Дискусије : Музика

 Коментар
Prevoz na Koncert Thirty Seconds to Mars 11.10.20
koronamm
09. септембар 2024. у 00.59
Ako planirate da prisustvujete koncertu Thirty Seconds to Mars u Beogradu i želite pouzdan i udoban prevoz iz Novog Sada, imamo sjajnu ponudu za vas!.

Detalji o prevozu:

Datum: 11.10.2024.

Mesto održavanje koncerta: Beogradska Arena Beograd

Početak koncerta: 21:00

Vreme polaska: 18:30

Vreme povratka: Po završetku koncerta.

Kapacitet: Do 5 putnika.

Cena povratne karte: 2500 dinara

Minimum 2 putnika, za realizaciju putovanja.

Posle izvršene rezervacije, obavezna uplata u iznosu od 2500 dinara.

Kako rezervisati prevoz:

Za rezervacije pozovite broj telefona / viber / whats app : +381 (0) 611365047, ili pritisnite Rezervišite Karte - Online ( prilikom rezervacije uplaćujete iznos od 2500 dinara u protivrednosti 21.57 eura. Transakcija se vrši preko PayPal-a ). Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i dogovoriti se o vremenu polaska i povratka koje vam najviše odgovara.

Povraćaj novca:

U slučaju da se prijavi samo jedan putnik, uplaćen novac za prevoz (kartu) se u potpunosti vraća uplatiocu (putniku) .

Kada putnik otkaže rezervaciju za prevoz. Zadržavamo 1250 dinara / 10.78 eur na ime troškova rezervacije, ostali iznos od 1250 dinara / 10.78 eur vračamo putniku (uplatiocu).

Naša misija je da vam pružimo udobno putovanje sa maksimalnim komforom. Naša vozila su moderna, dobro održavana i opremljena udobnim sedištima, klima uređajem i muzičkim sistemom. Naši vozači su profesionalni i iskusni, tako da možete biti sigurni da ćete stići na odredište na vreme i bezbedno.

Prevoz na koncert Thirty Seconds to Mars iz Novog Sada je idealan izbor za grupe prijatelja ili porodice koje žele da zajedno uživaju u muzici megapopularnog američkog rok benda . Putovanje u udobnom vozilu pruža vam mogućnost opuštanja i uživanja u prijatnom razgovoru tokom puta, bez brige o saobraćaju ili pronalaženju parking mesta.

Nemojte propustiti priliku da prisustvujete koncertu Thirty Seconds to Mars i da se divno provedete sa svojim prijateljima ili porodicom.

Rezervišite svoje mesto za prevoz na koncert iz Novog Sada danas i obezbedite sebi nezaboravno iskustvo.

Vidimo se na koncertu!
Rezervacija Karata za Prevoz na adresi: https://sites.google.com/site/djordjevicprevozns/srpski-english/srpski/prevoz-na-koncertoperabalet/thirty-seconds-to-mar s-11-10-2024
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.