Дискусије : Сајтови

 Коментар
PayPal pitanje
DarkStar
(dzabalebaros)
30. март 2011. у 16.25
Pa interesuje me dal neko ima iskustva sa paypalom naravno da je iz Srbije i dal je sve bilo u redu ako je pokusao nešto da proda tj da primi novac preko paypala?
pozdrav
spacewalker
(Astronaut)
31. март 2011. у 08.14
Koliko je meni poznato Srbije nema na listi zemalja gde je moguće placanje PayPal-om. Nešto se kao radi na tome ali još ništa...
Verovatno je jedini problem što ne postoji ugovor ni sa jednom bankom u regionu preko koje bi se regulisale uplata i isplata dok samo placanje sa PayPal konta na PayPal konto nebi trebalo da bude problem.
Ja sam registrovan u Svajcarskoj i ne znam dali je registracija uopste moguća na srpsku adresu?
moby
(ELEKTRO)
02. април 2011. у 08.12
nije, ali jeste na republiku srpsku !
Mostro
(junior member)
03. април 2011. у 04.27
pa mi smo uvek bili šupak država. Takva pitanja ne treba ni postavljati. Internet poslovanja su kod nas još uvek spanska sela. Još uvek smo i sa uslugama fiksne telefonije na nivou nekih siromasnih africkih državica.
A i sajtovi firmi su nam plac boziji. Meni jednom trebali neki limarski proizvodi i nađem15-tak sajtova, od kojih su samo 2 bila sa aktuelnim adresama i slučajno je na jednom davno zaboravljenom sajtu još uvek bio ispravan broj telefona pa sam uspeo da zavrsim posao. Tako se posluje u Srbiji preko interneta. Kakva crna placanja preko interneta, neće bre niko ni na mail da ti odgovori, a svi izigravaju nekakve biznismene i racunaju kolko šta kosta. Samo brate daj lovu, a kad ti treba usluga onda šta dobijes.
DarkStar
(dzabalebaros)
04. април 2011. у 06.31
Znaci sve u svemu paja za prodaju nečega preko ebay-a
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.