Дискусије : Музика

 Коментар
Prevoz na Koncert: Jošé Carreras 16.09.2024.
koronamm
28. август 2024. у 10.52
Ako planirate da prisustvujete koncertu Jošé Carreras u Beogradu i želite pouzdan i udoban prevoz iz Novog Sada, imamo sjajnu ponudu za vas!.

Detalji o prevozu:
Datum: 16.09.2024.

Mesto održavanje koncerta: Sava Centar Beograd

Početak koncerta: 20:00

Vreme polaska sa željene adrese: od 17:00 do 17:30

Vreme povratka do željene adrese: Po završetku koncerta.

Kapacitet: Do 5 putnika.

Cena povratne karte: 2500 dinara

Minimum 3 putnika, za realizaciju putovanja.
Posle izvršene rezervacije, obavezna uplata u iznosu od 2500 dinara.

Naša misija je da vam pružimo udobno putovanje sa maksimalnim komforom. Naša vozila su moderna, dobro održavana i opremljena udobnim sedištima, klima uređajem i muzičkim sistemom. Naši vozači su profesionalni i iskusni, tako da možete biti sigurni da ćete stići na odredište na vreme i bezbedno.

Prevoz na koncert Jošé Carreras iz Novog Sada je idealan izbor za grupe prijatelja ili porodice koje žele da zajedno uživaju u muzici. Putovanje u udobnom vozilu pruža vam mogućnost opuštanja i uživanja u prijatnom razgovoru tokom puta, bez brige o saobraćaju ili pronalaženju parking mesta.

Zakazivanje prevoza je veoma jednostavno. Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate na broj telefona 0611365047 i rezervišete svoje mesto. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i dogovoriti se o vremenu polaska i povratka koje vam najviše odgovara.

Nemojte propustiti priliku da prisustvujete koncertu Jošé Carreras i da se divno provedete sa svojim prijateljima ili porodicom.

Rezervišite svoje mesto za prevoz na koncert iz Novog Sada danas i obezbedite sebi nezaboravno iskustvo.

Vidimo se na koncertu!

Slobodna mesta i online rezervaciju, posetite: https://sites.google.com/site/djordjevicprevozns/srpski-english/srpski/prevoz-na-koncertoperabalet/još%C3%A9-carreras-1 6-09-2024
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.