Дискусије : Астрологија

 Коментар
Nesrecna
SrceMeVodi
28. август 2013. у 00.04
Postovanje,

Zamolila bih vas za bilo kakvo objašnjenje jer sam već duže vreme jako nesrecna i usamljena ?.
Rođena sam 27 januara 1973 u Novom Sadu u 1 i 45 ujutro

Hvala vam unapred
OPIS-50
(OPISIVAC)
28. август 2013. у 16.17
Ako ste razočarani, pod velikim pritiskom ili nesigurni u sebe, ova godina će vam donijeti prilike da postavite nove temelje na kojima ćete graditi ostatak svog života. Kada iza sebe ostavite sve što vas je učinilo ranjivima i sumnjičavima, te kada jasno odredite što vam je u životu najvažnije, zvijezde sugerišu da ćete imati dovoljno snage da to i ostvarite.
Želja za slobodom i samostalnim kreiranjem vlastitog života može postati vaš najveći pokretač ukoliko ne dozvolite da to preraste u nepotreban bunt i tvrdoglavost. Željene promjene u poslu, obitelj ili partnerskom odnosu provodite postepeno. Svaki previše nagao zaokret, napuštanje poznatih okolnosti bez jasnog plana zbog ljutnje ili razočarenja neće vas dovesti do poboljšanja već može otežati vašu životnu situaciju.
Optimizam i vjera da će se nešto pokrenuti u životu bez vašeg angažmana nestat će do proljeća. Tada ćete shvatiti da morate sami poduzeti odlučniju akciju. Promjena posla, promjena stana, nesporazumi s partnerom ili bilo koji drugi problem koji je izvor dugotrajne nelagode zahtijeva jasne odluke. Tokom ljeta bit ćete napeti i u neprestanom očekivanju te je upravo tada potrebna velika samokontrola. Ulazite u izazovnu, povremeno tešku i napornu poslovnu godinu. Iskušenja s kojima ćete se suočavati mogu vas osloboditi mnogih dosadašnjih problema i pružiti priliku da počnete graditi jedno sasvim novo poglavlje u svojoj profesionalnoj karijeri. Mnoge stvari vezane uz vaš posao će se promijeniti, povremeno će prilagodbe biti dosta naporne, ali ćete jednostavno slijediti svoje odluke i vizije usprkos izvjesnim poteškoćama.
Najvažniji preduvjet poslovnog uspjeha je da jednom zauvijek napustite nesigurnost i slabašno samopouzdanje. Ne razmišljate o pogreškama iz prošlosti jer ih i tako ne možete promijeniti. Sagledajte ih kao vrijedne lekcije, izvucite pouke iz njih i ponašajte se u skladu sa svojim zaključcima. Čak i ako ne želite da se vaš poslovni život značajno izmijeni, potrebno je da počnete više cijeniti sebe i svoj rad. To je jedini način da dobijete više poštovanja, a samim tim i više zadovoljstva kroz rad.
Porast samopouzdanja i zadovoljstva pratit će i postepen porast prihoda. Najviše ponosa i istinske sreće osjećat ćete ako uspijete svoju ideju, u koju vjerujete jedino vi, pretvoriti u dodatni izvor prihoda ili uspješan posao. Povremeno ćete raditi zaista iscrpljujuće, ali će sa svakim vašim malim uspjehom rasti i vaša sigurnost da radite upravo ono što želite, što je najbolje za vas i, konačno, što najbolje znate da radite. Često vam neće izgledati tako, ali u ovoj godini ćete imati jako puno sreće kada su u pitanju poslovi i zarade. Krajem godine ćete biti jako ponosni na svoje uspjehe. Ako između vas postoje teme o kojima ne možete razgovarati, ako zbog partnera žrtvujete svoje želje ili se stalno suzdržavate i izbjegavate konflikte, vaš odnos može doći u krizu. Smatrate li da je vaša partnerska veza dovoljno čvrsta, mogu se pojaviti neke obiteljske ili poslovne poteškoće koje će vas ipak malo poljuljati. Vi sada tražite svoju poslovnu afirmaciju i borite se za sebe, pa ćete manje vremena posvećivati partneru, nećete uvijek biti nježni i obazrivi. Ukoliko vas partner stvarno razumije i podržava u vašim nakanama, to ćete jako cijeniti, ali nećete uvijek pokazati.
Zaljubljivanju i idealiziranju osobe koja vam se svidi bit ćete skloniji u prvoj polovini 2013. godine. Ako ste započeli novu ljubavnu vezu u protekloj godini, ljeto će vam donijeti iskušenja i svijest o razlikama koje postoje između vas i partnera. Ljubavni odnosi koji započnu tokom proljeća brzo će pokazati svoje slabosti. Čak i ako se partner jako trudi oko vas, vi ćete vidjeti neke bitne nedostatke, a možete osjećati i snažno nezadovoljstvo bez pravog razloga. Teško ćete se opustiti i prepustiti ljubavi.
Želja za slobodom, osjećaj zbog partnera koji od vas traži puno vremena i pažnje ne možete ostvarivati svoje želje bit će jako izražena u mjesecu kolovozu/augustu. Pronaći ćete razloge koji će vas opravdati, nećete previše objašnjavati svoje postupke već ćete jednostavno prekinuti svaki odnos. Kraj 2013. godine donijeti će vam neke nove spoznaje i pokazati vam da niste pogriješili u svojim odlukama.
Zbog usmjerenosti na posao i vaše napetosti u nekim trenucima ćete zapostavljati obiteljski život. To će se pojačati tijekom svibnja/maja kada će napetost u domu postati neugodna, a vi izrazito netaktični. Ne tražite krivce za svoje neraspoloženje u članovima obitelji, potrudite se da od svog doma stvorite ugodno mjesto za opuštanje.

SrceMeVodi
29. август 2013. у 21.05
Hvala vam puno na ovim smernicama !
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.