ima ne zna se. Bitno je da su srpske žrtve disgusting. A na kraju krajeva, les je les, zar ne. To u nekom drugom svetu a ne ovom nasem, ...enom.
mosman
11. септембар 2011. у 20.49
E moja bananas,za njihove žrtve se cuje i onda objave kako se svet promenio od tog dogadjaja a sto su Srbiju i Irak upropastili to je njima ništa.Samo ova dva primera,pametni ljudi po njima vide kakvo je cudoviste Amerika.
djolenolovic
12. септембар 2011. у 01.33
hm
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.