Дискусије : Путовања и туризам

 Коментар
Da li su ovi apartmani jeftini?
visnja77
23. јун 2012. у 14.39
Gledam ovu reklamu i učinilo mi se da su ovi prekrasni apartmani jeftini! Da li je to prava reklama ili nešto drugo? Da li je neko iznajmljivao apartmane u Barceloni i koji kraj grada je najbolji? Šta posetiti u Barceloni i da li imaju plaze sa hladovinom i zelenilom ili su takve plaze samo u sklopu hotela? Hvala!

http://www.renttopapartments.com/en/barcelona-apartments.html?gclid=CJvwmu_85LACFQK5Kgod-R3W3Q
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
25. јун 2012. у 08.52
Kao sto možeš videti 26pp/night = 26 evra po osobi nocenje.
Ti placas krevet a ne celi aprt. Dal' imaju minimum broj osoba koji mogu uzeti aprt, a da nema vise od max dozovoljenih osoba, ne znam.
Iako nema, onda možeš biti u sobi sa svedjankom il' ko zna kojom osobom.
krajputas
(mama taksista)
04. јул 2012. у 15.27
Bila u Barceloni prošle godine, odsela u hotelu blizu Plaça d'Espanya. Iznajmila sam auto najviše zbog plaza koje su posle Olimpijade u Barceloni veoma lepo uredjene, a parkiranje auta se ne placa pored plaza (malo je teze naći slobodnog mesta za parkiranje u samoj Barceloni, na zalost). Najviše smo posecivale plaze Barcelonetta i Marbella. Iako je bilo puno lokalaca i turista voda je bila veoma cista i uzivale smo svako vece.

Mi smo uz nas aranzman u hotelu dobili i karte za autobus i turisticko razgledanje Barcelone (ukljucene su slusalice sa najavom i istorijom mesta koje autobus posecuje na 10 svetskih jezika). To je najbolji način da vidis celu Barcelonu i da onda odlucis šta videti detaljnije u zavisnosti od vremena. Autobus je hop-on/hop-off i nikad nismo cekale duže od 15 minuta sledeći turisticki autobus.

Najposecenije atrakcije su vezane za Gaudija:

http://www.barcelona-tourist-guide.com/en/gaudi/barcelona-gaudi.html

Inače je Barcelona prelep grad za pesacenje - La Rambla je atrakcija koju ne treba propustiti ali se cuvajte dzeparosa (pokusajte da izbegnete Lower Raval naročito nocu).

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.