Дискусије : Заштита

 Коментар
Da neće opet da krahira?
Sagrailo
21. април 2011. у 02.42
Прошле године ми је крахирао Виндоус, што се манифестовало тиме што није хтео да се упали, заправо поврати из хубернације. Па сам престао да га хибернирам.

Сада, ппонекад, када га упалим, дође у фазу када се појави Windows HP и она 3 плава сегмента која протрчавају кроз ону цевку, а неће да крене даље, да покаже прво стрелицу миша, а онда плави екран и Logg in.

Чекам 10-ак минута и присилно га угасим. У другом покушају се упали нормално. То ми се јутрос десило 4-и пута за неколико дана. А само је једном после тог принудног гашења, избацио онај ДОС модул са текстом „Лаику један, шта ми радиш, ниси ме угасио ”проперли„, сачекај док се аутоскенирам да видим јеси ли нешто зезнуо”.

Имам Avasti и додао Super Anti Spy што га наравно мало успорава. Пар пута месечно га скенирам са Spy Boot Sersch and destroy и пар пута са оним Rootikit за тражење скривених фајлова. ЦЦ клинер стартујем пар пута месечно.

Неки дан сам један помоћни флеш носио да ми израде слике, и видео сам да је њихов рачунар упозорио на ауторун. Они иначе имају Капсерксог, пуну верзију.

Не поесћујем проблематичне, рецимо порно сајтове, махом се држим наших форума и сајтова. Од програма и додатака сам скидао само оно што је овде препоручивано, бесплатне, тријал верзије итд. Крековање ми је непознат терен.

Да ли је то повремено тешко активирање знак за опасност, и како да то регулишем?

Поздрав,

Felix
(amater)
21. април 2011. у 07.44
Znak je da nešto nevalja.
Nadji neki program na netu koji proverava stanj Hard diska (najbolje od proizvodjaca diska i proveri stanje diska. Ako nije disk u redu pokazace ti nešto. A može i Windows da zafrkava, ali odnekud trebaš početi.

POzdrav
Sagrailo
21. април 2011. у 10.34
Реч је о Фуџитсу_Сименс, куљпеном пре 3 године.

Иначе, мислим, и надам се да је ипак до Виндоуса. Јер, птошли пут сам мислио да је справа отказала, а испоставило се да је ипак Виндоус.

Него, има ли негде Касперски тријал верзија, бесплатан? Реицмо да уградим њега, да почиситм њиме шта могу, па кад истекне да се вратим на Авасти. Нешто ми се чини да је Авасти бољи од Есет или Алвире. Наравно, поредим те бесплатне.

Поз
Felix
(amater)
21. април 2011. у 16.27
Mislim da je mesec dana za Kasperskog.
Ali ima online skeniranje (ako ti internet izdrzi)

POzdrav
Sagrailo
22. април 2011. у 10.35
Као што написах на једној дургој теми, последњих месец дана, где год да одем, на било који сајт, стално ми се показује она плава тракица са јутјубета. Dowload this video са стрлицом за оадајући мени. Да није се ту нешто ушуњало?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.