Дискусије : Кућни љубимци

 Коментар
Pas izujedao petoro đaka u školi!
Svetomir2
18. новембар 2011. у 23.59
Pas izujedao petoro đaka u školi!

Subota - 19.11.2011

Petoro učenika petog i sedmog razreda povređeno je juče u zgradi osnovne škole „Desanka Maksimović” u Futogu kraj Novog Sada kada ih je napao napušteni staford terijer. Deci je ukazana pomoć u lokalnom domu zdravlja, nakon čega su svi pušteni na kućno lečenje. Razjarena životinja je posle napada uhvaćena i prevezena na posmatranje.

Kako „Alo!” saznaje, napušteni pas je oko 17 časova ušao u školsku zgradu, gde je nasrnuo na učenike. Videvši šta se događa, jedna od spremačica je pritrčala i pomoću metle izbacila psa iz škole. Deca su odmah prevezena u dom zdravlja, gde su ih lekari pregledali i sanirali povrede, nakon čega su svi pušteni na kućno lečenje.
- Razredna mi je rekla da mi je dete zbrinuto u domu zdravlja jer ga je pas ujeo. Odmah sam se uputio tamo, gde sam zatekao istraumiranu decu. Sve se odigralo u samom objektu škole, pas je jedno dete napao u toaletu, a ostalu decu u hodniku zgrade - rekao je za „Alo!” Aleksandar Popadić, jedan od roditelja, dodavši da je sreća u nesreći što se u blizini zadesila čistačica, koja je psa izlupala metlom.
Direktor škole Slobodan Egelja sinoć nije želeo da komentariše incident, rekavši da to nema nikakve veze sa školom, iako se sve dogodilo upravo u zgradi ustanove čiji je prvi čovek.

filip65
(penzioner)
21. новембар 2011. у 15.22
Nemoj bre da dizes dzevu i vredjas kuckare sada će početi i oni da ujedaju i sole nam pamet kako su nam kerovi vazniji od dece!!!!!
Ja kada sam nedavno pisao na sajtu --kucni ljubimci-- o onom slučaju kada je dzukac skoro odgrizao uvo devojcici ispljuvase me i ispada da je dete krivo a ne dzukac.
Sada i nesmem vise da odem tamo.Sacuvaj nas Boze zla.
weifertboy
(ptica)
30. новембар 2011. у 09.22
A što ne biste vas dvojica kad ste već tako zaludni uzeli svako po jednog napustenog psa sa ulice i zbrinuli ih.
Učinili biste plemenitu stvar,spasli biste dve gladne duse da ne lutaju po ulici,da se ne smrzavaju a i manje biste imali vremena da provodite za racunarom i otvarate ovakve teme.
Lutalica ima mnogo i to je cinjenica,ali je to sve krenulo davno od prvog psa kom je COVEK okrenuo ledja i isterao ga na ulicu.
Osim toga prosetajte malo ulicama,pogledajte koliko ima pasa lutalica koji napadaju ljude a ja dajem glavu da je vise od 95% tih lutalica istraumirano i da beze od ljudi.
filip65
(penzioner)
30. новембар 2011. у 18.32
Pametan predlog!
Vi ih izbacujte a ja treba da ih usvajam i izdržavam od moje penzije.
Ja sam svestan da ne mogu da ih izdržavam i tako neću da dovedem sebe u situaciju da ih IZBACUJEM kao neko...
Maxmen
08. децембар 2011. у 16.46
Da se nadovezem na temu,nešto iz danasnje stampe.
U naselju Bajmoku u subotičkoj opštini psi su rastrgli leš čoveka za koga se pretpostavlja da je Radojko Mitrović, koji se inače starao o psima i hranio te životinje.
Subotička policija potvrdila je da su u jednoj kući u Bajmoku otkriveni raskomadani ostaci muškog tela.

Kako su javili lokalni mediji, prvi nezvanični rezultati uviđaja istražnog sudije i policije ukazuju da su psi rastrgli čoveka nakon što je on preminuo.

Istražni sudija Višeg suda u Subotici naredio je da se, radi obdukcije, ostaci raskomadanog tela upute u novosadski Institut za sudsku medicinu, da bi se potvrdio identitet i vreme smrti nesrećnog čoveka.

U Bajmoku se nedavno desilo i monstruozno ubistvo Stane Ivanković, zbog čega su žitelji ovog mirnog severnobačkog naselja danima bili uznemireni.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.