Дискусије : Кућни љубимци

 Коментар
Vakcina kod psa
sofija
08. децембар 2011. у 18.49
Molim za malu pomoć.Moj mali pas je star skoro 5 meseci i do sada je primijo 7 vakcina.Ovaj mesec treba ponovo na vakcinu.Meni to izgleda previse.Ne znam da li da ga nosim ili ne.Kakvo je iskustvo vas koji živite u Americi zato što i ja živim u istoj.Hvala svima na pomoći.
baxuz
(φεμμινα™)
08. децембар 2011. у 18.55
zasta 7 vakcina?
moje kuce samo 3... i kasnije jednu godisnje...
sofija
08. децембар 2011. у 19.10
Kad sam ga kupila rekli su mi da je primilo 3 i da za mesec dana treba da primi još jednu.Tako sam i uradila.Ta zadnja je bila protiv besnila.
Moj veterinar mi je posle rekao da treba još i dao je 3 odjedanput i zakazali mi ponovo za ovaj mesec.
Ja nemam neko veliko iskustvo sa psima ali sa kim god sam pricala niko mi ne kaže da treba da dobije toliko .Ne znam stvarno šta da radim.Zato sam eto htela i ovde da čujem nešto o tome pre tog zakazanog dana.
baxuz
(φεμμινα™)
09. децембар 2011. у 17.31
ja ne znam šta tvom stenetu daju ali mom (i onim prethodnim) su dali prvu vakcinu sa 2 meseca protiv stenecaka i još nečega (ne secam se kako se zove), onda je mesec dana bila u kuci zatvorena pa je dobila revakcinu...

u četvrtom mesecu zivota primila je još nešto i to je bilo to...

mogu tačno da ti kažem šta, ali mi je njen pasos u kolima pa pricam po secanju...

za besnilo je dobila tek sa godinu dana...

sad ima 5 godina i vet zove jednom godisnje da dodjem i dovedem psa, vakcinise je i to je to...

zašto tvoj pas prima 7 vakcina uopste mi nije jasno... da tebe možda ne foliraju da ti uzmu pare, vide naivna i neiskusna pa misle da si ovca za sisanje...

izguglaj i videces da pas ima 3 tzv. obavezne vakcine i to je to...

ja ne smem da ti kažem da ne prihvatis te 3 buduce vakcine jer stvarno ne znam o cemu se radi, ali ti bi mogla lepo da ih pitas šta je to što treba da daju psu, „ime i prezime” te vakcine pa lepo onda izguglas i vidis šta kažu drugi i da li je to stvarno potrebno... :)

sofija
09. децембар 2011. у 18.44
Hvala ti na javljanju,
ja jesam.Otisla sam kod drugog veterinara da se informisem i izguglala sam i nasla ono sto Veterinari meni nude.Mene zbunjuje to što još ni od koga nisam čula da mu je pas primijo toliko vakcina.Lepo ne znam šta da radim. Šta je ok a šta ne.Ne bih volela da pogresim.Ja moju kucu volim mnogo i sve ću za nju uraditi ali da li je ovo ispravno?Odlucila sam da u ponedeljak odem kod još jednog veterinara.Pa ako i on kaže da treba nemam izbora.Još samo da kažem da kada sam bila kod drugog vet oni su mi dali spisak od osam vakcina koje pas treba da primi.
pozdrav i još jednom hvala
Fishbed
(pivopija)
17. јануар 2012. у 19.22
mene su tako zezali ovi iz malih vet.stanica svako 2/3 mjeseca na vakcinu kostalo me 1000 dolara za godinu sad odem u pet vet jednom godisnje daju mu rabbies, mature canine da2pp vaccine i laptospirosis.i to je to.Živim u kanadi.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.