Дискусије : Астрологија

 Коментар
Za The_Star molim pomoć
kreativ05
21. јун 2013. у 16.27
Draga The Star

Meni treba pomoć, moj muž kako nadje posao vrlo ga brzo izgubi, ja nikako da se zaposlim, nikako da zatrudnim. Ne znam šta je ovo?
Mi se volimo i kao paar nam je predivno ali posao i djete nikako.

Oboje rođeni u Sarajevu
on 03.09.70 u 23.00
ja 07.03.71 u 21.30

Hvala mnogo
The_Star
26. јун 2013. у 02.59
Draga kreativ05,

Izgleda da Vaš muž ima duboko usađene ideje o tome kakav posao bi trebalo da radi i moguće je da uporno traži onu vrstu posla, firme i radne sredine koji mu ne odgovaraju. Ako više ne živite u Sarajevu nego ste negde u inostranstvu, moguće je da je kod njega ostalo negde u podsvesti to da želi da radi nešto slično onome što je možda radio pre preseljenja u inostranstvo, ili na primer da radi ono za šta je se školovao bez obzira na to da li je izbor bio dobar. Suština je da on kroz karijeru stalno mora da prolazi kroz situacije koje su za njega nove i nepoznate iako mu to ne prija. Osa Mesečevih Čvorova je u kućama IV-X. Južni Čvor je u IV kući i Vaš muž se prirodno okreće domu, privatnosti i poznatom okruženju. Severni Čvor je u X kući (karijera) i on karijeru i profesiju doživljava kao nešto beskrajno veliko, zbunjujuće i ima prirodan strah od nepoznatog u toj oblasti. Vladaoci kuće karijere ukazuju na to da karijeru zbog tih strahova doživljava kao mučenje i patnju, pa time samo privlači po sebe nepovoljne prilike.

Savet je naizgled besmislen ali sa astrološke tačke gledišta sasvim opravdan: treba da prevlada strah od nepoznatog i da se upusti u taj naizgled beskrajni okean profesionalnih voda sa verom da plovi u dobrom smeru i da njegov brod neće potonuti. Ne znam šta je po obrazovanju ali profesija ga vuče u sferu pružanja usluga (VI kuća) i nesebičnog požrtvovanja višim društvenim ciljevima (XII kuća). U tu simbolliku spadaju mnoga radna mesta, na primer: sve vezano za medicinu i zdravstvo, rad u vojsci i policiji, rad u institucijama zatvorenog tipa sklonjenih od očiju javnosti, socijalne ustanove koje rade za dobrobit siromašnih, bolesnih, starih, itd. Od kreativnih poslova tu spadaju poslovi sa bojama, zvukom, industrijski dizajn, itd. Poslovi koji se rade noću ili u nejasno definisano radno vreme, itd.

Kroz kuću karijere mu se kreće Neptun i tu će biti još nekoliko godina. To donosi osećaj zbunjenosti, nejasnoće, nesposobnosti da se jasno vidi i planira bilo šta vezano za karijeru. Ako se čovek prepusti tome onda zaista nije lako. Ali, svaki aspect se može okrenuti u svoju korist. Konkretno, ovaj tranzit Neptuna se može iskoristiti tako što će se tražiti posao u „neptunskoj” profesiji a to su sve one prethodno navedene. Još važnije je da se prevaziđe strah od nepoznatog i potreba da se sve posmatra logički. Neptun je potpuno nelogičan i tu pomaže jedino vera, koliko god to izgledalo nemoguće. Neka pokuša nešto što je do sada izbegavao ili zaobilazio, i neka ne ide razumom nego verom i intuicijom. Nestalnost položaja, rastvaranje i rasipanje su takođe karaktersitika Neptuna. Samim tim, nije dobro očekivati da se nađe posao od 9 do 5 do penzije. To samo stvara dodatnu frustraciju.

Što se tiče Vašeg posla, niste napisali kakvo obrazovanje imate ali se vidi sklonost i dar za rad sa decom i mladima, kreativan rad kroz zabavu, umetnost itd.

Što se tiče trudnoće, Vaša plodnost deluje sasvim dobro. Ne bi se čak reklo ni da ste u „sivoj” zoni u kojoj postoji sumnja u sposobnost rađanja. Astrolog nije lekar i za svaki slučaj bi trebalo da odete na pregled da Vam to i lekar potvrdi.

Ono gde se vidi slabija plodnost je horoskop Vašeg muža. On ima naglašene znake Blizanci i Devica koji su „suvi”, Mesec je slabo aspektovan a Mars (sperma, oplodna moć) je na Južnom Mesečevom Čvoru. Ne znam da li radio analize, ali bi savet bio da ih obavi, da biste znali odakle da krenete. Dodatno, Mesec je blizu Urana (vladar polja profesije i karijere) pa stres i napetost vezani za posao i profesiju loše utiču na Mesec (= telesne tečnosti, duša, kuća, porodica,...) Srećom, u pitanju je muški horoskop pa je rešenje lakše nego da je obrnut slučaj.

Ukoliko je sve ovako kako se iz Vaših horoskopa vidi, jedno od rešenja je vantelesna oplodnja. Ne znam da li ste o tome možda već razmišljali i kakav imate stav o tome.

Pozdrav, sve najbolje!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.