Дискусије : Заштита

 Коментар
Profesionalni albanski hakeri
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
08. август 2011. у 10.47
Felix
(amater)
09. август 2011. у 13.56
Možeš li to podrobnije objasniti za nas amatere??

POzdrav
Mostro
(junior member)
09. август 2011. у 16.01
ma ko bi ti sve to ovde objasnio, vidis na linku da dobro ne razumeju ni oni koji se time bave. Čak i provajderi prave propuste, koliko može da se primeti.
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
09. август 2011. у 16.25
Ne znam ni ja Felix, čitam taj link pa pokusavam nešto da skapiram. Jedino sto sam skapirao je da su možda otvorili naloge kod naših provajdera, koriste možda kradene brojeve kreditnih kartica. Kad postave navodni sajt oni ustvari uploduju skripte koje kradu sifre i obaraju sajtove kod tog provajdera. Najveca katastofa je sto izgleda nema nikakve zastite, zastarele verzije programa, samouverenost po sistemu ne može nam niko ništa jači smo od sudbine jer koristimo linux ili unix. Ne znam da li su u stanju da inplementiraju bilo kakav program koji bi kontrolisao u realnom vremen uplad na tim iznajmljenim lokacijama, sve mi se čini da nisu i ako mogu to bi degradiralo performase samog sistema pa bi on postao neupotrebljiv. Vidim neki lik je postavio temu na ubuntu forumu, napravise ga budalom, sve kao nije to ništa a lik citirao da je oboreno jedno 20 000 sajtova od starne tih navodnih pacera. Drugi tip kome non stop shebavaju sajt postavio spisak oborenih sajtova za juceasnji dan (na ES) obrisali. Da li je to prostacka fora ili ne ali tipovi rade posao i ruse sajtove.
Felix
(amater)
10. август 2011. у 03.56
OK, ja poceo citati pa mi ništa nije bilo jasnije. Sad sam razumeo (ili bar mislim da sam razumeo).
Hvala na objašnjenju...
Nešto mislim da lisu oni, čije stranice su srusene, platili šta i kako treba. pa sada nalaze druge kao krivce?
Rado bih procitao zvanicno objašnjenje providera, jer i oni imaju svoje odgovornosti.

POzdrav
pig530
(profesor)
22. август 2011. у 18.38
Molim vas, imam problem sa prozorom koji se pojavljuje od juče kad se podigne sistem-ukljuci racunar ! Pojavi se prozor sa onim krugom crvenim i znakom X u sredini . U prozoru piše :windows cannot find '4864508.exe'.Make sure you typed the name correctly,end then try again.Da li mozete da mi pomognete ?!Istovremeno se u pozadini prozora otvori prozor(sa crnom pozadinom, mislim da je to ko nekad kad se ulazilo u DOS ,u tom crnom prozoru u gornjem levom uglu stoji: c/: _unist_ 04428764 ispod tog prozora -crnog ima još jedan isti samoje broj 38532722.Izvinite na ovom opsirnom (laickom ) izlaganju . Pozdrav Stanisa !
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.