Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Cudna smrt Australca u Dubrovniku
ComingUp
(Busac)
01. август 2011. у 07.16
bananas
(~*~)
01. август 2011. у 20.33
Nije to prvi put da neko od mladih turista tamo ostavi kosti. Još se secam tragedije one mlade devojke Brit i na kraju, ništa nije otkriveno. Nikad neću zaboraviti intervju sa njenim roditeljima, kada otac prica kako mu se desava da sanja svoju cerku i da je sve u redu, a onda se probudi i shvati da je to bio samo san i da je tragicna realnost ono sa cime će živeti ceo zivot, a to je da su sahranili svoju cerku koja je ubijena u Dubrovniku.

http://www.topix.com/forum/world/australia/THP4AC65ALKRVLJCH/p4

mosman
03. август 2011. у 04.43
Bio sam u Dubrovniku dok su bila mirna vremena.Sad ne bi otisao u Hrvatsku ni za kakve pare.Daleko im kuca.Ovi sto trce tamo,šta znaju stranci.Ali zato nasi dobro znaju a opet mnogi tamo idu.
bananas
(~*~)
03. август 2011. у 23.17
Bas čitam i ja Blic, vidim premlacen neki Srbin u Makarskoj. Ne znam šta je tim našim ljudima, zašto putuju tamo i rizikuju?
josh-uvek-ovde
05. август 2011. у 08.24
Kažem vam ja-srpska boljka-fancy je ići u Hrvatsku,foliranje i snobizam...

A na svu vašu priču moram da dodam i desetine biborda po gradu sa sloganom :Tako lepa tako blizu-Hrvatska. Umesto da stoji Tara, reka Uvac, Golija,Pešterska visoravan...ja gledam u lijepu našu dok čekam na semaforu. I sad vi meni recite da to nije direktan uticaj na našu svest kako bi prihvatili mantru našeg predsednika Pauna-mi smo za dobrosusedske odnose izvinite ako smo vas opet nečim uvredili.

A vlasniku Pinka Željku MItroviću oduzeli pre neki dan jahtu u Hrvatskoj i on se sad setio,besan, da zabrani hrvatske muzičare i serije na svojoj tv i radio stanici.A na sve to ga NUNS (Udruženje novinara Srbije) optužuje za neprofesionalnost. Kakav brod ludaka...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.