Дискусије : Заштита

 Коментар
Ptanje u vezi Avire antivirusa neshto.
sunny_
(zanimanje)
04. јул 2011. у 16.18
Kad se poslednji put apdejtovao antivirus Avira pojavila se kao neka nova opcija „Online protection” „Web guard”,međutim uvijek stoji disejblovana pa me zanimalo kako da to aktiviram,ako ima ikakvog znachaja.Hvala.
Mostro
(junior member)
05. јул 2011. у 04.43
„Online protection” „Web guard”,međutim uvijek stoji disejblovana pa me zanimalo kako da to aktiviram,ako ima ikakvog znachaja.
-----
:)
pa to ti je bitnije nego sam AV. Kad dodje do toga da ti treba AV, znači da je PC već zarazen :)
NOVIBILGAJT
05. јул 2011. у 07.25
Mostro budi konkretan i objasni decku šta si hteo reci. Meni se čini da je decko iz Bosnije pa bi to trebalo malo detaljnije objasniti.
Ili mu bar preporuci neki dobar AV. Ja recimo koristim probnu verziju Kasperskog koga moram svakog meseca resetovati , odnosno produzavati. Svakog meseca potrosim jedan minut ali uvek imam Kaspersky up to date.
Mostro
(junior member)
05. јул 2011. у 08.26
pa tu nema mnogo šta da se objašnjava. Glavni je firewall (zavesa), ono sto zaustavlja nekontrolisani upad svega i svačega u sistem. I taj „guard” je nešto sto gleda na ulazu u PC. Vista je na primer poznata po svom odlicnom firewall-u. Ja koristim jedan besplatni 'Spyware Terminator' i potpuno mi zadovoljava. E sad, ako se bas desi da sistem bude napadnut, onda mogu da ga cistim svim i svacim, šta mi je najpogodnije, ne mora da bude neki specijalni i univerzalni program, važno je da se ocisti kad zatreba.
Ako bih nešto kupovao od AV programa, to bi bio Prevx: http://www.prevx.com/freescan.asp
keser
06. јул 2011. у 13.58
„Online protection” „Web guard”?

Za mene je klasika najbolja.

A to je Zone alarm

Najbolji firewall na svetu , bar ja tako mislim pa sam kupio komletan program sa AV i sve super radi.
Felix
(amater)
07. јул 2011. у 08.05
Za prethodnika.
A kako znaš da radi, i naprimer šta radi a šta neradi??
Ja mislim da radi i kod mene, ali ne znam kako da to saznam...

POzdrav
keser
07. јул 2011. у 14.27
Pa nisam imao mnogo problema za četiri godine koliko koristim ovaj program.
Sigurno je kasperski bolji ali je mnogo skuplji. Za mene iz Evrope su Americki programi postali jeftini zbog pada dolara a i dobro rade zaista. Barem onoliko koliko meni kao amateru treba.
pig530
(profesor)
22. август 2011. у 18.36

Molim vas, imam problem sa prozorom koji se pojavljuje od juče kad se podigne sistem-ukljuci racunar ! Pojavi se prozor sa onim krugom crvenim i znakom X u sredini . U prozoru piše :windows cannot find '4864508.exe'.Make sure you typed the name correctly,end then try again.Da li mozete da mi pomognete ?!Istovremeno se u pozadini prozora otvori prozor(sa crnom pozadinom, mislim da je to ko nekad kad se ulazilo u DOS ,u tom crnom prozoru u gornjem levom uglu stoji: c/: _unist_ 04428764 ispod tog prozora -crnog ima još jedan isti samoje broj 38532722.Izvinite na ovom opsirnom (laickom ) izlaganju . Pozdrav Stanisa !
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.