Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Sveza kontrovevzna tema by još-uvek-ovde
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
16. август 2011. у 23.02
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
16. август 2011. у 23.26
http://goo.gl/B5e0e

serem vam se u broken link!

Vidi ovako,

To sto je „nevaljali chika” Ljubisa Ristic uradio je za svaku osudu, kriminalno, prosto, divljacki, itd itd...

Ali ne mogu da se otmem utisku da je bilo vrlo efektivno. Slatki malisan će sa dobro da razmisli da li će da dira tudj auto ili ne, jer može da se pojavi primitivni chika „redneck”, da ga isamara, a mamice i tatice nigde na vidiku, da ga brane.

Mene je komsija Gile vise puta isamarao kad sam ja pravio slične izgrede, jeadared dosla i murija, ali ne zbog Gileta, nego mene da apse i da mi prete popravnim domom.

Isto tako ne mogu da se otmem utisku da je klinca isamarao komsija Pera ili komsija Laza, ovaj slučaj ne bi stigao dalje od njegove mame, a posto je u pitanju nevaljali Ljubisa Ristic, on je za novine i miliciju. Kad smo već kod milicije, nešto nisam primetio u tom clanku da se milicija mnogo zauzela da kazni „izgrednog” Ljubisu...

Jedared me je fiza (prof.fizike) isamarao, dao mi jedinicu i poslao kod direktora sto sam bio „disruptive” ucenik. Pa je onda dosao cale u skolu, pa sam još i kuci dobio batine.
Pitao cale fizu i direktora da li je bilo fer da me isamara, i još mi pride da i jedinicu, jerbo nisam bio los djak, a fiza mu rekao da se slaze da nije fer, ali da je ceo paket bila veoma efektivna vaspitna mera, posto od tada pa do kraja godine nisam imao vremena da pravim „disruptions” na casu, nego sam se koncentrisao da „popravim” keca.

Iduce godine je dosla profesorka fizike, mislim da me još uvek pamti, ali ne po dobrom...ali to je druga prica...

Sad kad sam matori bizgov, mogu samo da ponovim staroenglesku;

It never done me any harm!

U naprednoj britaniji takve mere su stavljene van zakona još od 1981 godine. Isto tako je i van zakona da se lomi, krsi i pali, bez obzirka koliko imaš godina, samo sto je kazna za one ispod 18 godina mnogo blaza, tj vise lici na nagradu, nego za one od preko 18 godina.

Možda je to neka nova vaspitna mera; Onog casa kad napunis 18, nešto ti „krcne” u mozgu, i znaš da vise nije lepo da se prave izgredi...

Videli smo svi kako je bilo u Londonu.

U ovoj koloniji batina još uvek nije protivzakonita, mada mislim da u NSW se ne sme po glavi i vratu...

Pitam ja vas, potovani diskutanti, gde je zlatna sredina?
Kad treba batina a kad „sargarepa” kad zlatna decica pocnu da prave izgrede?

Ocete da pratite moderne Engleze, pa da i ovde lome izloge?



bananas
(~*~)
16. август 2011. у 23.48
Bilo ko da je u pitanju a ne tamo neka poznata faca upletena u incident, nasilnik mora da odgovara i plati. Ovde su prolivali kecap i zejtin u samouslugama i namerno se saplitali da se ubangave pa posle klejmuju sve zivo: ne mogu da spavaju, post traumatic stress disorder, razviju fobiju od samousluga, nevolje za ceo zivot. Znaci, ovog kretena na sud pa da odgovara jer je udario dete. Šta mu je dete uradilo? Prislo njegovom Sv.Autu i gledalo kucice. Dodirnulo prozor od Sv.Auta? Zbog toga da ga udari? Ajde da je mali uzeo neku motku i opajdario auto, vandalizam, frka, zuta minuta, pa se ovom pomracilo i nije ni razmišljao da li je dete u pitanju ili ne.

Dalje, u nasem narodu postoji neka bolesna vezanost za automobil. Automobil je mnogima važan deo zivota i ako im ko dirne svetinju odmah vide crveno, kao da im je gurnut prst u oko.

Ne rekose koje rase pasa su bili kucici? Taj detalj bi bio zanimljiv. Cisto da vidim kakve pse drzi ovakva jedna budala.
josh-uvek-ovde
17. август 2011. у 04.06
Raven, ti si baš bio đavolčić... :-)
Dok čitam tvoj post sećam se da jeste zaista to bila vaspitna metoda u školama u naše vreme...meni je majka govorila:„Neću da čujem da se spomene tvoje ime na roditeljskom...”iako sam bila odličan đak ali ta pretnja se ponavljala. Sa jedne strane iz ugla prosvetnog radnika kažem vam da se tada i znao neki red u školi a danas vam upadaju roditelji i đaci na sednice i u zbornicu bez dobar dan. Što se tiče batinanja učenika znaš i sam da to nije uvek dobra metoda jer smo svi voleli profe koji su bili drugari sa nama.
Opet sa druge strane deca kojoj se sve dopušta nemaju nikakvu granicu u životu i postaju bahata i neosetljiva za svet oko njih...moje i samo moje mišljenje je da mnogo veće posledice daje popuštanje deci nego kazna i batina. Pri tom batina ne znači sistematsko povređivanje dece varjačama i motkama...
Jednom sam ovde napisala da je mnogo teško vaspitati sopstveno dete i da nema gotovog recepta, zlatnu sredinu „hvataš” i učiš se u hodu upoznavajući temperament svog deteta...
Ali svakako tuđe dete nema niko prava da vaspitava a posebno ne batinama.To što je u ovom članku javna ličnost koriste novinari ali to važi za svakog...

bananas
(~*~)
17. август 2011. у 20.33
@još uvek,
ovde nema roditeljskih sastanaka poput onih kod nas. Ovde se to zove parent-teacher meeting i svaki roditelj vidi teachera oci u oci. Ono o cemu profa prica za dete ne cuje niko drugi nego samo roditelj. Mislim da je to super praksa a ne kao kod nas, sednu svi u ucionicu i ako dete ima problem, roditelj upada u crnu zemlju od stida pred ostalim roditeljima. To je kod nas bilo bas surovo, ne znam da li je i dalje u opticaju takav način komunikacije. Deca su uvek trpela ekstra pritisak jer ni jedan roditelj ne voli da sedi u ucionici sa još 30 drugih a da mu uciteljica kritikuje dete pred svima.

Mraven, kada ti je rođendan? Imam divan poklon za tebe...:)

http://img167.imageshack.us/img167/8297/stajeovoou3.jpg
ZoVu
(mlatilac prazne slame)
18. август 2011. у 02.32
Koliko ja znam Englezi su 2004. korigovali zakon pa je sada dozvoljeno fizicko kaznjavanje sopstvene dece pod uslovom da ne ostaju modrice ili kakve gore povrede.
josh-uvek-ovde
18. август 2011. у 02.52
Bananas,
srećom i kod nas je tako ,„DAn otvorenih vreta”je za razgovor face to face a roditeljski je za neko uopšteno informisanjeo obavezama i sl. Ali roditelji jednostavno ne prihvataju kritiku o svom detetu niti bilo kakav savet...ali to je druga tema...
POzdrav :-)
bananas
(~*~)
18. август 2011. у 04.04
@još uvek,
kada sam ja isla u skolu bilo je ono, dodje uciteljica-profanka sa dnevnikom, otvori i onda krene po redu za svako dete. Roditelji koji slusaju pohvale rastu k'o kvasac od ponosa i sreće a oni drugi, nije im ni do čega. Dodju kuci i onda navale na dete.
josh-uvek-ovde
18. август 2011. у 07.13
@Bananas
Još mi samo reći da si išla u školu na Dorćolu i moguće da ti znam profe i učiteljicu. Ja radim na Dorćolu...
bananas
(~*~)
18. август 2011. у 19.02
Skolu sigurno znaš, to je Prva proleterska brigada u Herceg Stjepana. Ja sam stanovala u blizini tako da sam isla u skolu pesaka. Iz početka me je mama vodila a posle sam isla sama. Cekala sam se sa drugaricama koje su stanovale u blizini a tako smo se i vracale kuci. U skolu sam posla sa 6 godina i 9 meseci a u mom odelenju nas je bilo samo 3-4 koji nisu imali 7 godina. Pošto sam ja osnovnu skolu zavrsila pre iha ha teško da je neko od tadasnjih ucitelja vise aktivan. Tako da su slabe sanse da bilo koga od njih lično poznajes. :)

djolenolovic
18. август 2011. у 19.19
hm
josh-uvek-ovde
19. август 2011. у 04.07
@Bananas

Ta škola se danas zove „Stari grad”,i blizu je škole gde ja radim,često idem u nju kad imamo neke seminare ili sastanke. Toliko ima malo đaka, (isto kao moja), cela škola ima 400 đaka... a kad smo mi bili osnovci bilo nas je po 40 u učionici...U nekoj reformi koja dolazi 2014. zatvoriće i tvoju i moju školu...Ali ja se nadam da ću pre toga već stići u Oz.
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
19. август 2011. у 05.33
kad je banana isla u skolu. ?!!! Pa njeni profesori su umrli svi krajem prošlog veka...
bananas
(~*~)
19. август 2011. у 05.38
Prekrstavaju nazive ulica pa mi prekrstili i skolu. Ništa me više ne cudi.

Bambus,
dobro je da ćeš ti zauvek imati 25 godina.
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
19. август 2011. у 05.56
volim i ja tebe ..srce!
bananas
(~*~)
19. август 2011. у 06.04
Najs.
Nego, posto se razumes u egzoticne, daj leba ti uradi dijagnozu za ovu zensku:

http://www.youtube.com/watch?v=gJNbqeMJ3YE
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
19. август 2011. у 06.07
da prekrstavaju...Alisa u zemlji cuda. To su videli od mene. I ja prekrstavam ove shinto budiste, kad god imam priliku. Sasvim normalna pojava, tako reci postalo rutinski. Imam u dzepu ulje i stalno ga nosim sa sobom. Nikad ne znam kad treba malo da nauljim „ mladu”...
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
19. август 2011. у 06.26
hehehheheh komentar na video

evo šta mislim o ovoj „ bruce lee” devojcici. kao prvo nije pojela pahuljice ujutru. Svaki doktor će ti reci koliko je važno dobro i zdravo doruckovati i početi dan rano ujutro kad „ pevac” zakukurice. Kod nje to i nije bio slučaj ovog jutra kad je ovo snimila.
Mnogo je prisna sa ovom dzukcom. Nadam se da pas ima likers lajsens.
Što se nje tiče...zaboravila je da obuce s.i.se kad je ustala.
Ima grudi ko dva oraha i nije moj tip uopste.
Lici mi na one iz seftona sto od engleskog znaju samo par recenica kao
:„ faki faki saki saki . one hour, hundred dolars mister” i „ tajm s up”

Znaš kinezi bas obozavaju pse, najviše ih vole u garlik sosu..Well done, i još sa dzemom.

skandal riba s dzukcom. Nisam primetio da je ovaj pas previse „ srećan”
A možda joj je spirala ugradjena visko pa skakuce okolo...ko zna. ?
bananas
(~*~)
19. август 2011. у 06.29
Ja mislim da je ona cugnula od sabajle ili tako nešto. Jadno kuce.

A vidi ovo. Koja budala.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/272160/Suprug-iz-ljubomore-ranio-ženu-pa--pucao-sebi-u-glavu
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
19. август 2011. у 06.39
da...ljubav i ljubomora. Patoloski vid ljubavi je ljubomora. Vidis brak je zelja za posedovanjem nečega. On ljubomoran na ženu. Pazi 59 godina, recimo 30 godina braka iza njih. Pretopstavljam da mu se nije dizao duže vremena ...i tras. Ljubomora kod muskarca se najbolje leci tako što čim oseti malu dozu ljubomore , promeni ženu. hehehhehehehe.
Ili prevari svoju, pa kompenzuje stanje ljubomore sa grizom savesti.
Zvuci malo bezveze , ali radi. Uostalom žena je najsrecnija kad ona tebi ima nešto da oprasta ...
bananas
(~*~)
19. август 2011. у 06.47
Ma ne 30, vidis da ima sina iz prvog braka. A ovaj papak nije imao preca posla nego da nju unesreci a sebi rascopa glavu. Boze mili kako su ljudi glupi i ograniceni, neverovatno! Svako malo u Blicu tako neka vest. Na jednu ljubomornu ženu koja sredi muza ili partnera imaš 10 slučajeva kada muskarac ukoka ženu.
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
19. август 2011. у 07.03
znaš kako , covek se navuce na ženu, kao na drogu. To je jako kompleksan odnos hormonske zavisnosti. I ljubav kao osecanje je takvo da covek skrene u neku stranu. Zbog žene su se ratovi vodili, žena može da te digne do najvecih visina i da te baci u najdublji ponor...

Samo najbolji lek je promeniti ženu. Čim se ne osecas s njom dobro i vidis da jedna te ista stvar izlazi u svadju..., da se vraca isto...cao cao. Nijedna žena nije vredna ljudskog zivota. Proklestvo je baceno na žene još od kako je ona kucka prevarila onog nesrecnika i dala mu da jede sa drveta znanja. On dok nije znao koliko je slatka jabuka živeli su srećno.Sto rece valjda ivo andric. Žena je ko kapija, ona te donese na ovaj svet i posalje te na onaj...Pitanje je samo sto pre shvatiti da je tako . Go se covek rodio i dosao sam na ovaj svet red je i da ode sam i na onaj.
bananas
(~*~)
19. август 2011. у 07.19
Malo me iznenadjuje tvoje povrsno gledanje ali, kapiram ljudsku ogranicenost jer ona upravo dolazi iz ignorantnosti i povrsnosti. Cesto kompleksi i gorcina izlaze iz coveka iako ih on nije svestan. A sve to dolazi iz zla i zelje za kontrolom i posedovanjem.
bananas
(~*~)
19. август 2011. у 07.39
Čim se ne osecas s njom dobro i vidis da jedna te ista stvar izlazi u svadju...
---

Ovo se strucnom terminologijom kaže „tuci crknutog konja”.
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
19. август 2011. у 07.39
zelja za dominacijom. Hmm . znaš kako to radi. Onaj koji pokusava da nadje dublji smisao u jednoj vezi i koji pokusava da sagleda nepregledno sagledivu sliku svoje veze je taj koji obično izvuce deblji kraj. U svakoj vezi. Znači da ti objasnim malo bolje.

Pera i Stana su velikoj ljubavi, ali Pera voli stanu vise. I pocinje da sagledava dublje, sto vise trazi odgovora, Pera je vise nesigurniji. U tom slučaju stana dobija na igri. Jer je se podvukla Peri pod kozu, a najviše sto mu je upala u podsvest. Znaci Stana je bila dovoljno pametna da mu se ubaci u „ mozak” 24/7 , sa ovim ili sa onim nacinom.
Pera postaje opsednut sa Stanom, gubi kontrolu nad samim sobom. U početku su Pera i Stana imali dobar sex, pa su onda Pera a i Stana, postali hemijski zavisnici na dopamin i endorfen, i provodili su još vise vremena zajedno. Vremenom doza dopamina i endorfena se povecavala, pa su njih dvoje imali sve bolji sex, e onda je Pera zakljucio da ne može vise bez Stane, i...čim je Stana ukapirala da je Pera „ pecen”...
pocinje igra ega i kontrole.

Slučaj B .

Pera je posao ko Mike po neki magazin. I sad dok je cekao bus, dodje i Stana na stanicu. Peri čim je ugleda udari pomracenje sunca. Odasekose mu se noge, krv udari u glavu, svest se totalno pomuti i Pera ni sam ne znajuci šta mu bi postade „ pecen”... Stana je ga samo pogledala i procenila koliko Pera ima para u novacniku...

Slučaj C

isti kao b ali se radi o stani.

epilog:

Vremenom stana je sve redje orgazmirala, pa se usput i folirala pomalo, ali na kraju price shvatila je da Pera bez nje ne moze, i da za onih 11 minuta sreće, može dobro da profitira...Stana je pocela sa bundom od nerca i sad ima mnogo sto šta. Pored tri bunde ima i još dvojicu Pera. hahahahhahahaha

Naravno postoji i druga verzija. Napisao paulo koljo i knjiga se zove
„ 11 minuta”...Radi se o jednoj Stani koja je ipak shvatila zivota bez ljubavi nema. Ukratko. Stana je radila u javnoj kuci...bla bla...srećno detinjstvo...zbunjena sa osecanjem ljubavi...zaposljava se u javnoj kuci...spava sa mnogo muskaraca i svakog analizira...
i...stana se na kraju price vraca u brazil coveku koga voli...Preporucujem ...ocena (9)
bananas
(~*~)
19. август 2011. у 07.51
Pazi samo da svoju filozofiju od silne zelje za uproscavanjem u stvari ne zakomplikujes hahahahaha! :))
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
19. август 2011. у 07.59
„zrno po zrno, pogacha, qrac po qrac, bunda”

ko umije, sam u nju pada!

Sudija nema pishu, a nije zensko!
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
19. август 2011. у 07.59
kod mene je to jako prosto. Čim osetim da nešto nije u redu, i da provodim vide od 5 minuta u razmišljanju jedne te iste zenske, ja okpuiram moj mozak sa drugom. Onda pocinjem da dobijam epitete kao sto su :„ covek bez duse”, „ zivotinja”. Najveci problem je skoncentrisati se na current one i na njeno ime. Znaci biti fin do te mere i tepati joj samo njenim imenom. Znaš koji je turn off u ljubavnom zanosu nazvati je imenom neke bivše. hahahahahhahaha. Uzas. A čitam skoro da je veliki procenat kod azijatkinja onih koje u besu i ludilu kastriraju partnere na spavanju. Ja zato spavam samo sa jednim okom. Jedino sam siguran sam u krevetu i tad se naspavam ko covek.
bananas
(~*~)
19. август 2011. у 08.04
Koga zmija ujede i gustera se plasi. :)))
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
19. август 2011. у 08.10
priznajem druže sudija, par puta sam omanuo na istu foru. A bio sam i popio. Izletelo mi. hahahahahahaha. Zato toplo preporucujem da razlike među ribama bude sto vece. pa čak i rasne. Sa totalno razlicitim imenima mogućnost greške se smanuje. Ili da budes sto posto siguran svakoj ribi tepas istim imenom.:„ sunce moje” ili „ ljubavi”...
bananas
(~*~)
19. август 2011. у 08.22
Ebi ga, bad luck. Ko zna koliko si ti žena monstruma stvorio u svom svetu. Da si bio drugaciji, stvorio bi drugacije žene. Znaci, to što su žene takve u tvom kosmosu (tvojoj reali) lično je tvoja odgovornost.

ke ke ke ke :)))
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
19. август 2011. у 08.25
bez alata, njemu i djevojka!
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
19. август 2011. у 08.29
zvucis ponekad kao moja bivša žena. Ona mi rece ovako nekako :„ upropastio si mene , kao sto si upropastio i svoju prvu ženu” !!!!

A istina je da nisam. Čak šta vise napravio sam od obe njih bolje ljude, a i bolje žene. Posle mene su naucile kako da budu bolje, i da postuju ono sto imaju.
bananas
(~*~)
19. август 2011. у 08.40
Kao sto sam i ocekivala. Muskarci koji po navici nastoje da kontrolisu žene uvek su ubeđeni da znaju šta žena i misli i oseca. Uvek oni misle da sve znaju a u stvari su samo zlo u zivotu žene. Takvi muskarci su u stvari za zaljenje jer, realnost kakvu sebi kroje nije ni malo lepa, a žena koja se takvih resi svakako će da ceni novi zivot koji iskljucuje takvo zlo od muskarca.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
19. август 2011. у 08.41
Da je žena dobra, o glavu mu se lupaju!
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
19. август 2011. у 08.50
eih bre banana, znaš kako, ne može muž biti ženi otirac. Nikako.

Trsila se ona muza?! Ili Trsio se muž nje?!!! nije tako i nijedna postvaka nije tacna. Jednostavno ne ide, između dva coveka. Full stop.
Svako ima pravo da bude srećan i da trazi sreću sam za sebe. Kako se ljudi zaljube tako se odljube. Prosto ko pasulj. Ništa na silu ne može, a najmanje brak između ljudi koji se ne vole.
bananas
(~*~)
19. август 2011. у 08.53
Fur mein Liebling bambi, gutte nacht...

http://www.youtube.com/watch?v=xAXOblSkQmQ
bananas
(~*~)
19. август 2011. у 08.59
Svako ima pravo da bude srećan i da trazi sreću sam za sebe'''

''''

Tu se slazemo.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
19. август 2011. у 09.08
Ko s djavolom tikve sadi, gavran mu se posere na sediste od motorcikla!
bananas
(~*~)
19. август 2011. у 22.48
Jesi ti jeo magic mashrume?
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
20. август 2011. у 00.38
Nisam.

Nego sam ih pushio sa Mariom.

Ko pushi, otpasce mu usi!
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
20. август 2011. у 06.20
hvala za pesmicu, vrlo je srceparajuca, celu noc sam se okretao po krevetu. Jutros sam imao podocnjake do kolena.
bananas
(~*~)
20. август 2011. у 07.12
Nemas pojma koliko si srećan. Zamisli kako bi bilo da si imao wet dreams.
bananas
(~*~)
20. август 2011. у 07.29
Znaci ti mislis da su Indijanci i Abosi blesavi sto imaju instituciju saveta/veca staraca?
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
20. август 2011. у 07.58
pa bilo bi dobro, probudio bi se srećan i zadovoljan.
Raven_UK
(Nepopravljivi Popravljac)
20. август 2011. у 08.24
Ko sa decom spava, moderator i Mario su ista osoba!
Misho49 je agent provocateur, popishan se budi!
bananas
(~*~)
20. август 2011. у 09.13
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
20. август 2011. у 09.21
daj nadji onaj za zecice, ko bridget jones...hahahhahah
bananas
(~*~)
20. август 2011. у 09.26
Bolje ti nadji, biće ti vece zadovoljstvo kad ceprkas po sajtu.
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
20. август 2011. у 09.28
a šta ako mi se digne? ( pritisak )? Kako ću da ga spustam?
bananas
(~*~)
20. август 2011. у 09.29
Junackom desnicom osim ako nisi levak. Ne sekiram se ja, imaš ti svoju tehniku, ne sumnjam.
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
20. август 2011. у 09.34
a to mislis? Pa čuo sam da postoji „ bad f...k, ali nisam čuo još da postoji ” bad wan.k„...hahahahhahaha

ma jok bre ja to mentalno samo hipnozom, kažem sam sebi:” pitone smiri se, pitone smanji se!!!!„ i tako u glavi...hahhahaha ponavljam mantru sat i po.
bananas
(~*~)
20. август 2011. у 09.39
Sat i po?!?!? wtf??? Do sada bi trebao da si sisao na desetak minuta...
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
20. август 2011. у 09.45
da to kažu i ovi kolege doktori, deset minuta je normalno, a ja nisam normalan , ja sam medicinski fenomen.
bananas
(~*~)
20. август 2011. у 09.49
Pricam o mantri silly billy...
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
20. август 2011. у 09.54
O I C apple tart!
bananas
(~*~)
20. август 2011. у 10.05
Pomazes se sa apple pie a la American pie style? OMG! Desperation sans frontiers...
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
20. август 2011. у 10.09
da naseckam malo paradajiza za salatu...posto već imamo krastavac?
bananas
(~*~)
20. август 2011. у 10.15
Pa ne moras da seckas, može i celo. I bolje je tako jer ne dolazi do oksidacije sa noza.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.