Дискусије : Кућни љубимци

 Коментар
Lizolizac
baxuz
(φεμμινα™)
28. септембар 2011. у 12.14
poludeo mi pas, uvatila je neka manija da mi lize posteljinu po krevetu, ili jastuk... lepo se namesti kad je niko ne vidi (mi smo u drugoj sobi) i fino pere li pere posteljinu... i to niko ne primeti dok ne dodje vreme da idemo u krevet, a onda legnemo u mokro...

dzaba moje „vristanje” i zvocanje, nema sanse da je odviknem od toga...

ima li neko predstavu šta je toliko interesantno na posteljini da je vredno lizanja?
mimozaaa
(posmatrac)
28. септембар 2011. у 12.36
I moja Dea isto to radi. To je retriverica koju sam usvojila prošle godine. Ona ne lize ali njusi posteljinu i to jastuk najviše i naravno da to sve fino ubali. Isto krijomice udje u spavacu sobu i fino se drogira udisuci nas miris s posteljine. Primjetila sam kad krisom pridjem sobnim vratima da ona dok lize sva se drma kao da se pari. Čim primjeti da je gledam odmah izlazi iz sobe, valjda zna da to ne smije da radi. Juče sam morala promjeniti posteljinu jer je sve ubalila jer nismo dobro zatvorili vrata pa je ona fino glavom gurnula i otvorila te se fino nadrogirala i sve ljepo ubalila. Inače vise njusi moj jastuk nego muzevljev a vise je vezana za mene tj. samo mene prati i uvjek je u pored mene. Moj Lakac to ne radi. Voli onjusiti nas kad dodjemo kuci onako nas fino iznjusi po hlacama da vidi ima li kakvih tragova za njega interesantnih. Obično mu tada kažemo da nismo dirali druge cuke da nema ništa interesantno jer on primjeti miris drugog psa ako je bio u kontaktu s nama. Ona opet to ne radi.
Mislim da tvoj pas kao i moja Dea vole miris svoga gazde i time ispoljavaju ljubav. Svaki pas je drugaciji. Eto kod mene dva ali su razliciti.
PERISTERI
(NEMAM MOTO)
28. септембар 2011. у 12.38


Isti slučaj kao i sa mojom kujicom,mi je zovemo profesionalna lizalica:) Ima već izvesno vreme,2-3 godine sigurno,da se bavi tim sportom.Ali ona lize sve zivo...posteljinu,jastuke,prekrivace na krevetima,jastucice na stolicama,naše noge...najviše voli stopala i prste(sto prljavije to bolje :))lize i samu sebe 5 puta vise nego macka.Mislim da joj se to jednostavno svidja,nemam pojima,možda je tvoja sad otkrila koliko je to zabavno:)
baxuz
(φεμμινα™)
28. септембар 2011. у 12.58
znaci nisam ja izolovan slučaj... :)

lize ova moja i carape, muzeve patike pere ko od sale (ustvari uloske od patika), jedva smo je odvikli od posete wc solji (nju ne znamo da li je lizala jer nikad da je uhvatim na delu)...

ajd po kuhinji mogu i da razumem sto lize, padne ili kane nešto na pod od hrane ali sto moju posteljinu - to ne razumem, pri tom muzeva strana je interesantnija od moje...

kevi je jedne godine upropastila jastuk, sve zute fleke ostale po njemu, htela je da je ubije...

pudla mi to nikad nije radila, a ovaj lizolizac je neprevazidjen...
marijamhlc
29. септембар 2011. у 08.30
he he he, sjajno!:)

nama retriver ne lize posteljinu, ali voli da lize tepihe,carape,o prstima i nogama da ne pricam, ko narkoman, čim neko u stan udje u sandalama, on navali, i kao sto je neko gore rekao, sto smrdljivije i prljavije to bolje!:)

a tepih nam je toliko lizao, da na kraju je uspeo i rupu da napravi!:)

najviše u sustini voli da lize svoj jastuk, kad krene ne ume da stane i ima svog zeku, i njega isto lize svakodnevno, mada kada je zeka već toliko prljav od bala i svega, onda ga odbaci u neki tamo ugao,i dok se zeka ne opere u masini, ne prilazi mu, onda sve ispočetka kreće!:)

eh, svako ima svoje fetise!:)
baxuz
(φεμμινα™)
29. септембар 2011. у 09.02
citajuci vas, moj pas je onda sasvim normalan...
:)
bela
29. септембар 2011. у 14.45
HAHAHA Baxuze:)

Moj malisa gleda da ugrabo peskir kojim se susila kosa. Baci ga na pod pa se valja po njemu?! Posteljinu isto obozava ali je ne lize.
Dona-Kaja
(Golden one day, Golden everyda)
30. септембар 2011. у 05.44
Moja goldenka voli samo prljave carape. Jednu je pogrickala do pola pa sam se bila uplasila. Ali to joj je kao droga, jednostavno ne može da odoli. Trcimo po kuci i pazimo da svako sredi svoje patike i carape na sigurno mesto :)))))

Ali obozava cistu posteljinu, odmah se penje na krevet i valja ko luda. Onu manje cistu bas i ne gotivi hahaha nije joj interesantno:))
baxuz
(φεμμινα™)
30. септембар 2011. у 11.39
aaa lekciju sa prljavim carapama i gacama sam ja odavno naucila... nikad ih nije grickala ali ih zato pokupi i stavi na sred dnevne sobe kao da hoće da mi da do znanja da sam tamo negde u stanu ostavila prljav ves...

jednom sam htela u zemlju da propadnem... spremim ja u shok sobi ves za pranje na gomilice... i sad jedna gomila su carape i gace i ostali beli ves... ostavim to tako na podu sobe i odem na posao, totalno smetnuvsi s uma da će moje kuce to da premesta... vracam se sa posla i na putu pokupim naše prijatelje, inače bracni par... dolazimo kuci, otvaram vrata i na sred dnevne sobe moj pas naredjao sve naše gace i carape... kad je nisam ubila a onaj ves samo brzinski pokupim da oni ljudi ne gledaju...

od onda ne ostavljam vise ništa njoj na dohvat njuske...

avlijanerka
30. септембар 2011. у 12.22
Hahahahahaha, nova definicija kucne pomoćnice:)))
baxuz
(φεμμινα™)
30. септембар 2011. у 13.20
kad smo već kod kucne pomoćnice ja bih jednu ovakvu:

http://www.youtube.com/watch?v=MAhFQKvu9X4&feature=related
avlijanerka
30. септембар 2011. у 15.49
hoćeš moju micu pajalicu?
baxuz
(φεμμινα™)
30. септембар 2011. у 17.17
šta ti je mica pajalica?
macka sa lepim bogatim repom? :)
avlijanerka
30. септембар 2011. у 22.59
Pa sad, malo je vise onako - sirotinjski, ali zato dobro skuplja prasinu:) Ispod kreveta mi je svuda cisto kao sunce
baxuz
(φεμμινα™)
05. октобар 2011. у 04.30
avlijanerka ovo je tvoj fah... :)
vidi kakav ludak, umrla sam od smeha...
http://www.youtube.com/watch?v=oKI-tD0L18A
PERISTERI
(NEMAM MOTO)
05. октобар 2011. у 09.36


Stvarno sasava maca,ali on je toliko uplasen i uznemiren...ono sto je sigurno je da odlično skuplja prasinu :)
baxuz
(φεμμινα™)
05. октобар 2011. у 10.21
nononoNoNonooo no nooono... genijalan je...
DearAna
05. октобар 2011. у 14.02
Ono sto sam ja primetila kod mojih pasa je da obično tako lizu mesta gde im se omakne da pisnu malo pa bi da pociste za sobom. Srećice moje... E sad, možda to nije kod tvoje kuce slučaj ali koliko se secam pricas o zenkici a one su sklone tome. Obrati paznju...

PS I naraFski veliki pozdrav!!!
baxuz
(φεμμινα™)
05. октобар 2011. у 18.00
gde si bre ana, jesi ziva, kako kerko? :)))

ma ne verujem da mi pisa po krevetu, nije to radila ni kad je bila bas mala...

pokojna pudla kad je bila bebac je volela iz besa kad ostane sama da se kulturno ispiski i iskaki na krevetu, koliko sam se samo posteljine naprala dok nije porasla...

ova sad je teski lizolizac, lize krevet, podove, carape, patike, wc solju (mislim), svoje intimne organe (njih najviše) i pere sape...

PS. inače izraz kerko sam pokupila od jednog deteta, da ne deluje uvredljivo, ne mislim ništa loše... pored mog lokala je lokal sa brzom hranom... jedan mali pas se stalno motao tuda, hranili ga ljudi... jedan dan dodje klinac i sve bi da dozove psa da mu da komadic mesa a ne zna kako će... i onda odvali ejjj kerko dodji vamo da ti dam da jedes... meni to bese mnogo simpaticno i sad sve lutalice zovemo kerko... :)
DearAna
05. октобар 2011. у 18.29
Ma taman posla uvredljivo :).Zovem ja mog konja raznim imenima :).. Dobro je sada hvala Bogu. Tu sam, ponekad i ovde navratim da vidim šta mi radite i vasi ljubimci :).

Pa ne upiske se namerno u tome je poenta. Zato sam te pitala jel zenkica jer se njima desava. A decacima se desava nešto gore pa lizu li lizu... Ajde sad da ne idem u detalje. Zenkica od moje mame je umela celu besiku da istrese a i da nezna i kad provali da su joj mokre noge zgrane se i ispreseca. Bas sam je posmatrala. Neki put pisne malo a neki put napravi baru. I lepo vidim da se kuce nasekiralo sto je uradilo to. I onda se ubije lizuci (ima veliki jastuk, kereci, na kome spava)jastuk, to mesto gde se uneredila.
baxuz
(φεμμινα™)
06. октобар 2011. у 17.33
zenSka je i ima jedan dan da joj uvalim kameru za video nadzor u spavacu sobu, samo da vidim šta radi kad je mi ne gledamo... :))
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.