Дискусије : Путовања и туризам

 Коментар
Rent a car kompanija
operator
(operator)
01. новембар 2011. у 11.55
http://www.menadzer.biz/

Isao sam na odmor ovo ljeto i trebala mi rent a car kompanija.Naisao sam na menadzer.biz i super sam prezadovoljan sa njima.Tačno ono sto su rekli to su i ispunili.Cijena je bila kao sto je i dogovoreno .Ništa VISE.Druge kompanije traže kad vratiti auto extra novac za neke gluposti kao što se desilo mojim prijateljima.Nalaze se na Beogradskom aerodromu .Renta sam astru 42 dana.Bila je samo 3 godine stara.
Puno pozdrava za Zlatka.
Norway
01. новембар 2011. у 18.59
Hehehe dobra fora,a ti slučajno radis kod njih pa ih onako usput reklamiras...

evo samo ove da ti postavim duplo su jeftiniji od tih tvojih,lično sam ih koristio desetak puta i bez greške su

http://www.carhire3000.ie/

http://www.autoeurope.com
operator
(operator)
01. новембар 2011. у 20.06
Neradim kod njih i ja živim i radim u Kanadi.Ako prelistas moje stare postove možeš se u to uvjeriti.Rentao sam na 43 dana i kostalo je 1260 eura sa svime ukljucenim.Auto je bilo opel astra.Hvala ti za ove nove linkove .Možda zatrebaju za 2 godine.
Ilkka
05. новембар 2011. у 11.36
nisi „rentao” astru, nego si je iznajmio. mi srbi iznajmljujemo, oni sto pricaju engleski rentaju. molim te razdvoji ta dva jezika, nisi dete pa da mesas.
a ako ti se renta idi na englishcafe.
operator
(operator)
16. новембар 2011. у 14.22
Pa Srbi u centru Beograda rentaju sve od auta pa na dalje.Ukucaj link u google pa ćeš da vidis ko renta a ko iznajmljuje.I nema potrebe da ti meni govoris gdje ću da idem na koji sajt.Neznas me ni moju situaciju ali si spreman da mi govoris šta treba da radim i gdje da idem.
Živio.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.