Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za The Star
koprivica
05. октобар 2013. у 14.31
Postovani The Star,
Molila bih da mi nešto kazete u vezi zdravlja, predstoji mi operacija-ranije ste mi pojasnili neke situacije i time mi olakšali.
Rođena u Bijelom Polju(C G), 30/5/58 negdje u zoru.

Hvala i sve najbolje
Koprivica
The_Star
07. октобар 2013. у 14.47
Draga Gospođo Koprivica,

Možete li molim Vas da mi kažete nešto detaljnije o operaciji? Astrolog može da navede koje su osetljive tačke za Vaše zdravlje, ali pošto svaki položaj planeta može da se odrazi na više različitih mesta, onda ih nije uputno sve navoditi jer to može da Vas zbuni i uplaši.

Ono što se i bez tih detaljnijih informacija može reći je da je u pitanju nešto što što ne vodi poreklo od juče, već da je nešto što znate već neko vreme (uticaj Saturna), mada je moguće da je sama operacija nekako naglo (aspekt Mesec-Uran) izbila u prvi plan, kao da je bila pominjana i ranije ali je sad došla na dnevni red, iako možda nije hitna.

Postoji mogućnost da Vam lekar savetuje da je obavite baš sada, iako je možda mogla da se obavi i ranije, a mogla bi malo i da sačeka.

Nema drstičnih razlika u terminima za operaciju. Možda je ipak malo bolje da operacija sačeka period neposredno posle Nove Godine, (januar-februar 2014.), nego ove jeseni.

koprivica
07. октобар 2013. у 19.24
Postovani The Star,
Hvala vam na brzom odgovoru.
Sve sto ste naveli je tačno, odavno,nije hitno...
Radi se o odstranjivanju materice.

Hvala i sve najbolje
Koprivica
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.