Дискусије : Кошарка

 Коментар
NbaInk
BabaTunde
17. јул 2013. у 22.07
šta imate da kazete na temu NBA Ink: http://tinyurl.com/qdrkbmp
Toki
18. јул 2013. у 19.20
vise me podseca na pirotski cilim...
nebojsa2
19. јул 2013. у 06.37
Bar jedno zlo koje je promasilo moju generaciju:)
geriatrikus
(zvakac karamela)
19. јул 2013. у 13.46
I ja kažem, Nebojsa! Nešto mislim, da sam koju:) godinicu mladji ost'o bi su'a qurca... shara na zenskoj kozi; koji je to meni turn off...i Fajzer i Galenika, sve sa Krkom i Hemofarmom tu ne bi mogli pomoći! Muskarce posmatram kao teske infantilce, a tek kada ovim mladjim roditelji izvale lovu za rođendansku tetovažu(pa šta fali biciklu, majku mu:)...neko je tu teski idiot, more bit' da je do nas, Neso, samo niti mogu, a niti imam volju da nešto mijenjam:))
nebojsa2
19. јул 2013. у 14.34
Meni kod djevojaka i ne smeta mnogo, pa ni kod muskaraca, ali bi mi smetalo na meni. Pita me jednom kcerka, 15 i po godina, šta bih uradio da ona dodje kuci sa tetovazom. Kažem još, sine:), uzeo bih noz i fino isjekao to parce koze hahaha malo kroz salu, a malo i ozbiljno.
Zamisli sad da imaš istetovirano na misici srce sa JNA probodeno strijelom:)))
BabaTunde
19. јул 2013. у 20.04
da li je musko ili zensko sa tetovazom kod mene izaziva UVEK isti efekat ... gade mi se http://tinyurl.com/bqg34nj ovde kod mene u mom vilajetu gledam jednu devojku juče ... na listu noge ima istoviran zupcanik. onako sva bela kao da si je u varikini proprao i sa VELIKIM zupcanikom istetoviranim na nozi ... ma BRUKA!
milanche
19. јул 2013. у 20.17
Jedan otac iz mog kraja kaže sinu (neke 1965-te):

'Racho sine, ako te uhvatim sa tinejdzerima, tetoviranima i dzu-
boksima, ima da ti prebijem grbinu'

P.S. I meni je odbojno. Mada kad bi me Baba Tunde dobio u basketu, ne bih mu zamerio da za tu priliku nešto iztetovira, cisto da se pamti.
BabaTunde
19. јул 2013. у 20.33
nebojsa2
20. јул 2013. у 06.48
Yo Baba, ale te handri tvoj prijatelj Milance:))
Tetoviranje je toliko uzelo maha zadnjih godina da covjek ne može reci nek se...nose, ja imam vise nego par dragih osoba koje imaju po neku slicicu ili sl.
Uvjek mi bude sega kad početkom ljeta dobijemo poruku od uprave o pravilima oblacenja tokom vrelih dana. Padne mi na pamet da ih pitam šta i kako u vezi tetovaza jer neke bas provociraju, ali ne bih bas da nepotrebno privlacim paznju na sebe:)
BabaTunde
20. јул 2013. у 08.58
nebojsa izvini sto ti se ranije nisam javio ...bio sam kod lekara. nešto mi nije dobro poslednjih 25 godina, ne znam šta mi je ne mogu da promasim pa cisto da vidim o cemu se radi. na zalost ... trenutno nema leka. *što se tiče milanchetovih prozivki ne znam šta da ti kažem ... za njega sam brate UVEK bio baba roga.
nebojsa2
20. јул 2013. у 13.25
Brate Baba, kao da si mi jecnom već ovo rekao:)
Moras priznati da Milance umije, a ni ostali nemaju mane:))
BabaTunde
20. јул 2013. у 17.48
ovako je milanche izgledao posle prve partije ... pa ti sam proceni da li je vredno da se igras s'vatrom: http://tinyurl.com/kjka7dn
geriatrikus
(zvakac karamela)
21. јул 2013. у 14.12
>>Tetoviranje je toliko uzelo maha zadnjih godina da covjek ne može reci nek se...nose, ja imam vise nego par dragih osoba koje imaju po neku slicicu ili sl<<
-----------------------------
Dragi nedragi, da su pretjerano pametni, nisu!
I mišljenje da je zemlja ploca je bilo uzelo maha, oponenti su bili zlostavljani, pa...
U „moje vrijeme” je farbanje uzelo maha, pramenovi(k'o da ti se golub uneredio na glavusu) na sve strane, meni bilo odvratno i ni na pamet mi nije padalo da se takmicim sa Halidom.
Nemam čak ni Fejsbuk akaunt, bruke moje. Cude se kako? „Pa ti si se igrao sa Komodorom 80ih, a nemas fejsbuk”, kažu mi neki, „to ti je lako otvoriti, pa da malo tracamo”.
„Neću bas zato. Ako ti se traca, nazovi, a može i na Skajp”(to sam prihvatio, ima smisla, ne poricem)
Žena me prozvala Radovanom! Nije mi mrsko, jedino me tisti da nisam dostojan imena. Mladjarija se smije i misli da sam kul; lijepe tetovaže naše, pa „provociraju” cika Gerija...mangupi:)
P.S.
Znaš šta ja mislim o svim tim novotarijama?
Ako nije u reklamne svrhe(poznati), onda je to jedino sto mnogi i posjeduju, a to je onda kompleks, moj braca. Kome je dobro u sopstvenoj kozi, neće mu pasti na pamet da nagrdjuje(eto, neka i uljepsava) ono sto mu je od Boga dano.
P.P.S. Još bih pisao, nego zurim, imam zakazanu depilaciju grudi:)))
BabaTunde
22. јул 2013. у 00.50
geri, molim te cuvaj se sunca da ne izgoris po poprsju.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.