Дискусије : Сиднеј

 Коментар
Raven_UKПорука негативно оцењена. Покажи

Ludaci postrojs! Na raport!
Raven_UK
15. јул 2011. у 07.33
Dobro vece drage kolege i pacijenti!

Evo vratio sam se iz self imposed exile, pa da svratim da vidim šta ima novo u psihijatrijskoj instituciji dok sam bio na simpozijumu.

Vidim da ludaru niste zapalili, iako ste bili blizo.

Bako, kako si prezivela bez mene?
vidim da me stalno i na svakom topicu spominjes po nekoliko puta.

Poslovi sa Governor General ne mogu da se ne obave ili odloze, ona kucka Rebecca Brooks je opet pravila probleme. Morao sam da joj objasnim da ona nije australopitekus i da će ipak morati da preuzme odgovornost zato što su je provalili, ili transportacija.

Mislim da bi se vaz dvoje lepo slagali, pa ako odabere tu opciju, poslacemo je kod tebe na gajbu.

Doktore kolega Bumbar,

Nemojte molim vas slati vase slike pomahnitaloj pacijentkinji. Druge bolesnice u wardu se zale na njeno neprestano nekontrolisano masturbiranje i vriske. kažu da oko nisu sklopile već noćima

I podsetite pacijentkinju molim vas da treba malo vise da se uzivi i posveti svom novom poslu iza kioska za virsle, na „salteru” u picinom parku. Kažu aplikanti da ne proverava strucnu spremu pravilno otkad ste joj poslali slike.

Vidim pojavili su se i neki novi „stari” pacijenti, draga nam lezba dicrappio i naravno, nas Mario, mada on nešto pusustaje u zadnje vreme otkad je priznao da sam pedeset puta ludji od njega.

ZoVu je prerano pustio macka iz dzaka u vezi sex radnica, kaže da je zvao department propagande, ali da je babanana zasela na hot-line i da nije mogao da dobije vezu da trazi savet u vezi dezinformacija.

Deda nam se opet svadja sa tutom tampijem, koji je definitvno sve gori.

Idem sad da se malo odmorim, sutra ćemo da dovedemo ludaru u red.

Vo-zdra!



djolenolovic
15. јул 2011. у 17.34
SAMO TI PISI RAVENE, OTVORI DUSU MI TE RAZUMEMO. MOJA SESTA ZENA PO REDU BILA JE ENGLESKINJA, NIJE LAKO, NIKO NIKOG NE RAZUME.

JELI STA TI MISLIS, DA TI NADJES NEKU NASU...OVDE NA DISKUSIJAMA NEMA NADE, TO SU TI SVE SOCIJALNI SLUčAJEVI, ILI NESRETNI SLUčAJEVI...

IDI DOK SI MLAD, SA OVE DISKUSIJE, POSLE JE KASNO.
Raven_UK
17. јул 2011. у 19.42
Mario +2
Raven -2

Well done Mario!
Iz dan u dan sve vise napredujes. Poruka kratka, jasna i pritom j*ebitacna. Definitivno ides ka potpunom izlecenju.

Još kad bi samo prestao da VICES, ali možda to nije vikanje, možda je to tvoj trade mark ovde, a drugi to još nisu ukapirali.

Well said, idem u kucicu!
mladenov
17. јул 2011. у 20.16
Evo da zaželim Kravenu dobrodoslicu ovim videom posto voli takve stvari:

http://www.youtube.com/watch?v=L0oB8005Wgg
bananas
(~*~)
17. јул 2011. у 20.46
Mladenov,
nema smisla, drugi put upozori (pijem kafu, zagrcnula sam se).

Mraven,
ma pogresio si, pominjem te svaki dan po pet puta na svakom topiku. Šta vise, i kad te ne pomenem prividjas mi se. Aj lav ju bre.
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
18. јул 2011. у 02.15
hahahahha sve su babe iste...hahahah. ne placaju struju i nude peechqu svakom ko prođe pored „ avlije”

Avlijaneru ovo je prilika za tebe...
Raven_UK
19. јул 2011. у 04.09

bananas
(~*~)

17. jul 2011. u 20.46


Mladenov,
nema smisla, drugi put upozori (pijem kafu, zagrcnula sam se).

Mraven,
ma pogresio si, pominjem te svaki dan po pet puta na svakom topiku. Šta vise, i kad te ne pomenem prividjas mi se. Aj lav ju bre.

___________________________

Bako nemoj tako javno da mi iskazujes ljubav, eno Moshman sece vene!
Sad bar znaš ko je perverznjak sto ti salje sex poruke na email. Bio sam u pravu, zar ne?

Tampi, opet uznemiravas babananu telefonom?
Prijavicu te zavodu za zastitu babunica!

Ili možda bolje da pozovem lokalnog shintera da te odvede u kafileriju?
bananas
(~*~)
19. јул 2011. у 07.31
„A gem cannot be polished without friction, nor a man perfected without trials.”

Poruka iz mog danasnjeg fortune kolacica - pravog, ne virtualnog.
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
19. јул 2011. у 09.41
kolega dr. Raven!!!

Sve pokusavam da ovo dvoje globuchica sastavim na jednoj kafi u gloriji dzinsu...al baba glumi trudnog misa u pidzami...Drzi mosmana u neizvesnosti a dala bi pizzu bez problema.

Pomozite mi, nemocan sam...
mladenov
19. јул 2011. у 18.59
E sad si me razocarao :(

Pa zar nije Dragi kolega dr. Raven?!
Raven_UK
19. јул 2011. у 20.11
Dragi kolega,

Situacija je jako slozena.

Babac ko svaki babac, ocigledno se lozi na nedostupne, eno meni iskazuje ljubav javno, a tebi onomad bira posteljinu, crockery i auto, kao da ste vi već item pa se sada gajbite zajedno.

Moshmanu to nikako ne prija, on je potajni perverznjak pa je zato poslusao delimicno tvoj savet i vodio baku na chinese sinoć, zato tu neki fortune cookies i trte mrte, ali je izgleda dobio korpu zato što je ocigledan i sto je jeftin. da te je poslusao i odevo baku na neko classy mesto, možda bi bolje prosao. Cinjenica da ima i mali qrac mu takođe nije pomogla, pa zato baki stalno predlaze neke perverzije.

Tampi je babin bivši, koji ne može da prezali da je bio dumped zato što je dzukac od choveka, pa sad i on tu nešto mrsi, hteo bi a zna da vise nema sanse.

Baka sad ne zna šta da radi, koristi ovu dvojicu babuncica kao good time boys ali zna da od njih nema vajde, čak su i za to slabi.

Mislim da je deda Zupa chovek za nju, od ZoVu nema ništa, on ne kara dresh, trazi nešto kulturnije i utegnutije. Kod njega nije problem bakine godine, on jednostavno voli sophisticated ribe koje imaju malo opsteg obrazovanja i koje ne bulazne.

Tu je naravno i Mario, ali Mario polako napreduje, za razliku od ostalih dweebs, on je sophisticated person, ali nazalost mora još malo da nauci kako da sakrije i manage svoj SCH da bi nešto tu uradio. Možemo opet da probamo da mu platimo da odradi, da se baka malo smiri.

Otkad je posao proveravanja sex radnika propao, baka je opet spala da dweebs.

Plasim se, zavrsice ko Rebecca Brooks ako se nešto pod KITNO na uradi.
mladenov
19. јул 2011. у 21.31
Kravene, hajde sad lepo skinite vas dvojica gace pa se lepo izljubite, da konacno ono 'dragi' postane default. Za kozu ne brini, briga nje sa kim je varas. Lova na sunce kad je date due i voljno si.
Raven_UK
19. јул 2011. у 22.48
Tampi, ponavljas se ko pokvarena ploca!

Kod babe is ga otpushio, neće te vise ni za backup.
Nego bolje se ti usredsredi da poqaras neki kolonijalni otpad, ima ih ko shashe, a vole dzukce kao ti.
bananas
(~*~)
19. јул 2011. у 23.42
Ja volim zivotinje, u to nikada nije bilo sumnje. Volim i majmune, to se podrazumeva. Orangutane, babune, chimps, gorile, one preslatke makaki majmuncice, (eh sto bih volela da imam jednog) a dok sam gledala one King Kong filmove uvek bih se rasplakala. Babuni su me vazda fascinirali sa svojim karakternim facama. Naročito kako iskazuju interesovanje jedan prema drugom dzarajuci uzajamno svoje guzne otekline pa posle lizuci te iste prste. Pa onda kada krenu da jedan drugom trebe buve i sva ostala ceskanja, ma cakani su nemam reci. Ko da ih ne voli?
Raven_UK
20. јул 2011. у 02.00
ma znam da me volis i da bi sve dala da mi malo cackas guzne otekline, pa posle da lizes sve u slast.

A jel volis dzukce avlijanere? Evo Tamponov crce od ljubomore sto ga više ne volis. Vidi kako sheni, ajde baci mu malo kosku bako, umreće od očaja sto ga vise nećeš.
Raven_UK
20. јул 2011. у 02.00
ma znam da me volis i da bi sve dala da mi malo cackas guzne otekline, pa posle da lizes sve u slast.

A jel volis dzukce avlijanere? Evo Tamponov crce od ljubomore sto ga više ne volis. Vidi kako sheni, ajde baci mu malo kosku bako, umreće od očaja sto ga vise nećeš.
mladenov
20. јул 2011. у 02.55
E pa ko se ponavlja, i kome je okracao fitilj pokazuju dva identicna posta.
bombus_terestris
(prosvetni radnik)
20. јул 2011. у 17.31
DRAGI KOLEGA DOKTORE RAVEN !

Potpuno se slazem sa vasim izlaganjem na ovoj temi.
Hteo sam samo da dodam.
Žene kao niza emotivna bica i primati ( generalno razne vrste majmuna) imaju mnogo sto šta zajednicko. Toliko su upucene te dve vrste jedna na drugu , da ponekad mislim da su žene srodnije primatima nego nama. I ja sam u vise navrata posmatrao majmune u zoloskom vrtu kako emotivno reaguju kad im uskratim bananu. to me toliko podsecalo na odredjene žene koje sam imao u zivotu, da nivo histerije u te dve vrste je tako reci potpuni isti. I žene i primati su vodjeni instintkima. Evo bas neki dan sam bio izlozen jednoj kritici od jedne od mojih žena , u kome se ona tako tvrdokrono zaklinjala u njen „ gut feeling”. Ona se isto kao i majmun oslanja na njen unutrasnji isntiktivni osecaj, a ne na razum i logiku. Kaže mi „ my gut feeling is telling me”.
Uopste me ne cudi da nasa BB( baka banana) se tako komotno oseca u drustvu primata. Ali ona nije jedini slučaj, vecina njih je takva. Nasa BiBi je pomalo ekstremna pa se čak i rasplace kad vidi majmunce.( a možda je samo pms trese)
generalno DRAGI KOLEGA DOKTORE RAVEN, majmune i žene treba hraniti bananama...REDOVNO.

pozdrav

p.s. umalo da zaboravim. Drago mi je da vas vidim ponovo na ovim diskusijama DRAGI KOLEGA DOKTORE RAVEN.

s postovanjem

DRAGI KOLEGA DOKTOR BUMBAR

p.s.s.s...opet zaboravih ( al sam zaboravan)?!

DRAGI KOLEGA DOKTORE RAVEN !!!

Jedno strucno pitanje. Ako polazimo od teoreme da su žene i primati toliko slični, i ako imamo input od naše drage BB , DA SE PRIMATI CACKAJU PO GUZNIM OTEKLINAMA I POSLE OBLIZUJUCI PRSTE, da li to znači da i žene vole to isto? I dali postoji mogućnost ,ako se samo izvesna podvrsta primata ili žena CACKA po guznim oteklinama , da su oni iz istog geografskog podrucija, recimo CACAK , ZAPADNA SRBIJA?

toliko, izvinjavam se na zaboravnosti
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.