Дискусије : Кошарка

 Коментар
Eurobasket - Duda, Krstic i klinci
mraka23
(Igrac)
16. септембар 2013. у 12.35
Kao u vicu sa sinama - nisu djeca znala šta je tona, tako i ovi klinci ne znaju šta je favorit pa ih uporno pobjedjuju.
Duda drugi put u dvije godine potvrdjuje cinjenicu da je dobrom treneru vaznije da ima motivisane i disciplinovane igrace nego supertalente koji nisu spremni da izgaraju na terenu. Osvojivsi ligu sampiona prošle godine i rezultat koji je Srbija postigla već do sada ustvari otvara novi sistem za sve ekipe. Tim sastavljen od disciplinovanih radnika i 2-3 iskusna supertalenta koji znaju šta treba uraditi u kljucnim momentima donosi uspjeh.

Srbija i Hrvatska prve u grupi! Kada se tu doda Slovenija, Makedonija, Crna Gora i BiH koje su takođe igrale veoma značajnu ulogu dolazi se do zakljucka da se Juga ne raspade da bi kosarka bila jedan veoma dosadan sport gdje bismo dobijali sve ekipe sa lakocom. Konkurencija na svim pozicijama bi bila jača negu u vrijeme Divca i Dražena. Ili je evropska kosarka „prdnula u cabar” kao i ova diskusija.

Interesantno će biti danas posmatrati spance da li će odigrati postenu utakmicu protiv italijana ili će pustiti italijane da bi igrali protiv litvanaca. Ali isto tako teško je izgubiti od zabara ako oni neće da pobjede.
servet2
(Sociolog)
16. септембар 2013. у 12.54
Bravo majstore. Ja tu ništa ne bih dodao. Sve si rekao.
mraka23
(Igrac)
16. септембар 2013. у 13.34
Italija - Spanija produzeci. Ha, ha sto li im ovo treba.
Izgleda da se malo mrze.
mraka23
(Igrac)
16. септембар 2013. у 13.49
Italijani su sve učinili da nas izbjegnu i uspjese ha, ha. Spanci nisam siguran da su toliko dobri koliko svi misle da jesu. Vidjecemo u nokaut fazi.
servet2
(Sociolog)
16. септембар 2013. у 13.50
Namestaljka previse naivna i providna. Želim Italiji sve nabolje /osim ako ne nalete na nas/ a ovim spanskom bradatim ciganima da ispdnu sto pre. Cigani drogirani kao nadal.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.