Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Samo za rusofile
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
20. август 2011. у 06.52
ovo je kraj teksta...najzanimljiviji deo

НацртДекларације о стварању Евроазијске Уније (Евроазијски Савез – ЕС)

Децембар 30, 2012

1. Међудржавно уједињење као добровољни савез равноправних народа.

2. За сваку државу је загарантовано право да слободно иступи из савеза.

3. Приступ Евроазијској Унији је отворен за све евроазијске државе, како онима постојећим, тако и онима које могу настати у будућности.

4. Нова савезна држава заснована на основним принципима духовних и моралних вредности евроазијских народа, узајамног поштовања и сарадње међу братским народима у духовној, хуманитарној, политичкој, економској, војној, и информативној сфери.

5. Чланице Евроазијске Уније, у свом развоју се руководе на основу сопствених националних, историјских и духовно-моралних вредности.

Алгоритам

Фаза 1. До 1. јануара 2012 стварање Координационе интеграционе групе заинтересованих држава ЗНД које развијају фундаменталне законе о формирању Евроазијске Уније, односно, Евроазијског Савеза.

Фаза 2. Уједињење три државе (Русија, Белорусија и Казахстан) у Евроазијску Унију 30. децембра 2012.

Фаза 3. Приступање Евроазијској Унији Украјине и Јерменије (до 30. децембра 2013). Појава трећег центра Евроазијске Уније – Кијев.

Фаза 4. Приступање Евроазијској Унији Киргистана, Таџикистана, Узбекистана, Молдавије, Монголије, и Туркменистана (до 30. децембра, 2014).

Фаза 5. Приступање Евроазијској Унији Турске, Сирије, Азербејџана (до 30. децембра, 2016).

Фаза 6. Приступање Евроазијској Унији неких других земаља (до 30. децембра, 2020). Потенцијално стварање четвртог центра Евроазијске Уније – Београд (Србија).

Идеја Евроазијске Уније – је руски концептуални одговор на изазове глобализације. Русија треба да постане духовни лидер света, на основу идеје Православља, руског космизма и свеевроазијског национализма.

Времена да се превазиђе глобална криза нема пуно – до децембра 2012. Искрено се надам да ће се 30. децембра, 2012 догодити стварање Евроазијске Уније.

Надам се да ће на америчким председничким изборима у новембру 2012. године победити представник народног покрета Чајанка – „Tea Party” (као што је конгресмен Рон Пол из ове организације, или можда његов син, победио на конгресним изборима у САД 2. новембра, 2010). Покрет Теа Парти је покрет правих америчких родољуба. Након чега ће НАТО престати да постоји, а америчке трупе ће бити повучене из Немачке, Ирака и Авганистана, активности система Федералних резерви, створеног 1913. године, ће бити прекинуте.

То би значило да ће се у САД-у десити Друга Америчка Револуција, револуција против издајничких и похлепних делатеља „либералног колонијализма” – израбљивача, дилера дроге, душеубица, бездушних информационих манипулатора и финансијских шпекуланата. То ће уједно одржати и Европску Унију и надам се да ће Русија бити духовни лидер света и језгро уједињења Евроазије.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.